مشاهده نسخه کامل
: ✎ فوری : آزمون های آزمایشی
* RoNikA *
16-09-2009, 11:51
سلام دوستان
می خواستم تو یکی از این آزمون های آزمایشی شرکت کنم اما اینقدر تبلیغات هر کدوم شون زیاده که آدم نمی تونه تصمیم بگیره تو کدوم یکی ثبت نام کنه !!!
به نظر شما کدوم یک از این موسسات بهتر ، موثرتر و مفیدتره ؟! :
گاج
کانون فرهنگی آموزش (قلم چی)
گزینه دو
مرآت
علوی
با تشکر
موفق باشید
mehdiaga
16-09-2009, 19:19
گزینه 2 خیلی خوبه از نظر مالی هم خوبه قلمچی فقط اسم داره . من خودم پشیمونم که سال گزشته تو گزینه 2 نرفتم .
* RoNikA *
16-09-2009, 19:51
آخه جامعه آماری قلم چی خیلی بالاست ... آدم می تونه جایگاه خودشو بین رقباش پیدا کنه ... سوالاتش در حد متوسطه اما بدک نیست
آزمون دوم گاج هم دو - سه هفته پیش تو مدرسه مون برگزار شد ... بدک نبود ... اما چون سال اولشه هنوز زیاد راه نیفتاده
گزینه دو هم 2 سال پیش تو مدرسه مون برگزار می شد ... منم موافقم ... خیلی خوب بود
مرآت سطحش خیلی بالاست ... به درد نمی خوره
فقط بعضیا بهم می گن برو قلم چی (به همون دلیل که گفتم) بعضیا هم می گن برو گزینه دو
کدوم برررررررررررم؟
majid.khaledi
16-09-2009, 19:53
به نظر منم اگه گاج یا گزینه 2 رو برین خیلی بهتره
گول تبلیغات رو نخورین
موفق باشین
ramin 69
16-09-2009, 19:55
علوی و قلم چی خذف شه
گزینه ی 2 خوبه
گاجو نمیدونم
پس سنجش چی؟
به نظر من سنجش از همشون بهتره
GodFatherAmin
16-09-2009, 19:55
قلم چی برو یا گزینه 2 (فقط) اگه فارغ التحصیلی قلم چی اگه نه گزینه 2 و آزمون های جامع سنجشم ثبت نام کن.
ولی نظر من بیشتر گزینه 2 بخاطر نکات بعد آزمون و ...
ولی در کل هر دو خوبن.
new life
16-09-2009, 19:57
گزینه 2 خیلی خوبه از نظر مالی هم خوبه قلمچی فقط اسم داره . من خودم پشیمونم که سال گزشته تو گزینه 2 نرفتم .
قصد دعوا ندارم ولی چرا پشیمونید؟علتش رو میخوام بدونم؟
:46:
من پارسال کانون بودم ولی اگه برمیگشتم به پارسال گزینه دو میرفتم! ولی الان میخوام برم کانون چون معتقدم واسه فارغ التحصیلها کانون بهتره چون آزموناش بیشتره .. ولی برای دانش آموزان پیش دانشگاهی گزینه دو بهتره!
saeed_h1369
16-09-2009, 20:02
صد در صد صد در صد صد در صد قلم چی (ببین اونا که نتیجه گرفتن چی میگن من که گرفتم (287 ریاضی ))
Shahin_Turk
16-09-2009, 20:04
من ساله قبل به گزينه 2 رفتم خيلي پشيمون شدم!!!
به نظر من:
قلم چي يا علوي
timsar jackson
16-09-2009, 20:05
100000000000000000000000% قلم چی!
قلم چی برو یا گزینه 2 (فقط) اگه فارغ التحصیلی قلم چی اگه نه گزینه 2 و آزمون های جامع سنجشم ثبت نام کن.
ولی نظر من بیشتر گزینه 2 بخاطر نکات بعد آزمون و ...
ولی در کل هر دو خوبن.
