ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر سنجی گزینه 2

eblisandenzo
14-09-2009, 22:12
سلام دوستان عزیز و پشت کنکوری 89 . هدف از این نر سنجی این هستش که یه آمار داشته باشیم تا تعداد گزینه 2 یی ها رو تو فروم داشته باشیم . تا در صورت استقبال یه تاپیک خوب و قدرتمند رو از 9مهر که استارت برنامه ای گزینه 2هست داشته باشیم . پس نظر شما خیلی مهم هستش .. در ضمن سوال نظرسنجی این هستش :

آیا با ایجاد تاپیکی که درباره موسسه گزینه 2 که در اون به صورت کامل به آزمونها و کارنامه ها و برنامه های درسی این موسسه مطرح بشه موافقید ؟

ممنون
بای تا های

siafu
14-09-2009, 23:45
منم گزینه 2 هستم.
میگم یکم امتحانش سطحش بالاست... یا من ضعیفم؟

eblisandenzo
15-09-2009, 12:27
منم گزینه 2 هستم.
میگم یکم امتحانش سطحش بالاست... یا من ضعیفم؟

سلام . امتحانش که خوب سخته . اما این سخت بودن به معنی لا ینحل بودن نیست .
در ضمن ما که نمیدونیم شما سطحت چقدره .

سال اولی هستی یا نه ؟

pooyahacker
15-09-2009, 16:43
کسی نمیدونه سوالاشو چه جوری میشه گیر آورد ؟ / حالا یا امسال یا سالهای قبل /

eblisandenzo
15-09-2009, 22:53
سوالهای سالهای قبل رو میشه تو دست دوم فروشی های انقلاب پیدا کرد . سوالهای طرح گام اول رو هم نمیدونم ولی اگه شاید به روابط عمومیش زنگ بزنی بهت بدن 2239392

mehdiaga
15-09-2009, 23:03
از من میشنوید برید گزینه 2 . ممکنه بعضی ها بگن که سوالتش سخت هست . من هم قبول میکنم سخته اما سختی سوال یه طوری هست که شبیه سخت بودن سوالات کنکور است .

eblisandenzo
15-09-2009, 23:07
از من میشنوید برید گزینه 2 . ممکنه بعضی ها بگن که سوالتش سخت هست . من هم قبول میکنم سخته اما سختی سوال یه طوری هست که شبیه سخت بودن سوالات کنکور است .

شما سال اولی هستی؟

ehsan_manu
15-09-2009, 23:25
منم میگم گزینه 2 بهتره
قلم چی آزموناش زیاده
حال نمی کنم باهاش

ehsan_manu
15-09-2009, 23:26
تیمسار جون بله زدی؟

mehdiaga
16-09-2009, 00:26
شما سال اولی هستی؟
نه امسال مکانیک روزانه قبول شدم

elhameli
16-09-2009, 08:42
سلام بچه ها
من اوایل فکر میکردم گزینه 2معجزه قرنه وآزمونی بهتر ازگزینه2 نیست .
علت اش هم این بود که نمیتونستم با برنامه قلم چی پیش برم.
ولی یکم که تحقیق کردم دیدم 90% بچه هایی که بهترین دانشگاه های ایران قبول شدن با برنامه ریزی قلم چی پیش رفتن با اینکه فاکتورهای دیگه هم دخالت دارن ولی حداقل برنامه ریزی اونها برمبنای قلم چی بوده

بازم کم که بررسی کردم دیدم اشکال از برنامه قلم چی نیست بلکه اشکال از خودم هست و برای فرار از این واقعیت که من دربرخی دروس اشکال دارم وباید زمان بیشتری به خوندنشون اختصاص بدم
همچنین کمی هم بازیگوش هستم وزمان رو الکی هدر میدم می گفتم برنامه ریزی قلم چی خوب نیست . (این تجربه شخصی خودم بوده – لطفا کسی به خودش نگیره)
ازاین مطالب که بگذریم :
مزایای کلی قلم چی به نظر من :
سابقه طولانی که دربین نتایج کنکور بچه ها دیده شده بیشتر با برنامه قلم چی پیش رفتن
تعداد استاندارد آزمون ها ( هردو هفته حداقل فرد زودتر میفهمه اشکال کارش کجاست تا اینکه بخواد یه مطلب رو با روش کاری که نمیدونه درست هست یا اشتباه پیش ببره )
من که برنامه قلم چی رو بررسی میکردم (پارسال) دیدم درست از روش یادگیری بدون فراموشی تبعیت میکنه
کارنامه و....
نزدیک بودن حوزه امتحانی به منزل

معایب گزینه دو در تهران به نظر من :
این مرکز آدرس ندارد . من زنگ زدم میگم آدرس بدین میگه نمیدیم !!!!!!!!! به نظرشما اگه مشکلی پیش بیاد به کجا باید مراجعه کرد ؟؟؟؟ حتما باید پشت تلفن بشینم 24 ساعت زنگ بزنم!!!!!!!!!!!!!
حوزه امتحانی آنها از قبل مشخص نیست !!!!!!!!! من روز جمعه که نه تاکسی گیر میاد نه اتوبوس کجا باید برم !
سوالات مشکل ( من پایه ضعیفی دارم )
تعداد آزمون ها هر 3 هفته ( خیلی دیره)
متغیر بودن زمان برنامه گزینه دو ( اینجوری من تمام برنامه هام بهم میریزه)
امسال خیلی برام مهم هست نمیتونم یک سالم رو تلف کنم که ببینم آیا با برنامه گزینه دو میشه نتیجه گرفت یا نه (ریسک)

من فکر میکنم هرکی با هر برنامه ای میتونه پیش بره ....زودتر پیش بره . کنکوربخاطر من و شما وای نمیسته ها ...
بهتربجای اینکه دنبال این مطالب باشید بشینین درستون رو بخونید اصل کنکوره حالا با هرکدوم از آزمون ها تونستین پیش برین ........
خلاصه درس درس درس بخونید

ehsan_manu
16-09-2009, 09:27
[quote=eblisandenzo;4218238]سوالهای سالهای قبل رو میشه تو دست دوم فروشی های انقلاب پیدا کرد . سوالهای طرح گام اول رو هم نمیدونم ولی اگه شاید به روابط عمومیش زنگ بزنی بهت بدن 2239392[/q

سلام شما گام اولی بودی؟
آزموناش خوب بود؟

pooyahacker
16-09-2009, 09:55
سوالهای سالهای قبل رو میشه تو دست دوم فروشی های انقلاب پیدا کرد . سوالهای طرح گام اول رو هم نمیدونم ولی اگه شاید به روابط عمومیش زنگ بزنی بهت بدن 2239392

2 سال پیش بود فکر کنم ، اون موقع آزمون های سال قبلش رو گذاشته بود واسه دانلود تو سایتش ... دیگه همچین بساطی نداره ؟

eblisandenzo
16-09-2009, 11:22
سلام بچه ها
من اوایل فکر میکردم گزینه 2معجزه قرنه وآزمونی بهتر ازگزینه2 نیست .
علت اش هم این بود که نمیتونستم با برنامه قلم چی پیش برم.
ولی یکم که تحقیق کردم دیدم 90% بچه هایی که بهترین دانشگاه های ایران قبول شدن با برنامه ریزی قلم چی پیش رفتن با اینکه فاکتورهای دیگه هم دخالت دارن ولی حداقل برنامه ریزی اونها برمبنای قلم چی بوده

بازم کم که بررسی کردم دیدم اشکال از برنامه قلم چی نیست بلکه اشکال از خودم هست و برای فرار از این واقعیت که من دربرخی دروس اشکال دارم وباید زمان بیشتری به خوندنشون اختصاص بدم
همچنین کمی هم بازیگوش هستم وزمان رو الکی هدر میدم می گفتم برنامه ریزی قلم چی خوب نیست . (این تجربه شخصی خودم بوده – لطفا کسی به خودش نگیره)
ازاین مطالب که بگذریم :
مزایای کلی قلم چی به نظر من :
سابقه طولانی که دربین نتایج کنکور بچه ها دیده شده بیشتر با برنامه قلم چی پیش رفتن
تعداد استاندارد آزمون ها ( هردو هفته حداقل فرد زودتر میفهمه اشکال کارش کجاست تا اینکه بخواد یه مطلب رو با روش کاری که نمیدونه درست هست یا اشتباه پیش ببره )
من که برنامه قلم چی رو بررسی میکردم (پارسال) دیدم درست از روش یادگیری بدون فراموشی تبعیت میکنه
کارنامه و....
نزدیک بودن حوزه امتحانی به منزل

