ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریاضی یا فنی(هدف مهندس کامپیوتر شدن)

mahmoodtaker
13-09-2009, 10:48
سلام
میخوام مهندس کامپیوتر شم.نمیدونم برم شاخه ی ریاضی یا فنی حرفه ای.دوستام همه رفتن فنی و خانواده اصرار به ریاضی داره.:19:

دلیل اینکه خانواده میگه نرو فنی اینه میگن کنکور کاردانی به کارشناسی فنی بسیار بسیار سخته و از هر 10 نفر 1 نفر توش موفق میشه.میخواستم بدونم ایا این صحت داره؟!:19:
حالا من موندم این وسط:19:

MaaRyaaMi
13-09-2009, 10:53
کنکورش که اره ...مثل کنکور ریاضی نی

من میگم برو ریاضی
هم تنوع رشته داره ... هم اینکه تعداد پذیرفته هاش بیشتره

pooyaabi
13-09-2009, 11:31
تایید
برو رشته ریاضی

darklord_8
13-09-2009, 11:43
تایید میشه
من الان خودم از ریاضی رفتم کامپیوتر
کنکور کارشناسی شاید قبول نشی و عقب میفتی
ولی ریاضی اگه قبول شی دیگه این زحمتارو نداره
البته باید بخونی. چون اگه بخوای کنکور بدی بعد کاردانی قبول شی فقط یه سال واسه پیش دانشگاهی هدر دادی

piroooz
13-09-2009, 11:46
سلام...
ببینید اگه واقعا هدفتون مهندسی کامپیوتر باشه...
بهتره از فنی و حرفه ای شروع کنید ...
مهمترین چیز توی رشته های فنی تخصص هست ولی از طرفی خب ریاضی هم به قول دوستمون تنوعش زیاده...
ولی معمولا یک مهندس که فنی بوده از لحاظ تخصص جلوتره...
نه اینکه ریاضی موفق نیست ولی چون بچه های فنی دروسی را در دوران متوسطه میخونند که بچه های نظری ندارند راه برای فنی ها در این زمینه هموار تر است ...
وگرنه دبیر خودمون رشتش ادبیات بوده ولی در اثر علاقه الان یه دلفی نویس توپ هست ...
من خودم امسال کاردانی کامپیوتر قبول شدم(فنی و حرفه ای)

BLACK-BLACK
13-09-2009, 12:25
سلام...
ببینید اگه واقعا هدفتون مهندسی کامپیوتر باشه...
بهتره از فنی و حرفه ای شروع کنید ...
مهمترین چیز توی رشته های فنی تخصص هست ولی از طرفی خب ریاضی هم به قول دوستمون تنوعش زیاده...
ولی معمولا یک مهندس که فنی بوده از لحاظ تخصص جلوتره...
نه اینکه ریاضی موفق نیست ولی چون بچه های فنی دروسی را در دوران متوسطه میخونند که بچه های نظری ندارند راه برای فنی ها در این زمینه هموار تر است ...
وگرنه دبیر خودمون رشتش ادبیات بوده ولی در اثر علاقه الان یه دلفی نویس توپ هست ...
من خودم امسال کاردانی کامپیوتر قبول شدم(فنی و حرفه ای)

داداشم شما تازه امسال قبول شدی و به بلا هایی که سر فنی ها میاد هیچ اطلاعی نداری

نظری خوبه ولی اگه بخای که واقعا بخونی یعنی برای اینکه جای خوب قبول شی باید زحمت بکشی ها!

قبول شدن تو کنکور فنی ها اسونه و با یه مقدار خوندن هم امکان پذیره یعنی میشه گفت یه کنکور سخت نظری ها تبدیل شده به دوتا کنکور فنی ها
البته بگم که مهارت فنی ها تو کامپیوتر خیلی بیشتره ها!

کلا به نظرم اگه مشکلی با درس خوندن نداری از ریاضی برو
اگرم که مشکلی با 2 بار کنکور و کمبود دانشگاه برای فنی ها نداری برو فنی

کلا تصمیم با خودته

mahmoodtaker
13-09-2009, 14:07
ممنون از دوستان
ولی کسی از کنکور دلهره اور کاردانی به کارشناسی حرفی نزد!ایا واقعا این طور که میگن هست؟یا قبلا اون طور بود و الان ظرفیت هاش رو زیاد کردن
وگرنه، نه من با 2 بار کنکور دادن مشکلی ندارم
؟

BLACK-BLACK
13-09-2009, 14:16
ممنون از دوستان
ولی کسی از کنکور دلهره اور کاردانی به کارشناسی حرفی نزد!ایا واقعا این طور که میگن هست؟یا قبلا اون طور بود و الان ظرفیت هاش رو زیاد کردن
وگرنه، نه من با 2 بار کنکور دادن مشکلی ندارم
؟

اصلا کنکورش سخت نیست عین همون کنکور کاردانی میمونه

ظرفیت هارو زیاد کردن ولی دانشگاههای فنی تهران(شمسی پور و راجایی) همه تبدیل شدن به شبانه یعنی دیگه کارشناسی روزانه فنی نداریم

n.s
13-09-2009, 14:22
قبول شدن تو کنکور فنی ها اسونه و با یه مقدار خوندن هم امکان پذیره یعنی میشه گفت یه کنکور سخت نظری ها تبدیل شده به دوتا کنکور فنی ها
البته بگم که مهارت فنی ها تو کامپیوتر خیلی بیشتره ها!