من پارسال کانون بودم ولی اگه برمیگشتم به پارسال گزینه دو میرفتم! ولی الان میخوام برم کانون چون معتقدم واسه فارغ التحصیلها کانون بهتره چون آزموناش بیشتره .. ولی برای دانش آموزان پیش دانشگاهی گزینه دو بهتره!
چرا برا فارغ التحصيل ها قلم چي بهتره؟
new life
16-09-2009, 20:14
برنامش سنگین تر من که خودم زمانی که میرفتم مدرسه کم اورده بودم!!!!
saeed_h1369
16-09-2009, 20:14
چون آزموناش زیاده و برنامش مثلا زیده (مثلا) میگن که اونا که فارق التحضیلن راحت میتوننند بخوننو اینا اما من میگم نه واسه همه خوبه چون برنامش عالیه خیلی خوبه فقط مهم اینه که خودتو بسپاری به برنامش و باهاش پیش بری دقیقا باهاش من که رفتمو فوق العاده راضی بودم ازش
چونکه فارغ التحصیلها وقت بیشتری دارن واسه خوندن و میتونن از پس برنامه کانون بربیان! البته این به این معنی نیست که واسه پیش دانشگاهی ها کانون بده! این دیگه بسته به توان خود فرد هست!!
کانون آزموناش دو هفته یک باره ولی گزینه دو سه هفته یک باره!
* RoNikA *
16-09-2009, 20:21
اه
2 ساعت طول می کشه پست های من تایید شه
ایشاا... بره زیر تریلی 18 چرخ اونی که یوزر قبلی مو هک کرد !!! (: دی)
ولش ... وارد حاشیه نشیم
یه مشکل دیگه :
قلم چی فاصله بین آزمون هاش خیلی کمه (هر 2 هفته 1 بار)
با توجه به فشار مدرسه و درس ها آدم وقت بررسی آزمون و اشکال گیری نداره
درباره این نظرتون چیه ؟؟؟
Pouria001
16-09-2009, 20:22
سلام دوستان
می خواستم تو یکی از این آزمون های آزمایشی شرکت کنم اما اینقدر تبلیغات هر کدوم شون زیاده که آدم نمی تونه تصمیم بگیره تو کدوم یکی ثبت نام کنه !!!
به نظر شما کدوم یک از این موسسات بهتر ، موثرتر و مفیدتره ؟! :
گاج
کانون فرهنگی آموزش (قلم چی)
گزینه دو
مرآت
علوی
با تشکر
موفق باشید
سلام.راستش یه مقدار سلیقه ایه و به خودت بستگی داره.ازمون های سنجشو حتما برو چون از تغییرات کنکور 89 با خبر میشی.مثلا زمان ما اولین جاییکه تو امتحانش به جای یکی دو تا reading اورد سنجش بود.البته سر فصلهاش یه کمی چرت و پرته ولی امتحانشو برو بده.امتحانات گزینه 2 سطح بالایی دارند و بهت کمک میکنند که یه بانک سوال خوب به دست بیاری.قلم چی هم تجربه بالایی داره.امتحانشو پس داده.از نظر پشتیبان و برنامه ریزی هم کسی رو دستش نمیاد.اگه فارغ التحصیل هستس یا به هر دلیلی نیاز به یه برنامه خوب داری حتما از قلمچی استفاده کن.ازمونهاشم خوبه.فقط یه کمی خاصه(زوج درس و ...)ولی خوبه.من اگه بودم سنجش و حتما میرفتم و بین قلمچی و گزینه 2 یکی رو انتخاب میکردم.شایدم قلمچی رو میرفتم و سوالهای گزینه 2 رو گیر میاوردم تا بعدا بزنم.موفق باشی.
behnam_roli
16-09-2009, 20:25
120% قلم چی برو
چونکه تو دورانی که عوامل ایجاد انگیزه کمتره آزمون های نزدیک به هم و کارنامه ای که فورا حاضر میشه و پشتیبان(اگه خوبش بیفته) میتونه انگیزه بده
راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم این آموزشگاه های های علوی و فهیم و اینارو کلا بیخیال شید چون پولتون رو دارید تو جوب میریزید ... پارسال از بچه هامون هرکی رفته بود میگفت آشغاله!