معایب گزینه دو در تهران به نظر من :
این مرکز آدرس ندارد . من زنگ زدم میگم آدرس بدین میگه نمیدیم !!!!!!!!! به نظرشما اگه مشکلی پیش بیاد به کجا باید مراجعه کرد ؟؟؟؟ حتما باید پشت تلفن بشینم 24 ساعت زنگ بزنم!!!!!!!!!!!!!
حوزه امتحانی آنها از قبل مشخص نیست !!!!!!!!! من روز جمعه که نه تاکسی گیر میاد نه اتوبوس کجا باید برم !
سوالات مشکل ( من پایه ضعیفی دارم )
تعداد آزمون ها هر 3 هفته ( خیلی دیره)
متغیر بودن زمان برنامه گزینه دو ( اینجوری من تمام برنامه هام بهم میریزه)
امسال خیلی برام مهم هست نمیتونم یک سالم رو تلف کنم که ببینم آیا با برنامه گزینه دو میشه نتیجه گرفت یا نه (ریسک)

من فکر میکنم هرکی با هر برنامه ای میتونه پیش بره ....زودتر پیش بره . کنکوربخاطر من و شما وای نمیسته ها ...
بهتربجای اینکه دنبال این مطالب باشید بشینین درستون رو بخونید اصل کنکوره حالا با هرکدوم از آزمون ها تونستین پیش برین ........
خلاصه درس درس درس بخونید

سلام دوست عزیز.
راستش گزینه 2 در تهران هم نمایندگی داره . شما اگر با شماره 66568715 تماس بگیرین نزدیکترین محل رو به شما معرفی میکنه . مثلا صادقیه . پیروزی . تهرانپارس . یافت آباد و ..... در واقع این شماره برای رزرو جا هستش و لزومی نداره شما به اونجا مراجعه کنی. اما اگر آدرس همین شماره رو میخوای بگو تا بدم .

حوزه امتحانی در همون جایی که ثبت نام میکنی میری .

eblisandenzo
16-09-2009, 11:29
نه امسال مکانیک روزانه قبول شدم

شما پارسال گزینه 2 بودی ؟
امتحانهاش چه طور بود ؟
خیلی سخت بود ؟
برنامه ریزیش چه طور بود ؟
آیا 3هفته 1 امتحان بهت ضرر نمیزد ؟
تو برنامه ریزی گزینه2 در فصل پاییز روزی چند ساعت ( کمیت) میخوندی ؟
در بهار چند ساعت(کمیت) ؟
آیا قبلا قم چی هم بودی ؟
اگر بودی یه مقایسه بکن در غیر این صورت نه.

siafu
16-09-2009, 13:50
دوستان اینقدر ذهنتون رو درگیر این موضوع که گزینه 2 برید با قلم چی یا گاج نکنید... همش به خودتون بستگی داره... شما اگر بخواد موفق بشید با جفت اینها موفق میشید چون اصل کارشون یکی هست شاید شکلش یکم فرق کنه

siafu
16-09-2009, 13:51
سلام . امتحانش که خوب سخته . اما این سخت بودن به معنی لا ینحل بودن نیست .
در ضمن ما که نمیدونیم شما سطحت چقدره .

سال اولی هستی یا نه ؟

بله //////////////////
یعنی سال اوله که میخوام کنکور بدم

AEZ_Best
16-09-2009, 15:42
سلام

من کاملا با این پست موافقم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن با توجه به اینکه فارغ التحصیلم! آزمون و بر نامه دوهفته یکبار خیلی بهتره. رفع نقاط ضعف بهتر انجام میشه و دو هفته هم که زودتر از سه هفته میرسه پس فشار درسی بیشتره و اینجوری بیشتر میخونم. در ضمن بودجه بندی قلم چی هم خیلی عالیه. البته زیاد به عربی توجه کامل نکردن فکر کنم.

اما سوالای گزینه 2 رو من هر وقت دیدم از قلم چی بهتر بوده به خصوص مرور آخر که دوستام رفته بودن.

eblisandenzo
16-09-2009, 23:09
از بچه هایی که پارسال گزینه 2 بودن کسی مرور آخر شرکت کرده ؟

sinasalar2007
17-09-2009, 14:12
منم تو طرح گام اولش بودم ( هستم ! ) برنامه اش فوق العاده سنگینه ! برای کسی خوبه که کلا از اون اولش اهل درس و مشق بوده ( منظور من معدل بالا داشتن نیست منظور من اینه که تحمل 12-10 ساعت نشستن پای کتاب رو داشته باشه ) اما واقعا میگم سطح سوالاتش خیلی بالاست تقریبا هیچ کدوم از سوالاتش بدون نکته ی تستی حل نمیشه ، خدمات جانبی خوبی هم داره ( تو کارنامه اش همه نوع اطلاعاتی بهت داده میشه )
ولی خوب به توصیه ی اکید تنی چند از دوستان رتبه بالا منم میخوام برم قلم چی ...
در کل این که اگر کسی با برنامه ی قلم چی مشکل داره فکر نکنه که برنامه ی درسی گزینه 2 می تونه بهش کمک کنه دیگه خودتون حساب کنید طبق برنامه ی گزینه 2 در مدت دو هفته باید درسای سال دوم دبیرستان رو بخونید و تست بزنید و عرض یک هفته تمام سال دوم رو دوره کنید !!!!!! برنامه ی سالسوم هم به همین منوال بود ...

eblisandenzo
17-09-2009, 22:23
منم تو طرح گام اولش بودم ( هستم ! ) برنامه اش فوق العاده سنگینه ! برای کسی خوبه که کلا از اون اولش اهل درس و مشق بوده ( منظور من معدل بالا داشتن نیست منظور من اینه که تحمل 12-10 ساعت نشستن پای کتاب رو داشته باشه ) اما واقعا میگم سطح سوالاتش خیلی بالاست تقریبا هیچ کدوم از سوالاتش بدون نکته ی تستی حل نمیشه ، خدمات جانبی خوبی هم داره ( تو کارنامه اش همه نوع اطلاعاتی بهت داده میشه )
ولی خوب به توصیه ی اکید تنی چند از دوستان رتبه بالا منم میخوام برم قلم چی ...
در کل این که اگر کسی با برنامه ی قلم چی مشکل داره فکر نکنه که برنامه ی درسی گزینه 2 می تونه بهش کمک کنه دیگه خودتون حساب کنید طبق برنامه ی گزینه 2 در مدت دو هفته باید درسای سال دوم دبیرستان رو بخونید و تست بزنید و عرض یک هفته تمام سال دوم رو دوره کنید !!!!!! برنامه ی سالسوم هم به همین منوال بود ...

دوست عزیز طبق برنامه گزینه 2 شما باید درس های عمومی سال دوم رو در مدت 4 آزمون یعنی تا تاریخ
11/10/88 تموم کنی .در دروس اختصاصی هم تقریبا همین تاریخ هستش .نمیدونم چه جوری حساب کردی که شد 2هفته .

sinasalar2007
19-09-2009, 01:28
دوست عزیز طبق برنامه گزینه 2 شما باید درس های عمومی سال دوم رو در مدت 4 آزمون یعنی تا تاریخ
11/10/88 تموم کنی .در دروس اختصاصی هم تقریبا همین تاریخ هستش .نمیدونم چه جوری حساب کردی که شد 2هفته .

الان دفترچه ی برنامه ریزی کنارم نیست ولی مطمئنی شما برنامه ی گزینه 2 رو نوشتی ؟!!!!!
اصلا گزینه 2 عمومی اختصاصی نداره که ! در طی 2 هفته باید کلیه ی درس ها ی سال دوم ( چه عمومی چه اختصاصی ) رو از تاریخ فکر میکنم 16 تیر شروع میکردی و تا دو هفته بعدش تموم میکردی و هفته ی اخر هم دوره میکردی و میرفتی سر جلسه
سال سوم هم این طوری بود ! الان شما داری درس های سال دوم و سوم( چه عمومی چه اختصاصی ) رو دوره می کنی دیگه نه ؟! ( مثل من ! )

eblisandenzo
19-09-2009, 12:20
الان دفترچه ی برنامه ریزی کنارم نیست ولی مطمئنی شما برنامه ی گزینه 2 رو نوشتی ؟!!!!!
اصلا گزینه 2 عمومی اختصاصی نداره که ! در طی 2 هفته باید کلیه ی درس ها ی سال دوم ( چه عمومی چه اختصاصی ) رو از تاریخ فکر میکنم 16 تیر شروع میکردی و تا دو هفته بعدش تموم میکردی و هفته ی اخر هم دوره میکردی و میرفتی سر جلسه
سال سوم هم این طوری بود ! الان شما داری درس های سال دوم و سوم( چه عمومی چه اختصاصی ) رو دوره می کنی دیگه نه ؟! ( مثل من ! )