شما خودتون رشته تون فنی هست و این حرف رو می زنید؟
والا من خودم رشته م فنی بود کنکور کاردانی برا من آسون بود اما کنکور واقعی رو تو این کارشناسی تجربه کردم ...
میتونم بگم غیر استانداردترین کنکور هست این کارشناسی ناپیوسته

ظرفیت ها هم هر چقدر زیاد شه بازم کمه ، دانشگاه هایی هم که پذیرش می کنن کمن البته دولتی ( روزانه و شبانه) وگرنه غیراتفایی هست ... برا همین منی که تو کارشناسی رتبه م میشه دو رو بر 2000 باید به فکر غیرانتفایی باشم نه روزانه یه دانشگاه خوب . مخصوصا امسالم که روزانه تهران رو برداشتن و فعل حال دانشگاه زنجان بهتره که اونم به گفته ی دوستان امسال و سال بعد پذیرش خواهد داشت
هرکی هر رشته ای خونده رو اون تعصب داره

BLACK-BLACK
13-09-2009, 15:16
شما خودتون رشته تون فنی هست و این حرف رو می زنید؟
والا من خودم رشته م فنی بود کنکور کاردانی برا من آسون بود اما کنکور واقعی رو تو این کارشناسی تجربه کردم ...
میتونم بگم غیر استانداردترین کنکور هست این کارشناسی ناپیوسته

ظرفیت ها هم هر چقدر زیاد شه بازم کمه ، دانشگاه هایی هم که پذیرش می کنن کمن البته دولتی ( روزانه و شبانه) وگرنه غیراتفایی هست ... برا همین منی که تو کارشناسی رتبه م میشه دو رو بر 2000 باید به فکر غیرانتفایی باشم نه روزانه یه دانشگاه خوب . مخصوصا امسالم که روزانه تهران رو برداشتن و فعل حال دانشگاه زنجان بهتره که اونم به گفته ی دوستان امسال و سال بعد پذیرش خواهد داشت
هرکی هر رشته ای خونده رو اون تعصب داره

من خودم فنی هستم و این حرفو میزنم.

داداش من کسی که تو کنکور کارشناسی رتبش شده 50 الان داره شبانه درس میخونه!چرا؟

چونککه دانشگاهی رو که زده ظرفیت دانشجوی روزانه رو نداشته یعنی روزانه تو اون دانشگاه قبول شده ولی گفتن باید بری شبانه!

بازم تکرار میکنم که تهران دیگه برای فنی ها کارشناسی روزانه نداره

من اصلا رو رشتم تعصب ندارم برعکس حالم از کامپیوتر بهم میخوره .واین حرفی رو که زدم به چشم خودم دیدم.

mahmoodtaker
13-09-2009, 18:02
یکی میگه کاردانی به کارشناسی سیخت نیست و عین کاردانی میمونه،یکی میگه نه ظرفیت هاش وحشتناکه.حالا کاردانی به کارشناسی رو بیخیال

میگن که اساتیدی که تو اموزشکده های فنی تدریس میکن بسیار عقده ای هستن!و 1 نمره هم ارفاق تو کارشون نیست!اما در دانشگاه های شاخه ی نظری از این اساتید خبری نیست!!!
ایا این چی صحت داره؟

elhameli
13-09-2009, 18:10
سلام
ببین خواهش میکنم اشتباه منو تکرار نکنی .
اگه کسی اون سالی که انتخاب رشته دبیرستان بود به من میگفت رشته های فنی یه کنکوری داره که اگه یه کسی بخواد قبول بشه باید در حد خودکشی درس بخونه هیچ وقت وارد این رشته فنی مخصوصا کامپیوتر نمی شدم.(البته من خودم شاگرد دوم کامپیوتر بودم)البته من تنها بدین دلیل وارد فنی شدم که زودتر لیسانس بگیرم
درمورد دانشگاه باید بگم :
از اون طرف وقتی دانشگاه قبول میشی وارد دانشگاهی بدون هیچ امکاناتی و با استادانی که دانش اونها از حد دانشجویان کمتر هست. شاید در کل 2 تا استاد پیدا کنی که واقعا استاد باشن و یه چیزایی بفهمن.
تازه الان افزایش ظرفیت دادن . تمام بخش روزانه رو دادن به فرهنگیان و بخش شبانه رو هم با شرایط مثلا سن و شماره عینک و قد و اینها داره و...
حالا به نظرتون توی اون شبانه چند نفر پذیرش میکنن ؟ 30 نفر!!
ببین به عنوان یه دوست به شما توصیه میکنم با رفتن به فنی خودت رو بدبخت نکنی .
من خودم با وجود اینکه کاردانی دارم برای کنکور رشته ریاضی دارم میخونم
با وجود سختی که برای من داره ولی واقعا به نظرم میرزه.
اگه نظر منو بخوای رشته ریاضی سخت نیست . فقط باید همت کنی و یاد بگیری. ماشاالله اونقدر کتاب های خوب برای دروس رشته ریاضی توی بازار هست که دیگه جایی برای اینکه بگیم رشته ریاضی سخته وجود نداره.
شما میتونین وارد رشته ریاضی بشین و هر تخصصی که دوست دارین در کنار رشته ریاضی بخونین .
مطمئن باشین درفنی چیزی یاد نمیگیرین که به قول بچه ها متخصص بشین.
من پایان نامه ام در مورد هوش مصنوعی بود با اینکه بهترین پایان نامه بود ومن کلی زحمت کشیده بودم . استادم به من 16 داد تازه وقتی بهش اعتراض کردم گفت اگه زیاد حرف بزنی بهت صفر میدم.
میدونی دلیل 16 دادن استادم چی بود ؟
چون به دوستم 16 داده بود گفت تو هم باید همین بشی در حالی که پایان نامه من با دوستم اصلا قابل مقایسه نبود.
این مواردی که من گفتم در مورد تهران بود اگه هنوز بازم شک دارین .حتما بازم تحقیق کنید
موفق باشید