يعني الان گزينه 2 برنامش كامل نيست كه بشه باهاش به نتيجه رسيد؟
از لحاظ برنامه اي كه كتابهارو تقسيم كنه و تموم كنه الان ميگيد قلم چي بهتره؟(به نسبت گزينه 2)
من موندم برم گزينه2 يا قلم چي !؟!
فارغ التحصيل هم هستم .
يكمي از قلم چي هم بدم مياد :31:
ممنون :20:
eblisandenzo
16-09-2009, 22:47
سلام .
علوی=====من علوی رو رد میکنم چون پارسال خودم علوی بودم . اصلا استاندارد نیست ( مثلا تو آزمون اسفند سال پيش درس شيمي انقدر آسون بود که احمقترين افراد 60 زده بودن و در آزمون عد انقدر سخت بود که بلاترين درصد شيمي در کشور 85 بود )
مرات ====== واقعا سطحش بالاست و سوالات فرا کنکوری زیاد داره .
گاج ===== چون تازه اول راه هستش نمیشه نظر داد البته ناگفته نمونه گاج واقعا کادر طراحی قدرتمندی داره ولی من از یکی از دوستام که تو گاج کار میکنه شنیدم حدودا 70% سوالات گاج از داخل کتاب هاشطرح میشه
سنجش ==== من فقط سه آزمون آخرش رو پیشنهاد میکنم اونم به خاطر جامعه آماریش . آزمونهاش هم اصلا مثل کنکور نیست . منظورم بودجه بندیش شبیه کنکور نیست مخصوصا ریاضیش
قلم چی ==== بسیار عالی . پر سابقه . کادر طراحی خوب . برنامه ریزی سخت . مدت 2هفته 1 آزمون . همین الان اگه به تاپیک مشاوره کنکور 89 سر بزنی میبینی که خیلی آزمون 9مهر رو نمرن دلیلش هم از خودشون بپرس . در ضمن خیلی از بچه های کانون پارسال تو طرح مرور آر گزینه2 شرکت کردن
گزینه2 ===== سوالات استاندارد ( که خود بچه های قلم چی هم همینو تایید میکنن ) . امتحانات 3هفته 1بار که باعث میشه بیشتر روی نقطه ضعفت کار کنی . برنامه ریزی خوب . بودج بندی عالی برای هر آزمون
در کل باز هم بیشتر پرس و جو کن چون وقت زیادی باقی نمونده . اما این رو بدون هر کدوم از این ها رو بری باز هم به سغی و تلاش خودت بستگی داره .
اگر سوالی بود خصوصا راجع به علوی در خدمت هست
آقادوست من رفت علوی تهران پزشکی قبول شد ازکلاسهاش راضی بود
eblisandenzo
16-09-2009, 23:07
آقادوست من رفت علوی تهران پزشکی قبول شد ازکلاسهاش راضی بود
دوست عزیز من هم رتبم بد نشد.
اما من یک سال عمرم رو تو علوی به باد دادم . علوی واقعا وقت گیر و بی هدف بود و مشاوره و برنامه ریزی درست و حسابی نداره
من آزمونهای علوی رو تایید نمیکنم . شما هم اگر به کل آزمونها 87-88 نگاه بندازی حرف من رو تایید میکنی .
GodFatherAmin
17-09-2009, 07:56
نمی دونم چرا دوستان فکر می کنن کسی که نره قلم چی بجاش بره گزینه 2 بدیخت می شه یا برعکس چون فارغ التحصیلی برو گزینه 2 چون آزموناش کمتره اگر می خوای بری قلم چی باید یکاری کنی یکی درمیان آزموناشو بدی.فقط باید به هر آزمون آزمایشی که می ری به برنامه هاش پایبند باشی یه نکته تو همه چی هر کی هر جا می ره حتی اگه آشغالم باشه می گه بهترینه و ...
* RoNikA *
17-09-2009, 10:14
اه
ولش ... وارد حاشیه نشیم
یه مشکل دیگه :
اه
ولش ... وارد حاشیه نشیم
یه مشکل دیگه :
والله حق با شماست!!
اين دقيقا مشكل من تو سال قبل بود...به خصوص اگر مدرسه تون هم مثل مدرسه ما خودش بخواد كلي امتحان ازتون بگيره كه ديگه واويلا!!!:41::19:
من كه اصلا نميرسيدم هيچ ازموني رو كامل بخونم يا كامل بررسي كنم!!:41:
به خودتون تگاه كنين...اگر ميتونين فشرده درس بخونين كه هيچي اما اگر نميتونين شايد شايد گزينه 2 براتون بهتر باشه!:46:
* RoNikA *
17-09-2009, 11:06
تا اونجا که من فهمیدم نظر اکثر دوستان قلم چی ، گزینه دو و سنجش بود
خب من که همشو نمی تونم شرکت کنم : دی
فقط سطح سوالات کدوم یکی بهتره ؟
سنجشو شرکت کن حداقل آزمونای بعد عیدشو،گزینه 2 هم تستاشو بزن
قلمچی هم نرفتم
راستی رشتت چیه؟
انسانی که نبودی هان؟
یوزر قبلیت که کاربر فعال انجمن ادبیات و علوم انسانی بود
اگه انسانی بودی که خب بگو من تجربیات خودم رو بگم:دی
اگرم نیستی که خب باید از تجربیات بقیه درین زمینه استفاده کنی
eblisandenzo
17-09-2009, 13:25
کیفیت سوالات گزینه2 بهتر از همه هستش و سوالاتش استاندارد تر از قلم چی هست ( نظر شخصی خودم بودها )
سنجش هم 3 آزمون آخر رو شرکت کن .
linkinkurd
17-09-2009, 13:43
ببین شما اول سطح خودتو بطوری واقع بینانه تعیین کن.
کانون: یه موسسه نخبه پرور. اگه قدرت علمیت بالا باشه و ترازات دور و بر 6500 و یا بیشتره- برو به کانون. اما اگه توی کانون 1 آزمون عقب بیوفتی از برنامه و ترازت کم بشه- جوری زمین میخوری که تا آخر سال توی 5000 درجا بزنی. من خودم همیشه ترازام بین 5500 و 6000 بود و الانم خیلی خیلی پشیمونم که به کانون رفتم. کانون برای فارغ التحصیلا فوق العاده است. اما اگه مدرسه میری و سال اولته که کنکور میدی- کانون نرو. ببین من برادرانه دارم بهت میگم.
علوی: چرت ترین موسسه. یعنی در حد کودکستان هم نیست. کتابای افتضاح+ جامعه آماری پایین. اگه بری علوی وقتتو هدر دادی.
گاج: ببین سال اولشه. گول تبلیغاتشو نخور. هیشکی نمیتونه پیش بینی کنه که چطور از آب در میاد.
گزینه دو: سوالاتش رو دیدم خیلی از کانون استاندارد تره. جامعه آماریش هم میتونه با کانون رقابت کنه. پیشنهاد من واسه شما اینه...
========================
اون دوستی که گفته برو کانون و نتیجه میگیری و اینا (که خودشون 200 و خورده ای ریاضی آورده) همخودش استعداد و پایه اش قوی بوده. همونطور که گفتم کانون واسه دانش آموزان نخبه خوب جواب میده. باور کنید کانون نه سوالاتش استاندارده و نه برنامه 2 هفته یه بارش... از درس خوندن متنفر میشیا...
========================
در آخر هم فکر نکنی که من یه کودن هستم که ازش بیزارما. من مهندسی برق قدرت روزانه قبول شدم و رتبه ام هم 1900 بود. اگه از روی آزمونای کانون میبود باید رتبه من 5000 میشد... سوالات کانون اصلا مثل کنکور نیست. حتی شبیه هم نیست.
sinasalar2007
17-09-2009, 14:31
پست قبلیم رو تکرار می کنم شاید به درد خورد :
منم تو طرح گام اول گزینه 2 بودم ( هستم ! ) برنامه اش فوق العاده سنگینه ! برای کسی خوبه که کلا از اون اولش اهل درس و مشق بوده ( منظور من معدل بالا داشتن نیست منظور من اینه که تحمل 12-10 ساعت نشستن پای کتاب رو داشته باشه ) اما واقعا میگم سطح سوالاتش خیلی بالاست تقریبا هیچ کدوم از سوالاتش بدون نکته ی تستی حل نمیشه ، خدمات جانبی خوبی هم داره ( تو کارنامه اش همه نوع اطلاعاتی بهت داده میشه )
ولی خوب به توصیه ی اکید تنی چند از دوستان رتبه بالا منم میخوام برم قلم چی ...
در کل این که اگر کسی با برنامه ی قلم چی مشکل داره فکر نکنه که برنامه ی درسی گزینه 2 می تونه بهش کمک کنه دیگه خودتون حساب کنید طبق برنامه ی گزینه 2 در مدت دو هفته باید درسای سال دوم دبیرستان رو بخونید و تست بزنید و عرض یک هفته تمام سال دوم رو دوره کنید !!!!!! برنامه ی سالسوم هم به همین منوال بود ...
saeed_h1369
17-09-2009, 16:05
کجای سوالات گزینه دو استاندارده؟
وای سوالاشو که میدیدم از تعجب شاخ در میووردم
خیلی سخت میگیره الکی
سوالات قلم چی از همش استاندارد تره وقتی شرکت کنی میفهمی وقتی داغ بشه بحث نزدیکای بهمنو اینا میبینی عجب سوالای خوبی میده گزینه دو الکی سطحش بالاس برنامه قلمچی بهتره و اینکه جامعه آماریه بالا تری هم داره
mehdiaga
18-09-2009, 10:13
کجای سوالات گزینه دو استاندارده؟
وای سوالاشو که میدیدم از تعجب شاخ در میووردم
خیلی سخت میگیره الکی
سوالات قلم چی از همش استاندارد تره وقتی شرکت کنی میفهمی وقتی داغ بشه بحث نزدیکای بهمنو اینا میبینی عجب سوالای خوبی میده گزینه دو الکی سطحش بالاس برنامه قلمچی بهتره و اینکه جامعه آماریه بالا تری هم داره
برنامه هردو تقریبا شبیه هم هست . فقط تو این میان سوالات گزینه 2 کمی مفهومی تر است:20:
من پارسال گزینه 2 بودم . نمیخوام تقصیر رو پای گزینه 2 بزارم ، خودم هم تنبلی کردم ولی برنامش سنگینه .
من یادمه دوستم که قلم چی میرفت هر امتحان 10 صفحه اضافه میشد ولی واسه ما یه فصل . یه آزمونو که عقب میوفتادی دیگه خیلی کار سخت میشد تو هر سه هفته مثلا به فیزیک ، یک فصل اضافه میشد .
در مورد جامعه آماری هم من که پیش ریاضی بودم ، 10،000 نفر شرکت میکردن (البته تابستون 13،000 نفر بودن !) ولی قلم چی 45،000 تا .
امسال من احتمالا قلم چی میرم اگر هم قلم چی نرم مطمئنا گزینه دو نمیرم جون دیگه از ریختش بدم میاد !
eblisandenzo
18-09-2009, 23:50
ببین دوست عزیز .
بچه هایی که گزینه 2 رفتنو نتیجه نگرفتن میگن حالشون از گزینه 2 به هم میخوره و قلم چی رو پیشنهاد میکنن.
دوستانی هم که ار قلم چی نتیجه نگرفتن میگن قلم چی سنگین و سخت و ... و گزینه2 رو پیشنهاد میکنن.
