مشاهده نسخه کامل
: ارتباط عجیب بین dvd rom و سرعت اینترنت
ice boys
17-09-2009, 12:32
با سلام بر همه
چند روزی بود که متوجه افت شدید سرعت اینترنت ( دایل آپ) شدم .. به صورت اتفاقی زمانی که dvd rom هایم بیرون بودند به نت وصل شدم که سرعتش هم مناسب بود ولی وقتی dvd rom به داخل رفت دوباره افت شدیدی در سرعت نت بوجود اومد چندین بار هم امتحان کردم دیدم که dvd rom به سرعت نت ارتباط دارد. حال آیا امکان دارد که این دو با هم مرتبط باشن ؟؟؟ چجوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟؟؟
با تشکر
Lord_theOne
17-09-2009, 20:49
ويندوزت را عوض كن
ice boys
17-09-2009, 21:24
راه حل دیگه ای نداره؟؟
چون تقریبا تازه ویندوزم رو عوض کردم و واقعا از عوض کردن ویندورز متنفرم...
با سلام بر همه
چند روزی بود که متوجه افت شدید سرعت اینترنت ( دایل آپ) شدم .. به صورت اتفاقی زمانی که dvd rom هایم بیرون بودند به نت وصل شدم که سرعتش هم مناسب بود ولی وقتی dvd rom به داخل رفت دوباره افت شدیدی در سرعت نت بوجود اومد چندین بار هم امتحان کردم دیدم که dvd rom به سرعت نت ارتباط دارد. حال آیا امکان دارد که این دو با هم مرتبط باشن ؟؟؟ چجوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟؟؟
با تشکر
خيالات عزيز :46:
p_samimi
19-09-2009, 10:58
بگو رایترت دقیقا چی هست و مودمت چی هست
در ضمن کانکش هر کدوم رو هم بگو (USB,IDE,Pci,...)
اینجا یک چیز عجیب هست و اون هم اینکه حالت باز یا بسته بودن درایو تفاوتی در عمل نمیکنه.
آیا اگه درایوت خالی هست هم این مشکل رو داری یا اگه داخلش مدیا باشه سرعتت میوفته!!!!
ice boys
19-09-2009, 14:55
خوب این مشخصات :::
DVD Drive : ASUS DRW-1814BL
CD-Rom Drive : TEAC CD-552GA
Modem : Motorola SM56 Speakerphone Modem
دوتای اولی ide هستند ولی مودم رو نمیدونم...
آیا اگه درایوت خالی هست هم این مشکل رو داری یا اگه داخلش مدیا باشه سرعتت میوفته!!!!
امروز این حالتم امتحان کردم ... زمانی که Cd یا dvd داخلش هست سرعت افت میکنه....
ardalan_zapata
19-09-2009, 15:03
احتمالا مشکل Latency داری
ice boys
19-09-2009, 15:08
احتمالا مشکل Latency داری
میشه بیشتر توضیح بدید....
منظورتون اینه که مشکلم نهفته است یا چیز دیگه....
آیا برطرف میشه؟؟؟
artoor32
19-09-2009, 15:31
به نظر من اينجور كه پيداست , دي وي دي رام روي مودم تاثير ميذاره!! دي وي دي رام يا مودمت رو اگه ميتوني عوض كن و يه جنس مرغوب بگير تا خيالت راحت شه.من دي وي دي رايتر سامسونگ و مودم گيگا رو پيشنهاد ميكنم.
p_samimi
19-09-2009, 17:31
من فکر میکنم مادربوردت طوری هست که IRQ قطعات از قسمت IDE به قسمت PCI تداخل میکنه.
از اونجایی که حساسترین قطعه در ایجاد تداخل همین مودم هست من یک پیشنهاد میکنم.
بایوس رو ریست کن.
اگه جواب نداد و وارد هستی آپدیتش کن.
اگه جواب نداد اسلات مودم رو بگذار رو بالاترین اسلات PCI و اگه جواب نداد بگذار رو پایین ترین اسلات.
چون وقتی میگی وقت رمانی که مدیا داخلش هست این مشکل رو داری بیشتر به این تداخل IRQ شک میکنم.
در هر صورت خبرش رو بده.
ice boys
19-09-2009, 19:21
اگه جواب نداد و وارد هستی آپدیتش کن.
قبل از این که این مشکل برام پیش بیاد بایوس رو آپدیت کردم ... دوباره آپدیت کنم؟؟؟؟
امروز این حالتم امتحان کردم ... زمانی که Cd یا dvd داخلش هست سرعت افت میکنه....
سلام
می بخشید...که من بدون داشتن اطلاعات کامپیوتری این سوالومیکنم...
اما..
آخرین برنامه ای که با dvd romتون درارتباط بوده(مثلا Neroیاهرچیزدیگه ای...)نصب کردیدچی بوده؟
ice boys
19-09-2009, 19:45
آخرین برنامه ای که با dvd romتون درارتباط بوده(مثلا Neroیاهرچیزدیگه ای...)نصب کردیدچی بوده؟
برمیگرده به 3 الی 4 ماه پیش که برنامه nero مخصوص dvd رو نصب کردم..
برمیگرده به 3 الی 4 ماه پیش که برنامه nero مخصوص dvd رو نصب کردم..
ممنونم
اونوقت تاریخ انقضا "لایسنس"این برنامه تا چه تاریخی بود؟
بعدش باید "آپدیتش می کردین؟)
ضمنا ممکنه که "بقیه ی سخت افزارهاونرم افزارها"هم چون درارتباط باهاش بودن احتیاج به "آپدیت "اتوماتیک داشتن ولی طبق چیزی که معموله قبلش سوال می کنن..البته "Jet Audio"نمیپرسه...
=========
حالا اگرکه امکان داره...Neroرو "Un Instal"وسیستمتون رو "ری استارت"کنید..ضررنداره...
==
متشکرمیشم که اگرمشکلتون حل شد همینجااطلاع بدین:11:
ice boys
19-09-2009, 21:11
اونوقت تاریخ انقضا "لایسنس"این برنامه تا چه تاریخی بود؟cd اورجینال بود و لایسنس نداشت ..... Un Instal کردم ولی نتیجه ای نداشت..!!
الکی الکی شعر گفتم.........
سلام
فكر نكنم مشكل تداخل زمان تاخير داشته باشه! مگر اينكه تازه انداخته باشه رو سيستم يكي از اين قطعات رو
دوست عزيز قطعه جديد اضافه كردي؟
فكر كنم ساده ترين راه تعويض ويندوز باشه! بهتر نيست ويندوز رو عوض كني؟ احتمال اينكه رفع بشه خيلي زياده ها
البته ميدونم از مشكل قبلي چقد اذيت شدي ولي به هر حال كامپيوتره ديگه...:46:
ice boys
21-09-2009, 11:27
دوست عزيز قطعه جديد اضافه كردي؟
نه .. فقط تازگی ها یه دسته بازی اضافه کردم....
بهتر نيست ويندوز رو عوض كني؟
بازم تعویض ویندوز ..... حالا امتحان میکنم....چی کار کنیم دیگه...
راستی تمام کارهای که دوستان در پست های قبلی گفته بودند رو انجام دادم ولی نتیجه ای نداشت!!!
تشکر بعد از تعویض ویندوز خبر میدهم....
p_samimi
25-09-2009, 23:55
کاشکی قبل از نصب ویندوز نصب درایو جدید South Bridge رو تست میکردی؟
کلا اگه میشد کل درایور مادربرد رو آپدیت میکردی
هاردت رو دیفرگ کن ... شاید درست شد ...
البته بی ربط هم نیست ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.