مشاهده نسخه کامل
: می خواهم 405glxبخرم ان هم کارخانه ای نظر شما دوستان چیه؟
lila2414
13-09-2009, 14:08
سلام-حقیقتش من 405 رو دوست دارم اما صحبت بعضی دوستان دچار تردیدم کرده می خواهم یه سری اطلاعات ک
افی بهم بدین ...سایتون مستدام
سلام
برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید.
اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .
بهترین ماشینی که میشه خرید فیات سی ینا است که 16 تومن می باشد
rami_hemi
14-09-2009, 13:22
دوستانی که نظر میدن خواهش میکنم دلیل بگن.
tatu_lover1366
14-09-2009, 15:10
اگه از لحاظه قیمتی بخوایم مانور بدیم،مناسب ترین قیمت رو نسبت به ماشینای هم رنج خودش(سمند،پرشیا،206تیپ2)داره
قیمت فروش دسته دومش توی بازار از ماشینای هم رنج بهتره و از 206sd خیلی بهتره
از لحاظ قیمت قطعات از206sd و تندر بسیار کم خرجتر و از لحاظ تعمیرات از سمند کم خرج تره
اما سر جمع صحبتام
اگر اهل رانندگی و لذت بردن ازش هستید با یقیین میگم هیچ ماشینی بجز 405 نمیتونه به شما این حس رو القا کنه(البته در این رنج قیمتی و استثنا کردن 206) و اگر به هر دلیلی دوس نداری رانندگی کنی و به امکانات بیشتر توجه داری خوب 405 زیاد گزینه خوبی نیست
سلام
405 خوبه به دلایلی که تو پست 5 دوستمون ذکر کردن
ولی 206 تیپ دو هم گزینه خوبیه البته اگه از لحاظ جعبه عقب و جاداری مشکلی باهاش نداری!!!
گزینه دیگه لوگان(ال-90) E1 هستش که قیمتش هم در همین حدوده.همون جوری که خودتون می دونین این ماشین هیچ مشکلی نداره(البته اگه با ظاهرش کنار میای)
farshad bugatti
15-09-2009, 01:21
خب طبق گفته ی دوستمون فقط از توان موتور به قول معروف خوش دستی 405 میتونی لذت ببری اما کلا 405 چیزی نداره که بشه تعریفش کرد.شاید کمی خرج رو ببری بالا تندر بخری خوبه.
MoHaMaD ZaNd
15-09-2009, 16:18
بهترین ماشینی که میشه خرید فیات سی ینا است که 16 تومن می باشد
ببخشيد ها ولي بدترين ماشيني كه ميشه خريد همين فيات سي نا هست . آخه ماشيني كه 1400 سي سي باشه و قدرت 75 اسب بخار ارزش 16 تومنو داره ؟؟؟ خوب با اين پول ميشه تندر 90 فول خريد . لطفا با دليل و مدرك بحث كنيد نه اينكه همينطوري يه چيزي بگيد .
همون جوری که خودتون می دونین این ماشین هیچ مشکلی نداره
نه دوست من . الان هيچ ماشيني نيست كه بگيم مشكل نداره . الان تندر هم مشكلات خاص خودشو داره !!!
---------------------------------------
دوست عزيز شما بودجتونو مشخص كنيد راحت تر ميشه راهنماييتون كرد .
[quote=MoHaMaD ZaNd;4216735]ببخشيد ها ولي بدترين ماشيني كه ميشه خريد همين فيات سي نا هست . آخه ماشيني كه 1400 سي سي باشه و قدرت 75 اسب بخار ارزش 16 تومنو داره ؟؟؟ خوب با اين پول ميشه تندر 90 فول خريد . لطفا با دليل و مدرك بحث كنيد نه اينكه همينطوري يه چيزي بگيد .
اول اینکه امنیتش از405خیلی بیشتره2ایربگ وabsداره میله های ضربه گیر در 4در ماشین داره قطع سیستم سوخت رسانی هنگام تصادف داره قفل شدن اتومات درها بعد سرعت20kmداره، ایموبلایزر ،قفل مرکزی،از همه مهمتر آتیش نمیگیره. مصرفش هم خیلی پایین تر از 405
بازم مدرک میخوای درخدمتم همه چیه ماشین که حجم و قدرت موتور نیست:46:
[quote=MoHaMaD ZaNd;4216735]ببخشيد ها ولي بدترين ماشيني كه ميشه خريد همين فيات سي نا هست . آخه ماشيني كه 1400 سي سي باشه و قدرت 75 اسب بخار ارزش 16 تومنو داره ؟؟؟ خوب با اين پول ميشه تندر 90 فول خريد . لطفا با دليل و مدرك بحث كنيد نه اينكه همينطوري يه چيزي بگيد .
اول اینکه امنیتش از405خیلی بیشتره2ایربگ وabsداره میله های ضربه گیر در 4در ماشین داره قطع سیستم سوخت رسانی هنگام تصادف داره قفل شدن اتومات درها بعد سرعت20kmداره، ایموبلایزر ،قفل مرکزی،از همه مهمتر آتیش نمیگیره. مصرفش هم خیلی پایین تر از 405
بازم مدرک میخوای درخدمتم همه چیه ماشین که حجم و قدرت موتور نیست:46:
تقریبا همه ی حرف هایی که زدی قبول. فقط یاد آوری کنم که 405 هم قطع سوخت رسانی در تصادف داره. مصرف واقعی نه اعلام شده ی کمپانیش هم چندان تفاوتی با 405 نداره. قفل مرکزی رو که پیکان هم داره. عدم دسترسی آسان به لوازم یدک رو هم در نظر بگیر. در صورتی که تو هر بقالی لوازم 405 هست.
تقریبا همه ی حرف هایی که زدی قبول. فقط یاد آوری کنم که 405 هم قطع سوخت رسانی در تصادف داره. مصرف واقعی نه اعلام شده ی کمپانیش هم چندان تفاوتی با 405 نداره. قفل مرکزی رو که پیکان هم داره. عدم دسترسی آسان به لوازم یدک رو هم در نظر بگیر. در صورتی که تو هر بقالی لوازم 405 هست]
بقالی که نه اما تو همه تعمیرگاه ها چرا
چون شرکت تاپکو نیمه خصوصیه مشتری هاشو تو لوازم یدکی خوب پشتیبانی میکنه هر چند وقت هم یه تماس میگیره از ماشین می پرسه اما ایران خودرو این کارو میکنه؟
راستی رو پیکان مدل چند قفل مرکزی میذاشتن ؟؟؟
فقط میدونم که رو پیکان وانتهای الان میذارن!!!!
MoHaMaD ZaNd
16-09-2009, 14:31
خوب اگه دوستمون بخوان در حد 16 تومن خرج كنن كه ميرن تندر 90 فول ميگرفتن كه صد در صد از سي نا برتره . در ضمن قيافش هم بهتره .
سي نا با اين پول قابل رقابت با 405 هم نيست .
tatu_lover1366
16-09-2009, 16:04
سی نا که واقعا ماشین جالبی نیست به دلایلی که دوستان اشاره کردن و فکر کنم قدرت و توانش کاملا مشخص میکنه و نیازی به بحث در موردش نیست
بعدم اینکه دوستان به سوالی که دوستمون کردن توجه داشته باشید
یک لطفی کنید دلایلتون رو در مورد مناسب یا عدم مناسب بودن 405 بفرمایید
همه چیه ماشین که حجم و قدرت موتور نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
واسه کسی که میخواد رانندگی کنه همه چیز نیست ولی ارجح ترین چیزه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.