مشاهده نسخه کامل
: كدام 19 اينچ ؟؟
panther99
16-09-2009, 16:51
دوستان ممنون ميشم يه نظري بديد و با دليل بگيد چه مانيتوري بگيرم كه بهتر باشه .
اولا بودجه ام حد اكثر تا 175 تومن . نه بيشتر .
19 اينچ باشه .
كاربريم هم اينه كه كلا پاي كامپيوتر زياد ميشينم براي وبگردي و گاها تماشاي dvd و يه كم هم گيم . البته با اولويت گفتم .
خودم نظرم رو LG W1942S هست . نظر شما چيه ؟؟؟؟؟؟ ممنون .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ultra_Black
16-09-2009, 17:08
سلام پیشنهاد من:
Samsung BW1953
داینامیک کنتراستش با LG W1942S برابر هست ولی زمان پاسخدهی بهتری داره و 2ms هست
به نظر من طراحی زیباتری هم داره
قیمت حدود 175 تومن
Monitor:LG W1952S==>170T
کنتراست بالاتر
طرح قشنگ تر
هم قیمت با 1942S
برای مقایسه بیشتر هم به این دو تا لینک که مشخصات مانیتورهای 1942S و 1952S هستش مراجعه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
panther99
19-09-2009, 14:46
1942 رو به خاطر لبه هاي باريكترش دوست دارم و اينكه انصافا كيفيت خوبي هم داره .
اون مدل سامسونگ هم خيلي قشنگه و خوبه . ممنون . اما 1952 رو واقعيتش زياد نمپسندم دوست دارم نماي مانيتور فلت باشه مثله همون سامسونگ يا 1942 ال جي .
اگه مدلهاي ديگه و حتي بهتر هم هست معرفي كنيد . ممنون .
در ضمن من اون ال جي 1942 رو 162 تومن با گارانتي مادايران سراغ دارم .
البته تا 175 هم راه داره واسه مانيتور خرج كنم .
panther99
20-09-2009, 23:59
البته سامسونگ nwx1943 هم هست . ظاهرش كه خوبه . ( حداقل براي من ) . كسي از دوستان اين مدل رو نداره ؟؟؟ يا اون سامسونگ بالا رو ؟؟؟؟
موندم بين سامسونگ و ال جي كدوم رو انتخاب كنم ؟؟؟؟ كاربري . بودجم هم كه مشخصه .
البته تو يه سايتي مدل 24 اينچ اون ال جي رو يعني 1942 رو جزو بهترين مانيتورها انتخاب كرده . ( دوم از بيست مانيتور ) . با اين تفاوت كه مدل 24 فول اچ دي . كنتراست 10000.1 داره و زمان پاسخ دهي هم 2ms هست كه 19 اينچ بالا نيست !!!!!
در ضمن فرق كنتراست ديناميك و استاتيك چيه ؟؟؟ مثل اينكه هرچي استاتيك بالاتر باشه بهتره ؟؟؟!!! تو اينها كدوم بالاتر ه ؟؟؟؟
منم یه نظر بدم...آقا به نظر من Gw1932 سامسونگ رو بگیرید بهتره...قیمتشم خیلی بیشتر باشه 2 3 تومن اگر بیشتر باشه!!!!!من پاش نشستم این مدل 1943 رو هم نشستم به نظرم هم از نظر زیبایی هم تصویر بهتر از 1943 بود...نظر شخصی منه...تا اون جایی هم که یادمه هر این مدل DVI داره که 1943 نداره و رزولوشنش هم بالاتر باید باشه...این که می گم فکر کنم چون دو تا از پسرخاله هام دارند دقیقاً یادم نمیاد اما می دونم کدوم بهتر به نظر میومد...ولی 1943 هم مانیتور بدی نیست
panther99
21-09-2009, 01:10
همين مدل NWX1943 كه عكسش بالا هست يه مدل ديگه داره كه به BW1943X معروفه . شكلش همينه . كه تو ريويوهايي كه ديدم اينيكي به نظر مدل خوبي مياد نسبت به nw . ميخوام ببينم اين مدل bw1943 x هست تو ايران ؟؟؟؟
اگه هست قيمتش چنده ؟؟؟؟؟؟؟
همين مدل NWX1943 كه عكسش بالا هست يه مدل ديگه داره كه به BW1943X معروفه . شكلش همينه . كه تو ريويوهايي كه ديدم اينيكي به نظر مدل خوبي مياد نسبت به nw . ميخوام ببينم اين مدل bw1943 x هست تو ايران ؟؟؟؟
اگه هست قيمتش چنده ؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده آقا من اصلاً به اون X اش توجه نکرده بودم...اونی که من دیدم1943snبود...اما اینی که شما می گید فکر کنم این لینک باشه:(البته این هم AWX ::41:
اگر DVI می خوره بگیرید...که هم سایت رایان صبا و هم سایت جهان پردازش هر دو قیمت رو 185 وارد کردند...معمولاً این سایت جهان پردازش پایین ترین قیمت رو می زنه اگرم گرون تر بگه یکی دو تومن...