من از گام اول خبر ندارم اما برنامه آزونها در طول سالی که در پیش داریم اونجوری هست که نوشتم
در این برنامه شما باید دروس سال دوم به همراه پیش 1 رو درنیم سال اول و طی مدت 5 آزمون جمع کنی
دروس سال سوم و پیش دوم رو هم تا آزمون 10 جمع کنی
2آزمون آخر هم جامع هستش ( البته به جز طرح مرور آخر که اونجا همه آزمونها جامع هستن )

majid_potter7
19-09-2009, 14:54
باشه..
بريد گزينه 2 سال ديگه ميفهميد چه اشتباهي كرديد..
گول تبليغات صدا و سيما رو ميخورين..؟؟با اين مرده پور دستمالچي...؟؟؟
اگه ميخواين درس بخونين قلمچي خوبه..همه كسايي هم كه از قلمچي ناراضين كم كاري خودشون بوده..زيادي آزمونا هم اصلا چيز بدي نيست اگه با برنامش پيش برين..ولي اگه ازش جدا بشين خوب نيست..
اينم 100 بار همه جا گفتم اينجا هم ميگم...:
آزموني خوب نيست كه سوالاش سخته..آزموني خوبه كه در كنار سنجش شما بهتون د ريادگيري هم كمك كنه..فقط وفقط قلمچي اينجوريه...
يه وقت هم فكر نكنين اسپمه ها..نقد گزينه 2 بود ديگه...
از من ميشنويد گزينه 2 نريد..
به اميد موفقيت همتون..

eblisandenzo
20-09-2009, 09:27
باشه..
بريد گزينه 2 سال ديگه ميفهميد چه اشتباهي كرديد..
گول تبليغات صدا و سيما رو ميخورين..؟؟با اين مرده پور دستمالچي...؟؟؟
اگه ميخواين درس بخونين قلمچي خوبه..همه كسايي هم كه از قلمچي ناراضين كم كاري خودشون بوده..زيادي آزمونا هم اصلا چيز بدي نيست اگه با برنامش پيش برين..ولي اگه ازش جدا بشين خوب نيست..
اينم 100 بار همه جا گفتم اينجا هم ميگم...:
آزموني خوب نيست كه سوالاش سخته..آزموني خوبه كه در كنار سنجش شما بهتون د ريادگيري هم كمك كنه..فقط وفقط قلمچي اينجوريه...
يه وقت هم فكر نكنين اسپمه ها..نقد گزينه 2 بود ديگه...
از من ميشنويد گزينه 2 نريد..
به اميد موفقيت همتون..

حتی بچه های قلم چی هم قبول دارن که گزینه 2 مفهومی تر هستش

مهسا.ش
21-09-2009, 14:54
نه.....گزینه 2 فقط یکم سخته به نظر من!!مفهومی با سخت بودن خیلی فرق می کنه!!

majid_potter7
21-09-2009, 14:56
میشه معرفی کنی..؟؟
اونوقت میشه بپرسم چرا 22 نفر از تک رقمی ها قلمچی میرفتن؟؟
اصلا نمیگم که فقط قلمچی باعث تک رقمی شدنشون شده..نه..اونا خودشون خیلی خوبن..ولی از خودت تا حالا پرسیدی چرا تو این همه سال بیشتر تک رقمی ها قلمچی میدادن؟؟ چرا همونایی که استعداد و هوش تک رقمی شدن رو داشتن به جای قلمچی یه موسسه دیگه مثل گزینه 2 رو انتخاب نکردن؟؟؟
فقط نگو چون بورسیه میکنه که اولا الان دیگه تقریبا همه موسسه ها بورسیه میکنن..دوما بورسیه قلمچی 4 ساله راه افتاده..در حالی که حتی قبل از اونم رتبه های خوب مال قلمچی بود...

majid_potter7
21-09-2009, 14:59
نه.....گزینه 2 فقط یکم سخته به نظر من!!مفهومی با سخت بودن خیلی فرق می کنه!!
ممنون:11:
حرف منم دقیقا همینه..
اگه سوالا بیش از حد سخت باشه به داوطلب این بهانه رو میده که پیش خودش فک کنه چون سوالاش سخته نتیجه خوبی نمیگیرمو چون کنکور راحتتره بهتر کنکور میدم..در حالی که فقط داره اعتماد به نفس کاذب میده که خیلی خطرناکه...

attractive_girl
21-09-2009, 16:35
منم از تاستون 87 هم کلاس دیف گزینه 2 با مهندس اسحاقی رو میرفتم هم آزمونای تابستونش با مرور آخر رو شرکت کردم.
واقعا سوالاش سخت و مفهومیه.

هر چی که هست ولی 100 % جزواتش رو بهتون توصیه میکنم بگیرین چون خیلی مفید بود به خصوص دروس عمومیش!

جزوه های دروس تخصصیش هم فرمول خیلی داشت . اگه کسی دنبال فرمول و این چیزاس جزوا های خصوصیش هم بگیره

eblisandenzo
21-09-2009, 22:24
میشه معرفی کنی..؟؟
اونوقت میشه بپرسم چرا 22 نفر از تک رقمی ها قلمچی میرفتن؟؟
اصلا نمیگم که فقط قلمچی باعث تک رقمی شدنشون شده..نه..اونا خودشون خیلی خوبن..ولی از خودت تا حالا پرسیدی چرا تو این همه سال بیشتر تک رقمی ها قلمچی میدادن؟؟ چرا همونایی که استعداد و هوش تک رقمی شدن رو داشتن به جای قلمچی یه موسسه دیگه مثل گزینه 2 رو انتخاب نکردن؟؟؟
فقط نگو چون بورسیه میکنه که اولا الان دیگه تقریبا همه موسسه ها بورسیه میکنن..دوما بورسیه قلمچی 4 ساله راه افتاده..در حالی که حتی قبل از اونم رتبه های خوب مال قلمچی بود...

شمارشون رو بدم یا آدرس ؟
در ضمن این تپیک رو من برای دفاع از گزینه 2 نزدم . فقط تو مرور آخر بودم . اینم زدم تا بیشتر نظرات رو بدونم . وگرنه خود من هنوز برای گزینه ثبت نام نکردم یعنی رفتم ثبت نام ولی تو دودلی موندم . آخه این منطقه ما ساختمان قلم چی و گزینه2 کنار هم هستن و یه جورای فعلا بی خیال ثبت نام شدم . واقعا موندم که چه کار کنم . تو نظر سنجی هم تقریبا رای برابر هستش و از اون هم نمیشه انتخاب کرد . واقعا تو دو دلی موندم که چه کار کنم !:41:
شما بگید . در ضمن من فارغ تحصیل هستم

timsar jackson
21-09-2009, 22:27
در ضمن این تپیک رو من برای دفاع از گزینه 2 نزدم . فقط تو مرور آخر بودم . اینم زدم تا بیشتر نظرات رو بدونم . وگرنه خود من هنوز برای گزینه ثبت نام نکردم یعنی رفتم ثبت نام ولی تو دودلی موندم . آخه این منطقه ما ساختمان قلم چی و گزینه2 کنار هم هستن . واقعا موندم که چه کار کنم . تو نظر سنجی هم تقریبا رای برابر هستش و از اون هم نمیشه انتخاب کرد . واقعا تو دو دلی موندم که چه کار کنم ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر من برو قلم چی داداش ضرر نمیکنی.

majid_potter7
23-09-2009, 12:36
منم میگم برو قلمچی..به شرط اینکه از برنامش جدا نشی و بتونی باهاش کنار بیای و واسه خودت برنامهخ جدا راه نندازی که این آزمون رو میخونم و اینو نمیخونم..همش مهمه...
در ضمن واسه دفاع از قلمچی بگم که درسته که آزموناش زیاده ولی در عوض هر آزمونی نصفش مال دفعه قبل هستش..یهنی تو تو یه ماه 2 بار اون مطلبی که قلمچی امتحان میگیره رو میخونی..تازه این جدا از آزمونای دورش هست که اونا هم خیلی کمک میکنه...
ببینین من امسال کنکور دادم موفق هم شدم..بی کارم نیستم که بیام واسه 89 نظر بدم..ولی واقعا دلم میسوزه که بچه ها موقعیت خوب رو از دست بدن اسیر یه سری تبلیغات و اسم بشن...