یه نظر سنجی هم من برای گزینه 2 گذاشتم که طرفداران گزینه 2 و قلم چی در اون برابر هستن .
پس به این نتیجه میرسیم که جفتشون عالی هستش .
فقط شما به برنامه جفتشون نگاه بنداز ببین با کدوم سازگار تر هستی .
sadegh_pc
19-09-2009, 01:28
من قلم چی رو پیشنهاد میکنم به شرطی که فقط با برنامه های خودش کار کنی و متفرقه کار نکنی چون اگه خارج از برنامه خودش کار کنی ضرر می کنی و اگه نری بهتره
* RoNikA *
19-09-2009, 02:05
من یه سوالم داشتم که شاید به این تاپیک مرتبط نباشه
اما ممنون می شم اگه جواب بدین
پایین ترین ترازی که دانشگاه های دولتی تهران برای رشته داروسازی می گیرن حدودا چنده؟
Mr_Hamid_Media
19-09-2009, 04:45
منم قلمچی و سه آزمون آخر سنجش رو پیشنهاد میکنم.
جامعه آماری آخرین آزمون قلم چی چند بود؟
saeed_h1369
19-09-2009, 14:04
جامعه آماری آخرین آزمون قلم چی چند بود؟
ماله ریاضیش 40000 تا 50000
majid_potter7
19-09-2009, 14:37
سلام..منم رفتم قلمچي نتيجه گرفتم..660 رياضي
گزينه 2 همش تبليغات بيخوده..دوستاي منو كه همه انريشونو تلف كرد..هيچكس هم نتيجه نگرفت..
برو قلمچي به برنامش هم عمل كن حتما..مو به مو اگه عقب بيفتي يا با اون پيش نري نتيجه نميگيري....
همه اينايي كه از قلمچي ناراضين رتبه خوبي نياوردن..درس نخوندن و كم كاري رو ميزارن به حساب قلمچي...
فقط و فقط و فقط قلمچي رو برو..
سوال ديگه اي هم اگه درباره قلمچي داري ازم بپرس..چون همه چيشو ميدونم..
موفق باشي
* RoNikA *
19-09-2009, 14:42
ممنون که جواب سوالمو دادین
بابا صفحه قبل یه سوال پرسیدما ....
mehdiaga
19-09-2009, 15:35
مبتکران چطوره ؟
به نظر من حتی فکرش هم نکن . به صورت کابوس وار مزخرف هست .
من امسال میرم سوم دبیرستان, به نظرتون کجا شرکت کنم ؟
GodFatherAmin
19-09-2009, 16:27
گزینه 2 چون آزموناش کمتره.
GodFatherAmin
19-09-2009, 16:29
من پارسال گزینه 2 بودم . نمیخوام تقصیر رو پای گزینه 2 بزارم ، خودم هم تنبلی کردم ولی برنامش سنگینه .
من یادمه دوستم که قلم چی میرفت هر امتحان 10 صفحه اضافه میشد ولی واسه ما یه فصل . یه آزمونو که عقب میوفتادی دیگه خیلی کار سخت میشد تو هر سه هفته مثلا به فیزیک ، یک فصل اضافه میشد .
در مورد جامعه آماری هم من که پیش ریاضی بودم ، 10،000 نفر شرکت میکردن (البته تابستون 13،000 نفر بودن !) ولی قلم چی 45،000 تا .
امسال من احتمالا قلم چی میرم اگر هم قلم چی نرم مطمئنا گزینه دو نمیرم جون دیگه از ریختش بدم میاد !
آره انصافاً اینو قبول دارم قلم چی خیلی آروم آروم پیش می ره برعکس مبتکران گزینه 2 ولی آخه یه چیزی هست اونا 12 تا آزمون دارن قلم چی 20 خرده ای.
به نظر من حتی فکرش هم نکن . به صورت کابوس وار مزخرف هست .