mehdiaga
13-09-2009, 18:33
به نظر من برو رشته ریاضی چون دیگه آدم چقدر تو فضای کنکور قرار بگیره . یه کنکور برای گرفتن کارشناسی برای هفت پشت آدم بس است چه برسد به اینکه کنکور کاردانی بدی و بعدش هم کنکور کادانی به کارشناسی و مشکلات مربوط به کنکور و کلاس کنکور و آزمون های آزمایشی و .........

ehsanakrami
13-09-2009, 20:10
خوب معلوم بايد رياضي بخوني . سياست دولت برداشتن كنكور كارداني به كارشناسيه . و كم كم هم داره رشته هاشو بر ميداره به نظر من اگه بري فني بدبخت ميشي چون تا 4 يا 5 سال ديگه كنكوري به نام كارداني به كارشناسي وجود نداره !!!

mahmoodtaker
13-09-2009, 22:12
خوب معلوم بايد رياضي بخوني . سياست دولت برداشتن كنكور كارداني به كارشناسيه . و كم كم هم داره رشته هاشو بر ميداره به نظر من اگه بري فني بدبخت ميشي چون تا 4 يا 5 سال ديگه كنكوري به نام كارداني به كارشناسي وجود نداره !!!

اگه این طور که شما میگید باشه تکلیف این همه کاردان فنی تو کشور چیه؟!

n.s
13-09-2009, 22:17
من خودم فنی هستم و این حرفو میزنم.

داداش من کسی که تو کنکور کارشناسی رتبش شده 50 الان داره شبانه درس میخونه!چرا؟

چونککه دانشگاهی رو که زده ظرفیت دانشجوی روزانه رو نداشته یعنی روزانه تو اون دانشگاه قبول شده ولی گفتن باید بری شبانه!

بازم تکرار میکنم که تهران دیگه برای فنی ها کارشناسی روزانه نداره

من اصلا رو رشتم تعصب ندارم برعکس حالم از کامپیوتر بهم میخوره .واین حرفی رو که زدم به چشم خودم دیدم.
منم همینو میگم ... من خودم گاهی پشیمون میشم از اینکه اومدم فنی ! :13:
دوست عزیز شما هم بهتره بری ریاضی بخونی ... هر چی امکانات هست برا اوناست ...
اینم که تو کامپیوتر متخصص شی به خودت بستگی داره وگرنه تو دانشگاه چه ریاضی باشی چه فنی چیز درست و حسابی یاد نخواهی گرفت و این خودتی که باید بری دنبالش و با تلاش خودت به جایی برسی .
با این همه بازم بستگی به خودت داره . فکر کنم یه کم زیادی از فنی بد گفتیم : دی

BLACK-BLACK
13-09-2009, 22:27
منم همینو میگم ... من خودم گاهی پشیمون میشم از اینکه اومدم فنی ! :13:
دوست عزیز شما هم بهتره بری ریاضی بخونی ... هر چی امکانات هست برا اوناست ...
اینم که تو کامپیوتر متخصص شی به خودت بستگی داره وگرنه تو دانشگاه چه ریاضی باشی چه فنی چیز درست و حسابی یاد نخواهی گرفت و این خودتی که باید بری دنبالش و با تلاش خودت به جایی برسی .
با این همه بازم بستگی به خودت داره . فکر کنم یه کم زیادی از فنی بد گفتیم : دی

مگه خدایی نکرده قبولی دانشگاهمو از تو جوب گرفتم که به این راحتی ولش کنم اونم دانشکده شمسی پور رو.
ترم 3 ام اونوقت برم قاطی ریاضیا بخونم که چی بشه؟

اون که صد درصد

n.s
13-09-2009, 22:31
مگه خدایی نکرده قبولی دانشگاهمو از تو جوب گرفتم که به این راحتی ولش کنم اونم دانشکده شمسی پور رو.
ترم 3 ام اونوقت برم قاطی ریاضیا بخونم که چی بشه؟

اون که صد درصد

من با شما نبودم که :31: وگرنه آدم با کلی بدبختی این درسا رو می خونه ... ولی باز فکر می کنن فنی آسونه :5:

Sajad2006
13-09-2009, 22:37
منم پیشنهاد میکنم ریاضی بری که تنوع انتخاب هات زیاد باشه!

piroooz
13-09-2009, 22:42
به به...
پس ما از همین الان بریم یه قطعه تو بهشت زهرا براخودمون پیدا کنیم
راستی این کنکور کاردانی به کارشناسی که میگید پیوسته و ناپیوسته اش چه طوریه؟
ولی آدم اگه درس بخونه این چیز ها اینقدر هم وحشتناک نیست...
بازم میگم تخصص بالا در کنار مدرک...
راستی اگه اینجوریه چرا بعضی رشته های فنی به حد اشباع رسیدند

n.s
13-09-2009, 22:57
به به...
پس ما از همین الان بریم یه قطعه تو بهشت زهرا براخودمون پیدا کنیم
راستی این کنکور کاردانی به کارشناسی که میگید پیوسته و ناپیوسته اش چه طوریه؟
ولی آدم اگه درس بخونه این چیز ها اینقدر هم وحشتناک نیست...
بازم میگم تخصص بالا در کنار مدرک...
راستی اگه اینجوریه چرا بعضی رشته های فنی به حد اشباع رسیدند
نه دیگه ، نه تا اون حد :31:
کاردانی به کارشناسی میشه ناپیوسته
بله با درس خوندن کنکور کاردانی به کارشناسی اصلا هم وحشتناک نیست :20:
منتهی می دونید مسئله اینجاست که برخلاف تبلیغاتشون ، واسه فنی ها چندان ارزش قائل نیستن در مقابل رشته های نظری...ولی شما ...بخون ایشاا... موفق میشی تا اون موقع هم شاید یه فرجی حاصل شد
برا اینکه نمی دونن بعدا قراره چه جوری بشه :31:

piroooz
13-09-2009, 23:05
نه دیگه ، نه تا اون حد :31:
، واسه فنی ها چندان ارزش قائل نیستن در مقابل رشته های نظری...ولی شما ...بخون ایشاا... موفق میشی تا اون موقع هم شاید یه فرجی حاصل شد
برا اینکه نمی دونن بعدا قراره چه جوری بشه :31:
ده همینه که آدم میسوزه ...:9:
البته اینجا اینجوریه وگرنه ببنید امریکا یا کشورهای اروپا پردرآمدترین شغل چیه؟( آی تی )

ahora-kabir
13-09-2009, 23:44
اگر نظر من را هم بخوای اگر می خوای به صورت شغلتو ادامه بدی از فنی برو تا از اول یک چیزی بلد باشی اگر از رشته ریاضی بیای یک دفعه با برنامه نویسی و ... آشنا میشی برات زیاد آسون نیست

البته اینجا اینجوریه وگرنه ببنید امریکا یا کشورهای اروپا پردرآمدترین شغل چیه؟( آی تی ) بله منم با حرف شما موافقم پر دارمد ترین شغل دنیا ای تی هستش یک زمانی جنگ , جنگ صلاح بود حالا جنگ , جنگ اطلاعاته
البته اگر از درامد ورزشکار ها و هنرمندها بگذریم:46:

elhameli
14-09-2009, 07:39
سلام
این سایت هم برو سوال کن . سایت بچه های کامپیوتره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من اگه کمی زبان تخصصی کامپیوترت رو تقویت کنی.
با خوندن کتاب های انگلیسی کامپیوتر تمام مشکلاتت حل میشه.

mahmoodtaker
14-09-2009, 12:29
ممنون از لطف تمامی دوستان.
دوستان،بنده با چند نفر از دانشجویانی که از فنی حرفه ای کارشون رو اغاز کردند و هم اکنون در مقطع کارشناسی ناپیوسته در حال تحصیل هستن و تا اندک زمان دیگه اصطلاحا مهندس میشن گفتگویی انجام دادم و به نتایج ارزشمندی هم رسیدم.
بنده متوجه شدم که برای مهندس شدن ملاک اومدن به فنی حرفه ای یا ریاضی نیست ملاک درس خوان بودن خود فرد هست و گرنه فرقی نداره.
اما این به من ثابت شده که کسی که از فنی مهندس میشه مقداری سختی بیشتری میکشه ولی در نهایت کار از نظر کار عملی بهتر از کسی است که از شاخه ی ریاضی مهندس میشه
مشکل فنی حرفه ای اینه که صدا و سیما بهش کم لطفی میکنه که این از نظر من موردی نداره.
در ضمن کنکور کاردانی به کارشناسی هم از امثال با اومدن دانشگاه پیام نور اسان تر شده و خواهد شد تا سال های بعد.
بنده احتمالا به شاخه ی فنی حرفه ای میروم.
با تشکر

mahmoodtaker
14-09-2009, 12:40
با این وجود باز هر کی نظری داره بگه

piroooz
14-09-2009, 12:48
با این وجود باز هر کی نظری داره بگه
سلام برشما
این دوستانی که باهاشون مشورت کردید
درباره ی کنکور کاردانی به کارشناسی دیگه چی میگفتن ؟؟
سطح سوالات ؟؟

mahmoodtaker
14-09-2009, 15:30
سلام برشما
این دوستانی که باهاشون مشورت کردید
درباره ی کنکور کاردانی به کارشناسی دیگه چی میگفتن ؟؟
سطح سوالات ؟؟
سطح سوالات فرقی با کاردانی نداره فقط ظرفیت پذیرش مقداری کمتره

mahmoodtaker
14-09-2009, 21:14
پیام نور کنکور کاردانی به کارشناسی داره ،این بدین معناست اگه اگر فرضا 40000 نفر تو ازمون شرکت کنند احتمال داره هر 40000 نفر قبول بشن،چون تو کنکور های پیام نور شخص با شخص رقابت نمیکنه بلکه با دانشگاه رقابت میکنه.

elhameli
14-09-2009, 22:14
پیام نور کنکور کاردانی به کارشناسی داره ،این بدین معناست اگه اگر فرضا 40000 نفر تو ازمون شرکت کنند احتمال داره هر 40000 نفر قبول بشن،چون تو کنکور های پیام نور شخص با شخص رقابت نمیکنه بلکه با دانشگاه رقابت میکنه.

سلام
بله پیام نور داره ولی نه برای رشته های فنی مثل کامپیوتر که برید آزمون بدین...
البته اگه شما کاردانی داشته باشین برید پیام نور تعدادی از واحدهای شما رو که حتی تبدیل به یک ترم شما هم نمی شه تطبیق میدن ولی دوباره باید بیشتر واحدهای کاردانی رو در پیام نور پاس کنید که البته اگه بتونید .
چون درس های پیام نور تستی هست واگه بخوای درس های کامپیوتر رو تستی جواب بدین برای قبولی توی هر درس باید به اندازه یه کنکور درس بخونید که نمیتونید میدونی چرا ؟
کلا رشته کامپیوتر جزو رشته هایی هست که اگه زبان انگلیسی بلد نباشی توش میمونی البته اگه بخوای چیزی از کامپیوتر بفهمی و حرفی برای گفتن داشته باشی
الان اگه بری بازار ویکی از کتاب های دانشگاهی کامپیوتر همون مقطع کاردانی رو بخری میبینی چیزی ازش نمی فهمی . چرا ؟
چون درست و حسابی ترجمه نشده و اصلا ا نگار نویسنده جمله بندی بلد نیست .
حالا اگه با این پیش فرض بخواین وارد پیام نور بشین که از کتاب های فارسی چیزی نمیشه فهمید و از داخل همین کتاب ها بخوان تست بدن شما چند ترم مشروط میشین مگه اینکه منابع مطالعاتی EN رو پیدا کنید که نمیتونید پیدا کنید چرا ؟
چون هر صفحه ای رو یکی ترجمه کرده و هیچ هماهنگی بین مطالب گفته شده وجود نداره تا شما ببینید اصلا باید دنبال چه چیزی در مطالب باید رفت و منابع en اون رو پیدا کنید.
توی پیام نور باید 300 صفحه رو برای هر کتابی خودت بخونی
ولی حداقل توی دانشگاه های دیگه ( البته بجز دانشگاه آزاد ) استاد یه جزوه میده که میشه بفهمیش یا قسمت هایی از کتاب رو حذف میکنه که حداقل دانشجو بفهمه چی داره میخونه .

mahmoodtaker
14-09-2009, 22:40
سلام
بله پیام نور داره ولی نه برای رشته های فنی مثل کامپیوتر که برید آزمون بدین...
البته اگه شما کاردانی داشته باشین برید پیام نور تعدادی از واحدهای شما رو که حتی تبدیل به یک ترم شما هم نمی شه تطبیق میدن ولی دوباره باید بیشتر واحدهای کاردانی رو در پیام نور پاس کنید که البته اگه بتونید .
چون درس های پیام نور تستی هست واگه بخوای درس های کامپیوتر رو تستی جواب بدین برای قبولی توی هر درس باید به اندازه یه کنکور درس بخونید که نمیتونید میدونی چرا ؟
کلا رشته کامپیوتر جزو رشته هایی هست که اگه زبان انگلیسی بلد نباشی توش میمونی البته اگه بخوای چیزی از کامپیوتر بفهمی و حرفی برای گفتن داشته باشی
الان اگه بری بازار ویکی از کتاب های دانشگاهی کامپیوتر همون مقطع کاردانی رو بخری میبینی چیزی ازش نمی فهمی . چرا ؟
حالا اگه با این پیش فرض بخواین وارد پیام نور بشین که از کتاب های فارسی چیزی نمیشه فهمید و از داخل همین کتاب ها بخوان تست بدن شما چند ترم مشروط میشین مگه اینکه منابع مطالعاتی EN رو پیدا کنید که نمیتونید پیدا کنید چرا ؟
چون هر صفحه ای رو یکی ترجمه کرده و هیچ هماهنگی بین مطالب گفته شده وجود نداره تا شما ببینید اصلا باید دنبال چه چیزی در مطالب باید رفت و منابع en اون رو پیدا کنید.
ولی حداقل توی دانشگاه های دیگه ( البته بجز دانشگاه آزاد ) استاد یه جزوه میده که میشه بفهمیش یا قسمت هایی از کتاب رو حذف میکنه که حداقل دانشجو بفهمه چی داره میخونه .

چرا بجز ازاد؟ دانشگاه ازاد مگه فرق داره؟
راستی کنکور کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی چطوریه؟

elhameli
15-09-2009, 10:06
چرا بجز ازاد؟ دانشگاه ازاد مگه فرق داره؟
راستی کنکور کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی چطوریه؟

من اطلاعی از کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی ندارم.
ولی آزاد به نظر من اصلا به درد نمیخوره بدین دلایل
1- بیشتراز3 جلسه غیبت درس حذف میشه مثلا ممکنه برای یه درسی 200 تون پول داده باشی اونوقت پولت میپره
2- استاداش هرچی سوال میکنی یا میگن بلد نیستم یا جواب آدم رو نمیدن.
3-کتاب هایی معرفی می کنن که هیچی ازش نمفهی اونوقت ممکن هست امتحان رو خراب کنی
4- بی برنامه هستن و درس دادن بلد نیستن.
5- خلاصه توی دانشگاه آزاد عمرت و پولت و وقتت تلف میشه آخرشم هیچی نمی فهمی

اگه شما کاردانی سراسری قبول شدی بچسبید به درس های دانشگاه .اگه بتونین نفر اول تا سوم ورودی خودتون بشین بدون کنکور میتونید وارد کارشناسی بشید . اینو حتما برید از واحد آموزش تون بپرسید
من دیگه فعلا نمیتونم بیام باید برای کنکور ریاضی بخونم:31:
موفق باشید