این NWX رو من ندیدم Bwx رو هم...:41:...
panther99
22-09-2009, 01:35
ببينيد دقيقا همون مدل BW كه بالا معرفي كردم هست كه تو سايتهاي خارجي اين محصول 943 معرفي شده . نميدونم تو ايران چرا 1 به همه محصولاتش اضافه ميكنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته اون BW1953 كه خوبه . كسي اون رو نداره بگه چه جورياست ؟؟؟؟؟
چرا تو ايران سيستم اسم گذاري روي يه محصول رو تغيير ميدن ؟؟؟؟؟
اونوقت براي پيدا كردنش تو اينترنت بايد كلي بگرديم .
والا اين مدلي هم كه شما گفتيد ريويو پيدا نكردم . !!!!!!!!!!!! انگار چنين مدلي جايي نيست !!!!!!
البته همچنان در جستجوي يك مانيتور 19 خوب به سر ميبريم با كمك دوستان !!
ببينيد دقيقا همون مدل BW كه بالا معرفي كردم هست كه تو سايتهاي خارجي اين محصول 943 معرفي شده . نميدونم تو ايران چرا 1 به همه محصولاتش اضافه ميكنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
والا اين مدلي هم كه شما گفتيد ريويو پيدا نكردم . !!!!!!!!!!!! انگار چنين مدلي جايي نيست !!!!!!
مانیتورهایی که توسط سام سرویس مونتاژ می شه (تو ایران)واس این که معلوم شه یه تغییری توش می دن...
سایت رایان صبا این مدل رو گذاشته و زده موجود نیست احتمالاً جز همون مانیتورهایی هست که نایاب شده...
به نظر من همون GW1932 رو بگیرید بهتره...نظر شخصی منه...حالا تا نظر خودتون چی باشه مهمه:20:
مانیتورهایی که توسط سام سرویس مونتاژ می شه (تو ایران)واس این که معلوم شه یه تغییری توش می دن...
سایت رایان صبا این مدل رو گذاشته و زده موجود نیست احتمالاً جز همون مانیتورهایی هست که نایاب شده...
به نظر من همون GW1932 رو بگیرید اگر این کلاً نایاب شده..
بهتره...نظر شخصی منه...حالا تا نظر خودتون چی باشه مهمه:20:
یه کاری کنید به نظر من تماس بگیرید با سام سرویس تو سایتش شمارش رو زده(به نمایندگی هاش)بعد بپرسید اگر نایاب شده باشه باید بیخیال شید...
panther99
23-09-2009, 00:15
چي بگم !!!!!
جالب اينجاست كه مثل اينكه تو اين سايت هيچكس مانيتور 19 اينچ ال جي يا سامسونگ نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تا كمك كنه !!!!!
فعلا نظرم رو اون ال جي W1942 S و سامسونگ BW1953 هست .
panther99
24-09-2009, 10:29
دوستان شما كدوم وانيتور ال جي يا سامسونگ رو داريد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.