ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با چه برنامه ای میشه این کار رو انجام داد؟

Reventon
16-09-2009, 20:49
سلام
میبخشید عنوان مناسبتری به ذهنم نرسید. من میخوام برگه های صورتحساب شرکتمون رو تو کامپیوتر طراحی کنم و وقتی میخوام چاپ کنم اون کاغذ رو بذارم ولی فقط تو قسمت هایی که معمولا با خودکار نوشته میشه چاپ کنه و دوباره تیتر و جدول و ... اینا رو چاپ نکنه باید با چه برنامه ای تهیه کنم؟
یعنی من ورودی رو تو کامپیوتر بنیوسم و برگه آماده بذارم و فقط تو کادرها چاپ کنه و نیاد دوباره کل جداول وآرم و ... رو چاپ کنه؟؟
ممنون

liliputboy
16-09-2009, 21:40
سلام

دوست من با ورد این کارو میکنی...ولی باید اندازه هارو با خط کش در بیاری و تو ورد اونارو وارد کنی...
یک بار که وقت بذاری واسه همیشه آمادس..و فقط کلمات تایپ شده رو تعویض می کنی...

یا هم....یه ماشین تایپ قدیمی بگیر...

Reventon
16-09-2009, 23:09
مطمعنید ورد؟تو ورد که بقیه نوشته ها و اشکال هم چاپ میشه؟ مثلا میخوایم تو سربرگ شرکت بنویسیم و سربرگ آماده رو بذاریم تو چاپگر مجددا اون نوشته های بالا و آرم چاپ میشه. میخوام سربرگ به طور کامل تو کامپیوتر نشون داده بشه ولی قسمتی رو که توش مینویسیم چاپ کنه تو سریرگی که تو چاپگره

احمد ترابی
01-10-2009, 22:16
دوست عزیز با نرم افزار Excel میتونی به راحتی این کار رو انجام بدی
اصلا این نرم افزار مال اینجور کارهاست

موفق باشید......................../

huti_421
02-10-2009, 11:37
داداش exel که واسه نمودار کشی و ایناس :دی

با همون Word شما میتونید ... جداول رو میکشید و جاهایی که نمیخواید چیی باشه رو خالی بذارید

kourosh_sos
02-10-2009, 13:47
من معذرت میخوام از تمام دوستان ولی اینکار با برنامه ورد و اکسل زیاد منطقی به نظر نمیرسه شما اگه میخوای با برنامه آفیس اینکارو بکنی باید از برنامه اکسس استفاده کنی کافیه تو اکسس یک فرم طراحی کنی و بعدش اینکارو کنی ولی از همه بهتره که برنامه نویسی کنی یعنی بیای بدنه اصلی برنامه رو همون طور که میخوای طراحی کنی و بعد کاغذتم همون طور طراحی کنی و بعد به اکسس متصل بشی و بعد از اطلاعاتت بدون دردسر پرینت بگیری با این کار یک تیر رونشون زدی هم اطلاعاتت تو بانک ذخیره میشه هم پرینت رو گرفتی