مشاهده نسخه کامل
: دسترسي همزمان به تنظيمات مودم و Access Point
سلام
من ميخوام مودم ADSL به كانكتور WAN يك Access Point وصل كنم بطوريكه بتونم به كليه تنظيمات مودم و Access Point دسترسي داشته باشم .... در حالت معمولي زمانيكه مودم به كانكتور WAN يك Access Point وصل بشه شما ديگه قادر به استفاده از تنظيمات مودم نيستيد. در اين وضعيت Gateway در سيستم IP آيپي Access Point هست در حاليكه من ميخواهم Gateway دستگاه من IP مودم باشه .....
با تشكر فراوان
bijibuji
16-09-2009, 13:04
عالی میشد دوستانی رو که قراره بهتون پاسخ بدن، پیشگو فرض نمی کردید و مدل مودم و Access Point رو ذکر می کردید چون امکانات متفاوته.
بهر حال ...
برای اینکار شما نیاز دارید Access Pint تون مثل یک Router عمل کنه.
در بخش تنظیمات WAN مربوط به Access Point تون احتمالا باید دنبال Feature ی به نام Dynamic IP بگردید.
کاش می دونستید پرسیدن یک سوال کامل چقدر اشتیاق برای پاسخ ایجاد می کنه.
موفق باشید.
bijibuji
16-09-2009, 13:09
یک راه دیگه می تونه این باشه که تنظیمات فعلی رو حفظ کنید و علاوه بر اون یک کابل از یکی از پورت های مودم به یکی از پورت های LAN روی Access Point وصل کنید.
عالی میشد دوستانی رو که قراره بهتون پاسخ بدن، پیشگو فرض نمی کردید و مدل مودم و Access Point رو ذکر می کردید چون امکانات متفاوته.
بهر حال ...
برای اینکار شما نیاز دارید Access Pint تون مثل یک Router عمل کنه.
در بخش تنظیمات WAN مربوط به Access Point تون احتمالا باید دنبال Feature ی به نام Dynamic IP بگردید.
کاش می دونستید پرسیدن یک سوال کامل چقدر اشتیاق برای پاسخ ایجاد می کنه.
موفق باشید.
سلام
من از اين اشتياق شما براي پاسخ دادن استقبال ميكنم. اما اگر مدل Access Point ننوشتم بخاطر اينه كه فكر كنم كسي با تنظيماتش زياد آشنا نباشه ... من Access Point شركت گيگابايت رو دارم و مدلش هم B4IG هست. ولي مودم ADSL كه دارم AM602 شركت ايسوس هست ... من فكر كنم يكبار اين كار و كردم ولي باز هم دستگاه وقتي IP ميگرفت Gateway آيپي Access Point بود و بنابراين من ديگه اينترنت نداشتم .... و نميتونستم وارد اينترنت بشم .... اما يكبار ديگه اين قضيه تست ميكنم و نتيجهاش را به شما هم اطلاع ميدم.
با تشكر فراوان
سلام مجدد
من تمامي مواردي كه ذكر كرده بوديد را تست كردم اما باز هم نشد ....
عكسهاي زير مراحل انجام تستهاي ذكر شده هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر فراوان
bijibuji
17-09-2009, 11:25
الان وقتی بیشتر فکر می کنم می بینم عملی نیست اصلا چون این Device شما یک روتر ساده نیست. یک روتر Broadband هستش که با پروتکل های WAN کار می کنه و اصلا حتی در لایه های پایین تر هم مکانیزم فریم بندی اش مجزا است.
شما اگر نام کاربری و کلمه عبور ISP رو روی ADSL ات تعریف کنی (که شما هم مایلی اینطوری باشه) اونوقت دیگه معنی نداره ان رو با یک پروتکل Broadbadn وصل اش کنی به یک روتر دیگه.
پس تنها راهت اینه که کابلی که از مودم میاد توی AP ات رو به یکی از پورت های LAN وصل کنی و نه WAN.
شاد باشی.
ضمنا اگر فکر می کنی سوالات شبکه بیشتری داری در pca دات آی آر منتظرت هستم.
بوس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.