مشاهده نسخه کامل
: چجوری یه کادر با گوشه های زاویه دار بسازم؟
سلام دوستان من می خواهم یه سربرگ درست کنم اما بلد نیستم دورش یه کادر بندازم میخواهم کادر مربعی شکل باشه و گوشه هاش به صورت ( نیم دایره ممنون میشم کمک کنید:10:
جادوگر جوان
13-09-2009, 22:54
شما یه روش ساده میتونید با استفاده از ابزار انتخابگر مربع با فیدر 0 کادرتونو بکشید
و در حالت انتخاب قرار بدید
سپس وارد منوی select شده و گزینه modify و گزینه smooth را انتخاب کنید و میزان گردی مورد نظر لبه های کادر را وارد کنید
سپس اوکی را بزنید
ممنون کشیدم ولی گزینه modify داخل select غیر فعال هست مربع رو با ابزار ریکتنگل تول کشیدم درسته ؟؟؟ (نمیدونم درست نوشتم یا نه حوصلم نشد اینگلیسیش رو بنویسم)ممنون
جادوگر جوان
14-09-2009, 21:12
ایزار rectangular marquee tool غیر ممکنه modify داخل select غیر فعال باشه شما وقتی اون منطقه را انتخاب میکنید نباید از حالت انتخاب خارج بشیدا
ممنون گوشه ها حل شد اما کادری کشیده نشد!!! میخواهم یه کادر مربعی شکل بکشما مثل ورد که وارد فرمت میشی بعد میری روی برد اند شیر (یه همچین چیزی نمیدونم درست نوشتم یا نه) بعد کادر دورصفحه رو انتخاب میکنی مثلا یه خط صاف یا شکل گلابی:31:
AmirIliya
14-09-2009, 23:33
با ابزار Rounded Rectangel tool میتوانید یه مربع با گوشه های نیم دایره درست کنی.( در بالا تو قسمت Radius میتونی زاویه را بیشتر کنی)
با ابزار Rectangular Marquee tool این هم میتونی یه مربع را به حالت انتخاب دربیاری تو قسمت Feather میتونی زاویه را بیشتر کنی
با ابزار Rounded Rectangel tool میتوانید یه مربع با گوشه های نیم دایره درست کنی.( در بالا تو قسمت Radius میتونی زاویه را بیشتر کنی)
با ابزار Rectangular Marquee tool این هم میتونی یه مربع را به حالت انتخاب دربیاری تو قسمت Feather میتونی زاویه را بیشتر کنی
این ابزار Rounded Rectangel tool رو من هرچی گشتم پیدا نکردم توی کدوم قسمته کلیدی روی کیبورد نداره؟؟؟:10:
AmirIliya
15-09-2009, 23:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احمد ترابی
15-09-2009, 23:14
دوست عزیز شما میتونی یه لایه خالی روی سر برگت درست کنی و با یک رنگ روی لایه خالی رو پر کنی
بعد با ابزار انتخواب دایره ای از وسط کادر دایره ای در بیاری البته باید fether اضافه کنی تا کادرت زیبا در بیاد
موفق باشید......
huti_421
16-09-2009, 02:09
این ابزار l رو من هرچی گشتم پیدا نکردم توی کدوم قسمته کلیدی روی کیبورد نداره؟؟؟:10:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.