ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیسان ماکسیما یا تویوتا کمری فول؟!

Mojtaba-MCI
12-09-2009, 09:00
سلام دوستان ، می خوام یه مقایسه ی کامل داشته باشم بین ماکسیما و کمری فول برای خرید...
شما کدومو پیشنهاد می دید؟!البته عوامل مهمی توو این مقایسه دخالت دارن ، مثلا مصرف سوخت ، شتاب ، سواری ، خدمات پس از فروش ، قطعات ماشین و از همه مهم تر اینکه جوون پسند باشه.
از طرفی نیسان ژاپن به خاطر گیربکس های خارق العاده و کیفیت کلیش توو بازار خوب فروش میره و از طرفی تویوتا به خاطر کیفیت بالای قطعات و امکانات ماشیناش یه رقیب بزرگ محسوب میشه.
کلا هرچی رو که میشه مقایسه کرد بیان کنید(به خصوص اون دوستانی که این ماشین ها رو داشتن یا پشتشون نشستن).می خواستم آزرا رو هم توو این رقابت جا بدم ولی هرچی فک می کنم می بینم آزرا توو یه کلاس دیگه س!با تشکر فراوون:11:!

امير موسر
12-09-2009, 09:19
اصولا اصلا قابل مقایسه نیستن ! تو همه اون فاکتورای بالا که در نظر داری کمری بهتره !

تویوتای کره

تویوتا هم برای ژاپنه !

Mojtaba-MCI
12-09-2009, 09:26
اصولا اصلا قابل مقایسه نیستن ! تو همه اون فاکتورای بالا که در نظر داری کمری بهتره !
حالا اگه کمری فول رو در نظر نگیریم چی؟!منظورم معمولیشه...

تویوتا هم برای ژاپنه !
نمی دونم چرا قبلا همچین چیزی شنیده بودم ، پس من اشتباه گفتم:10:.

Mojtaba-MCI
12-09-2009, 09:29
ویرایش شد.

Amin-Nasim
12-09-2009, 09:34
کمری هم خوشگل تره هم جوون پسند تره

corey
12-09-2009, 11:15
خودت هم همون جور که گفتی آزرا از نظر قیمت و امکانات حداقل از این 2 تا برتری داره

البته عوامل مهمی توو این مقایسه دخالت دارن ، مثلا مصرف سوخت ، شتاب ، سواری ، خدمات پس از فروش ، قطعات ماشین و از همه مهم تر اینکه جوون پسند باشه.
از طرفی نیسان ژاپن به خاطر گیربکس های خارق العاده و کیفیت کلیش توو بازار خوب فروش میره و از طرفی تویوتا به خاطر کیفیت بالای قطعات و امکانات ماشیناش یه رقیب بزرگ محسوب میشه.

عرض به خدمتت که
مصرف سوخت کاملا کمری برتره و مصرف سوخت ماکسیما خیلی بالاست
شتاب خوب مشخصه که ماکسیما با توجه به موتور v6 کاملا برتره
سواری هم راستش دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم ماکسیما اسپرت تر و خوشدست تر باشه و کمری راحت تر و نرم تر
خدمات پس از فروش هم ایرتویا فعلا خدمات خیلی خوبی ارائه میده و ضمنا کمری خرجش خیلی کمتر از اون چیزی هست که فکرش می کنی

اینم بگم که تویوتا آریون هم هست که از موتور v6 استفاده می کنه اگه بتونی با ظاهر آریون کنار بیای قطعا بدون که اتومبیلی برتر از ماکسیما خریدی

meha
12-09-2009, 11:27
نه از لحاظ سواری کمری بهتره....یکم فرمانش از ماکیسما تیزتر هست...صندلی خیلی نرمی نسبت به ماکسیما داره.....

ماکسیما مصرف سوخت بالایی داره مخصوصا توی سربالایی با معکوس دادن...

کلا اگر شتاب براتون مهم باشه نمیشه آپشنهای کمری را نادیده گرفت....

Mojtaba-MCI
12-09-2009, 16:41
ببینید مصرف سوخت و شتاب خیلی برام مهمه!حالا تصور کنید کمری فول نباشه...چون همین پسوند "فول" باعث شده خیلی ها به کمری رای بدن!
میشه یه آمار دقیق از مصرف این دو ماشین بدید.چون من جایی خونده بودم ماکسیما به ازای هر 100 تا 12 لیتر می سوزونه(به نظرم 12 تا خیلی هم زیاد نیست البته اگه بیشتر از این نباشه..) ، کمری رو اصلا نمی دونم.سوال دیگم اینه که آیا به کمری کارت سوخت تعلق می گیره یا نه؟!
به لحاظ ظاهری کمری ماشین پر ابهتیه ولی من احساس می کنم ماکسیما جوون پسندتره...ضمن اینکه فک می کنم رانندگی با ماکسیما لذت بخش تر باشه.یکی از دوستان کمری داشت می گفت ماشین خیلی راحتی نیست!کلا خشک حرکت می کنه!میشه راجع به اینم یه توضیحی بدید؟!

corey
12-09-2009, 21:31
کمری کارت سوخت نداره و اونایی هم که داشتن دیگه کارتشون شارژ نمیشه
مصرف ماکسیما بالاتر از این حرفاست کلا مصرفی که کمپانی اعلام می کنه بر اساس میانگین مصرف اتوبان و شهر هست همین طور شرایط هم ایده آل هست مثلا میزان ارتفاع و نوع بنزین و ...

