ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : room

simin-silver
18-09-2009, 17:48
salam be hame
bebakhshid ke finglish type mikonam . inja systemesh farsi neminevise
be har hal
daram ye otagh misazam
ta injaye kar ro mizaram ke nazar bedid
mamnoun :20:
rasti man inja aslan standarda ro raayat nalardam
haminjouri harchi ke dous dashtam zadam

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamid..God
18-09-2009, 18:00
کارتو داری ذهنی می سازی یا از رو واقعیت؟

hrgh2
18-09-2009, 18:09
آفرین رفیق خوبه
تنها موردی که میبینم پایه مانیتورت هست که منطقی نیست هیچ مانیتوری روی این پایه وا نمی ایسته

samadsam
18-09-2009, 22:21
عالی شده پس پایه ی دیگه تخت خواب کجاست

Hamid..God
18-09-2009, 22:25
به دیوار وسله!
برا همین پرسیدم ذهنیه یا واقعی چون طراحی ذهنی به تخصص من مربوطه و میتونم تو این مورد کمکایی بکنم

hadi665
18-09-2009, 23:34
آفرین

جالب شده
فقط چون ذهنی بودی یکمی ایراد داره ف مثلا مانیتور خیلی wide شده ، و پایش نا مناسبه
اما جزئیات دیگه خوبه
طرح تخت هم جالب شده

آفرین رو تمام جزئیاتش کار کن مهم نیست چقدر طول میکشه

ادامه بده ;)

mr_max
18-09-2009, 23:42
آفرین
خوب شده
کاش منم یه مانیتور اینقدری داشتم :دی
منتظر ادامشیم

Lord-Voldemort
19-09-2009, 00:05
متریالها کجاست

Lord-Voldemort
19-09-2009, 00:07
عالی شده پس پایه ی دیگه تخت خواب کجاست

این یه نکته ی منطقی

آفرین

جالب شده
فقط چون ذهنی بودی یکمی ایراد داره ف مثلا مانیتور خیلی wide شده ، و پایش نا مناسبه
اما جزئیات دیگه خوبه
طرح تخت هم جالب شده

آفرین رو تمام جزئیاتش کار کن مهم نیست چقدر طول میکشه

ادامه بده ;)

من هم موافقم

اگر هم می تونی فارسی بنویس

HOMAYOON.F
19-09-2009, 01:21
آفرین کار خوبیه. اما وقتی داری زحمت یه کاری رو میکشی سعی کن نتیجه ی کار یه چیز منطقی و خوبی از آب در بیاد که هم زحمتت به باد نره و هم از کار زده نشی و هم ...
واسه همین قبل از شروع یه تحقیقی رو چیزایی که میخوای بسازی بکن.
الانم خوب پیش رفتی، دوستان هم به نکات خوبی اشاره کردن.
ادامه بده.
موفق باشی.

maxya
19-09-2009, 02:05
آفرین سیمین جان ...مدل سازیت خیلی خوبه
قبلا هم دیده بودم که خیلی خوب مدل میسازی تو مایا
اما یه سری مشکلات هست که البته ضعف مادلینگ نیست...چون داری ذهنی میسازی مشکل از اونجاست...
مثلا:
مانیتورت خیلی بزرگه واسه یه کامپیوتر خونگی یه کم عجیب به نظر میرسه...،پایشم خوب نشده و مشکل داره که دوستان اشاره کردن...
بالاشتم که کوچیک به نظر میرسه ...تازه تختت هم اصولی به نظر نمی رسه مثلا اگه پایه دیگرو نذاری حتما اگه بری بالاش برا خواب از اون طرف میوفتی پایین. دی:
ولی انصافا تا اینجا رو خیلی خوب رفتی منتظر ادامه کارت هستم...
موفق باشی

simin-silver
19-09-2009, 11:02
ممنون از نظر همتون

این بقیش
ولی جای کار هنوز داره

HOMAYOON.F
19-09-2009, 11:25
آفرین قشنگ شده.
نورپردازی باید بهتر بشه...
ادامه بده...

