PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : توصیه ای جدی و مهم به کسانی که نیمسال دومی هستن(مخصوصا فنی مهندسی ها)

seyyedi
16-09-2009, 17:20
دوستان سلام
من پذیرش نیم سال دوم هستم
بنده چیزایی شنیدم و فهمیدم که حیفم اومد به بقیه که شرایط خودم رو دارن نگم
ببینید برای ماها که کدرشته ای که قبول شدیم پذیرشش نیم سال دوم هست و به عبارت دیگه بهمن تازه باید بریم دانشگاه و ترم 1 شروع میشه توی این فاصله مهر تا بهمن که خودش یه ترمه فرجه ای پیش میاد که میتونیم به 2 شکل ازش استفاده کنیم
1- این مدت رو بریم صفا سیتی و دنبال کارای دیگه و کلا خیال دانشگاه رو از سرمون بیرون کنیم
از طرفی هم ببینیم قبول شدیم و فعلا نمی تونیم بریم دانشگاه و دوستمامون دارن میرن و اعصابمون خورد بشه
اگه این طوریه که 2 رو نخونید

2- به جای رفتن به صفا سیتی و کارای دیگه سعی کنیم این ترم رو کاری کنیم که واسه ترم بعد که میریم دانشگاه مشکل کمتری توی خوندن داشته باشیم و در نتیجه راحت تر باشیم و کمتر فکر مشروطی و اینا به ذهنمون بزنه

حالا خوب توجه کنید کاری که باید بکنید اینه:
یه دانشگاه (دولتی یا آزاد فرقی نمی کنه) رو توی شهرتون یا نزدیک محل سکونتتون در نظر بگیرید
ترجیحا دانشگاهی باشه که حداقل یکی از دوستاتون اونجا رفت و آمد داره و دانشجوی اونجاست
حالا برید سیلابس (*) رشته خودتون رو پیدا کنید. از اینترنت یا دانشگاه مد نظر
اون دروسی تخصصی که در ترم1 باید بگذرونید رو ببینید و از دوستتون بپرسید که چه استادی این درس رو در اون دانشگاه بهتر درس میده
توجه کنید که دیگه اینجا نمره دادن استاد ملاک نیست و فقط یاد گرفتن ملاکه
توسط دوستتون یا خودتون با استاد هماهنگ کنید و برید این ترم به صورت مستمع آزاد سر کلاسای اون استاد بشینید و دروس رو یاد بگیرید
نکته : در این حالت شما دیگه امتحان نمی دید و اجباری ندارید

(*) سیلابس جدولیه که دروسی رو که باید در طول مدت تحصیل در هر ترم بگذرونید + پیش نیاز اون دروس رو نشون میده

یه سری مزایایی این کار داره که چند تاش اینه:
1- دیگه اون اعصاب خوردی که دوستاتون دانشگاه میرن ولی شما نمیرین رو ندارین یا حداقل کمتر میشه
2- حداقل یه ترم رو در طول مدت تحصیل و شاید زندگیتون واقعا دانشجو بودین
3- با جو دانشگاه آشنا میشین و وقتی که ترم1 واقعی رو شروع کردید دیگه راحتید و حس غریبه بودن رو کمتر دارید
4- وقتی که دارید ترم1 سوری رو می گذرونید کسی نمی تونه به شما بگه " بوقی" یا "صفری" و غیره چون شما سوری دارین میاین و وقتی هم که ترم1 واقعی رو بگذرونید بازم کسی نمی تونه به شما این چیزا رو بگه چون شما مثل دیگران نیستین که تازه بخواین شروع کنین
5- بعضیا ترم1 و اول کاری مشروط میشن که دردسرهای بعدی به دنبال داره مثلا بعضی از بچه های مهندسی در ترم1 ریاضی1 رو میفتن و در نتیجه نمی تونن ترم2 درسی رو که ریاضی1 پیش نیازش بوده(مثلا استاتیک) رو بگیرن و این همین جوری ممکنه پیش بره و در آینده اذیتشون کنه
ولی حالا که شما رفتید ریاضی1 رو خوندید(اونم با استادی که یاد بده) دیگه مشکل کمتری رو دارید و احتمال اینکه خراب کنید خیلی پایین میاد
6- به صورت رایگان دارید چیزی رو می خونید که نیازتونه و شاید بعدا قرار بود براش پول پرداخت کنید
حالا تصورش رو هم بکنید که اگه آزاد هم برید این کار رو بکنین چقدر حال میده که به آزاد پولی پرداخت نمی کنین

