مشاهده نسخه کامل
: رقباي i8910 HD را نام ببريد...
B.i.r.i.y.a
13-09-2009, 15:23
با سلام خدمت همه...
مدتيه درحال جمع آوريه اطلاعات درمورد اين گوشي هستم...
طبق اطلاعاتي كه بدست اوردم بزرگترين مشكلاتش كه نميشه براحتي از كنارشون گذشت فقط كيفيت نسبتا پايين پخش صدا و پايين بودن كيفيت عكس برداريه اين گوشيه...
حالا از اساتيد خواهش ميكنم اگه اين گوشي مشكلاتي غير از اينا داره اعلام كنن...
در ضمن رقباي اون رو هم نام ببريد و دليلتون براي انتخاب اونا رو هم لطف كنيد...
با تشكر از همه...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ali_BlueBoy
13-09-2009, 15:44
کلا مثل اینکه شما کاملا اطلاعاتت غلطه چون این گوشی بهترین کمرا فون سال 2009 شده....
وهمینطور از نظر صدای خروجی ....با دو تا اسپیکر استریو ی پر قدرت ...در این ضمینه از بهترین هاست.......
ود رحال حاضر هم رقیب خیلی جدی ای نداره....ولی تا یکی دو ماهه دیگه با ورود ساتیو یه رقیب براش پیدا میشه...( که البته اونم سوسکه...:دی)
و د رآخر شما حتما منیع تو عوض کن......و یه سری کلوپ خودش بزن........
pulp_152
13-09-2009, 15:52
بالا تایید میشه فعلا بی رقیبه .. تا بعد ببینیم چی میشه
B.i.r.i.y.a
13-09-2009, 16:22
کلا مثل اینکه شما کاملا اطلاعاتت غلطه چون این گوشی بهترین کمرا فون سال 2009 شده....
وهمینطور از نظر صدای خروجی ....با دو تا اسپیکر استریو ی پر قدرت ...در این ضمینه از بهترین هاست.......
ود رحال حاضر هم رقیب خیلی جدی ای نداره....ولی تا یکی دو ماهه دیگه با ورود ساتیو یه رقیب براش پیدا میشه...( که البته اونم سوسکه...:دی)
و د رآخر شما حتما منیع تو عوض کن......و یه سری کلوپ خودش بزن........
ممنون ولي منظورم كيفيت صدا بود نه بلنديش...
يكي از منابع من :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pulp_152
13-09-2009, 16:32
ممنون ولي منظورم كيفيت صدا بود نه بلنديش...
يكي از منابع من :
نه اشتباه نوشته بچه ها بهش تذکر دادن ... مخصوصا اون نمایش گر زیر نور افتاب که نوشته بود خوب عمل نمیکنه تو سایت رایتج میتونی بری ببینی
B.i.r.i.y.a
13-09-2009, 17:11
نه اشتباه نوشته بچه ها بهش تذکر دادن ... مخصوصا اون نمایش گر زیر نور افتاب که نوشته بود خوب عمل نمیکنه تو سایت رایتج میتونی بری ببینی
سايت چي ؟
ميشه آدرس سايتو كامل و انگليش بنويسي ؟
ممنون...
pulp_152
13-09-2009, 17:43
سايت چي ؟
ميشه آدرس سايتو كامل و انگليش بنويسي ؟
ممنون...
S@nti@go_s&k
13-09-2009, 19:24
كيفيت نسبتا پايين پخش صدا و پايين بودن كيفيت عكس برداريه اين گوشيه..
:دی:دی و دیگر هیچ
Michael Ropy
13-09-2009, 20:19
كيفيت نسبتا پايين پخش صدا و پايين بودن كيفيت عكس برداريه اين گوشيه..
کیفیت صدا رو کار ندارم و ولی عکس برداری اونجور که باید نشد. نمی گم بده، واسه بعضیا شاید بهترین باشه ولی این ایسا هم نمی دونم چه جوری رتبه بندی میکنه. دلیل کمرا فون شدنش فقط فیلمبرداریش بود که اونم مشکلات خاص خودش رو داشت (یا افت فریم داره یا کیفیت صدا....). g810 هم که فیلمبرداری خوبی نداشت، فقط به خاطر زوم اپتیکال و فلش زنونش بود (که فکر می کنم قدرت آنچنانی نداشت).
