ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تشخيص Pها؟

سلام راستشو بخواهيد من هنوز نفهميدم كه مثلا به چه سيستمي بايد گفت P1 بچه سيستمي P4 يا P3 از كجاميشه فهميد از روي مادربورد يا سي پي يو مشخص ميشهكه اون سيستم چيه مثلا يه سيستم با سي پي يو 333 مگاهرتز ميشه p3 از كجا ميشه فهميداينها رنج دارند اگه ممكنه مفصل توضيح بديد ممنون ميشم با تشكر

y91z
14-09-2009, 17:36
روی my computer کلیک راست کن و proerties بزن.اونجا مشخصات سی پی یو بهت میده

ممنونم انگار شما درست سوالو نخونيديد!

Kianoosh
14-09-2009, 23:01
دوست عزیز مدل مادربرد شما چیپست و پلها مشخصی میکنه که چی هست...

شما اگه شات از تب مین برد و سی پی یو cpu z سیستمت بزاری برات بیشتر توضیح میدم...

متشركم من فقط ميخواستم بدون نحوه شناخت Pها چطوريه مثلا وقتي ميگن يهسي پي يو 333 مگاهرتز ميشه p3 ,و 2400 مگاهرتز ميشه p4 اينها رنج خاصي دارندواسه تشخصيص منظورم فقط همين بود

Kianoosh
15-09-2009, 10:16
متشركم من فقط ميخواستم بدون نحوه شناخت Pها چطوريه مثلا وقتي ميگن يهسي پي يو 333 مگاهرتز ميشه p3 ,و 2400 مگاهرتز ميشه p4 اينها رنج خاصي دارندواسه تشخصيص منظورم فقط همين بود

خب فقط سری پنتیوم از اینتل؟ اگه آره که پنتیوم تا 3 و حتی چهار رو فراموشش کن کاملا از دور خارجن! دوال کورها باز بهتر هستند:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

shmhossein
13-12-2009, 19:54
منم به مشكل مشابه برخورد کردم واقعا برای منم سوال بود که با این همه نرم افزاری که میسازند چرا یه نرم افزار درست و حسابی برای تشخیص پنتیوم سیستم وجود نداره. بالاخره یک نرم افزار پیدا کردم که نشون میده cpu شما به کدام خانواده از پنتیوم ها تعلق داره نرم افزار Fresh Diagnose
این نرم افزار علاوه بر این سایر مشخصات سیستم را نیز نمایش میدهد. برای نمایش نوع پنتیوم در نرم افزار مسیر زیر را دنبال کنید:
1-Hardware
2-Processor
3-از صفحه نمایش داده شده گزینه چهارم (family) نشاندهنده گروه پنتیوم سیستم شماست. مطابق شکل زیر :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود نرم افزار:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یا

یا

سایت نرم افزار:

yoosef_st
23-12-2009, 17:36
دوستان اینجوری که من میدونم
پنتیوم نام یک معماری هست. یک اسم رمز برای یک سری CPU
منتها چیزی که هست، اینتل 4 نسل از پردازنده هاش رو با اسم پنتیوم روانه بازار کرده و همین جریان باعث شده که من و شما فکر کنیم استاندارد افزایش سرعت و قدرت پردازنده ها عدد مقابل پنتیومشون هست.
نه عزیزم فرکانس پردازنده و خیلی چیزهای دیگه مقیاس قدرت هستند.
و البته الان چند نسل از زمان تولید کامپیوترهای پنتیوم میگذره.
الان Dual Core ها (2 هسته ای) و Quad Coreها (4 هسته ای) و 6 هسته ای و 8 هسته ای و الی ماشالا هسته و فرکانس هست که توی معماریها و مدلهای مختلف زیاد میشه.