نادر1368
15-09-2009, 19:43
مشکل فنی حرفه ای اینه که صدا و سیما بهش کم لطفی میکنه که این از نظر من موردی نداره.
در ضمن کنکور کاردانی به کارشناسی هم از امثال با اومدن دانشگاه پیام نور اسان تر شده و خواهد شد تا سال های بعد.
بنده احتمالا به شاخه ی فنی حرفه ای میروم.
کاش فقط صدا و سیما بود!نترس فردا پس فردا مغازه های مخصوص مارو هم دایر میکنن!دانشگاه پیام نور!!!!!نمی دونم شاید ما واقعا یه فرقایی با بچه های نظری داریم!اخه پیام نور هم شد.............علمی کاربردی خیلی خوبتتره.

اگه بتونین نفر اول تا سوم ورودی خودتون بشین بدون کنکور میتونید وارد کارشناسی بشید . اینو حتما برید از واحد آموزش تون بپرسید
من دیگه فعلا نمیتونم بیام باید برای کنکور ریاضی بخونم
این فقط برای علمی کاربردی ها هستش فکر کنم!
یه راه هم هست که من تو فکرشم!کاردانی رو که گرفتی میتونی کنکور سراسری گروه علوم ریاضی شرکت کنی!راه ما خیلی سخته!

mahmoodtaker
15-09-2009, 21:17
این فقط برای علمی کاربردی ها هستش فکر کنم!
یه راه هم هست که من تو فکرشم!کاردانی رو که گرفتی میتونی کنکور سراسری گروه علوم ریاضی شرکت کنی!راه ما خیلی سخته!

عجب!!!
اگه میخوای با گروه ریاضی کنکور بدی چه لزومی داره کاردانی رو بگیری؟! خب دیپلم رو گرفتی بیا پیش دانشگاهی با بچه های ریاضی اون وقت کنکور بده دیگه

mahmoodtaker
21-09-2009, 21:30
در اخبار شبانگاهی امشب اعلام شد که در کنکور کاردانی به کارشناسی امسال حدود 260000 نفر ثبت نام کردند و از این تعداد حدود 90000 پذیرفته میشن.!
خوب این خیلی خوبه پسر.جای نگرانی نیست!یه خورده فقط همت میخواد همین

HaPoOoO_HaP_Hap
22-09-2009, 17:10
حتما برو ریاضی که اگر تو این چند سال نظرت عوض شد ( حالا خودت یا به راهنمایی دیگران ) بتونی از تنوع رشته ها استفاده کنی:11:
اگر هم عشق دیپلم فنی هستی اول دیپلم ریاضی تو بگیر بعد برو آموزشگاه فنی که فقط واحدهای عملی رو پاس کنی بعد برو آموزش و پرورش منطقتون دیپلم ریاضی تو بده تطبیق بزنن بعدش دو تا دیپلم داری یکی فنی یکی ریاضی
موفق باشی سوالی داشتی در خدمتم:21::21:

mahmoodtaker
22-09-2009, 17:55
حتما برو ریاضی که اگر تو این چند سال نظرت عوض شد ( حالا خودت یا به راهنمایی دیگران ) بتونی از تنوع رشته ها استفاده کنی:11:
اگر هم عشق دیپلم فنی هستی اول دیپلم ریاضی تو بگیر بعد برو آموزشگاه فنی که فقط واحدهای عملی رو پاس کنی بعد برو آموزش و پرورش منطقتون دیپلم ریاضی تو بده تطبیق بزنن بعدش دو تا دیپلم داری یکی فنی یکی ریاضی
موفق باشی سوالی داشتی در خدمتم:21::21:

حالا فرض کن یکی میخواد مهندس کامپیوتر بشه و وارد فنی حرفه ای شده؟ راه سختی رو در پیش رو داره؟(کاردانی به کارشناسی) نسبت به اون کسی که وارد شاخه ریاضی شده

HaPoOoO_HaP_Hap
22-09-2009, 18:01
من اطلاعی از کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی ندارم.
ولی آزاد به نظر من اصلا به درد نمیخوره بدین دلایل
1- بیشتراز3 جلسه غیبت درس حذف میشه مثلا ممکنه برای یه درسی 200 تون پول داده باشی اونوقت پولت میپره
2- استاداش هرچی سوال میکنی یا میگن بلد نیستم یا جواب آدم رو نمیدن.
3-کتاب هایی معرفی می کنن که هیچی ازش نمفهی اونوقت ممکن هست امتحان رو خراب کنی
4- بی برنامه هستن و درس دادن بلد نیستن.
5- خلاصه توی دانشگاه آزاد عمرت و پولت و وقتت تلف میشه آخرشم هیچی نمی فهمی

اگه شما کاردانی سراسری قبول شدی بچسبید به درس های دانشگاه .اگه بتونین نفر اول تا سوم ورودی خودتون بشین بدون کنکور میتونید وارد کارشناسی بشید . اینو حتما برید از واحد آموزش تون بپرسید
من دیگه فعلا نمیتونم بیام باید برای کنکور ریاضی بخونم:31:
موفق باشید

به نظر من دانشگاه آزاد داریم تا دانشگاه آزاد مثلا آزاد علوم تحقیقات یا تهران مرکز و تهران جنوب و آزاد اسلامشهر و آزاد پرند و آزاد کرج به هیچ عنوان اینایی که شما میگی توش صادق نیست و نظم خاصی داره مدرکش هم معتبره برای کار و واقعا سخت می گیرن و پوستتو می کنن اگر درس نخونی ( البته به غیر از اون داستان پول گرفتنا .. تا تکون می خوری باید پول بدی ):28::28:

