ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سيستم عامل لپتاپ

Terror - Leader
17-09-2009, 22:30
اين روزها اكثر لپتاپ ها با سيستم عامل ويستا وارد بازار مي شوند و همانطور كه احتمالا شنيديد اين سيستم عامل به عنوان سيستم عامل ناموفقي از طرف كاربران نسبت به xp به حساب مي آيد.
در اين قسمت قصد داريم درباره مزيت ها ، مشكلات و نكات سيستم عاملهاي مختلف و مخصوصا ويستا و همچنين راههاي افزايش سرعت و يا تصميم به تعويض سيستم عامل به xp و يا seven بحث ميكنيم.
من خودم به تازگي يه لپتاپ SONY FW 490 گرفتم كه روش ويندوز VISTA HOME PEREMIUM نصبه.در اولين تماسي كه با دوستانم داشتم اكثرا به من توصيه كردن كه ويستا را پاك كنم و xp بريزم.
حالا ازدوستان وارد خواشمندم در اين باره اظهار نظر كنند
با تشكر :20:

H@mid-Vista
17-09-2009, 22:36
اين روزها اكثر لپتاپ ها با سيستم عامل ويستا وارد بازار مي شوند و همانطور كه احتمالا شنيديد اين سيستم عامل به عنوان سيستم عامل ناموفقي از طرف كاربران نسبت به xp به حساب مي آيد.
در اين قسمت قصد داريم درباره مزيت ها ، مشكلات و نكات سيستم عاملهاي مختلف و مخصوصا ويستا و همچنين راههاي افزايش سرعت و يا تصميم به تعويض سيستم عامل به xp و يا seven بحث ميكنيم.
من خودم به تازگي يه لپتاپ SONY FW 490 گرفتم كه روش ويندوز VISTA HOME PEREMIUM نصبه.در اولين تماسي كه با دوستانم داشتم اكثرا به من توصيه كردن كه ويستا را پاك كنم و xp بريزم.
حالا ازدوستان وارد خواشمندم در اين باره اظهار نظر كنند
با تشكر :20:

اكس پي خيلي قديميه
با سخت افزارها مشكل داره
از تمام توان نوت بوك نمي تونه استفاده كنه
ويستا بهتره
گرافيكش قشنكه
اما 7 از همه بهتره
من خودم 7 رو توصيه مي كنم
هم سرعتش خوبه
هم گرافيكش خداست

s4lish
18-09-2009, 12:11
اكس پي خيلي قديميه
با سخت افزارها مشكل داره
از تمام توان نوت بوك نمي تونه استفاده كنه
ويستا بهتره
گرافيكش قشنكه
اما 7 از همه بهتره
من خودم 7 رو توصيه مي كنم
هم سرعتش خوبه
هم گرافيكش خداست

عجب؟!؟!؟!:13:

s4lish
18-09-2009, 12:13
این یعنی بی احترامی کامل به ویندوز xp ....خدائیش xp با سخت افزارها مشکل داره یا vista؟؟؟

سرعت چی چیش خوبه؟

saman3230
18-09-2009, 14:18
این یعنی بی احترامی کامل به ویندوز xp ....خدائیش xp با سخت افزارها مشکل داره یا vista؟؟؟

سرعت چی چیش خوبه؟

من الان خیلی وقته کاربر ویستا و هیچ مشکلی نداره

XP دیگه واقعا مسخره شده تند و تند ویروس میگیره از سخت افزارهای جدید اونجوری که باید پشتیبانی نمیکنه و 1001 مشکله دیگه

REGISTERED USER
18-09-2009, 14:29

سرعت چی چیش خوبه؟

تا حالا درایور نصب کردی توی ویستا ؟ با XP مقایسه کردی ؟ :27:

ببینید compatibility و همچنین سرعت نصب و هنگ نکردن درایورها رو مقایسه کنید ، بعد ادعا کنید XP بهتره ! :2:

یه N85 وصل کردم تا می خواست XP بشناسه 10 دقیقه زمان برد !

بقیه چیزا هم بماند ! :2:

H@mid-Vista
18-09-2009, 15:56
تا حالا درایور نصب کردی توی ویستا ؟ با XP مقایسه کردی ؟ :27:

ببینید compatibility و همچنین سرعت نصب و هنگ نکردن درایورها رو مقایسه کنید ، بعد ادعا کنید XP بهتره ! :2:

یه N85 وصل کردم تا می خواست XP بشناسه 10 دقیقه زمان برد !

بقیه چیزا هم بماند ! :2:

اين اشكال اكس پي نيست

اكس پي در دوران خودش خدا بود
اما دقت كنين تكنولوژي طراحي اكس پي مال 1999 هست و در سال 2001 عرضه شد

پس طبيعي هست كه با ويندوز 7 كه تكنولوژي 2006 داره و الان عرضه شده اختلافاتي داشته باشه
هميشه نرم افزارها نسبت به قبلي پيشرفته تر و نسبت به بعدي ناقص تر هستن:10:

kinder
18-09-2009, 16:24
من خودم الان دو ساله که با VISTA 64BIT کار میکنم و تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتم هر کی هم میگه ویستا مشکل داره چرت می گه

amir200812
18-09-2009, 16:50
من SONY VAIO FW 490 دارم و همون روز اول ویستارو پاک کردم و WINDOWS 7 ساخت 7600 رو نصب کردم! البته 32 بیت هست!
من هم روی pc و هم روی لپتاب خودم این ویندوز هست!
همه قطعات رو خودش شناسایی میکنه! فقط برای اجرای بهتر خودم درایور گرافیک رو نصب میکنم!
خیلی بهتر از ویستا هست!دقت کرده باشین اصلا با XP مقایسه نمی کنم! چون کار خنده داری هست! زمانی که xp به بازار اومد گرافیک 32 بود! رم 256 بود! سی پی یو ها ... بودن! چطور انتظار داری با گرافیکهای گیگابایتی و رمهای چند گیگی با سی پی یو هار مولتی کور با کش و سرعت بالا سازگار باشه! همه چیز دورهای داره! که دوره xp تموم شده! زمان خودش عالی بود ولی حالا...!؟

Terror - Leader
18-09-2009, 19:06
من شنيدم ويستا به خاطر يه سري سرويس هاي اضافي و .NET FRAMWORK ها با ورژن بالا سرعتش مخصوصا سرعت startup و اجراي برنامه هاي گرافيكي و مهندسي مثل AutoCAD و Photoshop پايينه و براي لود شدن اين برنامه ها زمان زيادي لازمه.
در ضمن راجع به SE7EN شنيدم درايورهاش درست نصب نميشه مخصوصا كارت صدا.
من بيشتر دنبال يه ويندوزم كه سبك باشه و بي دردسر امكاناتشم مهم نيست.حالا به نظرتون كدوم ويندوز بهتره ؟
راستي SE7EN كاملا پشتيباني ميشه و درايور و اينچيز ها داره يا نه؟

s4lish
18-09-2009, 23:30
من خودم العان رو سیستمم 7 نصبه و بهتر از ویستاست..اینو قبول دارم..ولی خدائیش ایکس پی یه چیز دیگه بود