مشاهده نسخه کامل
: KGB Archiver / تمام ورژنها در این تاپیک
Honradez
05-03-2006, 23:33
KGB Archiver برنامه اي بسيار قوي براي فشرده سازي فايل است. اين برنامه در ميان برنامه هاي ديگر فشرده سازي، از قدرت بالايي برخوردار است. اما اين برنامه ها همه فايلها را به يك اندازه فشرده نمي كنند و هر فايل به اندازه اي مخصوص فشرده مي شود. فايلهايي كه خود فشرده اند، «به هيچ وجه» فشرده نمي شوند، اما فايلهاي متني (بدون عكس) و فايلهاي پايه برنامه ها (مثل dll, batch, …) از قابليت فشرده سازي بالايي برخوردارند. تا حدي كه مي توان تعداد زيادي Theme را (كه پايه آنها فايلهاي dll است) در حجم بسيار كمي جاي داد. از نمونه اين موضوع مي توان به 20 مدل Theme از ويندوز ويستا اشاره كرد كه در اول حدود 120MB بوده و بعد از فشده سازي به 2MB تبديل شدند.
Ratio چيست؟
Ratio عبارتست از «درصد باقيمانده حجم فايل بعد از فشرده سازي». بعنوان مثال، وقتي ما مي گوييم درصد Ratio فلان فايل 28% است، اگر آن فايل قبل از فشرده سازي 100MB باشد، بعد از فشرده سازي 28MB مي شود.
حالتهاي فشرده سازي
حالتهاي فشرده سازي، بترتيب از بالا به پايين، داراي سرعت بيشتر اما فشرده سازي كمتر هستند. اما هر حالت هرچقدر فشرده سازي بيشتري كند، به حافظه (RAM) بيشتري نياز دارد. در جدول زير اين نيازها نشان داده شده است:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نمونه اين فشرده سازيهاي زياد مي توان به موضوع 460 مگابايت بعد از فشرده سازي به 1 مگابايت تبديل شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اشاره كرد. البته به نظر من اين موضوع امكان پذير نيست چون اكثر فايلهاي اين مجموعه، فايلهايي با Ratio بالا بودند. البته من آنها را امتحان كردم كه مشكل داشتند، پس،شايد علت اين فشرده سازي زياد، خراب بودن فايلها باشد!
نكته: حالتهاي فشرده سازي كنار هم (مانند very good با extreme يا ديگر موارد) تفاوت چنداني ندارند، پس براي داشتن حالتهاي بالاتر بيخودي RAM نگيريد. مي توانيد علت را در جدول زير مشاهده كنيد:
اين جدول فشرده شدن 215 فونت با حجم 20MB را نشان مي دهد.
و اما دانلود برنامه
خب، حالا مي رويم سر دانلود برنامه. اين برنامه كامل بوده و نيازي به كرك و سريال ندارد.
حجم: 860KB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
متشکر
سایتی رو نمی شناسید که فایلهایی به این صور ت رو اپلود کنه
Ali_Sadeghi
06-03-2006, 09:48
راست میگه اگه سایتی میشناسید بگید
مگه میشه همین یه فایل تو اینترنت باشه
دوستان راست ميگن
آيا سايتي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
linkin_park
06-03-2006, 17:18
جرا خودمون پیشقدم نشیم ؟!
محمد امين
06-03-2006, 18:49
من كه خيلي مشتاقم. سي دي ها رو اينطوري كنيم. به جاي اينكه كامپيوتر مشغول دانلود با اين همه هزينه باشه و اين سرعت پايين بذار مشغول unzip باشه حتي unzip از زمان انلود هم خيلي كمتره
الان دارم office 2006 رو decompress ميكنم كه توي تاپيكش با اين فرمت گذاشتن
Ali_Sadeghi
07-03-2006, 09:36
آقا اون خرابه برای چی بازش میکنی
اين برنامه كار نمي كنه :
طرز کار اون برنامه : اون موقع زیپ کردن میاد و مشخصات فایل ها و پوشه ها (اینکه چقدر حجم دارند و توضیحاتی که با قرار دادن ماس میاد و یا زیر اسم اونا وجود داره) و فایل هایی که خیلی تابلو هستن مثل txt ها و xml ها رو ذخیره می کنه حالا موقع باز کردن میاد و اون هایی رو که ذخیره کرده رو به شکل اول میذاره سر جاش و برای بقیه یه فایا با اون پسوند و مشخصات می سازه و بعد تو اون رو با فاصله(اسپیس) پر می کنه تا به اون حجم برسن . تمام این کار ها رو هم تو چند لحظه اول می کنه و بقیه زمانی رو که شما باید صبر می کنید غیر واقعی هست . فقط با یه سری پروسه الکی رم و سی پی یو رو اشغال می کنه .
Honradez
07-03-2006, 16:31
اين برنامه كار نمي كنه :
طرز کار اون برنامه : اون موقع زیپ کردن میاد و مشخصات فایل ها و پوشه ها (اینکه چقدر حجم دارند و توضیحاتی که با قرار دادن ماس میاد و یا زیر اسم اونا وجود داره) و فایل هایی که خیلی تابلو هستن مثل txt ها و xml ها رو ذخیره می کنه حالا موقع باز کردن میاد و اون هایی رو که ذخیره کرده رو به شکل اول میذاره سر جاش و برای بقیه یه فایا با اون پسوند و مشخصات می سازه و بعد تو اون رو با فاصله(اسپیس) پر می کنه تا به اون حجم برسن . تمام این کار ها رو هم تو چند لحظه اول می کنه و بقیه زمانی رو که شما باید صبر می کنید غیر واقعی هست . فقط با یه سری پروسه الکی رم و سی پی یو رو اشغال می کنه .
دوست عزيز فكر نكنم واقعيت داشته باشه چون من خودم چندين فونت را فشرده كردم و بعد از Unzip كردن كاملا سالم بودند. اگه اينطور بود اين برنامه اصلا توليد نمي شد،زيرا اكثر سايتهاي دانلود اونو گذاشتن.
عالی بود feiz جان اگر ممکن است همان فایل 20مگی که مورد ازمایش بود را توسط winrar در حالت best فشرده کنید تا ببینیم چقدر فرق داره.ممنون
من یک فایل 160 مگی را که همه ان عکس و تکست است گذاشتم که در حالت وری گود کمپرس کنه .
اینجور که نشون میده حدود 40 مگ میشه . و برای ااین فشرده سازی 3 ساعت وقت لازم داره .
تا الان 7 در صد را انجام داده ببینم میخواد چی تحویل بده .
البته گفتنی است که این فایل در حالت رار 99 مگ بود . بازش کردم شد 160 مگ .
حالا ببینیم این کا گ ب میخواد چکار کنه .
Honradez
08-03-2006, 14:41
mossi جان نتيجه كار را در جاي ديگري دادند. مثل اينكه اين فايل پس از فشرده سازي با حالت Very Good به 72MB تبديل شده كه با پسوند data است كه خود KGB Archiver اونو نميشناسه!!!
عالی بود feiz جان اگر ممکن است همان فایل 20مگی که مورد ازمایش بود را توسط winrar در حالت best فشرده کنید تا ببینیم چقدر فرق داره.ممنون
در حالت Best فشرده كردم شود 8.72MB
pedramonline
09-03-2006, 00:48
شماره ورژن برنامه رو به صورت کامل اگر بنویسید ممنون میشم .
من يك فايل 11 مگي را روي حالت max به 50 كيلو تيديل كردم البته يك 10 ساعتي با كام من طول كشيد اما بازم جالبترش اين بود كه extract شد
براي آزمايش اون فايل رو كه 50k كردي رو باز كن ببين درست هست يا نه . (نه اينكه فقط اكتركتش كني . بعد از اكستركت فايل خا رو باز كن ببين درست هست يا نه؟)
بچه ها مواظب باشید این پدر کامپیوتر را در میاره
امروز سیستم من بالا نیامد . یعنی پی سی کار میکرد اما تصویر سیاه بود . من فکر کردم گرافیک کارد م سوخته
کامپیوتر را باز کردم و اول رفتم سراغ رم ها . رم 500 مگی نو را در اوردم و رم پانصدی دوم را که یک ساله شه گذاشتم روی سوراخ اول . خوشبختانه سیستم آمد بالا . فکر کردم رم جدیده سوخته . دوباره انو گذاشتم روی سوراخ آبی سوم و روشن کردم . تو پروپرتیز دیدم ا این رو هم شناخته و 1024 تا رم دارم . خوشحال شدم . خلاصه به خیر گذشت . اما فکر میکنم از همین کار 4 ساعته ای بود که با این آقای کا گ ب از سیستم کشیدم باید باشه ..
یه نکته رو من اضافه کنم که در موقع فشرده سازی نباید هیچ برنامه ای باز باشه چون اگه به Task manager (Alt + Ctrl + Delet) برید اونوقت CPU Usage حدود 100 درصد میشه
Honradez
10-03-2006, 13:12
من يك فايل 11 مگي را روي حالت max به 50 كيلو تيديل كردم البته يك 10 ساعتي با كام من طول كشيد اما بازم جالبترش اين بود كه extract شد
چه نوع فايلهايي را فشرده كردي؟ بعد از امتحان درست دراومد؟
دوست خوب حتما اون رو بعد از اكستركت امتحان كن ببين كار مي كنه يا نه؟
Honradez
14-03-2006, 13:29
amin3d جان پس چي شد؟
mohammad nasimafza
18-03-2006, 07:03
لینک دانلود خرابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K053_LSH_KV90
18-03-2006, 07:26
سايتش عوض شده اينجا ميتوني دانلود كني
واییییییییییییییییییییییی ییییی
اینو ببینید
حجمش کمتر از 2 mg ولی ...
من دارم دانلود می کنم خدا کنه درست کار کنه
*Batman*
01-04-2006, 06:32
واییییییییییییییییییییییی ییییی
اینو ببینید
حجمش کمتر از 2 mg ولی ...
من دارم دانلود می کنم خدا کنه درست کار کنه
دستت درد نكنه.
ولي اون لينكها خيلي كند بودن.بهتره از اينها استفاده كنيد.
MS Office2006 Beta
:blink: Size.1.63 MB :blink:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
osetup.dll Fixer (بايد اين فايل را جايگزين كنيد با osetup.dll )
Size=1.3MB
KGB Archiver 1.1.4.21 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
975KB
Mirror
my friend
01-04-2006, 07:32
با سلام
چی چی میگید این نرم افزار خرابه ؟
خرافاتی بیش نیست !!!
خاله من دو تا رم 1 گیگی داره
یه سی دی رو در عرض حدود 10-15 دقیقه کمپرس میکنه
یعنی 700 مگ را کرد 50 مگ
فقط هیف که رابطه مان با هم به هم خورده
وگرنه من الان به جای 357 تا سی دی فقط 3-4 تا دی وی دی داشتم !
Honradez
01-04-2006, 11:54
demoblog جان شما رنا امتحان کردی؟
سلام
این برنامه از قدرت فشرده سازی زیادی برخوردار است ولی به غیر از این هیچ کدام از معیار های یک برنامه فشرده
ساز خوب را ندارد
در ضمن یک سیدی رو در عرض 10 تا 15 دقیقه فشرده نمیکند
جناب demoblog برای هر کدام از عدد ها یک صفر کم گذاشته اند
در ضمن سی پی یو ی سیستم من 3 گیگ هست
(اینو گفتم که نگید قدرت سی پی یو ی سیستمت کمه)
از قدیم گفتن وقت طلاست پس چرا ما به خاطر اون تفاوت کمی که این برنامه با Winrar دارد آن را هدر دهیم
از آخر كسي پيدا نشد اينو با وين رر مقايسه كنه ؟ سي پي يو منم 3 گيگ اما چون رمم 1 گيگ نيست گفتم قبل از دانلود سوال كنم
my friend
02-04-2006, 09:02
اولین این کار را در عرض حدود 10-15 دقیقه انجام داد
دوما اونو امتحان کردم
سوما : پیشی جون : به سی پی یو شما میخوره به رم هم میخوره
فقط اگه قدرت فشرده سازی را زیاد کنید یه کمی طول میکشه تا بازش کنه
چهارما : فردا لینک ویندوز ویستا را برای دانلود با همین فرمت میگذارم
( دو و نیم گیگابایت را کرد حدود 4 مگابایت ! )
Honradez
02-04-2006, 19:04
demoblog جان شما با چه حالتی فشرده می کنی؟
چهارما : فردا لینک ویندوز ویستا را برای دانلود با همین فرمت میگذارم
سلام
پس چی شد؟
ما منتظریم!
my friend
04-04-2006, 12:41
ببخشیدا
ولی چشمهام اشتباهی دیده بود !
40 مگ را خوندم 4 مگ
به بزرگی خودتون ببخشید .
در ضمن با گود این کارو کرد
همین الان اومدم آپلودش کنم که چشمهام 4 تا شد !!!
بازم میگم به بزرگی خودتون منو ببخشید
casper66m
04-04-2006, 15:00
لینک ویندوز ویستا را برای دانلود با همین فرمت میگذارم
ببخشیدا
ولی چشمهام اشتباهی دیده بود !
40 مگ را خوندم 4 مگ
به بزرگی خودتون ببخشید .
ميتوني 40 مگ رو آپلود كني
Honradez
04-04-2006, 19:54
بازم 40 مگ نسبت به 2500 مگ خیلی خوبه، یعنی واقعا عالیه. دوست عزیز ایراد نداره این اشتباهات رو همه میکننئ
my friend
09-04-2006, 11:24
با ديال آپ كه 1 سال طول ميكشه 40 مگ آپلود شه
ولي ببينم نسخه آزمايشي longhorn رو چقدر فشرده میکنه
اگه شد اونو آپ میکنم
Honradez
28-04-2006, 14:54
دوست عزيز پس چي شد؟
my friend
29-04-2006, 17:46
دوست عزيز پس چي شد؟
یادم میره
فردا خبرشو میدهم.