ماکسیما به نظرم یه ذره رنگ کهنگی گرفته و به نظرم کمری از نظر طراحی مناسب تر هست
در رابطه باسواری طبق تجربه بعضی از بچه های همین جا ماکسیما تو رده خودش بی نظیره و سواری و هندلینگ بسیار خوبی داره کمری هم سواری خیلی خوب و راحتی داره
..............

mkhavari2000
12-09-2009, 22:09
ماسیما تکنولوژی قدیمی تره از کمری
من پشت کمری ننشستم اما ماکسیما توی سرعت و سر پیچ عقبش از کنترل خارج میشه و فکر نمیکنم کمری اینطوری باشه
اما دوستم که کمری داره میگه وقتی پشتش میشینی ناخود آگاه سنگین رانندگی میکنی و رانندگیت پیره مردی میشه خودش میگفت احساس شیخ های عرب بهش دست میده
در کل از لحاظ کلاس از نظر شخصی من کمری خیلی بالاتره اما ماکسیما زمین رو رنده میکنه و راه میره

meha
12-09-2009, 22:28
درسته
ماکسیما دراز هست توی سرعت های بالای سر پیچ ها یکم دچار مشکل میشی...

البته ماکسیما محکم هست ولی تعداد ایربگهای کمری بیشتره

کمری از مدل 2005 تا الان سبک هست که من تاحالا هم با 2007 هم با 2005 مدل XLI توی پیچ با سرعت 150 الی 60 دچار انحراف شدید شدم و ماشین چرخید و تصادف کردم عکسش توی تاپیک گالری عکسهای اتومبیل اعضا موجود هست...

اگر مشکلت فقط بنزین هست نگران نباش بیا اینجا بنزین سوپر لیتری 250 تا 300 آزاد میارم برات...:دی

به نظر من صبر کن تا پاییز که قرار هست تینا جایگزین ماکسیما بشه...میخوای تینا هم بیار توی مقایسه....

farshad bugatti
12-09-2009, 23:14
همین طور که دوستان اشاره کردند مصرف ماکسیما خیلی بالاست اونم با وضع این خیابونا اصلا خوب نیست
در ضمن درسته تو شتاب کمری کم میاره اما کلا ماشینه خوش دستی هستش و نسبت به خودرویی مانند سوناتا جوون پسند تره ومهم تر از این که کمری جدید تر از ماکسیما هستش هرچی باشه تکنولوژی کمری فرق میکنه
البته ازرا که یه چیزه دیگس و یه کلاس بالا تر از این دوتا هستش اگه ازرا مد نظر تون باشه که 100% ازرا

Mojtaba-MCI
13-09-2009, 07:19
من خیلی جاها شنیدم که می گن عقب ماکسیما سر پیچ ها و توو سرعت های بالا از کنترل در می ره ولی هیچ وقت نشنیدم کسی بگه سر این قضیه ماشین چپ کنه!البته اینا همش شنیده هاس...

اما دوستم که کمری داره میگه وقتی پشتش میشینی ناخود آگاه سنگین رانندگی میکنی و رانندگیت پیره مردی میشه خودش میگفت احساس شیخ های عرب بهش دست میده
نکته ی جالب و ظریفی بود:31:!
==========
یه سوال دیگه ، راسته که می گن از 85 به اینور کیفیت ساخت ماکسیمای پارس خودرو افت شدیدی داشته؟!
و سوال دیگم اینه که این خودروی "تینا" چیه؟!میشه یه توضیحی درباره ش بدید و چندتا عکس ازش بذاربد؟!
ممنون:11:...

corey
13-09-2009, 09:58
من خیلی جاها شنیدم که می گن عقب ماکسیما سر پیچ ها و توو سرعت های بالا از کنترل در می ره ولی هیچ وقت نشنیدم کسی بگه سر این قضیه ماشین چپ کنه!البته اینا همش شنیده هاس...

نه چپ که نه ولی دچا کم پیچی میشه که اونم به خاطر ابعاد بدنش و کلاس اتومبیل کاملا عادی هست

یه سوال دیگه ، راسته که می گن از 85 به اینور کیفیت ساخت ماکسیمای پارس خودرو افت شدیدی داشته؟!
و سوال دیگم اینه که این خودروی "تینا" چیه؟!میشه یه توضیحی درباره ش بدید و چندتا عکس ازش بذاربد؟

کیفیت ماکسیما واقعا پایین اومده و اینا بیشتر مصرف کنندگان میگن ولی خب هنوزم برترین اتومبیل تولید داخل از نظر کیفیت هست!!!!!!!!!!!
تینا هم ارزش صبر کردن نداره و مطمئنا هیچ وقت نمیتونه موفقیت ماکسیما تکرار کنه

meha
13-09-2009, 11:27
در مورد تینا به نظرم تجدید نظر کنید....

کیفیت سواریش که از ماکسیما خیلی سرتره و همینطور با گیربکس CVT و آپشن های خوب...

اینجا نبوده که من داخلش بشینم ولی خارج از ایران من پشتش نشستم....

در کل نسبت به انتظاراتت یک چیز کاملا واضحی هست که ماکسیما بهتره(به جز مصرف سوخت)

ولی خب روی یک نکته خوب اشاره کردی چون من چندین ماکسیما داشتم مدل 85 و 87 که داشتم هردو مثل هم بودند ولی مدل 84 که داشتم مثل اونا نبود....وقتی روی یکی از این سرعت گیر های میری یا توی یک چاله کل اتاق صدا میده!

توی شتاب و سرعت و قدرت مانور ماکسیما هیچ شکی نیست....

Mojtaba-MCI
13-09-2009, 18:04
این خودروی "تینا" واسه کدوم کمپانیه خودرو سازیه؟!

007saeed
13-09-2009, 18:22
منظورتون اینه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

007saeed
13-09-2009, 18:31
ولی من فکر کنم نیسان آلتیما بیاد.
چون چند جا خوندمو شنیدم این خبرو.

PCminister
13-09-2009, 18:41
سلام

من با هر دوشون تجربه رانندگی داشتم (دنده اتومات) و به نظر من سواریه ماکسیما و شتابش اصلا با کمری قابل مقایسه نیست. (البته از هر دوشون سرتر آزرا هست!)

ماکسیما 6 سیلندر هست و توی جاده وقتی میخوای سبقت بگیری خودشو نشون میده.

در مورد مصرف هم باید بگم صد البته ماکسیما پر مصرفتر هست. صدی 12 میسوزونه اما اگر مراعات کنید و کمتر شتاب بگیرید تا 10 هم پایین میاد.

کلا با ماکسیما بیشتر موافقم تا کمری.

باتشکر

Mojtaba-MCI
14-09-2009, 08:03
منظورتون اینه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انصافا طراحی زیبایی داره...

من با هر دوشون تجربه رانندگی داشتم (دنده اتومات) و به نظر من سواریه ماکسیما و شتابش اصلا با کمری قابل مقایسه نیست.
راجع به شتاب این کمری جایی خونده بودم که گفته بود به خاطر وزن زیاد و ابعاد بزرگ این خودرو 4 سیلندر روش جواب نمی ده و شتاب لازمه رو نداره(نسبت به ماشین های هم رده و هم قیمت خودش).

(البته از هر دوشون سرتر آزرا هست!)
بله ، اون که 100%!

ماکسیما 6 سیلندر هست و توی جاده وقتی میخوای سبقت بگیری خودشو نشون میده. کلا همه از شتاب ماکسیما تعریف می کنن ، یادمه اون اوایل رانندگیم چندباری خواستم با ماکسیما کورس سرعت بزارم ولی توو شتاب اولیه اینقدر سریع بود که با یه اختلاف زیاد ازم جلو می افتاد:31:...
من خودم با ماکسیمای دنده ای موافقم تا اتومات ، البته آخرین باری که اینجا قیمت گرفته بودم ماکسیمای اتومات حدود 39 تومن و دنده ای حدود 36 تومن بود.خودم فک می کنم دنده ایه این ماشین بیشتر توو شتاب خودشو نشون می ده.

در مورد مصرف هم باید بگم صد البته ماکسیما پر مصرفتر هست. صدی 12 میسوزونه اما اگر مراعات کنید و کمتر شتاب بگیرید تا 10 هم پایین میاد.
اگه مصرف سوختش همین قدر باشه اصلا مشکلی نیست ولی یکی از آشنایان گفته بود که کمری به ازای هر 100 تا 3.7 لیتر بنزین می سوزونه!می خواستم بدونم این حرف صحت داره یا نه!

Mojtaba-MCI
14-09-2009, 08:11
یه سوال دیگه ، توو روزنامه یه نقد از کار نمایندگی ایرتویا خوندم که نوشته بود :
"یه کمری تصادف کرده بود و سپر جلو و چراغ و جلو پنجره ش و چندتا چیز کوچیک دیگه ش آسیب دیده بود.صاحب ماشین برای تعمیر ماشین رو برد نمایندگی و سرآخر فاکتور تعمیرش شد 6 میلیون تومن!
اون شخص هرینه ی این قطعات و تعمیرات رو از بازار آزاد گرفت که یه چیزی حدود 2 میلیون تومن شد!"
می خواستم بدونم واقعا ایرتویا اینجوریه؟!یعنی اینقدر گرونتر از بازار آزاد می گیره؟!

corey
14-09-2009, 11:36
نه اتفاقا ایرتویا حداقل از نظر خدمات پس از فروش از سایر شرکت ها بهتره

در رابطه با جینا هم به نظرم الکی صبر نکن چون اولن رو وارد کردن خودرو توسط شرکت های دولتی زیاد نمیشه حساب کرد
بعدشم کمری امتحان خودش تو دنیا پس داده و فروش نیم ملیونیش تو آمریکای شمالی نشون میده که برترین اتومبیل گروه خودش هست

در رابطه با مصرف ماکسیما هم فکر نکنم اگه تو اتوبان با دور موتور خیلی پایین حرکت کنی بازم کمتر از 10 تا بسوزونه و این ارقام 8 لیتر و .... فکر نکنم صحت داشته باشه

Mojtaba-MCI
15-09-2009, 08:26
این سوالم رو هم جواب بدید ممنون میشم!البته صفحه ی پیش پرسیده بودم.ولی اینجا دوباره می پرسم.
راسته که می گن مصرف سوخت تویوتا کمری صدی 3.7 لیتره؟!

farshad bugatti
15-09-2009, 09:29
این سوالم رو هم جواب بدید ممنون میشم!البته صفحه ی پیش پرسیده بودم.ولی اینجا دوباره می پرسم.
راسته که می گن مصرف سوخت تویوتا کمری صدی 3.7 لیتره؟!
سلام دوست عزیز
میانگین مصرف سوخت کمری 4/8 لیتر هستش

farshad bugatti
15-09-2009, 09:34
پست تکراری...