mahyar_bt
24-09-2009, 21:43
من که تجربه گزینه 2 رو ندارم ولی به هیچ وجه قلم چی توصیه نمیکنم تمام دوستان من که پارسال با هم قلم چی میرفتیم امسال اومدیم گزینه 2 ثبت نام کردیم یعنی هر چیزی به جز قلمچی البته مبتکران رو هم تجربه داشتم اونم بدتر از قلم چی به خصوص برای فارغ التحصیلان فاصله ازموناش کمه اگه ام میگید درس ها چندین بار دوره میشه و ممکن درس هایی نخونید به امید این که بعدا دوره میشه ولی اینقدر برنامه سخت و زیاد میشه که نمیرسید بخونید انتگرالم که تازه خرداد شروع میکنه !!! که همین کارش باعث شد هیچ کدوم از تست هاشو تو کنکور نزنم
اینا نظرات من بود دیگه

sajad
24-09-2009, 21:54
گزينه 2 تستاش تفاوتي با تستهاي غير استاندارد قلمچي نداره و مهم اينه كه بتوني تستهاي اين دو تا رو خوباش رو دربياري و نكاتشو ياد بگيري و الا واسه رتبه و نمره خوب نيستن

mahyar_bt
25-09-2009, 22:08
بچه ها این برنامه درسی هفتگی که گزینه 2 میداد چی شد چرا تو سایتش نیومده؟

eblisandenzo
26-09-2009, 14:44
نمی دونم . خوب چرا دفترچه رو از نمایندگی نگرفتی ؟

mahyar_bt
26-09-2009, 15:42
نمی دونم . خوب چرا دفترچه رو از نمایندگی نگرفتی ؟
تو سایتش بلاخره اومد

tim20020
28-09-2009, 00:03
گزينه دو از كانون بهتره ولي شرايط اجراي آزمون توي شهر من اصلا خوب نيست و خرتوخره!!!
براي همين در طول سال ثبت نام نكردم و سنجش رو ترجيح دادم...

eblisandenzo
30-09-2009, 18:27
پس طبق آرا همه با گزینه 2موافق هستن ؟

sajad
30-09-2009, 18:53
بر طبق ارزيابي 2 سال گذشته در بين 200 نفر نتايج به اين صورت بود :
گزينه 2 سوالاتش از كانون بهتره و نزديكه
كانون ترازاش بهتره
برنامه گزينه 2 و كانون زياد تفاوتس ندارند .
آموزشي گزينه 2 بهتر از كانون هست

clickestan
30-09-2009, 19:47
ای بابا این غیرتی بازیها رو در نیارین:
اگه بخوایم از قلمچی بد بگیم میتونیم اینو بگیم:
50 هزارو خورده ای نفر تو آزموناش شرکت میکنن و به قول شما 22 نفر از تک رقمی ها از کانون بود حالا بگیریم 100 نفر دیگه دو رقمی بودن !!!!! و 1000 نفر دیگه 3 رقمی بودن و.....
اصلا 5000 نفر کنار میزارم براتون که نفرات برترن و میرن دانشگاه های خوب
میشه بگید 45000 نفر بقیه که در آزمونهای کانون شرکت کردن الان کجان؟پشت کنکور یا دانشگاه شاسکول آباد
آیا اون 45000 نفر بقیه درس نخون بودن؟!!!!!!!!!
آیا پشتیبانای کانون برای دریافت پول بیشتر کتابای قلمچی رو بهتون نمیندازن؟
آیا اگه یه آزمون مریض بشی یا سر آزمون سر درد داشته باشی و ترازت خوبه نشه همون پشتیبانا زنگ نمیزنن خونه و یه سری چرت و پرت تحویل پدر مادرت نمیدن که تا آخر سال از کنکور نا امید شی؟
آیا عصر جمعه دو ساعت نمیکوبی بری برای بررسی کارنامه پلوی مشاور برای یه مشاوره و آخرش با این جمله از طرف مشاور رو به رو میشی:
این درسو کم زدی بیشتر بزن:) ولی بهت راه حل نمیدن (کلی وقتت هدر میره برای اینکه یه جمله که خودتم میدونی بشنوی)
آیا اگه گزینه دو یا هرجای دیگه جامعه آماری کانون رو داشت نفرات برتر کنکور از اون موسسه نبودن؟
در کل من جامعه آماری کانون رو مدیون سابقه کاریش میدونم که زمانی که یه موسسه آزمون درست حسابی نبود شروع کرد به پیاده کردن آرمونهای آزمایشی
در کل من منکر این دو ویژگی خوب کانون نمیشم و همیشه همه جا از این دو وِیژگی تعریف میکنم: جامعه آماری بالا و برنامه ریزی خوب
گزینه دو هم من آزموناش رو تا حالا شرکت نکردم و چیزی ازشون نمیگم ولی جزواتش که دیدم عالیه
ولی نظر منو بخواین هیچکدوم از این دو موسسه شما رو تو کنکور قبول نمیکنن و به تلاش خود فرد بستگی داره و اینا فقط برای اینه که چند وقت یه بار خودتون رو آزمایش کنید و با یه برنامه ریزی پیش برید
من پارسال کانون شرکت کردم و الان پشت کنکورم و سوالای کانون رو دارم و برام صرف نمیکنه یه سال دیگه برم
امسال تصمیم دارم گزینه دو و دو تا جامع آخری سنجش شرکت کنم و همچنین طرح مرور آخر گزینه دو

در مورد سایر دوستان خودشون میدونن
کانون جامعه آماری و برنامه ریزی خیلی خوبی داره و اگه با برنامه ریزیش پیش برید مطمئنا پیشرفت خودتون رو حس میکنید و به علت جامعه آماری زیاد خودتون رو با رقیباتون از همین حالا میسنجید
گزینه دو هم جزواتش خوبه و سر آزموناش تا حالا نرفتم که ببینم چه جوریه!!!!!
ولی کارنامه هاش رو من دیدم جالب بود(4 تا کارنامه داره) یه تخمین رتبه در کنکور هم مثل سنجش داره که شاید جالب باشه

در پایان تصمیم گیری با خودتونه

شکوفـه
30-09-2009, 20:10
از کجا میشه جزواتش رو بدون ثبت نام در ازموناش تهیه کرد؟؟؟

sajad
30-09-2009, 23:34

از دوستاني كه شركت مي كنند

eblisandenzo
01-10-2009, 13:25

تو دست دوم فروشی های انقلاب . البته اگه به روابط عمومیش هم زنگ بزنی رو مخشون کارکنی برات پست میکنن . من دوستم همین کارو کرد جواب داد . شما هم یه امتحانی بکن :20: 22239395

prince 25
01-10-2009, 13:29
گزینه یک
تلاش کن تا به هدفت برسی

Amirdb
01-10-2009, 15:43
تو دست دوم فروشی های انقلاب . البته اگه به روابط عمومیش هم زنگ بزنی رو مخشون کارکنی برات پست میکنن . من دوستم همین کارو کرد جواب داد . شما هم یه امتحانی بکن :20: 22239395
حالاچه طور میشه رو مخشون کار کرد؟

شکوفـه
01-10-2009, 16:24
ببخشید قیمت آزموناش چقدر هست
میشه فقط بخشی از ازمونا رو رفت؟؟
مثلا ازمونای توی عید و بعد اون رو؟

eblisandenzo
01-10-2009, 18:00
ببخشید قیمت آزموناش چقدر هست
میشه فقط بخشی از ازمونا رو رفت؟؟
مثلا ازمونای توی عید و بعد اون رو؟

12 مرحله آزمون که هر مرحله 10 تومن .
در داخل عید آزمونی نداره . هر مرحله رو که ثبت نام کنی باید تا آخرشو ثبت نام کنی . مثلا اگه ازمون 8 (27فروردین) ثبت نام کنی باد تا آخرش که 4 تا آزمون میشه ثبت نام کنی .

.:HAMED:.
01-10-2009, 18:03
ایجاد تاپیک برای گزینه دو تبلیغات میباشد
پس چرا مثلا برای علوی و قلم چی و ... هم تاپیک نزدیم؟
به نظر من بهتره با مدیر بخش آموزش عالی مشورت کنیم و اونم به مدیر کل بگه تا جنبه تبلیغاتیش بررسی بشه

eblisandenzo
01-10-2009, 19:27
ایجاد تاپیک برای گزینه دو تبلیغات میباشد
پس چرا مثلا برای علوی و قلم چی و ... هم تاپیک نزدیم؟
به نظر من بهتره با مدیر بخش آموزش عالی مشورت کنیم و اونم به مدیر کل بگه تا جنبه تبلیغاتیش بررسی بشه

دوست عزیز . فکر کنم شما تا الان به انجمن آموزش عالی سر نزدی . چون اگه یک بار به page اصلی انجمن نگاه کنی میبینی که برای قلم چی هم یه تاپیک فوق العاده هستش که بچه ها اونجا کار میکن:10: . علوی هم طرفداری نداره . در مورد اینجا هم پیشنهاد میکنم هر 5صفحه رو بخونی و بعد بگی تبلیغاتی . چون اصلا تبلیغاتی نیست. :20:
تاپیک مشاوره با تاپیک تبلیغاتی فرق داره . چون اگه در مورد تبلیغات بخوای حرف بزنی باید تاپیک mp3 player ها رو کلا بست :27:
در ضمن خوب نیست آدم زیاد آنتن باشه .....:41::41::41::41:

mahyar_bt
04-10-2009, 09:41
اقا کار شروع کنیم دیگه
یه سوال گزینه 2 که مشخص کرده که توی هر هفته چه مباحثی از هر درسی رو باید خوند حالا شماها اینارو چجوری تقسیم بندی میکنید توی هفته اخه مثلا میگن ادبیات درس مهمی بر اساس ضریبش 4 ساعت بخون ولی اون مباحثی که گزینه 2 مشخص کرده شاید خوندنش 2 ساعت هم طول نکشه

eblisandenzo
04-10-2009, 11:33
من 2. 3 روز میشه که با همون روشی که گزینه2 ( آقای پور دستمال چی ) گفته پیش میرم . البته بودجه بندی برای برنامه رو فراتر از آزمون اول گذاشتم . چون اگه بخوام با آزمون اول پیش برم کم میارم من الان درسا رو اینجوری میخونم

ادبیات 3
دینی 3
عربی 3
زبان 3
ریاضیات 12
شیمی 4
فیزیک 4

اینها توانائی من هستش . شما هم بر اساس تواناییت بخون . شاید شما به جای 3 ساعت ادبیات 5 ساعت لازم داشته باشی و به جای 12 ساعت ریاضی به 9 ساعت . اینها همه به خودت بستگی داره

mahyar_bt
04-10-2009, 14:31
من 2. 3 روز میشه که با همون روشی که گزینه2 ( آقای پور دستمال چی ) گفته پیش میرم . البته بودجه بندی برای برنامه رو فراتر از آزمون اول گذاشتم . چون اگه بخوام با آزمون اول پیش برم کم میارم من الان درسا رو اینجوری میخونم

ادبیات 3
دینی 3
عربی 3
زبان 3
ریاضیات 12
شیمی 4
فیزیک 4

اینها توانائی من هستش . شما هم بر اساس تواناییت بخون . شاید شما به جای 3 ساعت ادبیات 5 ساعت لازم داشته باشی و به جای 12 ساعت ریاضی به 9 ساعت . اینها همه به خودت بستگی داره
مشکل منم همینه دیگه نمیدونم برای هر درس چند ساعت لازمم هست مثلا فکر میکردم تصاعد 2 ساعت تموم میکنم شد 3 ساعت و.... الان اینجوری برنامه ریزی میکنم که مثلا مینویسم یکشنبه ریاضی 2 فصل 5 ادبیات پیش درس 1 .... و اصلا براشون ساعت قرار نمیدم هر چقدر که حالا طول بکشه نمیدونم کارک درست یا نه :sad:

eblisandenzo
04-10-2009, 16:31
آقا مهیار من این طوری کار نمی کنم . برنامم رو که بالا نوشتم طبق همون پیش میرم اما اصلا مشخص نمی کنم کدوم مبحث رو تو کدوم کتاب مثلا نمگی ادبیات 2 درس 1 تا 5 . وقتی ادبیات رو شروع میکن تا اونجایی که میفهمم میخونم و تست میزنم البته حدود 75 دقیقه . مثلا همین الان فیزیک پیش فصل 1 رو خوندم تا اول سقوط آزاد . طبق برنامه باید 75 دقیقه میشد اما حدودا 90 دقیقه شد . وقتی احساس کنم از درس ارضا شدم بیخیالش میشم .
برای 1 آبان تا الان شروع کردی ؟

mahyar_bt
04-10-2009, 18:18
آقا مهیار من این طوری کار نمی کنم . برنامم رو که بالا نوشتم طبق همون پیش میرم اما اصلا مشخص نمی کنم کدوم مبحث رو تو کدوم کتاب مثلا نمگی ادبیات 2 درس 1 تا 5 . وقتی ادبیات رو شروع میکن تا اونجایی که میفهمم میخونم و تست میزنم البته حدود 75 دقیقه . مثلا همین الان فیزیک پیش فصل 1 رو خوندم تا اول سقوط آزاد . طبق برنامه باید 75 دقیقه میشد اما حدودا 90 دقیقه شد . وقتی احساس کنم از درس ارضا شدم بیخیالش میشم .
برای 1 آبان تا الان شروع کردی ؟
اره هفته اولش که خدارو شکر کامل اجرا کردم کلا حساب کردم اجرا کردن اون برنامه 12 ساعت طول کشید این هفته رو هم دارم پیش میرم تا ببینیم چی میشه

eblisandenzo
04-10-2009, 21:43
پس به سلامتی ایشالله میترکونی دیگه

eblisandenzo
23-10-2009, 13:44
سلام بچه ها . امروز که آزمون دادی ترکودین دیگه ایشالله .
من هم تو این مدت که نبودم فقط برای آزمون میخوندم.
راستی امروز تو بسته ای که بعد آزمون دادن چی بود ؟
برای من :
خلاصه دروس عمومی و شیمی
خلاصه دروس تخصصی
گزینه مشاور
دفترچه پاسخ
بود

آیا cd هم بوده ؟

clickestan
23-10-2009, 17:51
سلام
آره سی دی هم بودش
لای یکی از همین خلاصه درسا بود
یا حواست نبود از لاش افتاده
یا بسته آموزشیت ناقص بوده

eblisandenzo
23-10-2009, 18:35
نبود . زنگ زدم نمایندگی گفت شنبه برم بگیرم .
آزمون چه طور بود . راستی جواب کی میاد ؟

P30QUEEN
23-10-2009, 18:37
آقا گاج تاپیک نداره؟!

P30QUEEN
23-10-2009, 18:45
کسی میدونه کی کارنامه ی گاچ میاد رو سایت؟!!

clickestan
23-10-2009, 19:35
3 تا از کارنامه ها فردا میاد
کارنامه مقایسه ای هم هر 3 آزمون یک بار

w0rm
13-11-2009, 15:53
بچه ها اين سري سي دي داشت !

(به من كه ندادن ولي تو دفترچه نوشته بود داره) :13:

clickestan
13-11-2009, 18:56
بچه ها اين سري سي دي داشت !

(به من كه ندادن ولي تو دفترچه نوشته بود داره)
شما کدوم شهری من اصفهانم
برای منم همچین اتفاقی افتاد

HEGOR
14-11-2009, 10:14
من تهرانم به من هم ندادی سی دی
سایت خرابه نمی تونم کارنامه بگیرم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما ها کارنامه گرفتین چند شد ترازتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ramin 69
14-11-2009, 18:06
با سلام

دوستانی که گزینه2 آزمون میدین اگر زحمتی نیست کارنامه هاتون رو بزارید. چون من (شایدم خیلی های دیگه) تا حالا گزینه2 شرکت نکردم میخوام ببینم چه شکلیه کارنامشو ....
ممنون.

HEGOR
15-11-2009, 10:24
من کارنامم اشتباه شده!!!!!!!!!!!خدا کنه درست بشه:37:

HEGOR
17-11-2009, 10:05
با سلام و آرزوی توفیق روزافزون برای شما، به اطلاع می رساند متاسفانه vcd های مربوط به آزمون جمعه مورخ 22/08/88 علیرغم تلاش دوستان شما در گزینه دو به دلیل مشکل فنی پیش آمده در کارخانه تولید vcd آماده نشد. ضمن عذرخواهی بابت این موضوع، امیدواریم با هماهنگی های به عمل آمده ، در آزمون بعد، این vcd ها به دست شما برسد.

اینو گزینه 2 گفته

goozine2
06-12-2009, 04:15
آقا ایول با تاپیکی که گذاشتی!!! ایول به گزینه 2!!! واقعاً اگه تو کل کهکشان هم بگردی همچون آزمون وسوالاتی نمی تونی پیداکنی :11::31::20::27:گزینه2 حرف نداره:10::19::40:

کارنامه آزمون سوم من توگزینه2

زبان و ادبیات فارسی % 70 خیلی خوب

زبان عربی% 44 متوسط

فرهنگ و معارف اسلامی 100% عالی

زبان انگلیسی 45% خوب

زمین شناسی 60% عالی

ریاضی 30% خوب

زیست شناسی % 91.11 عالی

فیزیک 45 % عالی

شیمی 80 % عالی

رتبه کل در کشور 600

حدود رتبه اکتسابی در کنکور سراسری:900 تا 1250

goozine2
06-12-2009, 04:16
آقا ایول با تاپیکی که گذاشتی!!! ایول به گزینه 2!!! واقعاً اگه تو کل کهکشان هم بگردی همچون آزمون وسوالاتی نمی تونی پیداکنی :11::31::20::27:گزینه2 حرف نداره:10::19::40:

کارنامه آزمون سوم من توگزینه2

زبان و ادبیات فارسی % 70 خیلی خوب

زبان عربی% 44 متوسط

فرهنگ و معارف اسلامی 100% عالی

زبان انگلیسی 45% خوب

زمین شناسی 60% عالی

ریاضی 30% خوب

زیست شناسی % 91.11 عالی

فیزیک 45 % عالی

شیمی 80 % عالی

رتبه کل در کشور 600

حدود رتبه اکتسابی در کنکور سراسری:900 تا 1250

HEGOR
06-12-2009, 11:02
عالی این درصد های شما ولی شما چطوری بالامی زنی من تو خونه درصد هام خیلی خوبه ولی سر آزمون افتضاح هست:37:

goozine2
06-12-2009, 13:03
آقای HEGOR (بابآ، برتر) منم اولش مثل تو بودم همش کلافه می شدم که چرا آزمونارو توخونه خوب می زنم ولی تو سر جلسه به قول شما افتضاح میزنم.
ریشه شو پیدا کردم (البته ریشه ی هویج نبود چیزی تو مایه های بادام زمینی بود.:18: اگه گیج شدی حق داری بقیشو گوش کن) اگه رشتت تجربی که خیلی راحت می تونی دلیلشو بفهمی اگه هم نیست باز گوش کن چون من راهشو پیدا کردم.