ممکنه یکم بیشتر توضیح بدید.
eblisandenzo
21-09-2009, 13:53
اما من باز هم میگم گزینه 2 . شما یه سر به اداره پست یا نمایندگی گزینه 2 بزن و برنامش رو بگیر و یه نگاخ بنداز . اگه خوب بود که هیچی اگه هم نه که برو قلم چی
salarnight
21-09-2009, 16:54
به نظر من امسال بچسب به درسات .امسال نمیخواد بری آزمون بدی چون سوالای نهایی که تستی نیست!
بشین برای نهاییت بخون!
HaPoOoO_HaP_Hap
22-09-2009, 17:04
گاج هم آزمون گذاشته از اول ابتدایی:16: تا پیش به نظر من باید مثل کتاب هاش خوب باشه:12:
برو تو سایت گاج نگاه کن
majid_potter7
23-09-2009, 12:30
اتفاقا به نظر من برو قلمچی..به خاطر اینکه آزموناش بیشتره..ببین تو توی سوم دبیرستان اونقدر کار نداری که بخوای زیادی آزمونا رو بهانه کنی..فقط باید فکر و ذکرت این باشه که تراز هر آزمونت نسبت به 2 هفته قبل بهتر بشه(نه رتبه!!)
تو پیش هم که بری آزمونا ی زیاد کمکت میکنه..
اونایی که گزینه 2 رو پیشنهاد میدن ببین رتبشون چند شده..اونایی که قلمچی رو پیشنهاد میدن ببین چه جوری شدن...
اگه قلمچی نری 2 سال بعد به حرفم میرسی...گول این تبلیغای صدا سیما واسه گزینه 2 رو نخور.چون مال خودشونه..این سنجش آخر و برنامه تابستانی و اینا همش دکان شده واسه گول زدن بچه ها...
majid_potter7
23-09-2009, 12:32
گاج هم آزمون گذاشته از اول ابتدایی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](22).gif تا پیش به نظر من باید مثل کتاب هاش خوب باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](18).gif
برو تو سایت گاج نگاه کن
واقعا کتاباش خوبه؟؟؟!!! عمومی هاش رو فقط من قبول دارم..ولی اختصتصیاش خوب نیستن..اگه عمومی گاج رو بخونین موفق میشین..من که شدم:دی
HaPoOoO_HaP_Hap
23-09-2009, 14:31
:31:
واقعا کتاباش خوبه؟؟؟!!! عمومی هاش رو فقط من قبول دارم..ولی اختصتصیاش خوب نیستن..اگه عمومی گاج رو بخونین موفق میشین..من که شدم:دی
اختصاصی رشته ریاضیش عالیه شک نکن ..برای کسی که سراسری می خونه موفقیتشو تضمین می کنه .( مخصوصا فیزیکش )
:31:ولی خوندنشون انگیزه و از اون مهمتر حوصله می خواد :31:
* RoNikA *
23-09-2009, 23:07
ببخشید می تونم رتبه و رشته تون رو بپرسم :31:
majid_potter7
25-09-2009, 12:41
ببخشید می تونم رتبه و رشته تون رو بپرسم :31:
رتبه 660...مهندسی پتروشیمی امیر کبیر..اگه 2 رقمی هم میشدم همینو میزدم،خیلی دوسش دارم:40:
اختصاصی رشته ریاضیش عالیه شک نکن ..برای کسی که سراسری می خونه موفقیتشو تضمین می کنه .( مخصوصا فیزیکش )
:دیولی خوندنشون انگیزه و از اون مهمتر حوصله می خواد :دی
من درباره اختصاصیاش نظر خودمو گفتم که 3 سال امتحانشون کردم..
ولی خوب شما میگی خوبه،حتما واست مفید بوده دیگه..!
HaPoOoO_HaP_Hap
25-09-2009, 14:57
خوب پس نتیجه می گیریم هم تخصصیش عالیه هم عمومیش .