البته ببخشید سروش جان! :دی حالا دعوا راه نندازید! :دی
S@nti@go_s&k
13-09-2009, 20:24
نه حسین جان ببین :دی
فقط برای فیلم برداری رتبه نمیدن همونطور که میدونی تو این چند سال هر کمرا فونی که انتخاب شد به خاطر فیلم برداری
نبوده به خاطر عکس بوده
تو این حرفه هم منظورم دوربین همیشه واسه حرفه ای ها عکاسی مقدم تره
بعدش عکسای 8910 که مثه کارت پستاله که چطور میگی خوب نیست؟
pulp_152
13-09-2009, 20:30
بابا عکسای n86 نمیشه دید اصلا ! tipa اومده بهش عنوان بهترین کمرا فون رو داده حالا عکسای 8910 به این باحالی حداقل میبینی حال میکنی .. اول برو به اونا بگو بعد به eisa ایراد بگیر ...
حالا به غیر از eisa بر طبق بسیاری از بررسی های همین سایت GSMArena برترین 8 بازار i8910 است
حتی تو گوشی های سامسونگ هم خود سامسونگ گفته برترین 8 من همین 8910 هستش
حالا اصلا به موسسه های دیگه کار ندارم یا سایتها به نظرت باید به کدوم 8 مگا پیکسلی عنوان بهترین رو بدیم حسین عزیز؟
Michael Ropy
13-09-2009, 21:06
نه حسین جان ببین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط برای فیلم برداری رتبه نمیدن همونطور که میدونی تو این چند سال هر کمرا فونی که انتخاب شد به خاطر فیلم برداری
نبوده به خاطر عکس بوده
تو این حرفه هم منظورم دوربین همیشه واسه حرفه ای ها عکاسی مقدم تره
بعدش عکسای 8910 که مثه کارت پستاله که چطور میگی خوب نیست؟ سروش جان من توسر i8910 نزدم! ببین مگه همین کریستال نبود که جزو بدترین 8 ها شد؟ ولی تو اومدی عکس گذاشتی من کف کردم. منظورم اگه اینه اگه بخای خیلی دقیق کار کنی. مثل GSM. ولی برای این آقا که (حالا زشته بگم) از سرشم زیادیه! :دی
آخه من دوست دارم وقتی میگن بهترین کمرا فون، یعنی تویه همه ی زمینه ها بی نقص باشه! عکس، فیلم، امکانات، جزء به جزء :دی
بابا عکسای n86 نمیشه دید اصلا ! tipa اومده بهش عنوان بهترین کمرا فون رو داده حالا عکسای 8910 به این باحالی حداقل میبینی حال میکنی .. اول برو به اونا بگو بعد به eisa ایراد بگیر ...
حالا به نظرت باید به کدوم 8 مگا پیکسلی عنوان بهترین رو میداد حسین عزیز؟
1. هر کی هرچی خوشش میاد به اون عنوان بهترین رو میده! بهتره بگیم همه ی دوربینا خوبن، ولی تو یه چیزای جزیی باهم فرق دارن! :دی
2. هیچ کدوم!!!!!!!!!!!!!!!! :دی شاید هنوز نیومده!
Rasool_BRN
13-09-2009, 21:40
هر کی هرچی خوشش میاد به اون عنوان بهترین رو میدهبهترین گوشی حال حاضر دنیا همین Omnia HD هست ولی من از i8000 Omnia2 خوشم میاد:31:
Michael Ropy
13-09-2009, 21:52
بهترین گوشی حال حاضر دنیا همین Omnia HD هست ولی من از i8000 Omnia2 خوشم میاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل منی! (حالا ده کلمه از کجا بیارم؟!)
hasanmotori
13-09-2009, 22:47
منم از موسسه ازینا اومدم میخام مقایسه کنم ....
i8910 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (javascript:window.close())
ال جی رنوار :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (javascript:window.close())
ان86 :
ساتیو :
خب اینجا میبینیم که رنوار اصلاً پرته یعنی رنگاش اصلاً طبیعی نیست و مثل بقیه نیست
ساتیو هم که کلاً پرته :دی
بین ان86 و 8910 اختلاف کمه ولی 8910 عکس روشنتری گرفته و وضوحشم بالاتره
بعدشم تو آپدیتای جدید دوربین همشون بهتر شده
تنظیمات دوربین 8910 خیلی زیاد و موثره اینم در نظر داشته باشید ..... ولی ان86 تنظیمات خیلی ساده ای داره
شرمنده عکس فول سایز گزاشتم .... فقط با adsl وارد بشید .... ورود دایل آپ ممنوع :دی
Ali_BlueBoy
13-09-2009, 22:52
شرمنده عکس فول سایز گزاشتم .... فقط با adsl وارد بشید .... ورود دایل آپ ممنوع
جون حسن این ریسایز کن.....بابا مودمم قلبش گرفت........!!!: دی
B.i.r.i.y.a
13-09-2009, 22:58
منظورم اگه اینه اگه بخای خیلی دقیق کار کنی. مثل GSM. ولی برای این آقا که (حالا زشته بگم) از سرشم زیادیه! :دی
سلام دوست عزيز...