بی حوصلگی نکن من مطلب خیلی مهمی نوشتم اگه به بروبَ چ گزینه 2 اعتماد داری بخون ضرر نمی کنی.

رفتم با دبیر زیست شناسی صحبت کردم (البته پارسال تو بخش هورمون ها) آقای بابازده خدا حفظش کنه خیلی آدمه فهمیده ای است.مشکلم و باهاش در میون گذاشتم :10:
گفت می تونی به راحتی مشکل سر جلسه رو حل کنی گففتم چه جوری :گفت یه شرط اولیه داره اونم اینه که درساتو عالی بخونی بعد از خودت انتظار در سر جلسه رو داشته باشی من گفتم اولی حله چون من خوب درس میخونم .گفت پس گوش کن:

1-عامل اول خواب:

گفت باید شب قبل از امتحان بتونی راحت بخوابی .گفت فورمولش اینه که ساعت زمان خواب تو تنظیم کنی اماچطوری؟
فورمول خواب:ساعت خواب (حداکثر11.15 و حد اقل 10 است)+ 15 دقیقه =زمان خواب عمیق
حالا ازاین به بعد باید حد اقل 6ساعت و حداکثر7.5 بخوابی .هر سیکل کامل خواب شامل 1.5 ساعت می شود.
یعنی حداقل 4 سیکل و حداکثر 5سیکل بخوابی .

مثلا تو ساعت 10.45 دقیقه می خوابی .ببین چطور حسابش می کنم.
15+10.45=11 یعنی ساعت 11 به خواب عمیق می ری.
6+11=5صبح یعنی حداقل خواب مورد نیاز بدنت تا ساعت 5 صبح تامین می شه.
11+7.5=6.30 صبح یعنی بهترین خواب مورد نیاز بدنت تامین میشه.
لازم نیست هر شب یه معادلات دیفرانسیل حل کنی که بابا نگران نباش همینه فقط !!!:19:

2-عامل دوم صبحانه(مهم ترین عامل)
البته قبل از صبحانه شام روز قبله که مهمه :
نباید غذا های چرب ،خیلی شیرین،یا خیلی شورشب قبل ازامتحان مصرف کنی.(کلاً نباید سنگینی کند)
البته خوردن برنج برای شام ایرادی نداره به این شرط که تا ساعت 8.15 شب شام خوردن تمام بشه.
حتماً مسواک بزن قبل از خواب(وا چرا مثل زنا حرف میزنی!!!:13:)

صبحانه کلاً فقط اینارو حق داری که بخوری:

نان(لواش یا بربری،)حق داری بخوری.:(سنگگ ،تافتون، نان روغنی ،نان فانتزی و... ممنوع.:2:)

پنیر و گردو ، عدسی ، پنیرو سبزی یا تخم مرغ بدون زرده حق داری بخوری.
هر گونه غذای چرب وشیرین ممنوع. مربا ،حلوا شکری وکره و چای شیرین ممنوع.

قبل از امتحان هیچ شیرینی حق نداری بخوری.
اگر می تونی باخودت کشمش ببر.
آب خیلی ضروری.حتماً یه بطری کوچک آب پر کن از خونه ببر سرجلسه.
یا می تونی قبل از امتحان 8عدد شکلات کاکائویی بخری و ببری سر جلسه.

3-عامل سوم کنترل خود سر جلسه:

روی نیمکت (تک صندلی)باید استاندار بشینی اصلاً گردن تو خم نکن بد بخت می شی میره پی کارش.
بلکه ورقتو بیا بالا و هر 35 دقیق یکبار حدود30 ثانیه به خودت استراحت بده.

یعنی توآزمون عمومی فقط یک بار حق استراحت داری چون وقت تنگه!!!(مثل این برنامه های تلوزیونی)
و تو آزمون اختصاصی 5 بار حق استراحت داری.

تو هربا استراحت باید حتما گردنتو یه دور کامل بچرخونی حواست باشه اصلاً رگ هاتو نشکونی!!!

چون باعت اختلال در مخچه و بصل النخاع می شود.

حالا وقا خوردن این حله هوله هاست.
وقتی آزمون اختصاصی شد حتماً یک شکلات یاچند تا کشمش بخوری.
بعد از آن نوبت یک قلپ آب است حتماً آب بخور!!!(مواظب باش توگلوت نمونه)!!!

تا آخر آزمون اختصاصی با سلیقه ی خودت تمام مواد غذایی رو باید مصرف کنی.یعنی توهمون 5بار حق استراحتت باید بخشی از اونارو بخوری.

خاطر نشان می شوم که خوردن این مواد هیچ منافاتی با زدن تست ندارد وهنگام خوردن هم می توانی تست بزنی.

-----------------------------------------
ازاینکه خوندی متشکرم. امیدوارم تو دانشگاه ببینمت. برام دعا کن:10::40:

goozine2
06-12-2009, 13:20
[FONT="Times New Roman"]:13:درسته گزینه 2 بعضی مشکلات داره مثل دیردادن کارنامه یا مثل اون نمایندگی های خولِش ولی انصافاً هم محیط برگزاری آزمون توشهر ما (ارومیه) عآلی و هم گذشته از اینا سوالاتش خیلی استاندارده (سخت نیست) مثل کانون فرهنگی آموزش نیست که سوالاتش غیر منطقی و مضخرفن:18:

چون من پارسال تو کانون بودم و می دیدم که حتی تاحدود50 نفر فقط تو گروه ما مشکل کارنامه داشتن.عجیبه ولی ممکنه !! چطوری؟اینطوری که بعضیا مثلاً درس ریاضی شون اصلاً اصلاح نشده بود وتوکارنامه نوشته بود سفید!!!!:21:ایجور چیزی چطور ممکنه چون دوستم ریاضی و 35% زده بود!!! حالا شما حسابکن اگر فقط و فقط یک نفر درصداش اینطوری باشه کلی تو نمره تراز و رتبه و...اثر می زاره. حالا چه بره چندین نفر:41::19:

یکی از دلایل استاندار بودن سوالاتش اینکه سوالات کنکور تحلیل کردن وشکل تغییر یافته همون سوالات کنکور یا مفهوم همان سوالات راتو آزموناشون به کار می برن.
مثلاً تو درس فیزیک : -(ما هنوز اول نوسان ساده هستیم وخیلی عقبیم) - یعنی من فقط می تونستم سوالات دینامیک و جواب بدم .من یه هفته به آزمون مونده نشستم تمام سوالات کنکور های سالهای گذشته از83 تا 88 ریاضی و فیزیک و علوم تجربی حل کردم تمام نکاتشو در آوردم ویاد گرفتم .توروز آزمون خودم باورم نمی شد تمام سوالات بخش دینامیک رو به جز یک سوال (به خاطر حواس پرتی) حل کردم وبه گزینه درست رسیدم و 3تاسوال هم از فصل 3 زدم(البته اون بخش خودم خوندم هنوز به ما تدریس نشده) فیزیک شدم 45% که تو سهمیه ما درصد خوبی. خاطر نشان کنم که توآزمونای قبلی بیش از 14% نتونسته بودم فیزیک بزنم.

درضمن دینی رو 100% زدم
زیست و 91.11% زدم
شیمی 80% زدم

در این 3 آزمون خیلی چیزا یا گرفتم (علاوه بر مطالب علمی)حضور در سر جلسه .یا اینکه چطوری تاآخر آزمون سر حال باشم خلاصه هر چی بگم کم گفتم!!!:8::22::7::23::24:
به خاطر همین می گم سوالاتش استاندارده.

