PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سورس برنامه ای که فایلی رو بدون امکان ریکاوری حذف کنه رو میخواستم !

Samsam2010
18-09-2009, 02:32
با سلام دوستان ببخشید هی سورس های عجیب میخواهم چه کنم که احتیاج دارم
سورس برنامه ای که فایلی رو بدون امکان ریکاوری حذف کنه(مثل برنامه های شریدر) رو میخواستم !
مثلا
فایلهای 3GP رو پاک کنه:21: بعد وقتی کاربر میخواد فایلهای از دست رفته رو ریکاور کنه با کمال تعجب :18:ببینه هیچچ فایلی موجود نیست:41: بله دوستان این هم از داستان تلخی که برای 3GP های اون کاربر اتفاق افتاده بود:21: و سورس شما همه 3Gp ها شو
نابود کرده بود
دوستان 3GP مثال بود من برای همه فایلها میخوام ممنونم:11:

Samsam2010
20-09-2009, 02:09
دوستان فقط یک کلام جواب میخواهم
چنین چیزی هست یا نه اگه نیست برم بسازم !

DANTEH2010
28-09-2009, 22:48
چرا هست اتفاقا یه بار ه امتحان شده مال یه بنده خدایی رو زد پروند به نظر من به در شما نمیخوره

mst_ab
28-09-2009, 23:03
برای از بین بردن یک فایل به صورت کامل ، کافیه اول فایل رو در حالت عادی پاک کنید ، بعد یک فایل با همون نام ( لازم نیست اندازش یکی باشه) در همون مسیر ایجاد کنید ( که حجمش مثلاً 1 بایت یا یک کاراکتر هست) و بعد اون فایل رو هم پاک کنید! همین ! هیچ جوری قابل بازیافت نیست!

موفق باشید.

Farvadin
29-09-2009, 14:04
برای از بین بردن یک فایل به صورت کامل ، کافیه اول فایل رو در حالت عادی پاک کنید ، بعد یک فایل با همون نام ( لازم نیست اندازش یکی باشه) در همون مسیر ایجاد کنید ( که حجمش مثلاً 1 بایت یا یک کاراکتر هست) و بعد اون فایل رو هم پاک کنید! همین ! هیچ جوری قابل بازیافت نیست!

موفق باشید.

اينجوري كامل از بين نميره و باز هم قابل بازيابي هست. البته من خيلي از چند و چونش با خبر نيستم ولي اينو مي دونم كه حتي اگر برنامه اي با همون اسم و در همون مسير ساخته بشه باز هم فايل اول قابل بازيابي هست.

mst_ab
29-09-2009, 15:22
اينجوري كامل از بين نميره و باز هم قابل بازيابي هست. البته من خيلي از چند و چونش با خبر نيستم ولي اينو مي دونم كه حتي اگر برنامه اي با همون اسم و در همون مسير ساخته بشه باز هم فايل اول قابل بازيابي هست.

خیر ! قابل بازیابی نیست، کمی از دروس ذخیره و بازیابی رشته ی کامپیوتر مطالعه کنید ، متوجه میشید که قابل بازیابی نخواهد بود، ساده ترین راه انجام عملی این راه هست!! کافیه خودتون این راه رو چک کنید!! :20:

Samsam2010
29-09-2009, 22:55
خیر ! قابل بازیابی نیست، کمی از دروس ذخیره و بازیابی رشته ی کامپیوتر مطالعه کنید ، متوجه میشید که قابل بازیابی نخواهد بود، ساده ترین راه انجام عملی این راه هست!! کافیه خودتون این راه رو چک کنید!! :20:

دوست من شما در پست قبل گفتید ساده ترین مگه را ه پیچیده یا جور دیگری هم هست

من از شما خواهش می کنم از دروسی که خوندید من رو راهنمایی کنید تا حال یه بنده خدایی رو اوپن کنم و خلاصه
حالشو زیبا کنم :21::21: اره:21::21: