ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک برای قفل سخت افزاری

iman_abi
12-09-2009, 21:04
سلام
من یک dvd (فیلم) دارم که روی اون یک قفل سخت افزاری گذاشتن! این قفل در انتهای dvd و به اندازه جای یک سوزنه! نمی دونم با چی می تونم dvd رو روی هارد کپی کنم! هر کاری می کنم کپی نمیشه! میشه لطفا کمک کنید! البته یکی از ترکهاش(track) کپی نمیشه بقیش کپی میشه! که اون ترکم به خاطر همون قفل سخت افزاری کپی نمیشه!:13:

EXTREME
12-09-2009, 21:25
مطمئنی dvd رو چک کن ببین سالم هست یا نه؟روی dvd فیلم که قفل سخت افزاری نمیذارن این نرم افزار any read رو دانلود کن و با این نرم افزار کپی رو انجام بده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه با این جواب نداد این نرم افزارو دانلود کن اسمش blind writere قفل سخت افزاری هم میشکونه من خودم باهاش قفل سخت افزاری dvd kingo شکوندم با این نرم افزار از دی وی دی image بگیر بعد با درایو مجازی بازش کن

iman_abi
12-09-2009, 23:56
مطمئنی dvd رو چک کن ببین سالم هست یا نه؟روی dvd فیلم که قفل سخت افزاری نمیذارن این نرم افزار any read رو دانلود کن و با این نرم افزار کپی رو انجام بده

اگه با این جواب نداد این نرم افزارو دانلود کن اسمش blind writere قفل سخت افزاری هم میشکونه من خودم باهاش قفل سخت افزاری dvd kingo شکوندم با این نرم افزار از دی وی دی image بگیر بعد با درایو مجازی بازش کن

سلام
dvd اجرا میشه ولی اگه یکم از فیلم رو جلو بزنی گیر می کنه! کپیم نمیشه! البته به سختی اجرا میشه نمی دونم با چی این کارو کرده ولی کلا dvd خراب شده! فکر کنم با لیزر سوراخ شده(اندازه نوک سوزنه)
حالا این نرم افزارهایی که شما دادین رو دانلود کنم شاید جواب بده!
نرم افزاری نیست که در حین اجرای فیلم کپیش کنه! یا به عبارت دیگه ضبط کنه!؟! مثلا real palayer میتونه؟! یا jet audio?!

iman_abi
13-09-2009, 16:36
این نرم افزارها هم جواب نداد! هر چی نرم افزار می زنم فایده نداره!
نرم افزاری نیست که در حین اجرای فیلم کپیش کنه! یا به عبارت دیگه ضبط کنه!؟!

ehsan30
14-09-2009, 13:42
سلام

من تا حالا چنین چیزی در مورد DVD Movie ندیدم ولی شما نرم افزار DVDDecrypter را تست کن ، این نرم افزار

برای کپی کردن فایل های DVD به کار میره شاید جواب داد ، لینک دانلود مستقیم :

بای