مشاهده نسخه کامل
: MP4 با قیمت 120-130 با باطری خوب...
P A R S A
19-09-2009, 12:43
سلام
من یکی از دوستام میخواد MP4 بخره ( فقط برای Mp3 های خارجی و زبان و ...) راهنمایی کنید چی بگیره:
1. مارک Creative یا مارک های خوب دیگه
2. باطری خوب
3. کوچیک و جمع و جور
4. قیمت هم که گفتم صد و بیست الی صد و سی
5. لطفا صفحه رنگی معرفی کنید. (Mp3 Player نمیخواد)
ممنون:11:
سلام
من یکی از دوستام میخواد MP4 بخره ( فقط برای Mp3 های خارجی و زبان و ...) راهنمایی کنید چی بگیره:
1. مارک Creative یا مارک های خوب دیگه
2. باطری خوب
3. کوچیک و جمع و جور
4. قیمت هم که گفتم صد و بیست الی صد و سی
5. لطفا صفحه رنگی معرفی کنید. (Mp3 Player نمیخواد)
ممنون:11:
یه نگاهی به creative zen بنداز ببین سایزش رو می پسنده ...
اگه صرفاً رنگی بودن صفحه واسه اش مهمه و انقدرها هم نمی خواد باهاش ویدئو ببینه Cowon i7 هم انتخاب خیلی خوبیه ...
گزینه های خوب دیگه هم کم نیست ، بسته به این داره که دوستت بین سایز کوچیک و mp4 بودن (به معنای صفحه بزرگتر) کدوم گزینه رو بیشتر موردنظر داره یا ترجیح میده ...
prowler88
19-09-2009, 15:52
اگه بیشتر میخواد mp3 گوش کنه که 7 خیلی خوبه. هم جمع و جوره. هم 60 ساعت باتری.
Highbury
04-02-2010, 22:50
اين 7 با كمترين حجم قيمتش چنده؟چون باتري خوبي هم داره.كيفيت صداش در مقايسه با ساير مدلها چطوره؟مخصوصا موزاييك كريتيو
prowler88
05-02-2010, 03:23
اين 7 با كمترين حجم قيمتش چنده؟چون باتري خوبي هم داره.كيفيت صداش در مقايسه با ساير مدلها چطوره؟مخصوصا موزاييك كريتيو
قیمتش رو دقیق نمیدونم. ولی از نظر کیفیت صدا یکی از بهترین پلیرهای بازاره. به طور کلی کیفیت صدای همه ی پلیرهای کووان تقریبا در یه حده و همه شون تو کیفیت صدا حرف اول رو میزنند. در مقایسه با کریتیو هم کیفیتش بهتره و هم تنظیمات صدای بیشتری داره.
Highbury
05-02-2010, 12:21
تشكر.
بين u5 و i7 كدومشون بهتره؟
بيشتر موزيك گوش ميدم و اصلا اهل عكس و كليپ و اين برنامه ها نيستم.
وسايل جانبي كدامشون بيشتره؟هدفونشون آيا يك مدلي هست (از اين لوله اي ها دوست ندارم).
كلا توي پكشون چيه؟ و قيمت دو گيگ و چهار گيگ هر كدام چند هستش؟ از لحاظ ظاهري كدامشون قشنگتر سبكتر و باريكتره؟
4 گیگ هستش که باید 110-115 تومن باشه ... کیفیت صدای بسیار خوبی داره که میشه جزو بهترین ها در میان پلیرهای موجوده همونطور که دوستمون گفت .. اما باز جمله ای که در اون یکی تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نوشتم رو چک کن.... از نظر من برای 90 درصد کاربرهای تفاوت کیفیت موزائیک و i7 نامحسوسه ...
ضمناً حواست باشه که موزائیک الان نسل دومش اومده به نام EZ300 ... که یه پیشرفت بر موزائیک نسل اول محسوب میشه .. حواست باشه که اون رو دنبال کنی، اگه یه موقع خواستی برای خرید اقدام کنی.
تشكر.
بين u5 و i7 كدومشون بهتره؟
بيشتر موزيك گوش ميدم و اصلا اهل عكس و كليپ و اين برنامه ها نيستم.
وسايل جانبي كدامشون بيشتره؟هدفونشون آيا يك مدلي هست (از اين لوله اي ها دوست ندارم).
كلا توي پكشون چيه؟ و قيمت دو گيگ و چهار گيگ هر كدام چند هستش؟ از لحاظ ظاهري كدامشون قشنگتر سبكتر و باريكتره؟
باز همون بحث کیفیت صدا و میزان اهمیت تفاوت که مطرح شد رو در نظر بگیر ... i7 مدل بسیار موفق تری بوده از نظر کیفیت صدا و موارد دیگه ... اما فکر می کنم اغلب کاربرها از کیفیت صدای هر دو مدل بسیار راضی باشن همونطور که دوستمون گفت... بنابراین u5 هم قطعاً تایید میشه.
//
تفاوت خاصی در وسایل جانبی ندارند .. هدفون شون هم تفاوت کیفیت خاصی نداره.. عکس هاشون رو روی وب چک کن .. چیز خاصی درش نیست(!) و همون حداقل هاست؛ یعنی هدفون و کابل usb و اینا.
//
u5 مثلاً 2 گیگش 90 و 4 گیگش 100 تومنه..i7 هم 4 گیگش رو که گفتم و 8 گیگش هم 140 تومن باید باشه..
//
از نظر ظاهری u5 ظریف تر و زیباتر به نظر میاد... باز البته سلیقه اس.
* ضمناً همونطور که گفتم لطف کن در یک تاپیک ادامه بده. همون تاپیک اولیه ات بهتره. مرسی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.