امان از دست این(ق ل م چ ی) تضعیف روحیه به تمام معنا.:weird::wac::blink::ohno::sad::sad::sad:: sad::sad::sad:

HEGOR
07-12-2009, 16:00
من رشتم ریهضی هست و تست هم از کتاب های کتنون میزنم و هر مبحثی رو سعی میکنم کل سوالاش رو حل کنم(کتاب آبی رو میگم) ولی بازم هم نتونستم در صد خوبی بیارم در ضمن من فازغ التحصیل هستم حالا کارای شما رو انجام میدم امیدوارم درست بشه

HEGOR
07-12-2009, 23:09
ولی من که با 8 خواب هنوز گیجم باید چیکار کنم

HEGOR
08-12-2009, 12:46
این آزمون های غیر حضوری رو کسی تا به حال پاسخبرگش رو فرستاده؟ جوابش اآمده؟

eblisandenzo
08-12-2009, 14:45
salam bebakhshid english neveshtam chon font farsi nadaram . sorry

adabiat 87
arabi 30
dini 89
english 68
fizik 43
shimi 75
riazi 45
taraz 9200
totbe keshvar 836

man hendese mizanam .
ba ejaze bye

goozine2
08-12-2009, 15:14
سلام
تا حالا پاسخبرگ آزمون ها رو برای گزینه 2(از سایت) فرستادین ؟ جوابش آمده برای شما؟

نه تا حالا این کارو نکردم و نمی دونم.به نظر من لازم نیست اصلاً اینارو وارد کنی همین که این تستارو تو خونه کار کنی و بدونی که چقدر بلدی بسه.

حالا چه کارنامه یا پاسخبرگ بدن یا ندن. چون نیازی به دونستن کارنامه غیر حضوری نیست.:46:
-----------------------------------------
ازاینکه خوندی متشکرم. امیدوارم تو دانشگاه ببینمت. برام دعا کن:10::40:

goozine2
08-12-2009, 15:23
آقا Hegro به قول خودت هر وقت در اوج قدرتی به حباب فکر کن اما من میگم وقتی در حبابی به اوج نگاه گن.

از همین الان نه تو کارت نیار .چون اگه بگی می شه مطمئن باش می شه.
---------------------------------------------------------------------------------------
بندگی کن تا که سلطانت کنند تن را کن تا همه جانت کنند
چو نداری درد درمان هم مخواه درد پیذا کن تا درمانت کنند
بنده ی شیطانی و داری امید که ستایش همچو یزدانت کنند؟

goozine2
08-12-2009, 15:27
ولی من که با 8 خواب هنوز گیجم باید چیکار کنم

آقا 8ساعت خواب که چه عرض کنم برای بعضی ها 10ساعتم کمه .اما برای بعضی ها که از صبح تا شب جون می کنن و کار می کنن نه برای من و شما که می خوریم و می خوابیم و کمی هم بعضی وقت ها درس می خونیم.!!!!:10::19:

goozine2
08-12-2009, 19:25
نقل وقول:
(من رشتم ریاضی هست و تست هم از کتاب های کانون میزنم و هر مبحثی رو سعی میکنم کل سوالاش رو حل کنم(کتاب آبی رو میگم) ولی بازم هم نتونستم در صد خوبی بیارم در ضمن من فارغ التحصیل هستم حالا کارای شما رو انجام میدم امیدوارم درست بشه)
خودتون اولین اشتباه رو نوشتین:زدن تست در تمام دروس از کتاب های کانون.(اونم فقط آبی)

اشتباه 2:زدن تمام تست های یک مبحث.

به نظرمن شما از معین فلاحتگر هیچی کم ندارین(جز همین یکی):27::27::27::27: ناراحت شو جون من:10:

منظورم روش مطالعتونه:که اشتباهه.

پیشنهادات:

نباید به این زودی نامید بشین ودست از تلاش بردارین چون هنوز آزمون سومه.

مثلاً خودتون گفتین(ولی بازم هم نتونستم در صد خوبی بیارم ) مگه همش چندتا آزمون دادیم که اینو میگی.:18::13::41:

باید کتاباتونو اصلاح کنید.(تو پست بعدی کتاب ها را می نویسم.)

با توجه به اینکه خودتون گفتین فارغ التحصیلین من به شما پیشنهاد می کنم که حداقل به1 و حداکثر به 2 کلاس کنکور معتبر بروید ورفع اشکال کنید(البته نه خصوصی)
ولی به نظر هیچ کلاس کنکوری مثل خونه و کتابخونه نمی شه وبه خود فرد بستگی داره ومن اعتقادی به کلاس کنکور ندارم واستفاده نمی کنم.
مهم ترین پیشنهادم تغببر نحوه ی مطالعات تونه.(توپست بعدی توضیح می دم.)

goozine2
08-12-2009, 19:51
پیشنهاد اول:

شاید لازم باشه یه سری از کتاباتو عوض کنی.

ادبیات:
اگه حوصله کتاب خیلی سبز
اگر نه گاج بهترین گزینه است.

دین و زندگی:
مهر ومه نو بهترین گزینه
انتشارات خیلی سبز یا نشرالگو(انرژی اتمی)
آیات و روایات نشر الگو
گاج هم بد نیست

عربی:
عربی نشرالگو . گاج بهترین گزینه است .البته ایاد فیلی یه چیز دیگست (نه برای من و تو)

زبان:
انتشارات خیلی سبز
لغت نامه گاج

دیفرانسیل:
آموزش حسابان قلم چی
آموزش دیفرانسیل رمزینه یا آموزش دیفرانسیل دیفرانسیل محوری گاج
تست: گاج

ریاضی پایه:
ریاضی پایه آبی قلم چی 30سال

هندسه 1 و 2:
جواد ترکمن
گاج

هندسه تحلیلی:
هندسه تحلیلی محوری گاج
تست: میکرو گاج یا آبی قلم چی

ریاضیات گسسته:
گسسته خیلی سبز

فیزیک پیش:

گاج
انتشارات فکور

فیزیک پایه:
گاج یا آبی قلم چی

شیمی:
شیمی 2-3وپیش مبتکران (تالیف آقای بازرگانی) . گاج پیش .دوم وسوم (مهندس احمدی)بهترین گزینه است چون سوالات سراسری خارج از کشور و داره

------------------------------------------------------------

خدايا آنكه را عقل دادي چه ندادي و آنكه را عقل ندادي چه دادي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواجه عبدالله

goozine2
08-12-2009, 22:06
آزمایش:
انیشتین → ∆ انسان اولیه (واکنش گرماگیر وغیر قابل برگشت پذیر است!!!)
شما میگید من تمام تست های کنکور کار می کنم اما نتیجه نمی گیریم. اما من به شما ثابت می کنم که اینگونه نیست.
اگر بعد از یک ماه تست هایی که زده بودید را توانستید با روش کنکوری (نکته کنکوری) به راحتی حل کنید و100 درصد بزنید شما هیچ مشکل علمی ندارید.(ملاک سوالات کنکور سراسری82 تا 88 است)
ولی اگر نتوانستید با روش ساده تر آن سوال راحل کنید .این نشاندهنده این است که شما عمیق مسئله راحل نکردید و آن سوالات را تحلیل ننموده اید.
ریشه یابی: α+ β :

حل معادله(مشکل) به روش: f(x)=a_0+∑_(n=1)^∞▒(a_n cos⁡〖nπx/L〗+b_n sin⁡〖nπx/L〗 ) :18::18::18::31::31::31::31::27::11:
ریشه ی α :
عدم داشتن هدف :5:
عدم برنامه ریزی:5:
ن
ریشه ی β :
عدم مطالعه صحیح.(اعم کند خوانی تند خوانی بلند خوانی خ.... خوانی(دور از جون شما و بقیه) )
عدم خلاصه نویسی.یا یاداشت برداری.
خواندن جزوه وکنار گذاشتن کتاب درسی.(مهم ترین اشتباه یک داوطلب) :41:
نگاه کردن سریع به پاسخ نامه
نگاه نکردن به جنبه آموزشی تست و عدم تحلیل سوالات کنکور.
حل معادله به روش: f(x)=a_0+∑_(n=1)^∞▒(a_n cos⁡〖nπx/L〗+b_n sin⁡〖nπx/L〗 )
1.داشتن هدفی مشخص برای آینده
(مثلاً تحصیل وتهذیب در دانشگاه قزوین : وای چه هدف والایی امید وارم بهش برسی. :27::27::27::27: :31: :31: :31: )
2.برنامه ریزی کردن.(خودم هم ندارم) :46::20::20:
3.انتخاب روش صحیح مطالعه.(چشم خوانی کردن) و در دروس تحلیلی تمرین زیاد حل کردن
4.مهلک ترین اشتباه یک داوطلب عدم خلاصه نویسی ویاداشت برداری است.استفاده کردن از یک کلاسور به منظور خلاصه سازی مطالب بهترین روش است.
5.کتاب درسی مهم ترین منبع برای مطالعه است.(حالا دروس عمومی که جای خود دارد .در دروس تخصص مانند شیمی وفیزیک تا 10 سوال هم عین شکل ومطلب کتاب درسی می آید.قابل توجه دانش آموزان رشته ریاضی. امسال از درس دیفرانسیل 3تست عین سوال کتاب درسی آمده بود حتی بدون عوض کردن عدد های سوال!!! که واقعاً جای تامل دارد.)
6. شما باید حد اقل 1ساعت بعد از تست زدن به جواب های آن مراجعه کنید.چون مغز شما در آن مدت به دنبال جواب سوالات می گردد ومغز شما آماده ی پزیرش مطلب می شود و این مطلب ماندگاری زیادی خواهد داشت. (تا تنور داغه بچسبون ، مواظب باش دستت نسوزه)
7.مهم ترین کار یک داوطلب باید بررسی سوالات کنکور های سال های گذشته باشد.(82 تا 88).بررسی تک تک سوالات کنکور ،تحلیل ودر آوردن
نکات مهم و کلیدی یکی دیگر وظایف یک داوطلب است.شما باید در هر مبحث تمام سوالات موجود کنکور را آنالیز ونکته آن را بیابید ومهم تراینکه
آنها خلاصه نویسی کنید.