خوب خیلی شد و سرتون درد اومد
ببخشید ولی لازم بود
علی علی

piroooz
16-09-2009, 17:55
سلام
آقا دانشگاه هایی که هم پذیرش نیمه اول و هم نیمه دومه از کجا باید فهمید کدوم نیمه هستیم؟
بر اساس رتبه هست دیگه ؟

mf.designing
16-09-2009, 18:00
دوستان این نیم ساله دومی بودن رو بر چه اساسی تعیین می کنن ؟ منم هنوز تکلیفم رو نمیدونم !

mehdiaga
16-09-2009, 20:01
کسی که نیمسال دوم قبول میشه ترم دومش رو از اول تابستان و ترم سومش رو از اول پاییز شروع میکنه ؟

seyyedi
17-09-2009, 16:10
دوستان سلام

دوستان این نیم ساله دومی بودن رو بر چه اساسی تعیین می کنن ؟ منم هنوز تکلیفم رو نمیدونم !

دانشگاه هایی که هم پذیرش نیمه اول و هم نیمه دومه از کجا باید فهمید کدوم نیمه هستیم؟
بر اساس رتبه هست دیگه ؟
نه بر اساس رتبه ک نیست
باید دفترچه رو ببینید اون کد رشته ای که قبول شدید جلوش کدوم نیم سال رو زده
نگاه کنید ظرفیت اون کد رشته در ستون کدوم نیم سال نوشته همون نیم سال پذیرش شماست

کسی که نیمسال دوم قبول میشه ترم دومش رو از اول تابستان و ترم سومش رو از اول پاییز شروع میکنه ؟
آره میشه
البته اگه دانشگاه ترم تابستونه ارائه کنه
ضمنا توی ترم تابستونه نمیشه واحدهای زیادی برداشت
زیاد نگران نباش برخی از رشته ها رو معمولا 9 ترمه تموم میکنن که میشه همون 4.5 سال و در این صورت به نیم سال اولی ها میرسی

علی علی

piroooz
17-09-2009, 19:06
نه بر اساس رتبه ک نیست

برادر فکر کنم شما متوجه نشدی من چی گفتم
اون کد را که قبلا دیدم ...
بعضی از دانشگاه ها هم ستون نیم سال اول و هم ستون نیم سال دوم با ستاره مشخص شده است
حالا میخوام بدونم چطوری معلوم میشه!!!

mf.designing
17-09-2009, 19:16
نه بر اساس رتبه ک نیست
آزاد چی ؟ آزاد که اینجوری نیست !

mehdiaga
18-09-2009, 10:17
البته من حوصله نیم سال دوم درس خوندن رو ندارم . تو دفترچه انتخاب رشته هم یه دونه رشته نیم سال دوم رو انتخاب نکردم.

seyyedi
18-09-2009, 15:13
دوستان سلام

برادر فکر کنم شما متوجه نشدی من چی گفتم
اون کد را که قبلا دیدم ...
بعضی از دانشگاه ها هم ستون نیم سال اول و هم ستون نیم سال دوم با ستاره مشخص شده است
حالا میخوام بدونم چطوری معلوم میشه!!!
کاکو اینجوریشو دیگه ندیده بودم
یه زنگ بزن دانشگاه ازشون بپرس

آزاد چی ؟ آزاد که اینجوری نیست !
نه آزاد اصلا نیم سال دومی نداره

علی علی

L05T
18-09-2009, 15:24
شما واقعا حوصلتون میشه ؟
ببینید می تونید از وقتتون استفاده بهتری هم کنید!
شما یه ترم می خوای پول کرایه خونه بدی سر همه کلاسا هم بری آخرشم هیچی؟
من خودم شبانه هستم , رفتم صفا سیتی :دی