Mojtaba-MCI
15-09-2009, 13:08
سلام دوست عزیز
میانگین مصرف سوخت کمری 4/8 لیتر هستش
به هرحال بازم عالیه!
ممنون.
دیگه باید تصمیم بگیرم...

brstrance
15-09-2009, 15:20
کمری خیلی جدیدتر و با کلاس تره!!!
من یه کمری رای دادم.

Mojtaba-MCI
16-09-2009, 11:15
درسته ، ولی یه مشکلاتی داره که باعث میشه سخت انتخابش کرد.مثلا اینکه 4 سیلندره ، شتاب بالایی نداره ، از همه مهم تر کارت سوخت بهش تعلق نمی گیره ولی خب سواری راحتی داره ، ظاهر شیک و باکلاسی داره و از همه مهم تر اینکه ساخت کمپانی عظیم تویوتاست...
ولی انصافا ماکسیما بعد از این همه سال از تولیدش هنوز هم ظاهر فوق العاده و زیبایی داره ، ضمن اینکه 6 سیلندره ، شتاب واقعا بالایی داره ، کارت سوخت بهش تعلق می گیره(ولی متاسفانه مصرفش بالاست) ، البته یه مقدار امکاناتش داخلیش نسبت به کمری ضعیف تره!فک می کنم بزرگترین مشکلش پیچیدن توو سرعت های بالا باشه.

Mojtaba-MCI
16-09-2009, 11:16
اما ماکسیما به خاطر ارتفاع پایینش بعید می دونم که راحت چپ کنه ، در کل احساس می کنم سیستم تعلیق قوی تری داشته باشه نسبت به کمری...

T.K
16-09-2009, 12:41
درسته ، ولی یه مشکلاتی داره که باعث میشه سخت انتخابش کرد.مثلا اینکه 4 سیلندره ، شتاب بالایی نداره ، از همه مهم تر کارت سوخت بهش تعلق نمی گیره ولی خب سواری راحتی داره ، ظاهر شیک و باکلاسی داره و از همه مهم تر اینکه ساخت کمپانی عظیم تویوتاست...
ولی انصافا ماکسیما بعد از این همه سال از تولیدش هنوز هم ظاهر فوق العاده و زیبایی داره ، ضمن اینکه 6 سیلندره ، شتاب واقعا بالایی داره ، کارت سوخت بهش تعلق می گیره(ولی متاسفانه مصرفش بالاست) ، البته یه مقدار امکاناتش داخلیش نسبت به کمری ضعیف تره!فک می کنم بزرگترین مشکلش پیچیدن توو سرعت های بالا باشه.

سلام به همه
چیزایی که من می خواستم بگم دوست عزیزمون آقا مجتبی گفتن
اما درباره کارت سوخت نمی دونم که به ماکسیما تعلق می گیره یا نه؟! اگه اطمینان دارین حتما بگین تا ما هم بدونیم:46:
و نکته مهمی که می خواستم بگم:
چند روز پیشا یه کمری میاد آینه یکی از بچه ها که 405 داشت میزنه
طرف فکر می کنه طور خاصی شده و میندازه دنبال کمری که بگیرش!!!:18:
وقتی سرعتش به بالای 150-160 میرسه کمری از یه دور برگردون که نزدیک چهار راه بوده دور میزنه و ...:27:
و 405 از بلوار میره بالا(به خاطر اینکه نمی توست بپیچه و چراغ هم قرمز بوده و کلی ماشین پشت چراغ)

نکته اخلاقی داستان:کمری هر وقت بخواد می پیچه ولی ماکسیما نـــــــــــــه(اون فیلم کنترل نامحسوس رو که یادتون نرفته)

T.K
16-09-2009, 12:57
چه جالب الان فهمیدم خود آقا مجتبی می خواد ماشین بگیره:دی
یه نفر می گفت هوندا آکورد نسل چهار (1992) از ماکسیما تو پیچ بهتر و با سرعت بالاتر می پیچه(راست و دروغش پای خودش)

در آخر باید بگم با نکاتی که دوستان گفتن ( خدمات ، کیفیت ساخت ، ایــــــــــــمنــــی ، به روز بودن و ...) نظر من کمریه

poria_mc
16-09-2009, 18:39
هوندا آکورد نسل چهار (1992) از ماکسیما تو پیچ بهتر و با سرعت بالاتر می پیچه
عجب حرف چرتی! مطمئن باش طرفی که پشت ماکسیما نشسته باشه این حرف رو نمیزنه!

خدمات
واقعا خدماتش حرف نداره! باید تویوتا داشته باشید تا بدونید چی میگم! اونهایی که ماشین رو پذیرش میکنن انگار دارن با قاتل پدرشون حرف میزنن!اما بعضی نمایندگی هاش خوبه!

کیفیت ساخت
مثال این ادعا فرمون و دسته دنده کمری هاییه که تو 10000 تا پوسته شده اند!

ایــــــــــــمنــــی ، به روز بودن
این دو مورد رو قبول دارم!
----------------------
از لحاظ قیمتی اگه بخواید هر دو صفرش رو انتخاب کنید یه چیزی حدود 16 تومن اختلاف دارن!(ماکسیما اتومات صفر 38 و کمری SE صفر 54 تومنه!) اما اگه کارکرده بخواید بگیرید ماکسیما 87 کم کارکرد رو میتونید 32-34 تومن و کمری رو 34-36 تومن بگیرید! نظر من روی کمریه! هر چند اگه با من باشه لذت سواری ماکسیما رو با هیچی عوض نمیکنم!

meha
16-09-2009, 18:47
خب ماکسیما بهش کاتر سوخت تلعق میگیره ولی همون 400 و 540 حساب میشه

poria_mc
16-09-2009, 19:02
خب ماکسیما بهش کاتر سوخت تلعق میگیره ولی همون 400 و 540 حساب میشه
ماکسیما تا 84 کارت سوخت داره و فعلا هم شارژ میشه! کی گفته لیتری 400 و 540 حساب میشه؟

meha
16-09-2009, 19:54
نه دوست عزیز بنده ماکسیما 84 تا چند ماه پیش داشتم شارژ نمیشد

ماه پیش هم که یک 88 گرفتم کارت سوخت داشت ولی سهمیه نداشت

مثل مورانو

یادتون رفته موتورش 3000 هست؟

ماشینهای داخلی موتور بالای 2000 سهمیه ندارند

poria_mc
16-09-2009, 20:14
میخوای کارت سوخت ماکسیما مدل 5/84 رو برات بفرستم تا باور کنی؟ بحثی روی صفرش نیست! اما مدل 84 به پایین کارت سوخت داره!کارت سوختتون خراب بوده!

:31:

مثل مورانو
واقعا چه مثال به جایی بود!

T.K
16-09-2009, 20:17

ماه پیش هم که یک 88 گرفتم کارت سوخت داشت ولی سهمیه نداشت

مثل مورانو

ماشینهای داخلی موتور بالای 2000 سهمیه ندارند

خدا رو شکر یه نفر خیال ما رو راحت کرد.
من یه لحظه کف کردم گفتین ماکسیما بنزین داره
آخه هر جوری فکر می کردم حجم موتورش از 3000 سی سی پایین تر نمی اومد:دی

در ضمن از پــــــوریــــــــــــا جون هم تشکر می کنم که ما رو به طرز خفن ناکی(هم خانواده خطر ناک)ضایع کردن:46:

درباره اون جریان هوندا آکورد هم باید بگم من فقط نقل قول کردم.

meha
16-09-2009, 23:55
والا پوریا جون همون موقع که با بی ام و 530 که زدی بهم همون موقع کارت سوخت ماکسیما 84 تو جیبم بود:دی

من مدل 82 دیدم که سهمیه داشته باشه...

آره بفرست برام....یا فیلم بگیر از کارت سوخت و بزن توی دستگاه که نشون بده....

آخه مورانو هم کارت سوخت داره ولی سهمیه نداره...

Mojtaba-MCI
17-09-2009, 11:36
دوستان ، من یه نکته ای بگم در مورد این کارت سوخت!
کارت سوخت به ماشین های بالای 2000 تعلق نمی گیره ولی به ماکسیما با اینکه 3000 تعلق می گیره و دلیلش هم اینه که ماکسیما تولید داخل و ساخت پارس خودرو هست.اصلا فلسفه ی ندادن کارت سوخت به ماشین های بالای 2000 این بوده که اغلب این ماشین ها وارداتی هستن و اگه به همشون بنزین تعلق بگیره دیگه کسی سمت ماشین های تولید داخل نمیره(مشکل گمرکات رو هم به این قضیه اضافه کنید لطفا.)ولی داستان ماکسیما یه چیز دیگه س!چون ساخت و مونتاژ داخل هست کارت سوخت می گیره.

corey
17-09-2009, 12:56
تا اونجا که میدونم برای ماشین های خارجی 1300 بود که فقط یاریس متونست کارت سوخت بگیره و برای ماشین های داخلی هم 2000 به بالا
کلا مجتبی کارت سوخت زیاد فکرت مشغل نکنه چون احتمال کم شدن سهمیه و گرون شدن بنزین و کلا همه چیز هست
ماشین مورد علاقت بخر تا بعدا پشیمون نشی

meha
17-09-2009, 13:10
جالبه من ماکسیما 84 و 88 داشتم هیچ کدوم سهمیه نداشت!

poria_mc
17-09-2009, 13:44
با سعید موافقم احتمالا تا آخر امسال کارت سوخت ها شارژ میشه و بعدش همه آزاد باید پیاده شن!
------------------------

در ضمن از پــــــوریــــــــــــا جون هم تشکر می کنم که ما رو به طرز خفن ناکی(هم خانواده خطر ناک)ضایع کردن
نکنه راننده ماکسی تو بودی؟:31:
تو جلوی من تو چشم من بهم فحش بده ولی به نیسان موتورز توهین نکن که جز مقدسات منه!:31:

Amin-Nasim
17-09-2009, 16:50
اگه کسی 40 میلیون بابت ماکسیما می ده حتما مشکلی بابت هزینه بنزین نداره

T.K
17-09-2009, 20:19
تو جلوی من تو چشم من بهم فحش بده ولی به نیسان موتورز توهین نکن که جز مقدسات منه!:31:

دستت درد نکنه.آقا پوریا این حرفا چیه ما نه به کسی توهین می کنیم و نه به علایق کسی.
نظر هر کس محترمه.
من فقط گفتم به نظر من چون دوستان می گن کیفیت ساخت ماکسیما اومده پایین در حال حاضر گزینه بهتر کمریه

راستی آواتار جدید مبارک:31:

Mojtaba-MCI
19-09-2009, 10:11
اگه کسی 40 میلیون بابت ماکسیما می ده حتما مشکلی بابت هزینه بنزین نداره
نه دوست من ، این طورا هم نیست.اگه شما دقت کرده باشین خیلی ها ماشین رو واسه ظاهر کارشون می خوان!
این جور افراد اغلب سر قضیه ی بنزین گیر دارن:20:!(البته این یه مثاله ، شاید با این قضیه برخورد کرده باشید...).
==========
می تونم از کارت سوخت یه ماشین دیگه استفاده کنم ولی به هرحال همیشگی نیست و آدم زورش میاد بنزین لیتری 150 تومن رو 400 ، 500 تومن پول بده.می دونید چی می گم؟!

pulp_152
19-09-2009, 12:01
اگه بتونی کنارش یک ماشین مدل پایین هم برای یکی از اعضای خونه مثلا داداش 18 سالت بگیری اگه داری مثل رنو یا پیکان که بنزینت تامین بشه دیگه مشکلی نداری ... کمری ماشین به روزیه و همه چی بهینه شده اما ماکسیما بیشتر حالت خودروهای امریکایی رو داره میتونی ماکسیمارو نسل جدید شورولت های قدیم بدونی

Mojtaba-MCI
19-09-2009, 12:57
من خودم ظاهر و طراحی ماکسیما رو خیلی دوست دارم ولی طراحی کمری هم چیزی کم نداره و ماشین با ابهتیه...
فک می کنم کمری بیشتر ماشین خانواده باشه تا جوون پسند و سرعتی.

corey
19-09-2009, 14:08
مجتبی چرا بحث الکی سختش می کنی
از نظر طراحی و کیفیت ساخت و به روز بودن و ... کمری برتره
ماکسیما هم موتور قوی تر و بهتری داره و....که به همش اشاره شده

ببین خیلی سادست از اون موقع که نسل جدید کمری اومد فروش ماکسیما افت محسوسی کرده و الان هم بیشتر مردم سراغ کمری میرن ولی اگه خودت بیشتر ماکسیما دوست داری بخر
ولی سعی کن انتخابت اونی باشه که خودت دوست داری تا بعدا پشیمون نشی

Mojtaba-MCI
19-09-2009, 14:46
کاملا درسته ، ممنون از یاد آوری...بحث زیادی کش پیدا کرده.همه چیز معلوم و واضحه!
دیگه وقت انتخاب کردنه.
ممنون از همگی!من دیگه سوالی ندارم...ولی اگه کسی موضوع خاصی راجع به مقایسه ی این دو ماشین داره می تونه اینجا مطرح کنه تا ما هم استفاده کنیم!

405BAZ
11-10-2009, 19:25
سلام بچه ها ...

اينقدر ما در مورد اين ماكسيما بحث كرديم كه خدايي بحث در موردش اسراف است وبس !

اما فقط به ذكر نظر خودم بسنده ميكنم !

من اگر واقعا امنيت و آسايش و راحتي و ارضا شدن خواستم از يك ماشين خوب تا قيمت 40 ميليون رو بخوام 100% ماكسيما رو انتخاب ميكنم .

اون هم دنده اتوماتيك .

موفق باشيد

aidinn
01-11-2009, 10:39
سلام دوستان.
من هم ماکسیما داشتم هم کمری.از نظر قدرت هیچ ماشینی مثل ماکسیما نیست.مخصوصا وقتی معکوس میکشی پرواز میکنه.ولی از نظر راحتی و نرمی کمری بهتر از ماکسیما هست.مخصوصا از نظر سوخت.ماکسیما در 100km حدود 18تا مصرف میکنه ولی کمری چیزی در حدود 11تا.در ضمن لوازم کمری همه جا فراون و ارزون تر از لوازم ماکسیما.

aidinn
01-11-2009, 11:09
سلام دوستان.
من هم نیسان ماکیسما داشتم و هم تویوتا کمری فول.از نظر قدرت هیچ ماشینی مثل ماکسیما نمیشه مخصوصا وقتی معکوس میکشی پرواز میکنه.ولب مصرف سوختش خیلی زیاده.در 100km حدود 18 تا مصرف داره در حالی که کمری حدود 11 الی 12 تا مصرف داره.از نظر نرمی کمری بهتر از ماکسیما هست البته به نظر من.چون من تازه 10 روزه کمری رو فروختم.در ضمن لوازم تویوتا هم ارزون هم فراون.کمری یک حسن دیگه هم داره و اون اینکه دنده تیپترونیک چند حالته داره . رانندگی با اون بهتره ولی گیربکس ماکسیما خشکه.یه پیشنهاد هم دارم کمری مدل se بهتره و جوون پسند.من که راضی بودم از se.

gcsinfo
01-11-2009, 13:01
سلام دوستان عزیزم...
یه چند تا تجربه شخصی رو در مورد کمری و ماکسیما میخوام خدمتتون عرض کنم.
خودم ماکسیمای اتومات 88 دارم...

کارت سوخت بهش تعلق میگیره ولی 400 تومن حساب میشه.500 لیتر سهمیه توش هست برای بار اول.

شتابش فوق العادست....یعنی به طور باورنکردنی بالاست...روی این که هیچ بحث و شکی نیست...حتی هندلینگش هم از کمری فول سر تر هست ولی امکانات کمری واضح هست که بیشتر و به روز تره...
ماکسیما کمری رو توی یه چشم به هم زدن میگیره...تجربه شخصی که داشتم ماکسیما این ماشین ها رو تونست بگیره: انواع کمری ها ، سوناتا ، موسو ، مگان ، بنز سی200 ، سانتافه ، پژو 407.
اینا شاخصاش بود.

راجع به پیچیدن توی پیچ های تند من موافقم...پیچهای نه چندان تند تا آستانه تند رو به خوبی و نرمی باور نکرنی ( به دلیل ارتفاع کم ماشین) میپیچه ولی توی پیچ های تند کنترل کمابیش سخت میشه مخصوصا عقب ماشین.

مصرف سوخت طبق ترجبه شخصی روی مدل 88 اگر به دفعات از مدل تعویض دنده ی اسپرتی استفاده نکنین روی 8.30 هست و اگر از اون استفاده کنین بیش از 11 نمی رسه...ابته ماشین رو 2 ماه بیشتر نیست که دارم شاید بعدش این رقم بیشتر بشه شایدم نه...

poria_mc
01-11-2009, 16:22
در 100km حدود 18 تا مصرف داره
من همه جور ماکسیمایی سوارشدم ولی هیچکدومشون به صدی 18 مصرف نرسیده بودن! بدتربنشون با رانندگی من مصرفش صدی 15 بود! این حرف رو اصلا قبول ندارم!

در ضمن لوازم کمری همه جا فراون و ارزون تر از لوازم ماکسیما.
معذرت میخوام شاید لحنم خوب نباشه ولی در مورد این حرف فقط میتونم بگم این جمله بالا به معنای واقعی چرته!! الان همه میدونن لوازم ماکسیما فراوونه و ارزونتر از لوازم ماشینی مثل 206!! شما کدوم یک از لوازم کمری رو دیدی که ارزونتر باشه؟؟

کمری یک حسن دیگه هم داره و اون اینکه دنده تیپترونیک چند حالته داره .
شما مطمئنی که کمری داشتی؟؟ ماشین دیگه ای نبوده؟؟ هیچ کدوم از کمری های ایران دنده تیپ ترونیک ندارن به جز مدلهای 6 سیلندر که اون هم طبق آمار فقط 47 دستگاه وارد کشور شده!

ولی گیربکس ماکسیما خشکه
بازم من شک دارم شما سوار ماکسیما هم شده باشی! چون گیربکس ماکسیما اصلا خشک نیست! یکم گیربکسش سنگین هستش که اون هم به خاطر موتور پر قدرتشه ولی به هیچ عنوان خشک نیست!

milky way
01-11-2009, 17:49
ماکسیما موتور قویتری داره والبته پر مصرف تر ولی گیبرکس اتومات ماکسیما هم واقعاً قدیمی و ناجالبه و همون کلی اختلاف ایجاد میکنه بین دنده دستیش و اتوماتش. امکانات کمری هم بهتره و ماشین امن تریه. کلاً کمری جدیدتر و به نظر من بهتر مگه خیلی دنبال قدرت موتور بالاتر و سرعت شتاب باشی که ماکسیما با گیربکس دستی اونطوری بهتره.

farshad bugatti
01-11-2009, 20:34
من کمری رو توصیه میکنم درسته ماکسیما ماشینه خوبیه اما دیگه قدیمی شده...و امکانتش نسبت به هم کلاس هاش کمه و مصرفش هم زیاده درسته پر کیفیت ترین خودروی داخل هستش اما من ماکسیمای 83 رو با 88 عوض نمیکنم به نظر من کمری گزینه خوبیه.

morisiona
02-11-2009, 09:55
اگه منظورتون کمری های داخل ایران باشه این کمری ها به جز تعداد انگشت شماری شون ما باقی اونها در مدل 2007 4 سیلندر هستندحالا می خواد فول باشه
همه چیز خودرو ظاهر نیست که
این رو زمانی متوجه خواهید شد که در یک کل تو کل خیابانی از ماکسیما جا بمونید.
ضمن این که من هر 3 مدل رو سوار شدم
ماکسیما - کمری 2007 - کمری گرند
کمری گرند پایین ترین تیپش هم 6 سیلندر و میشه گفت ماکسیما از گرند زیبا تر هست اما از کمری 2007 نه !
من ماکسیما رو پیشنهاد می کنم !
ضمن این که قیمت هاشون نزدیک به همه .

farshad bugatti
02-11-2009, 14:30
اگه منظورتون کمری های داخل ایران باشه این کمری ها به جز تعداد انگشت شماری شون ما باقی اونها در مدل 2007 4 سیلندر هستندحالا می خواد فول باشه

همه کمری ها 4 سیلندر هستند فول بودن ربطی به موتور نداره فقط تعداد محدوی 6 سیلندر وارد شده.