HaPoOoO_HaP_Hap
22-09-2009, 19:00
محمود جان سعی کن همون ریاضی رو بخونی چون
1- تو از حال و روز 3 سال دیگت خبر نداری
2- رشته ریاضی بالاتر از فنی و3 ساله دیگه راحت می تونی فنی تو هم بگیری
ولی اگر اول فنی بخونی دردسرش زیاده
یادم میاد منم مثل تو دوست داشتم برم فنی ولی یه فامیل داشتیم اون منو راهنمایی کرد و حالا که چند سال گذشته خدا رو شکر می کنم که نرفتم فنی
مثلا گوش کن من به مکانیکی علاقه داشتم اون موقع به من گفتن برو ریاضی حالا که دیپلم ریاضی رو گرفتم با گذروندن یک دوره 3 ماهه در آموزشگاه های بیرون می تونم دیپلم فنی رو هم بگیرم به همین سادگی
نتیجه :
1 - عقل حکم می کنه بری ریاضی فیزیک
2 - بازم عقل می گه برو ریاضی
3 - پشیمون نمی شی
4- تنوع رشته و شرایط ورود به دانشگاه برای رشته ریاضی خیلی خوب شده
5 - من نمی دونم شما چه جور آدمی هستی ( از لحاظ خلق و خو ) ولی اینو بدون جو دبیرستان خیلی بهتره برای درس خوندن تا جو هنرستان
به هر حال خودت می دونی ما این دوره هارو گذروندیم و سعی میکنیم شما رو راهنمایی کنیم تا چند سال دیگه حسرت عمر از دست رفتتو نخوری
یا حق

نادر1368
22-09-2009, 21:29
عجب!!!
اگه میخوای با گروه ریاضی کنکور بدی چه لزومی داره کاردانی رو بگیری؟! خب دیپلم رو گرفتی بیا پیش دانشگاهی با بچه های ریاضی اون وقت کنکور بده دیگه
اینم من الان شنیدم که اینطور شد!این مخصوص هنر و زبان هستش وگرنه منم با دیپلم درپیت سازی فنی و حرفه ای میومدم پیش دانشگاه ریاضی می گرفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gifاینطور نیست.

به هر حال خودت می دونی ما این دوره هارو گذروندیم و سعی میکنیم شما رو راهنمایی کنیم تا چند سال دیگه حسرت عمر از دست رفتتو نخوری
بله یعنی عمر ما فنی و حرفه ای ها در شرف اتلاف است و ریاضی فیزیکی ها به کمال رسیده اند!
عزیز من اگه شانس این رو داری که بری شریف و کلا دانشگاههای تاپ کشور منم ریاضی رو پیشنهاد می کنم که اینم سخته ولی اگه میخوای از طریق فنی و حرفه ای کارشناس بشی!خوب اینم سخته:دیحیف ما فنی و حرفه ای ها فکر کنم ارزشمون بیشتر از اینهاست!به نظر من هم نیای فنی و حرفه ای خوبه!هم سخته هم سخت!این همه ظرفیت نامحدود این همه رشته های متونع که دوستمون با لحن خاصی گفتن:دیاین همه شغل و در خواست کشور از دانش اموختگان اون رشته ها!!برو هر کدوم رو دوست داری.باز هم میگم اگر شانس قبولی در دانشگاههای تاپ رو داری برو وگرنه خود دانی!

HaPoOoO_HaP_Hap
22-09-2009, 21:59
اینم من الان شنیدم که اینطور شد!این مخصوص هنر و زبان هستش وگرنه منم با دیپلم درپیت سازی فنی و حرفه ای میومدم پیش دانشگاه ریاضی می گرفتم:دیاینطور نیست.

بله یعنی عمر ما فنی و حرفه ای ها در شرف اتلاف است و ریاضی فیزیکی ها به کمال رسیده اند!
عزیز من اگه شانس این رو داری که بری شریف و کلا دانشگاههای تاپ کشور منم ریاضی رو پیشنهاد می کنم که اینم سخته ولی اگه میخوای از طریق فنی و حرفه ای کارشناس بشی!خوب اینم سخته:دیحیف ما فنی و حرفه ای ها فکر کنم ارزشمون بیشتر از اینهاست!به نظر من هم نیای فنی و حرفه ای خوبه!هم سخته هم سخت!این همه ظرفیت نامحدود این همه رشته های متونع که دوستمون با لحن خاصی گفتن:دیاین همه شغل و در خواست کشور از دانش اموختگان اون رشته ها!!برو هر کدوم رو دوست داری.باز هم میگم اگر شانس قبولی در دانشگاههای تاپ رو داری برو وگرنه خود دانی!

دیدی بد برداشت کردی نادرخان . اگر پست اولو می خوندی ایشون نوشته تمام دوستاش رفتن فنی ( یعنی ایشون رو جو گرفته بره پیش دوستاش در صورتی که خانوادش میگن ریاضی )
در ضمن شما عمرتو فنا نکردی ولی ایشون می تونه با رفتن به رشته ریاضی و آخر گذراندن واحدهای عملی هر دو تا دیپلم رو داشته باشه
تا چند سال دیگه حسرت نخوره بگه اگر رفته بودم ریاضی الان 2تا دیپلم داشتم و شرایط ورودم به دانشگاه راحت تر بود ...

HaPoOoO_HaP_Hap
23-09-2009, 01:06
عجب!!!

امکان نداره من با نظر نادر موافقم این جوری که همه میومدن رشته ریاضی :18::18::41::41:

HaPoOoO_HaP_Hap
23-09-2009, 01:09
دیدی بد برداشت کردی نادرخان . اگر پست اولو می خوندی ایشون نوشته تمام دوستاش رفتن فنی ( یعنی ایشون رو جو گرفته بره پیش دوستاش در صورتی که خانوادش میگن ریاضی )
در ضمن شما عمرتو فنا نکردی ولی ایشون می تونه با رفتن به رشته ریاضی و آخر گذراندن واحدهای عملی هر دو تا دیپلم رو داشته باشه
تا چند سال دیگه حسرت نخوره بگه اگر رفته بودم ریاضی الان 2تا دیپلم داشتم و شرایط ورودم به دانشگاه راحت تر بود ...

من شخصا دنبال این کار رفتم ( منظورم گرفتن دیپلم دومه ) البته اول ریاضی بعد آخرش فنی صد در صد هم میشه:12::12::20:

fanoos1
23-09-2009, 09:32
بابا این حرف ها چیه؟؟؟ لزومی نداره حتما ریاضی بری!!! البته اگه ریاضی بری کارت راحت تر میشه ولی نه به اون حدی که دوستان میگن.
اگه همت داشتی باشی از فنی هم راحت میتونی مهندس بشی.در بیشتر موارد یه مهندس کاربلد تر.
فنی حرفه ای دیگه فنی حرفه ای سابق نیست،خیلی پیشرفت کرده و باز هم میکنه.
اگه بری فنی درس خوان باشی 2 ساله کاردانی رو میگیری و بعد از یه کنکور دیگه 5/2 ساله هم کارشناسی رو .وسلام

fanoos1
23-09-2009, 19:02
اگه بری فنی درس خوان باشی 2 ساله کاردانی رو میگیری و بعد از یه کنکور دیگه 5/2 ساله هم کارشناسی رو .وسلام

mahmoodtaker
26-09-2009, 08:53

تایید شدید میشه

fanoos1
27-09-2009, 09:21
سلام

پس این همه بدبخت که از پیام نور فارق التحصیل مهندسی کامپیوتر میشن و یا در حال تحصیل هستن از مریخ اومدن؟!!!یا دارای مغز فرازمینی هستن؟
خب یکیش من و امثال من

fanoos1
30-09-2009, 10:55
حالا به نظر شما کاردانی به کارشناسی تا 2 سال اینده اسان تر میشه و یا سخت تر؟!

masood_pianist
24-10-2009, 19:05
پس این همه بدبخت که از پیام نور فارق التحصیل مهندسی کامپیوتر میشن و یا در حال تحصیل هستن از مریخ اومدن؟!!!یا دارای مغز فرازمینی هستن؟
خب یکیش من و امثال من

میشه راجع به پیام نور و فواید اون و تفاوت اون با سراسری و نقاط ضعفش بیشتر توضیح بدید...:42:
هر چی زود تر بهتر...:20:ممنون:rolleye:

masood_pianist
24-10-2009, 19:08
کمک کنید:37:

piroooz
25-10-2009, 10:25
میشه راجع به پیام نور و فواید اون و تفاوت اون با سراسری و نقاط ضعفش بیشتر توضیح بدید...:42:
هر چی زود تر بهتر...:20:ممنون:rolleye:
پیام نور به هیچ وجه با سراسری قابل مقایسه نیست چه از نظر مدرک و چه از نظر سطح علمی و ...
با توجه به شرایط حال حاضر به هیچ وجه پیام نور توصیه نمیشه ...
فواید هم که اینه که هر ابول بشری میاد و مدرکی میگیره ...
ولی خوب کاچی بعض هیچی

fanoos1
26-10-2009, 10:27
حالا به نظر شما کاردانی به کارشناسی تا 2 سال اینده اسان تر میشه و یا سخت تر؟!

Reman
26-10-2009, 14:36
یه واقیتی هم هست که خوندن کاردانی راحت 2.5 تا 3 سال طول می کشه. بعضی دوستان درست راهنمایی نمی کنند. کلا کاردانی به کارشناسی کارش سختتره . چون کاردانی هستن مثلا تو برق مدار رو موقعی ور میدارن که اصلا معادلات پاس نمی کنند در نتیجه استادشم نمی گه هیچی در اون مورد و کلی دانشجو بی سواد میاد بالا!

mmkhoshmaram
08-10-2014, 10:51
دوست من منم مثل توام میخوام ازریاضی بخونم به دلیل زیر:
1.فکرمیکنم میتونم ریاضی وفیزیک بخونم چون نمره هام بدنیست واگه توهم همین فکررومیکنی ازریاضی صد در صد بهتره

2.وقتی میتونم بارفتن به کلاس درتابستان (ریاضی وفیزیک)ازریاضی بخونم دیگه نیازی به فنی نیست.

3.اگه ازفنی بخونم میتونم یه مغازه بزنم ولی من به این قانع نیستم ومیخوام مهندس بشم وآموزشگاه و...بزنم

نتیجه:اگه میتونی ازریاضی بخونی بهتره ولی اگه نمیتونی وبه مغازه قانعی بروفنی.
به امیدموفقیتت دررشته موردنظرت