PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد Hp Pavilion DV5 1299EE

الناز رادیان
14-09-2009, 15:06
سلام دوستان

تو لیست اسپیناس نوت بوک Hp Pavilion DV5 1299EE هست که نسبت به امکاناتش قیمت مناسبی داره...1575000 تومن با سه سال گارانتی
میخواستم بپرسم کسی با این مدل کار کرده یا نه؟

یه چیزایی شنیدم راجبش که مثلا حرارت زیادی تولید میکنه... یا باتری کم میاره...
شایعه هستن یا واقعیته؟

یه سری چیزا هم در موردش گفته نشده...
مثلا اسپیکرهاش چطورن؟
کیفیت cam اش چطوره؟ چند مگاست؟

اگه کسی داره یه عکس از روبروی مانیتور (واسه فهمیدن کیفیت تصویر) یکی از صفحه کلید و یکی هم از روی در سیستم بزاره لطفا...
درپوشش صافه؟ پوسماریه؟

کلا این مدل تو عمل چجوریاس؟

پیشاپیش ممنون

-------
پانوشت: لینک لیست رو خواستین بگین خصوصی بدم. نزاشتم که طبق معمول به حساب تبلیغ پاکش نکنن...

H@mid-Vista
14-09-2009, 15:32
با اين قيمت نميارزه به نظر من بهتره روي 1225 و 1070 اچ پي فكر كني
سوني هم گزينه هاي خوبي كه مناسب خانمها باشه داره

اچ پي
DV6-1235
DV6-1225
DV5-1070

سوني
CS-36GJ
SR-490PBB
CS-325

Radiohead
14-09-2009, 16:35
این اسپیناس گارانتی از کجا پیداش شد یهو!؟ به نسبت اینکه گارانتی 3 ساله داره قیمت هاش خیلی خوبه... معتبر هست؟ اساتید پیشنهاد میکنید؟

الناز رادیان
14-09-2009, 16:55
ممنون بابت جواب

با اين قيمت نميارزه به نظر من بهتره روي 1225 و 1070 اچ پي فكر كني
سوني هم گزينه هاي خوبي كه مناسب خانمها باشه داره

اچ پي
DV6-1235
DV6-1225
DV5-1070

سوني
CS-36GJ
SR-490PBB
CS-325 حداقل های کار من ایناست:
cpu: 2.53 به بالا
رم 4
GPU : 512
با 2.53 کش زیر 6 هم اصلا جواب نمیده
1235 که خیلی ضعیفه
1225 هم قیمتش 125 تومن بالاتره
1070 هم که فعلا تو شرکتهای تبریزی موجود نیست... میگن دیگه نمیاریم...
سونی هم چون پول برندش رو میگیره قیمتاش خیلی بالاتره... واز طرفی Gforce نداره تو سیستماش... که در نتیجه به درد کار من نمیخورن.... گرچه کیفیتشون عالیه...

این اسپیناس گارانتی از کجا پیداش شد یهو!؟ به نسبت اینکه گارانتی 3 ساله داره قیمت هاش خیلی خوبه... معتبر هست؟ اساتید پیشنهاد میکنید؟اسپیناس سالهاست که داره کار میکنه
البته تو تبریز و زنجان و ارومیه
یکی از معتبرترین هاست به نظر من...
زیگورات رو قورت داده ...
سایتش هم با سرچ پیدا میشه...
نمیگم که پاک میکنن

کسی با این مدلی که گفتم کار نکرده؟

Radiohead
14-09-2009, 17:01
سایتش رو که پیدا کردم. واقعا به نسبت 3 سال گارانتی خوبه قیمت هاش. البته بستگی به کیفیت گارانتی و اعتبارش هم داره. بدونم مطمئنه لحظه ای در اینکه از اینجا بگیرم شک نمیکنم. شما که میگی خوبه، اگه یکی دو نفر دیگه هم بگن معتبره من باورم میشه :31:

naser_2006
14-09-2009, 23:18
اسپیناس سالهاست که داره کار میکنه
البته تو تبریز و زنجان و ارومیه
یکی از معتبرترین هاست به نظر من...
زیگورات رو قورت داده ...
سایتش هم با سرچ پیدا میشه...
نمیگم که پاک میکنن
من هم نمايندگيش رو تو تبريز ديدم و سايتشم ديدم واقعا گارانتي اي كه ميكنه فوق العاده + قيمتش!
به نظر من خدمات پس از فروشش رو ملاك بايد قرار داد (اگه فردا خراب يا ايرادي داشت راحت ازت ميگيرن يا ادا و اصول در ميارن)
به نظر مناگر كسي خواست با گارانتي معتبر بگيره واز نظر گارانتي خيالش راحت باشه براي اچ پي 100%همون ايران اچ پي بهترين است و دل هم زيگورات بهترينند قابل اعتماد ترند

این اسپیناس گارانتی از کجا پیداش شد یهو!؟ به نسبت اینکه گارانتی 3 ساله داره قیمت هاش خیلی خوبه... معتبر هست؟ اساتید پیشنهاد میکنید؟
اگه يهويي پيداش ميشد كه نمي تونست اينقدر زود نمايندگي هاش رو گسترش بده كه!!!!!!!! به نظر ميرسه كه چند سالي ميشه تو اين كاره منم سال پيش شناختمش اما خوب نميشناسمش!!!