مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید موس و کیبورد با این مشخصات !
Glad Boy
15-09-2009, 18:44
سلام دوستان :40:
من می خواستم موس و کیبوردم رو عوض کنم . موس و کیبوردی که می خوام بگیرم باید مناسب باشه برای بازی و کارای گرافیکی و کار با نرم افزار هایی ثل AutoCAD و Word . در ضمن زیبایی و استاندارد بودن موس و کیبورد هم خیلی واسم مهمه . مخصوصا زیبایی . آخه موس قبلی که گرفتم باعث شد مچ دستم پایین تر از کف دست یه مقداری پوست بیاره !
لطفا چیزایی که معرفی می کنید توی بازار پیدا بشه و خیلی هم گرون نباشه . از نظر پولی مسئله ای ندارم و می خوام یه چیز خوب بگیرم ولی نه خیلی گرون ...
ممنون . :11:
سلام دوستان :40:
من می خواستم موس و کیبوردم رو عوض کنم . موس و کیبوردی که می خوام بگیرم باید مناسب باشه برای بازی و کارای گرافیکی و کار با نرم افزار هایی ثل AutoCAD و Word . در ضمن زیبایی و استاندارد بودن موس و کیبورد هم خیلی واسم مهمه . مخصوصا زیبایی . آخه موس قبلی که گرفتم باعث شد مچ دستم پایین تر از کف دست یه مقداری پوست بیاره !
لطفا چیزایی که معرفی می کنید توی بازار پیدا بشه و خیلی هم گرون نباشه . از نظر پولی مسئله ای ندارم و می خوام یه چیز خوب بگیرم ولی نه خیلی گرون ...
ممنون . :11:
دوست عزیز
کیبورد های استاندارد و خاص مسلما گرون هستند.
اگر لطف کنید سقف بودجه ای که برای این منظور در نظر گرفتید رو بفرمایید دوستان بهتر میتونند شما رو کمک کنند:20:
:11:
Glad Boy
16-09-2009, 15:28
دوست عزیز
کیبورد های استاندارد و خاص مسلما گرون هستند.
اگر لطف کنید سقف بودجه ای که برای این منظور در نظر گرفتید رو بفرمایید دوستان بهتر میتونند شما رو کمک کنند:20:
:11:
نمی دونم والا ...
قیمت های موس و کیبورد رو ندارم نمی دونم چطوریاست!. نمی دونم حدود چهل پنجاه تومن خوبه برای هر دو !؟
Ultra_Black
16-09-2009, 15:41
سلام من محصولات Microsoft رو پیشنهاد می کنم
کیفیت محصولاتش بسیار عالی هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MICROSOFT Wireless Optical Desktop 2000
ویژگی ها :
1- ماوس بی سیم اپتیکال با نهایت وضوح .
2- قابلیت بزرگنمایی و ویرایش جزئیات بزرگنمایی شده بر روی صفحه نمایشگر.
3- طراحی سازگار با فیزیک دست است و منحنی جهت آسایش مچ دست و بازو .
4- طراحی مقاوم در مقابل مایعات ( ضد آب ) .
5- دارای کلید دسترسی سریع به Internet .
6- کلید های کوتاه مانند کلید های نوت بوک
7- کلیدهائی جهت کنترل کامل فایل های صوتی و تصویری .
قیمت حدود 75 تومن
Glad Boy
16-09-2009, 18:47
ممون دوست عزیز ...
ولی این یه مقداری قیمتش زیاده واسه من . البته خیلی چیز با حال و شاخیه !
ولی من یه چیزی می خوام در حد همون چهل و اینا . چون می دونم چیز گرون تر بیشتر از حد مصرف من هستش .
ممنون میشم معرفی کنید . :10:
دوست عزیز
من قصد داشتم از برند لاجیتک چند محصول رو بهتون پیشنهاد کنم
Logitech Wave
Logitech G15
Logitech G5
یا مدل هایی از برند Razer
اما این محصولات همه گرون قیمت هستند
کیبورد ها بالای 100 هزار تومان و موس ها بالای 50 هزار تومان
اگر قصد ندارید که تا این حد هزینه کنید میتونید از برند A4tech محصولی رو انتخاب کنید.
A4Tech X7 G600
A4tech X7 750BF
این کیبورد و موس بیش از 50 هزار تومان هزینه بر نمیدارند:46:
البته خیلی انتخاب ها وجود داره
من فقط براتون مثال زدم:11:
Glad Boy
17-09-2009, 01:15
ممنون دوست عزیز ... :11:
دوست گرامی از این مدل A4Tech موس معرفی نکردی ...
این موس هایی که معرفی کردی منظورم مال مارک های Logitech و Razer عجب چیزایین ! این کیبورد Razer هم خیلی خوشگله ... ولی حیف که زیادی گرونن !
میگم اگه میشه یه موس و کیبورد در حد خوشگلی اینا و تا حدودی ! کارایی شون می تونید به من معرفی کنید که به بودجه ی من بخوره !؟ اگه لطف کنی خیلی ممنون میشم ... :40:
mehrshad taheri
17-09-2009, 01:31
اگه نظر منو بخوای برای موس خرج کنی ارزش داره!
خود من g9 logitech واقعا اخرت موس گیمه من 107 تومن پول این موس رو دادم واقعا راضیم ازش خیلی خیلی خیلی خوش دسته:20:
شما که برای گیم نمیخوای میتونی logitech mx revolution رو انتخاب کنی این موس هم حدود 110 تومن هست قیمت دقیق رو از اواژنگ نمایندگی رسمیش بگیر این موس هم خوراکه!خیلی خوش دسته سیم هم نداره
برای کیبورد چون اینا خیلی گرونه اگه نظرت مثبت بود میتونم کیبورد خوبم معرفی کنم اونم از 80 تومن شروع میشه!
mehrshad taheri
17-09-2009, 01:44
اینم اضافه میکنم من کلا معتاد شدم به موسم!
وقتی با موسهای دیگه کار میکنم حس میکنم دستم روی گوش کوبه!:2:
اگه میخوای این حسو تجربه کنی حتما یکی از این دو مدل رو بخر تا باورت بشه ارزش انقدر پول رو داره
فقط یادت باشه موس رو حتماً لیزری بگیری، واقعاً محشراند این موسها، حتی روی شیشه هم عالی کار میکنند. (با موسهای نوری اشتباه نگیرید)
Glad Boy
17-09-2009, 15:09
اینم اضافه میکنم من کلا معتاد شدم به موسم!
وقتی با موسهای دیگه کار میکنم حس میکنم دستم روی گوش کوبه!:2:
اگه میخوای این حسو تجربه کنی حتما یکی از این دو مدل رو بخر تا باورت بشه ارزش انقدر پول رو داره
آخه دوست عزیز من نمی خوام اینقدر بودجه بزارم واسه ی موس و کیبورد ...
اینجور که معلومه با این بودجه ای که من دارم نمیشه موس و کیبورد حسابی خرید . حالا بازم دوستان لطف کنن ببینن میشه یه چیزی معرفی کنن که به بودجه ی من بخوره . گفتم هم بودجه ـم حدود چهل پنجاه تومن هستش ...
هی عکس این موس و کیبورد های خفن رو اینجا میزارید هی مثل این یارو الیاس من رو وسوسه می کنید تا آخر برم یکی از همینا بگیرم اونوقت باید به جای یه ماه تو سال همه ی سال رو روزه بگیرم ها !!! لطف کنید ببینید میشه با این بودجه ما یه چیزه خوب گرفت !؟
ممنون ...
Ultra_Black
17-09-2009, 15:26
A4Tech G800
حدود 21 تومن
A4Tech X-755FS
حدود 22 تومن
mehrshad taheri
17-09-2009, 17:10
این مدل موسی که دوستمون گذاشته خوبه منظورم پست بالا هست ولی کیبورد ارزون من فراسو رو پیشنهاد میکنم یه مدلی که الان خیلی زیاد شده یعنی 8900 واقعا کیبورد خوبیه ارزونم هست
mehrshad taheri
17-09-2009, 17:15
آخه دوست عزیز من نمی خوام اینقدر بودجه بزارم واسه ی موس و کیبورد ...
اینجور که معلومه با این بودجه ای که من دارم نمیشه موس و کیبورد حسابی خرید . حالا بازم دوستان لطف کنن ببینن میشه یه چیزی معرفی کنن که به بودجه ی من بخوره . گفتم هم بودجه ـم حدود چهل پنجاه تومن هستش ...
هی عکس این موس و کیبورد های خفن رو اینجا میزارید هی مثل این یارو الیاس من رو وسوسه می کنید تا آخر برم یکی از همینا بگیرم اونوقت باید به جای یه ماه تو سال همه ی سال رو روزه بگیرم ها !!! لطف کنید ببینید میشه با این بودجه ما یه چیزه خوب گرفت !؟
ممنون ...
جالبش اینجاست بدونی من اصلا نمیخواستم g9 رو بخرم موقعی که خریدم یه سری دوستانم مسخره کردن:31:
ولی وقتی باهاش یخورده کار کردن فهمیدن فرقش چیه:27:
اگه میتونی انقدر هزینه کنی که به جاش یه عمر راحتی بکن ایرادی نداره
مثلا g9 3200dpi هست همین موسی که این دوستمونم معرفی کرد اگه اون موسی باشه که تو ذهن منه اونم 3200dpi هست ولی 3200 این کجا اون کجا!:21:
Glad Boy
17-09-2009, 18:48
این مدل موسی که دوستمون گذاشته خوبه منظورم پست بالا هست ولی کیبورد ارزون من فراسو رو پیشنهاد میکنم یه مدلی که الان خیلی زیاد شده یعنی 8900 واقعا کیبورد خوبیه ارزونم هست
با مارک فراسو اصلا حال نمی کنم نمی دونم چرا بدم میاد ازش !! بله اتفاقا کیبورد خوب و نرمی هستش . توی شرکت هم با همین فراسو مجبوریم نقشه بکشیم :31: !
