mehdibarghi
17-09-2009, 00:35
مشكل من از اين قرار است كه : نسخه ي نهايي برنامه را جهت تهيه setuo توليد مي كنم و برنامه نصب آنرا تهيه مي كنم ... لازم به ذكر است كه برنامه نصب تمامي كامپوننت هايي را كه vb خودش در "برنامه نصب خودش" در مي آورد را نصب مي كند ولي اگر برنامه روي يك سيستم خام (يعني vb و ابزار ديگر برنامه نويسي روي آن نصب نشده باشد ) نصب شود خصوصيت right to left برخي از قسمت هاي فرم هاي برنامه درست عمل نمي كند يعني بعضي جاها مثل option ها درست نمي نويست و جمله اي كه بايد در آن بنويسد را يا نصفش رو مي نويسه يا قاطي پاتي مي نويسه ...
براي رفع اشكال ، تنظيمات زبان ويندوزم رو كامل چك كردم و همه روي فارسي بود و install support هم بود و ...
تمامي فونت هاي برنامه رو هم در ويندوز نصب كردم .... البته برنامه شكل فونتو درست نشون ميده و لي همون مشكل بالا رو داره ...
من حدس ميزنم كه يك كامژوننت خاص يا يه چيزي هست كه بايد رو ويندوز نصب بشه ... اگه كسي اطلاعي داره ممنون ميشم كمك كنيد ...
در ضمن بگم ... وقتي برنامه مشكل داره ... فقط كافيه ويژوال رو رو ويندوز نصب كنيم ... اونوقت همه چي درست ميشه .... پس حتماًيه چيزي نصب ميشه ديگه ...؟؟؟
با تشكر .. موفق تر باشيد .
براي رفع اشكال ، تنظيمات زبان ويندوزم رو كامل چك كردم و همه روي فارسي بود و install support هم بود و ...
تمامي فونت هاي برنامه رو هم در ويندوز نصب كردم .... البته برنامه شكل فونتو درست نشون ميده و لي همون مشكل بالا رو داره ...
من حدس ميزنم كه يك كامژوننت خاص يا يه چيزي هست كه بايد رو ويندوز نصب بشه ... اگه كسي اطلاعي داره ممنون ميشم كمك كنيد ...
در ضمن بگم ... وقتي برنامه مشكل داره ... فقط كافيه ويژوال رو رو ويندوز نصب كنيم ... اونوقت همه چي درست ميشه .... پس حتماًيه چيزي نصب ميشه ديگه ...؟؟؟
با تشكر .. موفق تر باشيد .