برای مثال می دانیم: V=2sin α⁄2 پس ← ∆P= M 2sin α⁄2 ∆ تغییرات تکانه در حرکت دایره ای. که این نکته از تحلیل سوال کنکور بدست آمده ودر هیچ کجای کتاب به آن اشاره نشده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس بدست آوردن نکات مهم از درون تست های کنکور مهم تر از حل کردن آن است.

goozine2
08-12-2009, 22:18

-----------------------------------------------------
شعر های کنکوری:

بده خنجر تا که سینه کنم چاک چاک :47: ببینم تست برجونم چه کرده ::39::26::

بسی رنج بردم در این سال یک :24: سازمان سنجش را زنده کردم بدین کتاب کنکوری:33:

منبع: آداب کنکور در سیرت پشت کنکوری ها

HEGOR
09-12-2009, 15:38
چرا کتاب های آبی خوب نیست؟ یک منبع از سوالات کنوکور های سال های گذشته است
اگر آسونه خوب کنکور آسونه

HEGOR
09-12-2009, 15:39
مثلاً خودتون گفتین(ولی بازم هم نتونستم در صد خوبی بیارم ) مگه همش چندتا آزمون دادیم که اینو میگی.:18::13::41:
مگه کلا چند تا هست که من تو 3 تا از اینها گند زدم

goozine2
10-12-2009, 00:52
(چرا کتاب های آبی خوب نیست؟ یک منبع از سوالات کنوکور های سال های گذشته است
اگر آسونه خوب کنکور آسونه)

عزیزم منظور منو نگرفتی:41:

من نگفتم کتاب های کانون بده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که اگه همه کتاب های کانون بد بود من دیگه تو اون لیست ، کتاب های کانونو نمی نوشتم.؟؟؟

یا نگفتم که کنکور سخته یا آسونه .:13:

من گفتم در هر درسی کتاب خوبی وجود داره که می تونه تورو به اوج برسونه.:19:

در ضمن مهم جمع آوری سوالات کنکور نیست . مهم درسنامه و پاسخنامه تحلیلی کتابه که به درد می خوره چون سوالات کنکور رو از همه جا میشه دانلود کرد.:thumbsdow

دوم وجود سوالات کنکورهای سراسری خارج ازکشوره که اکثرا ً گاج اون سوالاتو جمع آوری کرده واین وجه تمایز کتابه گاجه.

خواهش می کنم شما پاسخنامه گاج و رو با پاسخنامه آبی مقایسه کنید خودتون به نتیجه ای که گفتم می رسید.:17:

مثلا وقتی میگم برای زبان کتاب خیلی سبز عالیه یعنی اینکه تو این کتاب روشهایی رو برای reading وclose Test

و Gramer پیشنهاد کرده که هیچ کتابی این کارو بلد نبوده. :33:

اما کتاب کانون آبی زبان میگه باید Readin , وبقیه سوالاتو ترجمه کنید و معنی کلاماتو داده و روش خاصی که بتونه به شما کمک کنه رو معرفی نکرده.(خوندن این کتاب یعنی وقت تلف کردن):23:

یا وقتی که می گم برای شیمی گاج پیش .دوم وسوم (مهندس احمدی)بهترین گزینه است چون سوالات سراسری خارج از کشورو داره و واقعاً تو پاسخنامه ودرسنامه هاش سنگ تموم گذاشته.

یا وقتی که می گم هندسه 1 و 2: جواد ترکمن .حتماً این کتاب روش هایی رو پیشنهاد کرده که کتاب های دیگه از این روش های خوب استفاده نمی کنن.

خلاصه عزیزم خود دانی از ما گفتن بود.. دوست می گوید که گفتم دشمن می گوید می خواستم بگم.:10:
--------------------------------------------------------
صلاح مملک خویش را خسروان دانند.

goozine2
10-12-2009, 01:16
مگه کلا چند تا هست که من تو 3 تا از اینها گند زدم

اگه نمی دونی بدون که هنوز 9 تا آزمون باقی مونده.:21: (یعنی)3/4

اولاً خواهش می کنم میانگین درصد هاتونو تو پست بعدی بزاری .

دوماً به نظر من کم ارزش ترین آزمون ها این 3 تا آزمون بود. به3دلیل

1:چون درس به درس بود یعنی از یک مبحث ، کلی ،سوال اومده بود همین طور که می دانید در کنکور از یک مبحث حداکثر 3سوال می آید.

2:چون آزمون های جمع بندی از این آزمون به بعده. باز همین طور که کنکور آزمون جامع است نه آزمون تک درسی.

3. این 3 آزمون فقط برای start و آشنایی شما با فضای آزمون بود.(از قدیم گفتن تا 3 نشه بازی نشه.)

اما آزمون های واقعی شما از این آزمون به بعده که معلوم میشه چند مرده حلاجین.

یک تغییر نگرش:

لطفاً از این آزمون به بعد زیاد به درصد ها و رتبه های اکتسابی خودتان توجه زیادی نداشته باشید وسعی کنید بعد از هر آزمون رفع اشکال کنید آن وقت نتیجه را می بینید.

من تو شیمی این کارو کردم که درصد هام این طور شد:

35% ← 50% ← 80%

آیا ممکن بود من رفع اشکال نکنم و 80% بزنم؟؟؟

------------------------------------------------------
دوست میگوید که گفتم ولی دشمن میگوید می خواستم بگم!

Lovelyman
10-12-2009, 19:06
دوستمون یه سری کتا معرفی کرد منم بد ندیدم یه سری معرفی کنم البته الان کمی دیره ولی خوب خیلیا از همین الان هم تونستن نتیجه بگیرن!
ادبیات:
تناسب مفهومی و قرابت معنایی-هامون سبطی-نشر دریافت
جامع ادبیات-الگو
دین و زندگی:
جامع دین و زندگی قلم چی

عربی:
عربی نشرالگو(تست)
عربی جامع گاج(سفید)

زبان:
کلا مبتکران-شهاب اناری
دیفرانسیل:
کتاب خوشخوان عالیه محمود نصیری محشره!

ریاضی پایه:
بازم خوشخوان
هندسه 1 و 2:
تست الگو
هندسه تحلیلی:
تست الگو

ریاضیات گسسته:
تست الگو+خوشخوان

فیزیک پیش:
الگو+گاج(تست)

فیزیک پایه:
خوشخوان+گاج(تست)
شیمی:
فقط بهمن بازرگانی(تست)

HEGOR
10-12-2009, 20:22
از راهنماای خوب شما دوستان ممنون هستم حالا 1 شنبه پیش مشاور گزینه برم نظر اونم بپرسم اشا ا.. منم از آزمون بعدی مترکونم

HEGOR
10-12-2009, 20:28
زبان و ادبیات فارسی18.67
زبان عربی 6.67-
فرهنگ و معارف اسلامی36
زبان انگلیسی 12
ریاضی 11.97
فیزیک 2.86
شیمی22.22
حساب دیفرانسیل 46.15
ریاضی پایه 22.22-
دیفرانسیل-ریاضی پایه0
گسسته - تحلیلی 0
تراز کل 4270

goozine2
11-12-2009, 00:14
شما می توانید به راحتی درصد هایتان را بالا ببرید .لطفاً به پست های بعدی من توجه کنید .باتشکر از دوستان:10:

goozine2
01-01-2010, 17:51
آقا Hegor دیگه ازت خبری نشد!!!
من تو این مدت حسابی سرم مشغول درس خوندن بود وقت نداشتم بیام p30 .

حالا بگو چه خبر؟؟؟

HEGOR
02-01-2010, 22:52
رفتم پیش مشاور یه برنامه 8 روزخ داد با لیست کتاب های جدید 500 افزایش پیدا کرد

HEGOR
02-01-2010, 22:58
رفتم پیش مشاور یه برنامه 8 روزه داد با لیست بهترین کتابها برای هر درس ترازم 500 تا اومد بالا