PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی در مورد چند سوال

Greedy
14-09-2009, 13:34
سلام
راستش من یه دوستی دارم که نتونست سال سوم ریاضی رو قبول شه و مجبور شده بره دنبال یه رشته دیگه الان بهم زنگ زد چند تا سوال ازم پرسید گفت که تو اینترنت براش پیدا کنم چون خودش دسترسی به اینترنت نداره برای همین این سوالات اینجا مطرح کردم تا اگر لطف کنید و پاسخشو میدونید جوابشو بدید
اگر بعضی از سوالات یه کم گنگ بود برای اینکه که پای تلفن همه این سوالا رو پرسید و سوالاتش دقیقا مشخص نبود چی بود
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

دانشگاه مکانیک رشته مهندسی جوش رتبت باید چند هزار باشه تا قبول شی
چه جوشایی رو یاد میدن مدرکش کجاها اعتبار داره
سایت دانشگاه علمی کاربردی مرکز پژوهش و مهندسی جوش ایران تو شاهین شمالی تو همت غرب مرکز علمی کاربردی مدرکی که میدن مهندسیه یا نه
مدرکشون با مدرکی که دانشگاه مکانیک رشته جوش میده چه فرقی داره اعتبارش کمتره یا نه

چه دانشگاه هایی در ایران هست که مهندسی جوش یادمیدن ؟
سازمان بنادر سازمان کشتیرانی غواصی 40 متر تا 60 متر حقوقش چقدره ؟کار براش هست یا نه ؟
این قضیه که میگن مدرک غواصی درجه 3 تا عمق 40 متر درجه 2 تا عمق 60 متر چجوریه |؟

Greedy
14-09-2009, 15:57
کسی اطلاعی نداره ؟

GodFatherAmin
14-09-2009, 16:32
خداااااااااااااا سوالای کنکور آنقدر سخت نبود که این سوالا هستن برو سایت تبیان از مشاور تحصیلیش بپرس.
tebyan.net

Greedy
14-09-2009, 19:52
خداااااااااااااا سوالای کنکور آنقدر سخت نبود که این سوالا هستن برو سایت تبیان از مشاور تحصیلیش بپرس.
tebyan.net
:دی خودم هم نفهمیدم چی پرسید گفتم باید خودت دنبالش بری ولی گفت حالا بگرد ببین پیدا میکنی
اگر کسی دیگه اطلاعی داشت بگه این بدبخت :دی 14 تا تجدید اورد از دوم هم داشت دیگه بیخیال ریاضی شد :دی

amirmon
14-09-2009, 20:50
سلام
من هر چی می دونم می گم و بدون حتی یه کلمه هم بیشتر اطلاع ندارم...!!!

والا تا اونجایی که من می دونم رشته جوشکاری جزء گرایش های مهندسی مواد هستش... خیلی هم کم دانشجو میگیرن تو این رشته مثلا 5-6 نفر...

دانشگاه هایی که میدونم این گرایش رو دارن : شریف .... تهران... علوم تحقیقات....

بهترین رتبه ها تو ارشد مواد میرن جوشکاری از نظر درآمد این رشته باید بگم که دانشجوهاش رو هوا می زنن... و اصلا به هیچ عنوان بیکار نمی مونن... حقوقشون هم شنیدم خیلی یالا هستش......

در مورد غواصی و این چیزها اطلاعاتی ندارم... یه سرچ کنید پیدا می شه..

موفق باشید