همه چیز خودرو ظاهر نیست که
این رو زمانی متوجه خواهید شد که در یک کل تو کل خیابانی از ماکسیما جا بمونید.

همه چیز هم به شتاب و سرعت نیست هر ماشین به سلیقه هرکس بستگی داره اینجا بخش مشاوره هستش و باید هرکس را با توجه به معیار و خواسته هاشون راهنمایی کرد البته راهنمایی شما درسته منم نمیگم ماکسیما ماشینه بدیه....بحث قیافه هم باز سلیقه ای هستش.

morisiona
02-11-2009, 19:20
همه کمری ها 4 سیلندر هستند فول بودن ربطی به موتور نداره فقط تعداد محدوی 6 سیلندر وارد شده.

همه چیز هم به شتاب و سرعت نیست هر ماشین به سلیقه هرکس بستگی داره اینجا بخش مشاوره هستش و باید هرکس را با توجه به معیار و خواسته هاشون راهنمایی کرد البته راهنمایی شما درسته منم نمیگم ماکسیما ماشینه بدیه....بحث قیافه هم باز سلیقه ای هستش.

دوست مهربونم من هم مثل شما توصیه و نظر خود رو بر حسب تجربه ام بیان کردم
و اگر نه برای من مهم نیست که کدوم رو می خوان برتر اعلام کنن
این که شما می گین فولش هم 4 سیلندر هست درسته اما به نظر بعضی ها شرکت ها
به موازات این که اپشن خودرو بالا می رود قدر موتور هم بالا می رود این رو هم بر حسب تجربه میگم .
امید وارم جسارت نکرده باشم و سوءتفاهمی پیش نیورده باشم.

Mojtaba-MCI
03-11-2009, 17:51
دیدم این بحث ادامه پیدا کرده گفتم یه سری مطالب از مجله ی "پلاک" بگم تا شما هم استفاده کنید...

Mojtaba-MCI
03-11-2009, 22:20
به نقل از "پلاک" :
مقایسه ی نیسان ماکسیما و تویوتا کمری از چند قسمت.

1 - تعداد و آرایش سیلندر/سوپاپ
2 - حجم موتور(سی سی)
3 - قدرت(اسب بخار)
4 - شتاب 0 تا 100(ثانیه)
5 - مصرف ترکیبی(لیتر در 100 کیلومتر)
6 - قیمت(میلیون تومان)
=========================
1)اعداد و ارقام به ترتیب برای نیسان ماکسیما :
1 - 6 سیلندر/24 سوپاپ
2 - 2998 سی سی
3 - 227 اسب بخار
4 - دو حالت دستی و اتوماتیک - دستی : 6.9 ثانیه ، اتوماتیک : 8.4 ثانیه
5 - دو حالت دستی و اتوماتیک - دستی : 11.5 لیتر ، اتوماتیک : 10.4 لیتر
6 - دو حالت دستی و اتوماتیک - دستی : 36/500 ، اتوماتیک : 39/850

2)اعداد و ارقام به ترتیب برای تویوتا کمری :

1 - 4 خطی/16 سوپاپ
2 - 2362 سی سی
3 - 157 اسب بخار
4 - 9 ثانیه
5 - 8.2 لیتر
6 - سه حالت که به ترتیب :
44/400 : GL
GLX : 49/700 - 51/100
SE : 51 - 53
===============
فک کنم همه چیز کاملا واضح و روشن باشه.من به شخصه ماکسیما رو ترجیح می دم!
یکی به دلیل طراحی فوق العاده زیبا و دیگه اینکه ماشین پرسرعت تریه نسبت به کمری.قیمت متعادل تری هم داره ضمن اینکه کارت سوخت هم بهش تعلق می گیره.کلا با نیسان بهترم تا با تویوتا...

farshad bugatti
03-11-2009, 23:16
ضمن اینکه کارت سوخت هم بهش تعلق می گیره.

به خودرو های داخلی تا سقف 2000 سی سی کارت سوخت تعلق میگیره.
هیچ یک از این دو کارت سوخت ندارند.

D r i v e r
03-11-2009, 23:22
کارت سوخت داره
فقط چیزی که هست سهمیه ای بهش تعلق نمیگیره :46:

Mojtaba-MCI
04-11-2009, 14:36
چرا فرشاد جان ، بهش کارت تعلق می گیره.
به ماشین های وارداتی بالای 2000 کارت تعلق نمی گیره نه ساخت داخل.

farshad bugatti
04-11-2009, 15:33
چرا فرشاد جان ، بهش کارت تعلق می گیره.
به ماشین های وارداتی بالای 2000 کارت تعلق نمی گیره نه ساخت داخل.
همین طور که امیر هم گفت کارت سوخت داره. ماکسیما اول داره ولی بعدا دیگه شارژ نمیشه پس دیگه یعنی نداره...:31:
برای ماشین های وارداتی تا سقف 1300 سی سی که همون تویوتا یاریس شامل اون میشه و برای داخلی تا سقف 2000 سی سی که مزدا3 وسوزوکی و.......شامل میشه.