ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پخش کلیپ تصویری

Arshia001
15-09-2009, 21:37
سلام.
من یه برنامه دارم که باید یه کلیپ تصویری پخش کنه.تا حالا که XP داشتم با یه شیئ DirectX.AudioVideoPlayback.Video این کارو میکردم ولی توی ویستا جواب نمیده.میخواستم بدونم دیگه چه راهی برای پخش یه کلیپ تصویری وجود داره.
ممنون.

_H2_
18-09-2009, 17:41
سلام
به تاپیک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Arshia001
21-09-2009, 19:23
راستش خودم سعی کرده بودم این کامپوننت رو اد کنم،ولی کنترلش توی لیست کنترل ها نمیاد.
راهی نداره خود دایرکت اکس رو درستش کنم؟اروری که میده اینه:

System.BadImageFormatException was unhandled
Message=" is not a valid Win32 application. (Exception from HRESULT: 0x800700C1)

_H2_
21-09-2009, 19:32
سلام
متوجه نشدم ...
دقیقاً کی اسن خطا را میگیرد؟
زمان اضافه کردن کنترلر؟
زمان دادن فیلم؟
زمان اجرای برنامه؟

راه فوق ساده تر و ایمن تر (از نظر اینکه برنامه راحت نصب شود و کار کند) است.

Arshia001
21-09-2009, 23:28
موقعی که برنامه رو اجرا میکنم و میخوام هر گونه حرکتی نشون بدم این ارور رو میده.تا وقتی دست بهش نزنم کاری نداره.

راهی که گفتین همون طور که گفتم نمیدونم دقیقا چه طور باید استفاده کنم،چون کنترل WMP توی لیست کنترل ها نمیاد.البته از نظر نصب و اجرای برنامه روی سیستم های دیگه هیچ ناراحتی ندارم،چون فقط و فقط خودم قراره ازش استفاده کنم،اونم به این خاطره که طوری نوشتمش که فقط خودم ازش سر در بیارم،ولی استفادش راحت تر بشه.

_H2_
22-09-2009, 16:04
سلام

کنم،چون کنترل WMP توی لیست کنترل ها نمیاد
شما باید پروزه را در زمان ساخت از نوع Framework3.5 انتخاب کنید (یک کادر کمبو در بالای دیالوگ پروژه جدید)

سپس یا پروژه WPF Application را آغاز کنید
یا
همان Windows Forms Application را شروع کنید و بعداً یک User Control WPF به پروژه تان اضافه کنید.
(Project->Add Item)

Arshia001
23-09-2009, 11:59
WPF رو کشف کردم،ممنون!الآن میرم ببینم میتونم به کلیپ پخش کردن بندازمش یا نه.

----------------------

من اول یه یوزر کنترل جدید ساختم و یه شیئ MediaElement بهش اضافه کردم و این کنترل رو به خصوصیت Child یه کنترل ElementHost نسبت دادم.بعد کلیپ رو باهاش باز کردم و سعی کردم نمایش بدم که فقط صدا پخش شد و تصویر نداشت.بعد سعی کردم یه شیئ MediaElement رو مستقیم به ElementHost بدم که باز هم فایده ای نداشت و همون نتیجه ی قبلی رو گرفتم.نظرتون چیه؟

_H2_
23-09-2009, 18:01
سلام
کمی صبر کنید سعی میکنم یک سمپل خیلی ساده حاضر کنم ...

_H2_
23-09-2009, 19:34
سلام
دانلود نمونه کد:
support.h02.ir/fwlink/?LinkId=1006355907

برای اجرای برنامه حداقل Framework3.0 نیاز است.
هر کدکی که برای ویندوز و WMP نصب شده باشد در کنترلر MediaElement هم معتبر است.
(من در رایانه خودم توانستم فرمت های خاصی مثل flv و 3gp را هم با این برنتامه پخش کنم)

یعنی کنترلر مذکور چیزی WMP-ActiveX کم ندارد، ضمن اینکه به علت آنکه کنترلر ذاتی WPF در Framework3.0 است کاملاً با دات نت مچ است و تمام اعمال WPF هم به سادگی روی آن قابل انجام است.
(البته کنترلرهای WPF در برنامه های عادی غیر WPF هم قابل استفاده هستند، هر چند انجام مکرر این عمل چندان جالب نیست)

موفق باشید.

Arshia001
23-09-2009, 23:50
ممنون.همین الآن امتحان میکنم.

-----------------------------

جالب ترین مشکلی که تا حالا برای کد زدن بهش خوردم:آدرسی که دادین باز نمیشه!!! :31::31::31:
دیگه مشکل از این تابلوتر میشد؟

----------------------------

درست شد،یه / اضافه گذاشته بودین.الآن رفتم امتحان.

-----------------------------

با اجازه ی بزرگترا کدی که شما دادین کلا کار نمیکنه،یعنی همون صدا رو هم پخش نمیکنه.مشکل باید از سیستم من باشه.شاید یه چیزی روش نصب نیست؟خود ویژوال استودیو که چیزی نمیگه...راستی،ویستام هم 64 بیتیه.میتونه ربطی داشته باشه؟

_H2_
24-09-2009, 01:39
سلام

... درست شد،یه / اضافه گذاشته بودین.الآن رفتم امتحان ...
متوجه نشدم ... لینک دانلود منظورتان بود؟ مشکلی نداشت و ندارد !

... نمیکنه،یعنی همون صدا رو هم پخش نمیکنه ...
آیا Windows Media Player فایلهای شما صحیح پخش میکند؟
شما باید کدکهای فرمتهای تصویری مورد نیازتان را یافته و نصب کنید.

فیلم ها و فرمت های را انتخاب و تست کنید که خود Windows Media Player قادر به پخش آنها باشد.

Arshia001
24-09-2009, 15:19
مدیا پلیر کاملا درست پخش میکنه.K-Lite روی سیستم نصبه و همه ی فرمت ها رو پخش میکنه،ولی این WPF کار نمیکنه.

_H2_
27-09-2009, 18:24
سلام
متاسفانه فعلاً تئوری و نظری ندارم :11:

Arshia001
28-09-2009, 12:52
میشه توضیح بدین دقیقا اکتیو اکس مدیا پلیر رو چه طوری میتونم استفاده کنم؟از این کنترل تو VB 6 استفاده کرده بودم،کارشو بلدم.فقط نمیتونم اضافش کنم...

amin2000
28-09-2009, 16:48
کاملا درست کار میکنه... امتحان کردم مال منم ویستاست 32 بیت ....

_H2_
29-09-2009, 09:50
سلام

میشه توضیح بدین دقیقا اکتیو اکس مدیا پلیر رو چه طوری میتونم استفاده کنم؟از این کنترل تو VB 6 استفاده کرده بودم،کارشو بلدم.فقط نمیتونم اضافش کنم...
در نوار ابزار VS راست کلیک کنید و گزینه Choose Items را انتخاب کنید و در دیالوگ مربوطه به برگه COM Components رفته و تیک گزینه Windows Media Player را در اخر لیست بزنید و دیالوگ را OK کنید.

Arshia001
29-09-2009, 17:09
این یکی دیگه باید کار کنه!دست شما درد نکنه!