Warden
19-09-2009, 14:40
نه بابا دیگه داری میترکونی ....... آفرین صد مرحبا
فقط پایه ی این LCD یه کم نافرمه ........ بقیه عالیه

SSS_HHH_OOO
20-09-2009, 02:47
خوب بهتر بود از سیستم خونه میذاشتی کارو که فارسی هم داره
کارت خیلی خوب شده
مانیتور فکر میکنم یکم ساده ساختی ولی خوبه
مدلسازی که تا الان خوبه

maxya
20-09-2009, 06:00
آفرین خیلی بهتر شد...
با چی رندر گرفتی؟از نور استفاده کردی؟چقدر تاریکه؟
ادامه بده...منتظرم

New Ray
20-09-2009, 06:13
آفرين بچه ها همتون حسابي زدين تو ذوقش ! حالا بچه سر خورده ميشه از Maya ميره بيرون ديگه هم رندر بي رندر!
:45::37:
خيلي خوب شده فقط :
وسط اتاق سنگ مرمر اونم به اين بزرگي ؟ با چي آوردنش تو اتاق ؟ هواپيما ؟!
و بخاطر سنگ مرمر وسايل هم سايه ندارن . چون نور لامپ اتاق معلوم نيست سايه به اجسام ميده يا نه .(معلوم نيست لامپ كجاست)

