مشاهده نسخه کامل
: مشکل در نصب Asp.net 2.0
سلام
من برنامه asp.net را می خوام نصب کنم اما موقع زدن کلید install میگه فضا هارد کمه این برنامه 2GB فضا میگیره در حالی که من 6GB فضا دارم و در جواب پیغامی که میگه فضا کمه من روی NO می زنم تا کارش را ادامه بده ، وارد مراحل نصب میشه اما همون اول موقع نصب .Net Frame Work متوقف می شود و پیغام خطا میده و میگه امکان نصب نیست میشه بگین مشکل از چیه؟ ( CD هام درسته ) :19:
سلام
... برنامه asp.net ...
منظورتان چه نرم افزاری است؟ VisualStudio یا IIS یا WebMatrix یا Expression یا ... ؟
سیستم عاملتان چیست؟
من پیشنهاد میکنم Vista یا Win7 را با VS2008 نصب کنید، اینها خوب مچ هستند و اگر DVD هایتان مشکلی نداشته باشد، راحت نصب شده و کار میکنند.
موفق باشید.
سلام.من میخوام یه سایت طراحی کنم که کاربر تولیدات رو ببینه و بتونه سفارش بده و مدیر تایید کنه تو فرمم نمیدونم جطور اینکارو انجام بدم لطفا" کمکم کنید
سلام
من میخوام یه سایت طراحی کنم که کاربر تولیدات رو ببینه و بتونه سفارش بده و مدیر تایید کنه تو فرمم نمیدونم جطور اینکارو انجام بدم
ضمن تبریک عضویتتان بایر عرض کنم که ...
اگر برنامه نویس هستید، لطفاً دقیق تر بیان کنید، با کجای این برنامه مشکل دارید و سوال صریح تر و فنی تری بپرسید که در همان نقطه ای که مشکل دارید دوستان کمکتان کنند.
و
اگر برنامه نویس نیستید، پیشنهاد میکنم، خیلی راحت مثل خرید هر کالای دیگری، جستجویی کنید و برنامه مناسبی که حداقل تا 80% مشابه چیزی باشد که نیاز دارید و احتیاجاتتان را برآورده کند، خریداری و در سایتتان نصب کنید.
نمونه این قبلی برنامه های وبی هم زیاد است و اغلب با نام "فروشگاه اینترنتی" شناخته میشود.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.