آره میشه
البته اگه دانشگاه ترم تابستونه ارائه کنه
ضمنا توی ترم تابستونه نمیشه واحدهای زیادی برداشت
زیاد نگران نباش برخی از رشته ها رو معمولا 9 ترمه تموم میکنن که میشه همون 4.5 سال و در این صورت به نیم سال اولی ها میرسی
6 واحد ! نمیرزه! فقط اگر تو یه درس گیر کردی می تونی برداری پاسش کنی ( ریاضی یا فیزیک )
یه چیز دیگه شبانه ها از روزانه ورودی خودشون یک سال کنکور ارشد رو عقب میوفتن.

seyyedi
18-09-2009, 20:09
دوستان سلام

شما واقعا حوصلتون میشه ؟
ببینید می تونید از وقتتون استفاده بهتری هم کنید!
شما یه ترم می خوای پول کرایه خونه بدی سر همه کلاسا هم بری آخرشم هیچی؟
من خودم شبانه هستم , رفتم صفا سیتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره حوصلم میشه که می خوام برم
نه دیگه کرایه واینا خبری نیست
گفتم که شهر خودمون میریم

ه چیز دیگه شبانه ها از روزانه ورودی خودشون یک سال کنکور ارشد رو عقب میوفتن.
چرا؟ چطور میشه همچین چیزی؟
علی علی

L05T
19-09-2009, 11:33
آره حوصلم میشه که می خوام برم
نه دیگه کرایه واینا خبری نیست
گفتم که شهر خودمون میریم
آهان خوبه پس
ولی در کل من توصیه نمی کنم!

چرا؟ چطور میشه همچین چیزی؟
ببینید شبانه هایی که بهمن میان خوب یه ترم از روز ها غقب ترند
کنکور ارشد هم تو اسفنده واسه روز ها ترم 7 که تموم شد ( میشه ترم پاییز ) اول ترم 8 کنکور میدن
خب ترم 8 هم که دیگه ترم آخرشونه . خوب ما اون موقع ترم 7 هستیم ( یعنی میشه اول ترم 7 )
در نتیجه ما باید سال بعد کنکور بدیم. یعنی اول ترم 9 . که اگر درس داشته باشی ترم 9 هم میری
اگر نه هم که از اسفنئ که کنکور دادی تا پاییز سال بعد بیکاری.

seyyedi
19-09-2009, 11:55
دوستان سلام

ببینید شبانه هایی که بهمن میان خوب یه ترم از روز ها غقب ترند
کنکور ارشد هم تو اسفنده واسه روز ها ترم 7 که تموم شد ( میشه ترم پاییز ) اول ترم 8 کنکور میدن
خب ترم 8 هم که دیگه ترم آخرشونه . خوب ما اون موقع ترم 7 هستیم ( یعنی میشه اول ترم 7 )
در نتیجه ما باید سال بعد کنکور بدیم. یعنی اول ترم 9 . که اگر درس داشته باشی ترم 9 هم میری
اگر نه هم که از اسفنئ که کنکور دادی تا پاییز سال بعد بیکاری.
آها که اینطور
خوب این 8 ترمه تموم کردن یعنی دقیقا طبق برنامه که کار هر کسی نیست
معمولش همون 9 ترمه تموم کردنه که واسه بعضیا به 10 ترم هم ممکنه بکشه
اینجوری ما با خیلی از نیم سال اولی ها همزمان امتحان میدیم
البته با یه سری تفاوت جزئی
یه دلیلی که بنده میگم الان از این وقت به جای اینکه بریم صفا سیتی این طوری استفاده کنیم اینه که حداقل ما با 8 ترم تموم کردن با این 9 ترمی ها همراه بشیم
البته میشه از 6 واحد ترم های تابستونی گاها استفاده کرد که زیاد به صرفه نیست
اینم باید در نظر بگیریم که خیلی ها نمی تونن توی همون سال اول قبول شن

علی علی

L05T
19-09-2009, 21:15
موفق باشید
راستی انگار شما باهنر کرمان فبول شدید .
منم اونجا درس می خونم , سوال چیزی بود پ.خ بدید در خدمتیم