عزیزان لطفا توجه کنید به نظر شما خوب نیست یه تاپیک ایجاد کنیم بعد این برنامه های حجم بالایی که با این برنامه فشرده شده رو در اونجا معرفی کنید
این ویندوز وستا رو کی برای دانلود میذارید
KGB Archiver win all v1.2.1.24
لينك مستقيم :
:46:
hosein0251
04-10-2007, 00:42
من به طور خیلی خیلی اتفاقی با winrar . نرم افزار primier pro 2 رو zip کردم و نتیجه ی عجیبی رو دیدم .
336 مگ رو به 5 مگ تبدیل کرد . ولی این رو بگم که فقط برای هیمن یکبار تونستم این کار رو بکنم . و دفعه های بعدی هیچ فایل دیگه ای رو نتونستم ینجوری فشرده کنم .
این هم عکسهاش برای اینکه باور کنید :
hosein0251
04-10-2007, 00:48
راستی یادم رفت . یک فایل هم از یکی از انجمنها دانلود کردم که 445 کیلو حجمش هست ولی وقتی اکستراکت می کنید یک فایلآموزش ویدئوی با پسوند Avi که حجمش حدود 72 مگ هست .
در ضمن فایل کاملا سالم هست
حتما دانلود کنید .
پرسپوليس
04-10-2007, 01:20
من هم به چنين مواردي برخورد كردم اما دليلش خدا عالمه اگه كسي مي دونه به ما هم بگه
afsoongar_ghadiri
04-10-2007, 16:19
من به طور خیلی خیلی اتفاقی با winrar . نرم افزار primier pro 2 رو zip کردم و نتیجه ی عجیبی رو دیدم .
336 مگ رو به 5 مگ تبدیل کرد . ولی این رو بگم که فقط برای هیمن یکبار تونستم این کار رو بکنم . و دفعه های بعدی هیچ فایل دیگه ای رو نتونستم ینجوری فشرده کنم .
این هم عکسهاش برای اینکه باور کنید :
حالا میشه اینو آپلود کنید ما هم دانلود بکنیم
علت این شدت فشرده سازی اینه که بعضی فایل ها و فرمت ها هیچ گونه فشرده سازی ای در اونا وجود نداره.
فشرده شدن فایل های Avi ویندوز تا این حد امری طبیعی هست.
KGB Archiver 1.2.1.24 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
KGB Archiver jest kompresorem o niewiarygodnie wysokim poziomie kompresji. Przewyższa on możliwościami nawet tak wydajne kompresory jak 7zip i UHARC. Niestety jego moc kompresji przekłada się na wysokie wymagania sprzętowe:( Zalecam procesor taktowany zegarem 1,5GHz i 256MB RAM jako niezbędne minimum. Do zalet archiwizatora należy również szyfr AES-256 używany do szyfrowania archiwów. Jest to jeden z najsilniejszych znanych szyfrów.(KGB Archiver is the compressor about unbelievably high level of compression. He tops possibilities even so effective compressors how 7zip and UHARC. It his power of compression was translated was on high equipment requirements unfortunately:{ I Recommend processor taktować clock 1,5 GHz and 256MB RAM as indispensable minimum. It to advantages archiwizatora was one should code AES also -256 used to coding archives. This is one of the strongest well-known codes.)
CODE
Pass: Chrypek
kgb_v1_1_.2.1.24_ReMix
KGB Archiver is the compression tool with an unbelievably high compression rate. Unfortunately, in spite of its powerful compression rate, it has high hardware requirements (I recommend processor with 1,5GHz clock and 256MB of RAM as an essential minimum). One of the advantages of KGB Archiver is also AES-256 encryption which is used to encrypt the archives. This is one of the strongest encryptions known for human.
Download :
kgb_v1_1_.2.1.24_ReMix
KGB Archiver is the compression tool with an unbelievably high compression rate. Unfortunately, in spite of its powerful compression rate, it has high hardware requirements (I recommend processor with 1,5GHz clock and 256MB of RAM as an essential minimum). One of the advantages of KGB Archiver is also AES-256 encryption which is used to encrypt the archives. This is one of the strongest encryptions known for human.
جزو قوانین که توضیح فارسی هم بزارین
ممنون
Unforgiven
25-01-2009, 23:52
KGB Archiver 2 Beta 2
popowoody
13-12-2010, 16:26
KGB Archiver 2.0.0.2 Beta 2
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.