جالبش اینجاست بدونی من اصلا نمیخواستم g9 رو بخرم موقعی که خریدم یه سری دوستانم مسخره کردن:31:
ولی وقتی باهاش یخورده کار کردن فهمیدن فرقش چیه:27:
اگه میتونی انقدر هزینه کنی که به جاش یه عمر راحتی بکن ایرادی نداره
مثلا g9 3200dpi هست همین موسی که این دوستمونم معرفی کرد اگه اون موسی باشه که تو ذهن منه اونم 3200dpi هست ولی 3200 این کجا اون کجا!:21:
برادر مثل اینکه واقعا شما با الیاس نسبتی داری :31: ! انشالله توی سال های آینده از این موس و کیبورد های شما هم می گیریم ! عجله ای نیست ...
از همه ی دوستانی که راهنمایی کردن باید تشکر کنم . واقعا ممنون . فکر می کنم این موس و کیبوردی که دوست خوبم Ultra_Black جان معرفی کردن گزینه ی خوبی باشه واسم . از ریخت و قیافه ـش هم خوشم اومد . ممنون ...
Glad Boy
19-09-2009, 23:04
سلام دوستان :11: عید همه مبارک.:11:
من امروز رفتم که این موس و کیبورد رو بگیرم . موس ـش رو که تموم کرده بود . گفت پس فردا واست میارم . کیبوردش رو داشت و فقط همین مغازه بود که محصولات A4Tech رو داشت . کیبورد رو تونستم 23 تومن ازش بگیرم ! دیگه ارزونتر نمی داد . الان هم دارم اولین جملات رو باهاش اینجا تایپ می کنم . خیلی چیز با حالایه واقعا ازش راضی هستم . چقد خوبه ها آدم قبل از اینکه می خواد یه چیزی بخره بیاد با چارتا آدم حسابی مشورت کنه ها :31: ! ممنون دوستان .:40:
فقط یه چیزی ! این کیبورده دو تا کلید داره با اسم S و D که مخفف Speed Shift Button و Direction Shift Button هستن . من کاتالوگ کیبورد رو خوندم و یه چیزایی فهمیدم ! ولی راستش درست توجیح نشدم . می دونم که میشه با این کلید S سرعت کیبورد رو سه برابر کرد ولی بیشتر با کلید D مشکل دارم . دوستان اگه لطف کنن و من رو توجیح کنن و با طرز کار این دو تا دکمه آشنا کنن ممنون میشم . سه صفحه از کاتالوگش رو هم اسکن کردم واستون میذارم این پایین : :46:
هه ! چقدر تایپ با این کیبورده حال میده :31:
ممنونم میشم راهنمایی کنید ... :40:
pouyapro
21-09-2009, 12:55
چقد خوبه ها آدم قبل از اینکه می خواد یه چیزی بخره بیاد با چارتا آدم حسابی مشورت کنه ها :31: !
خیلی :27:
منم بسیار از این امر خیر دیدم :10:
متاسفانه a4tech مشهد بسیار کمه!کسی میدونه از کجا میشه یافت؟
(این پستم اسپمه؟)
Glad Boy
23-09-2009, 13:38
سلام دوستان
آقا این یارو که قرار بود این موسه رو برای من بیاره ، گفت که این مدل رو کسی نداره و از همکارام هم پرسیدم و هیچ کدم نداشتن !:18: ولی دو سه مدل دیگه معرفی کرد و گفت تو مایه های همین موسیه که می خوای . مدل یکیش که گفت dpi 2500 هست رو من ازش پرسیدم این بود : XL750S . قیمتش هم گفت حدود 27 هزار تومن !
دوستان لطف کنن بگن این موسه خوبه یا نه ؟ چون بهش گفتم امشب ساعت هشت میام ازت می گیرم .
ممنون .
Ultra_Black
23-09-2009, 14:47
سلام
سلام دوستان
آقا این یارو که قرار بود این موسه رو برای من بیاره ، گفت که این مدل رو کسی نداره و از همکارام هم پرسیدم و هیچ کدم نداشتن !:18: ولی دو سه مدل دیگه معرفی کرد و گفت تو مایه های همین موسیه که می خوای . مدل یکیش که گفت dpi 2500 هست رو من ازش پرسیدم این بود : XL750S . قیمتش هم گفت حدود 27 هزار تومن !
دوستان لطف کنن بگن این موسه خوبه یا نه ؟ چون بهش گفتم امشب ساعت هشت میام ازت می گیرم .
ممنون .
همچین مدل موسی نیست فکر کنم منظورتون XL-750 F باشه
در کل موس خوبی هست و در صورت نبود X-755S میتونه جایگزین خوبی باشه
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.