ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل دو هارد و حروف داریوها

Afshin62
15-09-2009, 05:31
با سلام به اساتید فن
من حدود دو هفته پیش اومدم و هاردی IDE که قبلاً‌ داشتم به سیستمم اضافه کردم. الان رو سیستم دو تا هارد یکی IDE 40 گیگ و دیگری SATA 80 گیگ (هارد اصلی که ویندوز روش نصبه) دارم.
ولی مشکل در شناختن اون IDE دارم. هر بار که ویندوز بالا میاد هارد رو نمیشناسه و حتماً‌باید قبل از بالا اومدن از BIOS برم DETECT HARD DRIVE رو بزنم بعدش RESTART کنم و دوباره برم بایوس و ترتیب خوندن درایوها رو عوض کنم تا بفهمه ویندوز رو از هارد ساتا بخونه.
این کارو میکردم چون هارد IDE‌رو فقط برای فیلم و ... میخواستم.

ولی دیروز که ویندوز عوض کردم کلاً‌حروف درایوهام به هم خورد و هارد IDE اومد و وسط حروف درایوهای ساتا قرار گرفت. یعنی اگه C سیستم باشه یه partion از هارد IDE‌باشه اومده حرف D رو گرفته و من که برنامه هام روی D ساتا بود حرف E رو گرفته. برای همین برنامه هام دیگه اجرا نمیشه چون فایلشو تو درایو D‌می گرده ولی اونجا نیست و توی E رفته.

امیدوارم تونسته باشم مشکلو بیان کنم

با تشکر از راهنمایی شما

mrhbk36
15-09-2009, 06:51
خب برو تو manage از کلیک راست روی my computer
بعد از توی disk management روی درایو مورد نظر (در اینجا D) کلیک راست و change drive letter رو بزن بهش یه حرف دیگه اختصاص بده. بعد همین کارو با درایو E بکن و حرفشو بزار D
اینجوری می تونی هر جور که دوست داری مرتبشون کنی.

Afshin62
15-09-2009, 12:48
ممنونم
اما اینو خودم بلد بودم. مشکل من هارد دوم IDE هست همونطور که گفتم بعضی وقتها هستش (وقتی از بایوس برم) ولی در غیر اینصورت وجود ندارد پس هر وقت من از بایوس هارد دوم رو درست نکنم دوباره ترتیب درایوها به هم می خوره.

من می خوام بدونم چه جوری همیشه هارد دوم بدون مراجعه به بایوس شناخته بشه. در این حالت دیگه مشکلی نخواهم داشت.

متشکرم

m_s_r_08
15-09-2009, 12:56
بایوس مین رو یه اپدیت کن ششششایییید از اون باشه

esmoeil
16-09-2009, 01:17
فک کنم مشکلتون با master کردن هارد یا با جامپر یا کابل ( ترجیحن ) حل بشه .

sia-saketi
16-09-2009, 01:42
من هم با m_s_r_08 موافقم این کار رو حتماً بکن احتمال این که با آپدیت درایور بایوس درست بشه زیاده...

Afshin62
16-09-2009, 05:30
با تشکر
خوب حالا میشه بگید چه جوری بایوسم رو آژدیت کنم.
آخه کمی سرچ کردم دیدم کار خطرناکیه ممکنه مادر بوردم ....

با تشکر

sia-saketi
17-09-2009, 01:45
خب می تونی بری توی سایت رسمی کمپانی ای که مادربورد یا بایوست رو ساخته و از اونجا بگیری...