ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه حرف مهم

tatuy
15-09-2009, 23:47
سلام به دوستای گلم که خیلی دلم براتون تنگ شده بود
برهان همایون هادی جان امین جان و غیره و.....
خب میدونم نباید این تاپیکو میزدم ولی خب مجبور بودم
یواش یواش نیومده داره وقت رفتن میشه
اینکه من تو مدلسازی یکم حرفه ای شده بودم لطف خدا بوده و بس من حدود یک و نیم سال کار مدلسازی
رو انجام دادم به خاطر عشق به دنیای سه بعدی و جلوه های ویژه ولی خب همونطور که میدونید کار مدلسازی
ربط چندانی به جلوه های ویژه و اینا نداره و منم دارم مدلسازیرو کنار میزارم نمیدونم چرا اینجوری میشه چون
من درست وقتی که داشتم به مراحل حرفه ای برنامه نویسی میرسیدم این کارو رها کردم من تو کارم خیلی
پیشرفت میکردم ولی هیچوقت نتونستم تمومش کنم حالا هم دارم نرم افزار مکسو زمینه داینامیکشو یاد میگیرم همینطور after effects تا شاید اینطوری بتونم به آرزوم برسم که امیدوارم شما هم به آرزوهاتون برسین
آخرین مدلسازیم که یه audi r8 بود هنوزم ناقص مونده ولی همونم براتون میزارم ولی برا همیشه تو انجمن هستم و به کار شما عزیزانم نظر خواهم داد.
همیشه باهاتونم فعلا برم سراغ کارایی که بهشون نظر ندادم
راستی این چند وقتم تلفنمون قطع شده بود:31:

HOMAYOON.F
16-09-2009, 00:04
سلام به محمد عزیز...
بابا کجا بودی این همه مدت! دوباره خوش اومدی... ببین اگه مدل بزنی و اینجا بذاری من یکی که خیلی خوشحال میشم، اگرم مدل نذاری ناراحت میشم ولی خودتو عشقه... همین که اینجا هستی واسه من کافیه... امیدوارم در هر زمینه ای که خودت دوس داری به موفقیت برسی.
ولی فکر نکنم کار مدلسازی هم زیاد واست مشکلی به وجود بیاره، میشه هر از چندگاهی یه چیزایی ساخت. به هر حال هر جور خودت راحتی...
خوشحالم که برگشتی...

samadsam
16-09-2009, 01:04
دوست عزیز همین که اومدی جای شکر داره فقط سایت بالا سرمون باشه خودش جای شکر داره خوشابحالت رفتی سراغ برنامه نویسی و حرفه ای شدن من که باید سنجش رو بگیرم
ددر پایان امیدوارم که همه ی بچه های این تاپیک بر لبشون خنده باشه (که ما نمی بینیم)
راستی این چند روزی که نبودی بچه های تاپیک همشونا ریشو سیبیل در اوردن

hrgh2
16-09-2009, 09:17
کجایی پسر
رفتی تو خط برنامه نویسی ها ( ایشالا موفق باشی )
خوشحالم که تو انجمن سه بعدی میمونی

Borhan72
16-09-2009, 10:08
داداش محمد خوش اومدی عزيز...
دل ما هم برات تنگ شده بود...
تو بيا تو مكس و جلوه های ويژه و اينا...
ما نوكرتيم هر كار داشتی به ما بگو...
ولی خودمونيمااا..... Particle مايا كه از مكس قوی تره...
چرا با همون مايا ياد نميگيری...

OM3D
16-09-2009, 21:44
محمــــــــــــــــــد ، کجـــــــــــــــــا ؟!!!!!!
خب ، این یه شوخی بیش نبود :دی
جدا خوشحال میشم موفقیتت رو ببینم ، حالا تو هر زمینه ای که باشی....
خوش حال شدم گفتی میمونی و نظر میدی...

Sorosh MAX
17-09-2009, 10:52
به به ! محمد جان ، کجا بودی عزیز ؟ ازت خبری نبود ، ولی خوب شد که هستی ، اگه هم کار نذاشتی خیلی مهم نیست ، مهم وجود خودت هست ...

Warden
17-09-2009, 15:19
عالیه هر جا باشی انشالله که موفق یاشی
دوباره میگم خوش اومدی ولی خداحافظ :دی