ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با هايد شدن متريال

saaaraaa
15-09-2009, 15:52
سلام به همگي

يکي بياد به من بگه

چرا وقتي کيفيت متريالي که به پلن هام دادم به عنوان بلوپرينت رو بالا ميبرم... پلني که در نماي تاپ هستش متريالش سفيد ميشه و از بين ميره...مگر اينکه کيفيتشون رو پايين بذارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3ساعته دارم سر و کله ميزنم باهاش.... اين ماشينه ساختنش طلسم شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون ميشم اگر اطلاعاتي داريد به من بگيد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مسيري هم که ميرم براش اينه:

Customiz >preferences >viewports > Configure Driver>Background texture Size >1024...512

دوتا تيکش رو هم ميزنم بعد از منوي اديت
Hold > fetch >ok

تا ديروز همينجوري ميرفتم خوب بود...امروز جني شده
کجاي کار رو اشتباه ميرمم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون ...پيشاپيش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Borhan72
15-09-2009, 16:05
سارا جون اون مربعه كه روش شترنجی هستش رو فعال كن...

saaaraaa
15-09-2009, 16:12
فعاله ...اينجا داشتم باش بازي بازي ميکردم ببينم ميادش يا نه...همينجوري هم عکس گرفتم...نمياد... :(

N O V A L I S
15-09-2009, 16:29
تو تنظیمات متریال Self-Illuminaton و کم کن ببین درست میشه؟

/.,mnb
15-09-2009, 16:47
یعنی اگه توی تنظیمات ویوپرت های کیفیت پایین باشه مشکلی پیش نمی آد و وقتی کیفیت رو بالا می برید این مشکل به وجود می آد؟
راستش من فکر نمی کنم مشکل از این باشه من فکر می کنم که یا تکسچر کشیده شده و یا UVW تنظیم نیست و یا این سه تا گزینه توی عکس از متریال ادیتور یعنی UV / VW / WU بر عکس خرده .

اینها رو یه امتحانی بکنید.

HOMAYOON.F
15-09-2009, 17:00
منم با کوروش هم عقیدم...
البته بعضی وقتها که برنامه در حال اجراست و تنظیمات گرافیکی خود برنامه یا ویندوز رو دستکاری میکنیم باید برنامه ی مکس رو ببندیم و دوباره اجرا کنیم!

hrgh2
15-09-2009, 17:09
قبلا همچین مشکلی نداشتم اما احتمالا مشکل فنیست ببین من فکر میکنم به خاطر کارت گرافیکت یا به عبارت دیگه موتور رندر صحنه ات یعنی Direct X باشه پیشنهادم اینه که رندر صحنه را OpenGl کنی ببین مشکل برطرف میشه ؟؟

unicef
15-09-2009, 20:11
با سلام

بغیر از اینکه بلوپرینت رو نسبت بدید به متریال در حالت Alt+B امتحان کردید؟ اگه نه امتحان کنید ببینید در اون صورت چطوره

منم با جناب hrgh2 موافقم احتمال داره از مشکلاته گرافیکی باشه

موفق باشید

یونیسف:11:

hadi665
16-09-2009, 10:13
چیزه
واسه منم این مشکل زیاد پیش میاد
البته برای من توی همه ی نما ها سفید میشه

چارش اینه که عکستو توی فتوشاپ وا کنی و سایزشو یکمی بیاری پایین تر
برای عکس های با سایز بزرگ این مشکل پیش میاد ، حالا چراشو نمیدونم
اما سایز بیاد پایین حله

--

بابا ماشین ساز ، زودی تمومش کن که میخوام ببینم چی میشه
ای کاش wip هم میزاشتی خو

;)

saaaraaa
16-09-2009, 12:14
سلام به همگي...ببخشيد ديروز دسترسي نداشتم به نت نتونستم جواب بدم

راستش... هرکاري کردم درست نشدش

بعد از ريست کردن سيستم و بالا اومدن مجدد ويندوز... درست شد.

خيلي ممنونم ازتون

مشخصات سيستمم ميذارم... البته فردا يا بعداز ظهر...شايد مشکل از سيستم باشه... بعضي مواقع هم وسط کار اينجوري ميشه ، البته ارور هايي که ميده متفاوته...اين يکيشه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saaaraaa
16-09-2009, 12:23
چیزه
واسه منم این مشکل زیاد پیش میاد
البته برای من توی همه ی نما ها سفید میشه

چارش اینه که عکستو توی فتوشاپ وا کنی و سایزشو یکمی بیاری پایین تر
برای عکس های با سایز بزرگ این مشکل پیش میاد ، حالا چراشو نمیدونم
اما سایز بیاد پایین حله

--

بابا ماشین ساز ، زودی تمومش کن که میخوام ببینم چی میشه
ای کاش wip هم میزاشتی خو

خب نه ببين...هميشه با همين سايز خوب بود... ديروز فقط اين مدلي شد که اشکم رو دراوورد... مرسي.

....

فعلا نه... يه مقدارشو کامل کنم بعد ... آخه ميترسم اينم نصفه و نيمه ول کنم...بعد آبروم ميره:43:

hrgh2
16-09-2009, 13:20
خوب همونطور كه حدس زدم مشكلت گرافيكي هست و نرم افزاريه ببين direct x رو مجددا نصب كن ببين جواب ميده يانه
نرمافزار رو رو OpenGL بردي ؟؟

SSS_HHH_OOO
16-09-2009, 14:16
این مشکل دوم وقتی پیش میاد که یه برنامه دیگه باز کنی که از دایرکت ایکس استفاده کنه و فول اسکرین بشه
مثل یه بازی یا screensaver
باید مکسو ببندی دوباره باز کنی

saaaraaa
17-09-2009, 01:27
حمید جان من امروز تونستم جواب های شما رو بخونم و دیروز دسترسیم به نت ممکن نبودش..برای همین هم این کارهارو انجام ندادم.
البته... امروز هم دوباره نمای تاپ ماتریالش سفید شد ، کاری که هادی گفت رو انجام دادم درست شد... باشه... مجدد نصب میکنم ببینم چجور میشه...
مرسی از پیگیریت

Warden
23-09-2009, 11:00
اره بچه ها راس میگن
منم وقتی با ویستا کار میکنم چون مکسم 2008 و از دایرتیکس 9 بیشتر پشتیبانی نمیکنه
حالت گلاس ویندوزم میره ....................

و اعتقادم اینه که تمامیه اینطور مشکلات مربوط به کارت گرافیک درایورهای پشتیبانیشه

کارتو به کجا رسوندی ؟ :13: