ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : has stopped working

TPI45
16-09-2009, 01:45
مدتی یه به یه مشکلی برخوردم هرکاری کردم نتونستم اونو برطرف کنم میخواستم راهنماییم کنید
معمولا بعد از یه مدت بعد از نصب وینروز این مشکل برام پیش میاد ، مشکلم اینه که بعضی از برنامه ها اجرا نمیشه و یکه خطا رو نشون میده انگار که ویندوز یه مشکلی داشته باشه (یه فیلی پاک شده یا اونو پیدا نمیکنه ) یا شایدم این یه نوع ویروس باشه !؟ مثلا برنامه ی Catalyst برای ati اجرا نمیشه یا مثلا pes 2009 به محض ورود به منوی اصلی بازی از بازی خارج و باز هم همین خطا رو دوباره نشون میده و ... انگار مثلا directX یا framwork یا VC++2005 یا ... نصب نباشن !؟ ولی تمام این برنامه ها نصب هستن 1000 بارم ویندوز عوض کردم 1000 نوع ویندوز ویستا SP1 ، SP2 و... نصب کردم بازیم بعد از چند روز دوباره همون خطلا رو نشون میده ( کادر دومی منظورمه بیشتر ! اون ارور اعصاب خورد کن مسخره ! یعنی ممکنه ویروس باشه !؟ انتی ویروس رو سیستم به روز نصب هستش ... )! یه عکس از خطایی که نشون میده براتون میزارم . ممنون میشم برای حل این مشکل کمکم کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

djsystem
17-09-2009, 02:39
شاید مشکل از ram باشه ولی احتمال بیشتر مشکل از کارت گرافیکت هست
درایورش رو update کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

TPI45
17-09-2009, 17:17
نه از گرافیک نیست چون با سیستم قبلی هم همین مشکل رو داشتم هم رم هم سی پی یو هم گرافیک رو عوض کردن ! همه چیز هم از چیپست گرفته تا درایو گرافیک اخرین اپدیته ...
اول که ویندوز نصب میشه مشکل نیست ولی وقتی چند تا نرم افزار یا بازب نصب میکنم این مشکل به وجود میاد .
تا حالا این مشکل برای کسی پیش نیا مده ؟

aqronis
18-09-2009, 12:13
درود
ایراد حتما از نسخه درایور و برنامه کاتالیستی هست که شما نصب میکنی.
بهتره درایور کارت گرافیک رو از سایت سازنده گرافیکت بگیری نه از سایت ATI. در ضمن اگه اورکلاک هم کردی اینم تأثیر داره.
در ضمن سیستم رو چک کن که ویروس Brontak نداشته باشه چون این ویروس همه فایل های exe روی هارد رو ویروسی میکنه.