tatuy
22-09-2009, 17:46
خب سیمین کارو رو رندر بیشتر متمرکز کن خیلی بهتر هم میشه

shahab70
22-09-2009, 19:43
با سلام خدمت شما و سایر دوستان گرامی
خوب از کارتون معلومه که روش زحمت کشیدی همین طور مشخصه که تو کار با برنامه واردی و به قول معرف سواره به کاری
امید وارم مواردی رو که میگم ناراحتت نکنه چون حتی برجسته ترین گرافیستها هم بر پایه نظر های گروهی کار میکنن وخیلی طبیعیه که یک چیزه ساده و جزئی از نظر طراح پنهان بمونه و باید توجه داشت که این گونه اشکالات به هیچ وجه نمیتونه مهارت طراح رو در کاره خودش زیره سوال ببره
1 - دوست عزیز تا به حال به ارتفاع میز کامپیوترتون دقت کردین ؟
تقریبا با ارتفاع تختون یکیه بنده خدا اون کسی که میخواد پشت این میز بشینه یا باید رو زمین بشینه یا از زانو به پایینشو ببره
2 - اون اسپیکر هایی که تو طبقه اول و دوم میز گذاشتین میخواستم ببینم که رو به دیوارن یا اینکه من این طور میبینم بهتر نیست به سمت بیننده و رو به اتاق برشون گردونید
3 -حالت آویزون ماندن ماه بالای سره تختتون خودتون به نظرتون نمیاد که وسط اون ستاره هایی که کاملا این احساسو به آدم میدن که با نخ آویزان شدن به یک باره متوجه ماه میشی که انگار با یک میله به تخت وصله
4 -قاب عکسها به نظر میاد که با دیوار اندکی فاصله دارن و یه جورایی تو هوا معلقن البته این یه مورد رو از دوستان هم کمک میخوام چون ممکنه اینجوری به نظر من میرسه
5 - بالشتها خداییش میخواستم بپرسم که بالشتهای خونه شما هم همین جورین ( شوخی کردم که دوستان از این متن طولانی حوصلشون سر نره) اینجا میخوام یک نکته رو خدمتتون عرض کنم و اون اینه که ایشاالاه شما در کارتون به درجات عالی و درخشانی میرسید و خواستید در پروژه ای از همین کارتون استفاده کنید و خواستید کاراکتر یک آدم رو بیارید بخوابونید رو این تختو سرشو بزارید رو اون بالشت و اگر بخوای اصول رو رعایت کنی از بس این بالشت شما نازکه باید بر اسره سنگینی سر ، روی بالشت رو بچسبونی به زیرش
6 -یک نکته در مورد فرش وسطتون بیشتر حالت یک تکه پلاستیکی بدون هیچ گونه اصری از حالت بافت فرش داره و یه چیزه دیگه چرا شما فقط در یک طرف فرش ریشه های فرش رو گذاشتین البته اگه اون چیزایی که من میبینم ریشه فرش باشه
7 -در مورد کف که یکی از دوستان گفتن سنگه به این بزرگی چه خبره ، بنده هم موافقم و اینکه چرا این قدر تضاد رنگی بین کف و سایر عناصر اتاق البته این به آدم اینو تلقین میکنه که اون کسی که تو این اتاق زندگی میکنه بنده خدا احتمالا مستاجره و در مورد کف اتاق نمیتونسته نغیری ایجاد کنه
8 - در مورد اون حالت s که فکر کنم رو کیسه کامپیو تر باشه میخواستم بگم به خاطر نمایش اول اسمتون یک مدل رو قربانی نکنید در مورد خود کیس هم یک جعبه که هیچ گونه دری نداره که بشه چند سال دیگه هم ارتقاش داد وبه نظرم روی ساب اسپیکر بیشتر کار شده تا کیس در ضمن قد کیستونم کوتاه فکر نکنم کامپیوتر های پنتیوم 2 هم این قدی بودن راستی چرا شما با ارتفاع اجسام مشکل دارین ؟
8 - این همه زحمت این همه اعمال جزئیات پس صندلیش کو ؟
احتمالا یا خودت فهمیدی که اگه صندلی بزاری قد کوتاه میزت خیلی تو چشم میزنه یا اینکه ترسیدی با گذاشتن صندلی جلوی نمایش دیگر جزئیاتتو بگیری
9 - باز هم کمبود امکانات این بنده خدا صاحب این اطاق اگه خواست موقع خوابیدن یه چیزی رو خودش بکشه چی باید بکشه یه پتویی ملافه ای چیزی میزاشتی شما که ماشاالله دوتا دوتا بالش میزاری
10 -و در آخر هم بازم کمبود امکانات ای کاش اون دیوارتو درش از یک تسکچرینگ کاغذ دیواری استفاده میکردی که حداقل با رنگ کفت هماهنگی ایجاد کنه
در مورد بقیه موارد هم که دوستان گفتن باهاشون هم عقیدم
خوب تا جنابعالی نزیدین زیره مانیتور سریع بریم سراغ نکات مثبت
البته اینم بگم که تمام این مواردی رو که بنده گفتم شما با تبهری که دارین بتونین خیلی سریع و شاید کمتر ایک ساعت رفعشون کنید
نکات مثبت
1 - کلی بگم کارتون اینقدر ارزش داشته که بشینم بیشتر از اون زمانی که قراره شما مشکلاتشو برطرف کنید بنده تایپ کنم
2 - خدایش رو اون کیبوردتون کار کردین وبا اینکه در تصویر جزئیات زیادی ازش معلوم نیست کاملا حس یک کیبورد 15000 تومانی رو به آدم میده اولش فکر کردم از جایی کش رفتی ( ای ناقلا )
3 - مدل میز بسیار زیبا و پر از خلاقیت راستشو بخوای اگه من یه همچین میزی پیدا میکردم حتما میخریدمش
4 - مدل تخت از میزت قشنگ تره مخصوصا با اون جای لبتابی که داره اونم میخرمش
5 -میدونی مدل چیدمان اتاقت و اجزایی که در اون به کار رفته کاملا این حسو به آدم میده که صاحب این اتاق یک آدم خوره کامپیوتره که با اینکه میز کامپیوترش در موقع خواب در یک وجبی سرشه باید یک لب تاپ هم پایین پاش باشه تا خوابش بره و خواب کامپیوتر ببینه و این به نظر من مثبت ترین امتیازی که یک طراح میتونه در کارش کسب کنه چون ما همه تلاش و زورمون در یک طرح برای ایجاد کامل یک همچین حسی به بیننده است البته بنده فکر میکنم که شما همچین نیتی نداشتین که به صورت قصدی چنین حسی رو به بیننده القا کنید و این امر به صورت کاملا تصادفی بوده
چرا که به نظر من صاحب این اطاق کسی نیست جز خود شما

موفق و پیروز باشید
و به امید روزی که فقط خود شما به کاره امروزتون بخندین

hrgh2
22-09-2009, 20:43
آفرین سیمین خوبه
اما روی نورپردازیش باید هنوز کار کنی
راستی شهاب ( این بالایی ) رفیق رمان نوشتی ؟
این بلندترین پستیه که واسه نظر دادن به یه کار میبینم ...