اگه اشتباه نكنم منظورت از اين حرف من بودم ، درسته ؟ :41:
نميدونم شما چطور فكر كردي كه اين حرفو زدي ولي خدايي ديگه درمورد كسي اينطور قضاوت نكن ، هم خدا و هم بندش ناراحت ميشن...
اين حرفا اگه شوخيم باشن بيانشون درست نيست...
يه نصيخت از من به عنوان برادر كوچيكه ي همتون : هيچوقت دل كسيو نشكنيد..
بهرحال اگه با من بودي اگه از سرم زياد نباشه بخشيدمت...
موفق باشي...
pulp_152
13-09-2009, 23:12
بیریا جان شما اتباه برداشت کردی .. حسین جان نه به کسی توهین میکنه نه کسیو کوچیک میکنه
البته حسن جان سایتو هنوز دوربین اصلیش نیس و همه اینها بتا هستش .. کلا سونی تو دوربین 8 ضعیفه ولی ساتیو هنوز دوربینش کامل نیست و نمیشه نظر داد ...
n86 هم اسمون رو مایل به بنفش میندازه کلا تو رنگاش بنفش داره و یکمم مات یا تار میزنه
hasanmotori
13-09-2009, 23:13
جون حسن این ریسایز کن.....بابا مودمم قلبش گرفت........!!!: دی
مقایسس دیگه .... میخام بینم کی میگه دوربینش ضعیفه .... در راه اثبات حقانیتم از مودم که خوبه از ..... میگزرم
total_overdose
13-09-2009, 23:45
ممنون حسنجان
عکس i8910 خیلی خوبه.
عکس ان86 هم خیلی خوبه و جزعییات خطهای ساختمون رو خیلی عالی نشون داده.
البته تاریکتر بودن عکس ان86 بخاطر نوع لنزش هست.اینو چون خودم دارم میگم.
با گوشیهای قبلیم که تست کردم اینجوری بود.
تو بعضی عکسا خیلی خوب نتیجه میده.
hasanmotori
13-09-2009, 23:53
درسته ... البته نور توی 8910 از روبرو تابیده و واسه همین یکم جلوش نورانی شده
S E V E N
13-09-2009, 23:57
فعلا بی رقیبه. سایتو هم که 12 مگا پیکسل هست میتونه رقیب خوبی باشه ولی اون صفحش 3.5 هست ولی این 3.7 که تو
گوشی های لمسی صفحه مهمه واسه راحتیه کار. در ضمن این گوشی اولین گوشی قابل رکورد HD هست. یعنی ساتیو با
12 مگاپیکسل دوربین HD ضبط نمیکنه.اینم یه برتریه این گوشی هست.قیمتش هم الان با گارانتی اصلی پارس مایکروتل 660 تومنه
و بی گارانتی 630 تومن.حافظه داخلیش هم 8 گیگه که البته مدل 16 گیگش هم قراره بیاد.
S@nti@go_s&k
14-09-2009, 00:01
سلام دوست عزيز...
اگه اشتباه نكنم منظورت از اين حرف من بودم ، درسته ؟
نه عزیزم منظور حسین جان به اون ریویو نویس بودش نه شما جیگر
B.i.r.i.y.a
14-09-2009, 00:15
نه عزیزم منظور حسین جان به اون ریویو نویس بودش نه شما جیگر
پس جا داره بخاطر اشتباه در برداشتم از شما و ساير اساتيد عزيز عذرخواهي كنم...
شرمنده...
موفق باشيد...
ولي خودمونيم ها ، فكرشو نميكردم با وجود اينكه اين گوشي خودش كلوپ داره دوستان اينقدر اين تاپيكو تحويل بگيرن... :5:
دم همتون گرم...
تنها رقیب این گوشی ایفون 3gs هست فقط به دلیل سیستم عامل قدرتمند lcd خوب زیر نور افتاب
البته من خودم i8910 16 gb دارم ولی سیمبین انقدر ضعیف که ایفون با اون همه کمبود به راحتی یه رقیب قول
واسه این گوشی میشه در صورتی که سخت افزار هر دو گوشی یکیه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.