ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ D980

JUDYABBOT
15-09-2009, 02:32
خیلی دنبال مطالبی در مورد D980 گشتم و جسته گریخته و ناقص بودن
پیشنهاد میکنم اگه مدیران اجازه بدن تمام مسائل و مشکلات این گوشی رو همینجا مطرح و متمرکز کنیم
که سایر دوستان وقت کمتری رو صرف کنن و سریعتر نتیجه بگیرن

eblis_tarsnak
16-09-2009, 17:29
سلام
اگه بخوایم رو این گوشی برنامه با تم نصب کنیم باید پسوندش چی باشه؟
سبز باشید

MrNokia
22-09-2009, 12:37
سلام من یه گوشی سامسونگ D980 دارم وقتی نرم افزار با پسوند jar روش میریزم و اجرا میکنم پیغام Not Supported Content میده واجرا نمیشه لطفا راهنمایی کنید
متشکرم

mahsa.a.a
16-10-2009, 22:45
من چند تا تم خوب براي اين گوشي ميخوام لطفا.
متشكرم

hsn
16-10-2009, 22:59
مگه رو گوشياي سامسونگ ميشه تم نصب كرد؟؟

ferdfe
16-10-2009, 23:10
خیلی دنبال مطالبی در مورد D980 گشتم و جسته گریخته و ناقص بودن
پیشنهاد میکنم اگه مدیران اجازه بدن تمام مسائل و مشکلات این گوشی رو همینجا مطرح و متمرکز کنیم
که سایر دوستان وقت کمتری رو صرف کنن و سریعتر نتیجه بگیرن

اي خدا خيرت بده :40:

اميدوارم تايپيك پرباري بشه

imoeint
16-11-2009, 20:50
سلام
منم می خوام یه دونشونو بخرم

سوالم اینه که وقتی اس ام اس میاد، اگر فارسی باشه، نشون میده؟؟
پیشاپیش ممنون.

mrmostafa
21-11-2009, 21:01
اقا من میخوام D980 بگیرم ممنون میشم در مورد این گوشی راهنمایی کنی چطوریه؟؟؟ ال جی میخواستم گفتن خوب نیست نگبیر سمسونگ خوب گیر میادش.
این امکانات رو داره:

1- فضای اس ام اس چگونه است؟؟ داخل فون مموری یا رم و یا تعداد خاصی تعریف شده؟
2- اس ام اس ها رو میشه بک آپ گرفت و یا به کامپیوتر منتقل کرد؟!
3- صدای زنگ خور گوشی یا همون اسپیکرش تا چه حد قدرت داره؟؟ من گوشی G900 دارم خیلی راضی هستم.
4- برنامه های جاوا حجم 6 مگابایت رو ساپورت میکنه ؟!!
5- ایجاد پروفایل داره؟؟ (مانند نوکیا) که برای هر پروفایل یه ملودی و زنگ اس ام اس جداگانه گذاشت.
6- برای فرستادن اس ام اس میپرسه از کدام سیم کارت میخواهین بفرستین؟!

hamed121369
22-11-2009, 15:26
ای بابا چقدر کم فعالیتید!!!!!!!!!!!!
یه سوال دارم یه انسان نیکوکار جواب بده روی این گوشی میشه کتاب الکترونیکی و همراه بانک رو نصب کرد و اجرا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
روی E250 می شد ولی اجرا نمیشد؟!!!!!!!!!:18:

hasanmotori
22-11-2009, 16:20
چون دیدم تعداد زیادی آموزش نصب نرم افزار روی این گوشیو درخاست کرده بودن براتون توضیح میدم :
اول اینکه باید gprs داشته باشید
خوب وقتی gprs داشتید میرید تو سایت getjar.com یا mobile9 یا هر سایتی که ازش فایل jar رو به طور مستقیم دانلود کنید
بعد میزنید که دانلود بشه و همزمان نصب میشه !

حالا مثلاً اگه یه برنامه ای خاستین که تو یه سایت بود که مثلاً زیپ بود اول با کامپیتور دانلودش میکنید بعد آن زیپش میکنید دوباره تو یه سایت آپلودش میکنید ... بعد با گوشی میرید و دانلود و نصبش میکنید :27:

ممکنه تو فریمورای جدید امکان نصب نرم افزار به طور مستقیم بهش اضافه شده باشه که میتونید امتحان کنید ... ولی روش بالا خیلی ساده و راحته

saragol
27-12-2009, 17:56
چون دیدم تعداد زیادی آموزش نصب نرم افزار روی این گوشیو درخاست کرده بودن براتون توضیح میدم :
اول اینکه باید gprs داشته باشید
خوب وقتی gprs داشتید میرید تو سایت getjar.com یا mobile9 یا هر سایتی که ازش فایل jar رو به طور مستقیم دانلود کنید
بعد میزنید که دانلود بشه و همزمان نصب میشه !

