مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید dvdرایتر خوب
سلام دوستان من یهdvd writer خوب میخوام بخرم تا سقف 30تومن
کسی مارک خوبی مد نظرش بود معرفی کنه که مطمعن باشه
Ultra_Black
12-09-2009, 23:21
سلام
تو این رنج Liteon 24X انتخاب خوبی هست
آخه میگن بابعضی dvdها مشکل داره و یا تورایت یاتوخوندن بهشون گیر میده
Ultra_Black
13-09-2009, 10:06
آخه میگن بابعضی dvdها مشکل داره و یا تورایت یاتوخوندن بهشون گیر میده
من تا حالا چنین مشکلاتی ازش نشنیدم ولی اگه شما مطمئن هستید
HP 1070i هم پیدا کنید خوبه
shahramcat
13-09-2009, 15:18
HP 1070i رو با قابیت light scribe بگیرید خوبه ......
من یه رایتر دیگه هم دارم که ideهست و میخوام بدونم این که ساتا هست باهاش مشکلی نداره و کار میکنه هردوتاشون
و بهدم
من 1070iبگیرم بهتره یا 117iکدوم بهتره
و قیمت هردوتاشون چنده
Hamid110
14-09-2009, 00:27
سلام . .
اینجوری که من تعریف از همین بچه های انجمن و یکی از مغازه دار های سطح شهر پرسیدم . .
دی وی دی رایتر های پایونیر خیلی عالی هستند . . . فقط قیمتش فکر میکنم کمی بالاتره . .
موفق باشید . .
اون hp ها کدومش بهتره چه فرفی دارن باهم
وقیمتاشون چنده
ممنون
pourya_javani
07-10-2009, 00:30
من بدون تحقیق رفتم سونی خریدم. از نظر سخت افزاری که اصلا قابل قبول نیست. آیا اشتباه کردم؟ 31000 تمن هم پول دادم...
Hamid110
07-10-2009, 00:55
من بدون تحقیق رفتم سونی خریدم. از نظر سخت افزاری که اصلا قابل قبول نیست. آیا اشتباه کردم؟ 31000 تمن هم پول دادم...
سلام . .
من هم اول سونی خریدم . .
1 ماه باهاش کار نکرده بودم که یک دی وی دی توش گذاشتم چون سرعت دور دی وی دی رایتر رفت بالا یکی از چرخ دنده هاش از جای خودش پرید بیرون که خودم چون توی تعطیلات عید بود و جایی باز نبود مجبور شدم باز کنم و با هزار بدبختی درستش کنم . . این که از این . . در مورد باز کردن برنامه ها هم که اصلا بعضی از دی وی دی ها و سی دی ها رو نمیشناخت . .
موفق باشی . .
internet
07-10-2009, 12:30
سوني چند سال قبل خوب بود که من يکي دارم از بس باهاش رايت زدم ديگه واقعا براش مشکله رايت زدن و خوندن ولي باز هم رايت مي زنه
به نظرم LG بهتره مخصوصا براي شهرستاني ها چون گارانتي تعويض يک ساله داره و بدون سوال ازتون مي گيرند و يک نو بهتون مي دهند تازه نو که بهتون مي دهند تا يک سال بعد گارانتي داره من خودم يک هفته پيش يک نو ازشون گرفتنم
چون اکثر رايترها گارانتي تهران هست و بايد بفرستي تهران و خلاصه تا برسه دستتون يه چند هزار تومني بايد هزينه کنيد براي يک رايتر که نوش 27 تومن هست
من با اين LG که داشتم يه سه چهار تا کارتن شايد هم بيشتر هر کارتن 600 تايي رايت زدم
من ساتا LG ساتا گرفتم
به هر حال من نظرم LG هست
pourya_bo2pmc
10-10-2009, 22:16
سوني چند سال قبل خوب بود که من يکي دارم از بس باهاش رايت زدم ديگه واقعا براش مشکله رايت زدن و خوندن ولي باز هم رايت مي زنه
به نظرم LG بهتره مخصوصا براي شهرستاني ها چون گارانتي تعويض يک ساله داره و بدون سوال ازتون مي گيرند و يک نو بهتون مي دهند تازه نو که بهتون مي دهند تا يک سال بعد گارانتي داره من خودم يک هفته پيش يک نو ازشون گرفتنم
چون اکثر رايترها گارانتي تهران هست و بايد بفرستي تهران و خلاصه تا برسه دستتون يه چند هزار تومني بايد هزينه کنيد براي يک رايتر که نوش 27 تومن هست
من با اين LG که داشتم يه سه چهار تا کارتن شايد هم بيشتر هر کارتن 600 تايي رايت زدم
من ساتا LG ساتا گرفتم
به هر حال من نظرم LG هست
تائید میشه منم دی وی دی رایتر ال جی رو داشتم درست یکسال واسم کار کرد روز اخر گارانتیش بردم و تست کردن گفتن مشکل داره و بدون هیچگونه سوالی یکی نو رو بهم دادن ( دست مادیران با خدمات پس از فروش محصولات ال جیش درد نکنه ) و تا الانم دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی با اینکه رایتم زیاده پیدا نکرده
اگرم باز خراب بشه دلم از مادیران قرصه ( بر خلاف گارانتی گوشیهای ال جی که پارس کامتله و واقعا واسشون متاسفم )
parmida00
11-10-2009, 00:16
دی وی دی رایترهای سونی اگر اصل باشند خیلی خوب هستند.مشکل اینجاست که بازار پر از جنس تقلبی شده.
سونی با گبارنتی رهجو
پایونیر با گارانتی سریر بگیرید خیالتون راحته.
*Batman*
13-10-2009, 21:09
سلام.
من پارسال پایونیر خریدم واسه خودم 39 تومن.فوق العاده ست.به خوبی کار میکنه.
امسال تابستون با دوستم رفتیم یه دونه هم واسه اون خریدیم.کاملا راضیه.
همین هفته هم میخوام واسه یکی دیگه از دوستام بخرم.
Vahidking.75
22-10-2009, 23:40
فقط سوزاکی خوبه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.