مشاهده نسخه کامل
: میز خنک کننده برای لپ تاپ
alisharapova
18-09-2009, 10:06
با سلام
دوستان میخوام برای لپ تاپم یه میز خنک کننده بگیرم لطفا بهترین مارک و اینکه از کجا میشه خرید رو بهم معرفی کنید.خرید اینترنتی باشه بهتره.
با تشکر
ميز خنك كننده نداريم ، Coolpad داريم كه مدلهاي زيادي تو بازار هست ،از برند هاي معتبر گرفته تا مدلهاي چيني وارداتي كه 2-3 ماه بيشتر عمر نميكنن
بهترين توليد كننده ها Belkin و Targus هستند كه قيمت بالاتري دارند ولي خب طراحي متفاوت و شيك تري ارائه ميكنن
h_starboy
18-09-2009, 14:33
کول پد های cooler master هم خوبن .
من مدل infinite رو دارم که خیلی خوبه و ازش راضی ام .
قیمت هاشم مناسبه . حدودا ۳۵ تومن
REGISTERED USER
18-09-2009, 14:37
بهترین ها targus و cool master هستند
مزینت کول مسترها سایلینت بودن فوق العادشونه ولی گرونه ! چیز خوبی اگر آلیاژی بخوای بالای 100 تومنه اینجا
alisharapova
18-09-2009, 14:37
من شهرستان هستم برای تهیه این coolpad ها چطور میتونم اقدام کنم؟فعلا امکان امدن به تهران رو ندارم میشه راهنمایی کنید.
alisharapova
19-09-2009, 08:51
از دوستان کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟منتظر جواب شما هستم ولی.....
oranoos_92
19-09-2009, 09:40
از این کول پد های معمولی نگیری که مفتش گرونه!!
خوب که نیست بد تر هم میشه!
یه مدل کول مستر دیدم من تو بازار میگفت 50 تومان یه فن بزرگ داره زیرش و سطحش قابلب تغییر بود
من شهرستان هستم برای تهیه این coolpad ها چطور میتونم اقدام کنم؟فعلا امکان امدن به تهران رو ندارم میشه راهنمایی کنید.
ديگه چطور اقدام كني به ما ربطي نداره كه برادر !! اگه تو شهرتون مغازه فروش خرت و پرت كامپيوتري هست كه برو بخر در غير اينصورت عقل حكم ميكنه كه بياي يه شهر ديگه ! يا تو اينترنت دنبالش بگردي
H@mid-Vista
19-09-2009, 19:54
داداش اين عبارات رو در گوگل جستجو كن كلي فروشگاه نتي هست كه برات پست مي كنن
3 روزه دستته اذيت هم نميشي
فقط بگرد قيمت بالا بهت نندازن
coolpad نوت بوك
alisharapova
19-09-2009, 22:05
ديگه چطور اقدام كني به ما ربطي نداره كه برادر !! اگه تو شهرتون مغازه فروش خرت و پرت كامپيوتري هست كه برو بخر در غير اينصورت عقل حكم ميكنه كه بياي يه شهر ديگه ! يا تو اينترنت دنبالش بگرديبرادر چرا میزنی خوب خودم میگردم پیدا میکنم دیگه اینطوری که نگفتیم راهنمایی کنید.
h_starboy
19-09-2009, 22:50
برادر چرا میزنی خوب خودم میگردم پیدا میکنم دیگه اینطوری که نگفتیم راهنمایی کنید.
کاری که حمید گفت بکنی سه سوت پیدا میکنی .
alisharapova
21-09-2009, 17:55
متاسفانه اون کار رو کردم ولی چیزی به پستم نخورد.از دوستان اگه کسی میتونه با پیغام خصوصی راهنمایی کنه ممنون میشم.
با تشکر
matrix2015
07-07-2011, 08:32
سلام دوستان ؛
من ديروز براي لپ تاپ خودم از بازار Cool pad مدل COOL MASTER NotePal U2 به قيمت 45 هزار تومان خريدم
- خيلي سبك ( با دو فن حدود gr 700 )
- بدنه آلومينيومي ( باعث خنك شدن بيشتر)
- قابليت جابجايي براي هر دو فن
- محافظ لپ تاپ در برابر ضربه ( زمان حمل و نقل)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
E.G_band
11-09-2011, 22:37
سلام دوستان ؛
من ديروز براي لپ تاپ خودم از بازار Cool pad مدلCOOL MASTER NotePal U2 به قيمت 45 هزار تومان خريدم
- خيلي سبك ( با دو فن حدودgr 700)
- بدنه آلومينيومي ( باعث خنك شدن بيشتر)
- قابليت جابجايي براي هر دو فن
- محافظ لپ تاپ در برابر ضربه ( زمان حمل و نقل)
رو لپ تاپ خط نمیندازه؟:13:
fitness2008
12-09-2011, 13:42
من هرچی گشتم دنبال cooler master پیدا نکردم تو بازار. بودش ولی مدل های تک فنه بود و مدل های U2 و U3 و Infinite نبودش.
رفتم microsoft خریدم به قیمت 35000 تومان که خیلی خوبه و راضیم
Mohammad.7225
13-09-2011, 18:35
من هرچی گشتم دنبال cooler master پیدا نکردم تو بازار. بودش ولی مدل های تک فنه بود و مدل های U2 و U3 و Infinite نبودش.
رفتم microsoft خریدم به قیمت 35000 تومان که خیلی خوبه و راضیم
میشه بیشتر در موردش توضیح بدین؟؟
fitness2008
14-09-2011, 01:40
یه کول پد تک فنه هستش که در دو رنگ سفید و مشکی موجوده تو بازار
یه فن متوسط در وسط کول پد هستش که با پورت usb به لپتاپ وصل میشه. من رفتم 3 متر سیم usb خریدم با یه آداپتور 5 ولت usb که دیگه الکی یه پورت usb اشغال نشه و الان هم به همین شیوه ای که گفتم زدم به برق و داره کار میکنه. زیر لپتاپم هم یخه یخه
در کل از اینکه 35000 هزار تومن پول بابت همپین چیزی دادم ناراحت نیستم و ازش تا الان راضی بودم
ميز خنك كننده نداريم ، Coolpad داريم كه مدلهاي زيادي تو بازار هست ،از برند هاي معتبر گرفته تا مدلهاي چيني وارداتي كه 2-3 ماه بيشتر عمر نميكنن
بهترين توليد كننده ها Belkin و Targus هستند كه قيمت بالاتري دارند ولي خب طراحي متفاوت و شيك تري ارائه ميكنن
چرا نباشه؟ توی سایت نمایندگی deep cool در ایران یعنی farano24 برین میز خنک کننده هم داره برای فروش.ضمناً کولر مستر توی فروشگاه میهن مارکت چندین مدل کول پدش وجود داره.
part gah
15-09-2011, 11:41
من از این فنا برا خنک کردن لب تاپم استفاده میکنم که خوبه و من ازش راضیم.11 تومنم خریدمش.:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.