مشاهده نسخه کامل
: فرق کارت های گرافیک هم مدل
دو تا کارت گرافیک هم مدل که یکیشون 512 هست و یکی دیگه 1024 در چیه؟(مثلا gf 9500 512 , gf 9500 1024 )
منظورم اینکه اورکلاک شده؟البته خودم هم ازین اور کلاک سر در نمیارم
عمر کدوم بیشتره؟
Kianoosh
15-09-2009, 16:28
سلام نه تفاوت توی مقدار حافظشون هست یکی 512 مگ و یکی یه گیگ و البته اگه از برندهای مختلفی باشند علاوه بر این ممکنه کلاکها خنک کننده و ... هم فرق کنه...
amin_caragt2
16-09-2009, 14:38
دوستان مهمترین عامل در خرید کارت گرافیکی چیپ ست اون هست
برند در نوع جنس استفاده شده در کارت دخالت داره نه در قدرت کارت
و دومین فاکتور نوع حافظه مورد استفاده در کارت
مقدار حافظه کارت های گرافیک های Mid Range تاثیر زیادی در مقدار Performance اون کارت نداره.
برند در نوع جنس استفاده شده در کارت دخالت داره نه در قدرت کارت
این مورد در قدرت کارت های گرافیک در فرکانس های Default تاثیر نداره فقط در هنگام Overclock هست که مموری چیپ.......بهتر و مرغوب تر استفاده شده در کارت به درد میخوره.
M O H A MM A D
17-09-2009, 17:51
من میخواهم از دوستان عزیز بپرسم بهترین نوع کارت گرافیک چیست؟؟؟؟
Kianoosh
17-09-2009, 21:58
من میخواهم از دوستان عزیز بپرسم بهترین نوع کارت گرافیک چیست؟؟؟؟
بهترین نوع کارت گرافیک برای چه کاربردی؟
از دوستان میخواستم بپرسم که چرا کارت گرافیک 9500 GT من که گیگا بایت هستش پورت hdmi نداره در صورتی که بعضی از این مدل کارتها دارند ؟ ضمنا با این پورت میتونم به تلویزیون ال سی دی خود وصل بشم ؟
Kianoosh
18-09-2009, 18:26
از دوستان میخواستم بپرسم که چرا کارت گرافیک 9500 GT من که گیگا بایت هستش پورت hdmi نداره در صورتی که بعضی از این مدل کارتها دارند ؟ ضمنا با این پورت میتونم به تلویزیون ال سی دی خود وصل بشم ؟
خب اون بستگی به برند کارت داره شما می تونی از پورتهای دیگه یا تبدیل استفاده کنی...تی وی چیه؟
السی دی 40 سونی هستش و میخوام کانالهای اچ دی را از کامپیوتر روی السی دی ببینم گرافیک من فقط پورت دی وی آی داره لطفا دوستان راهنمایی کنند .
Kianoosh
19-09-2009, 01:38
السی دی 40 سونی هستش و میخوام کانالهای اچ دی را از کامپیوتر روی السی دی ببینم گرافیک من فقط پورت دی وی آی داره لطفا دوستان راهنمایی کنند .
>>>تبدیل
دوست عزیز بارها این مورد توضیح داده شده یکم جست و جو کنید...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز از پاسخگویی شما سپاسگزارم .به نظر میرسه بهتره گرافیک خودم را با یکی که خروجی hd داره عوض کنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.