:33::33:فقط خواهشا برای خوندنش وقت و حوصله بزار که یک موقع دلتو نزنه آخه یه خورده سطحشون بالاست و سوالاش سخته
باید چند دفعه بخونیو ودوره کنی :33::33:
[alpha]stam
15-11-2009, 13:44
اتفاقا به نظر من برو قلمچی..به خاطر اینکه آزموناش بیشتره..ببین تو توی سوم دبیرستان اونقدر کار نداری که بخوای زیادی آزمونا رو بهانه کنی..فقط باید فکر و ذکرت این باشه که تراز هر آزمونت نسبت به 2 هفته قبل بهتر بشه(نه رتبه!!)
تو پیش هم که بری آزمونا ی زیاد کمکت میکنه..
اونایی که گزینه 2 رو پیشنهاد میدن ببین رتبشون چند شده..اونایی که قلمچی رو پیشنهاد میدن ببین چه جوری شدن...
اگه قلمچی نری 2 سال بعد به حرفم میرسی...گول این تبلیغای صدا سیما واسه گزینه 2 رو نخور.چون مال خودشونه..این سنجش آخر و برنامه تابستانی و اینا همش دکان شده واسه گول زدن بچه ها...
اونطور که من میدونم ، حرف های شما سندیت آن چنانی نداره. گزینه 2 هم آزمون خوبیه. سنجش آخر که مال گاجه اصلا ! فقط قسمت تراز رو درست گفتید
*maaryaami*
16-11-2009, 22:30
stam;4403983']اونطور که من میدونم ، حرف های شما سندیت آن چنانی نداره. گزینه 2 هم آزمون خوبیه. سنجش آخر که مال گاجه اصلا ! فقط قسمت تراز رو درست گفتید
سند حرفای شما کجاس؟!
اول کانون
بقیه شم ازمونای دیگه
soheilsmart
17-11-2009, 19:41
بهترین آزمون همون قلم چیه! بعضیا جو منفی هم میدن توجه نکنید!!
anjoman shareran
09-12-2010, 14:08
من نظر های دوستان رو خوندم خیلی جالبه هر کس از دیده خودش نظر داده اما نظر تخصصی نه کل نظر ها همین جوری استنباطی هست
1)اولین موضوع اینه که قلم چی 17 ساله داره کار می کنه پس سابقه آموزشی بیشتری داره و بیقه موسسه ها از اون کپی کردن
2) آزمون های قلم چی برنامه ای نه آزمایشی که این ها باهم فرق داره
3) کارنامه کشوری رو در همون روز آزمون ( عصر ساعت 4 می ده )
5) توی این چند سال گذشته تقریباً 70 % رتبه های تک رقمی از قلم چی بوده اون هم نه فقط سال کنکور بلکه از پایه (که این مستند )
فکر کنم تا حدی بعضی ابهامات رو برطرف کردم
اگه بازم سوال دارید بگید ؟
Amir homayun
21-06-2012, 12:14
به نظرتون کانون رو فعلا فقط برای تابستون ثبت نام کنم یا طول سال ؟
هزینش چقدره ؟
سلام
هر جا که بری اول و آخر این خودتی که باید بخونی!
من بعد از 2بار شکست خوردن اینو فهمیدم.
البته بعد از تصمیمت موسسه هم میتونه به جای خودش تا حدی موثر باشه!
راستی یادم رفت بگم
کاش این سیستم آموزش عالی مارو یه کاریش میکردن (حالا چه کاری نمیدونم) که کاسبی اینایی که دکون وا کردن تخته میشد.
جیب ملت اعم از فقیر و غنی رو حسابی خالی می کنن. آخرشم که فقط 0.5 درصدی که نتایج خوب گرفتنو به رخ میکشن!
به نظرتون کانون رو فعلا فقط برای تابستون ثبت نام کنم یا طول سال ؟
هزینش چقدره ؟
سلام اول ازمون بدهید اگر راضی بودید در طول سال ثبت نام کنید ....
به نظر من گاج بهتر از کانون است ...
الان سوالای کودوم بیشتر شبیه کنکوره؟گاج،قلم چی یا گزینه دو؟
brad pitt
30-07-2012, 11:23
دوست عزیز گاج و گزینه دو بهتره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.