حالا مثلاً اگه یه برنامه ای خاستین که تو یه سایت بود که مثلاً زیپ بود اول با کامپیتور دانلودش میکنید بعد آن زیپش میکنید دوباره تو یه سایت آپلودش میکنید ... بعد با گوشی میرید و دانلود و نصبش میکنید :27:

ممکنه تو فریمورای جدید امکان نصب نرم افزار به طور مستقیم بهش اضافه شده باشه که میتونید امتحان کنید ... ولی روش بالا خیلی ساده و راحته

مرسی، اما شما مطمئنی که این روش حتماً جواب میده ؟
منم میخوام این گوشی رو بخرم، اما مشکلم همین نصب برنامه روش هست که چندتا برنامه برام مهمه که حتماً رو گوشیم باشه.

میخوام مطمئن شوم و بعد بخرم.

hasanmotori
27-12-2009, 19:00
مرسی، اما شما مطمئنی که این روش حتماً جواب میده ؟
منم میخوام این گوشی رو بخرم، اما مشکلم همین نصب برنامه روش هست که چندتا برنامه برام مهمه که حتماً رو گوشیم باشه.

میخوام مطمئن شوم و بعد بخرم.

این روش که رو همه گوشیا جواب میده
اگه گوشیه 2 سیم کارته که جاواخورش خوب باشه میخای B5702 هم هست البته تاچ نیست
واسه نصب جاوا فقط کافیه فایل jar و jad رو کنار هم رو گوشی بریزیو نصب کنی

khodadadmr
21-02-2010, 16:45
به نام خدا

امروز هم با یه آموزش جدید اومدم.
گوشی D980 دو سیم کارت محصولی دیگری هست که از نظر سری نرم افزار شبیه به سری سوم 3G Gumi ها هست. در صورتیکه این گوشی یک گوشی DragonFly هست!

آموزش نصب بر روی گوشی های سری جدید DragonFly داده شده بود. دلیل استفاده از این آموزش این بود که فایل های حجم بالا رو نمیشد با در اختیار داشتن فایل های Jar و JAD در گوشی نصب کرد اما در این گوشی با اضافه شدن یک تب جدید در بخش های جاوا این مشکل برطرف شده.
---------------------------
--------------
--------
-----

در ابتدا بگم که برنامه یا بازی ها باید 2 فایل با نام مشابه باشند. یکی با پسوند JAR و دیگری با پسوند JAD
اگه شما فایل JAD رو در اختیار ندارید میتونید با استفاده از برنامه JAD Maker از روی فایل JAR این فایل رو بسازید.
سراغ گوشی بروید.

کد #52828378#* را وارد کنید تا صفحه JAVA Test Menu ظاهر شود.
وارد گزینه OTA Test Basic شوید.
در اینجا یک تب با عنوان Maximum JAR Size موجود هست که میزان حجم فایل مورد نظر رو میتونید در اون معین کنید. این مقدار رو روی 2000KB قرار دهید و تغییرات را ذخیره کنید.
توجه داشته باشید انجام این مراحل برای یکبار کافیست.

فایل های JAR و JAD رو به گوشی منتقل کرده و فایل JAD رو از توی گوشی اجرا کنید تا برنامه شروع به نصب شدن بکند.

نکته: حتما از فایل های جاوا سازگار با گوشی های تاچ اسکرین استفاده نمائید.

B3hn@z_A8
01-10-2010, 01:03
سلام به همگی
کسی میدونه قیمت روز این گوشی چنده؟
من گوشی دو سیمکارته مد نظرمه
به نظر شما این خوبه یا glx ایرانیا ؟

ferdfe
26-11-2010, 11:22
به نام خدا

در ابتدا بگم که برنامه یا بازی ها باید 2 فایل با نام مشابه باشند. یکی با پسوند JAR و دیگری با پسوند JAD
اگه شما فایل JAD رو در اختیار ندارید میتونید با استفاده از برنامه JAD Maker از روی فایل JAR این فایل رو بسازید.
سراغ گوشی بروید.

کد #52828378#* را وارد کنید تا صفحه JAVA Test Menu ظاهر شود.
وارد گزینه OTA Test Basic شوید.
در اینجا یک تب با عنوان Maximum JAR Size موجود هست که میزان حجم فایل مورد نظر رو میتونید در اون معین کنید. این مقدار رو روی 2000KB قرار دهید و تغییرات را ذخیره کنید.
توجه داشته باشید انجام این مراحل برای یکبار کافیست.

فایل های JAR و JAD رو به گوشی منتقل کرده و فایل JAD رو از توی گوشی اجرا کنید تا برنامه شروع به نصب شدن بکند.

نکته: حتما از فایل های جاوا سازگار با گوشی های تاچ اسکرین استفاده نمائید.

سلام دوست عزیز این کار رو انجام دادم
حال میشه لطف کنید یه چند تا برنامه یا بازی بزارید که با این گوشی سازگار باشه
با تشکر از شما:11:

arian-sr599
27-02-2011, 11:16
مشکل من درمورد فارسی سازی و نصب برنامه حل نمیشه:41: