مشاهده نسخه کامل
: آنتی ویروس برای لینوکس
gamecrazy
12-09-2009, 05:08
می خواستم بدونم آیا واقعا برای لینوکس آنتی ویروس لازم هست؟
اگر هست کدومش بهتره؟
اگر هم نیست پس چرا وجود داره ؟ مثل اینا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و خیلی از شرکت های معروف دیگه مثل AVGکه برای لینوکس آنتب ویروس تولید می کنن.
gamecrazy
12-09-2009, 05:15
آخخخخخخخخخخخ ببخشید دوبار کلیک کردم تاپیک تکراری شد .
لازم؟! بستگی داره منظورتون از لازم چی باشه! در حال حاضر ویروسی که بخواد سیستم شمارو تهدید کنه برای لینوکس وجود نداره اما استفاده از آنتیویروس نه تنها ضرری نداره بلکه مفید هم هست و بنده هم توصیه میکنم!
اما اینکه چرا وجود داره؟! خوب مسلما اگه روزی ویروسی که بخواد تهدیدی برای سیستمتون باشه نوشته بشه، آپدیت کردن آنتیویروس موجود خیلی راحتتره و اصلا امکانش هست که توسط همون آنتیویروس که روی سیستمتون نصبه بدون اینکه متوجه بشین شناسایی و نابود بشه!
در ثانی بعضی وقتها ویروسهای ویندوزی با اینکه توی لینوکس نمیتونن فعالیت خودشونو انجام بدن اما همینکه روی دیسک شما وجود دارن دردسر ساز میشن! بعنوان مثال ممکنه شما یک فلشمموری یا یک حافظهی موبایل داشته باشین که ویروسی شده باشه و بخواین اونو ویروسیابی کنین اگه روی سیستمتون آنتیویروسی نصب نباشه چکار میکنین؟ میرین منت یکی دیگه که روی سیستمش ویندوز هست رو میگیرین؟
در نهایت من آنتیویروس XFProt رو بهتون توصیه میکنم که یکی از آنتیویروسهای قوی و رایگان تحت لینوکسه. اگه هم خواستین آنتیویروس دیگهای رو استفاده کنین، مطمئنن Avast که توی سیستمعامل ویندوز محبوبیت چشمگیری کسب کرده، میتونه گزینه مناسبی باشه!
در مورد ۲ گزینه انتخابی شما هم
KasperSky بدلیل پشتیبانی ضعیفش اصلا توصیه نمیکنم هرچند تابحال ورژنی برای کلاینت لینوکس بیرون نداده و اون گزینهای که لینک دادین هم مربوط به File Server هست.
Panda هم که سالهاست جزو آنتیویروسهای ضعیف محسوب میشه و بجای اون توصیه میکنم سری به محصولات سیمانتک بزنید!
قبلا شرکت Grisoft هم یک نسخه لینوکسی داشت که نمیدونم هنوز هم داره یا نه. اگه باشه محصولات این شرکت هم انتخابهای خوبی هستند ولی باز هم انتخاب اول من XFPROT هست که الآن روی سیستمم نصبه و توی ۲ حالت گرافیکی و خط فرمان میشه ازش استفاده کرد.
gamecrazy
13-09-2009, 13:40
در ثانی بعضی وقتها ویروسهای ویندوزی با اینکه توی لینوکس نمیتونن فعالیت خودشونو انجام بدن اما همینکه روی دیسک شما وجود دارن دردسر ساز میشن! بعنوان مثال ممکنه شما یک فلشمموری یا یک حافظهی موبایل داشته باشین که ویروسی شده باشه و بخواین اونو ویروسیابی کنین اگه روی سیستمتون آنتیویروسی نصب نباشه چکار میکنین؟ میرین منت یکی دیگه که روی سیستمش ویندوز هست رو میگیرین؟
ممنون از راهنمایی راهنمایی کامل ،پس آنتی ویروس های لینوکس ویروس های ویندوز رو هم می شناسن!! یعنی اگه یه سیستم ویندوزی ویروسی شد میشه بدون اینکه نگران آلوده شدن سیستم خودمون باشیم هاردشو وصل کنیم و ویروس هاشو پاک کنیم ؟
iphone3g
19-09-2009, 13:28
آره میشه سیستمت هم آلوده نمیشه ولی بهترینش XFprot نیست اصلا Fprot در رده چهرم-پنجمه.
اینم یه تست در مورد مقایسه آنتی ویروس های لینوکس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین اگر می خوای با ویندوز فایل شر کنی Antivirus نصب کن و گرنه لازمت نمی شه.
در آخر هم Calm رو پیشنهاد میکنم.
محمد رضا بهرامی
13-06-2012, 16:32
بالاخره بهترین انتی ویروس واسه لینوکس چیه؟
Open-Source
13-06-2012, 18:37
به آنتی ویروس هیچ نیازی نیست (بیشتر جنبهٔ تبلیغاتی دارن).
ولی استفاده از فایروال مفیده (در سرور ها وجودش ضروریه).
موفق باشید...
محمد رضا بهرامی
13-06-2012, 19:57
من که سرور نیستم از سیستم واسه کامپیوتر های خانگی استفاده میکنم.آنتی ویروس استفاده کنم یا فایروال.
چه نرم افزاری از همه بهتره به نظر شما؟
من که سرور نیستم از سیستم واسه کامپیوتر های خانگی استفاده میکنم.آنتی ویروس استفاده کنم یا فایروال.
چه نرم افزاری از همه بهتره به نظر شما؟
دوست عزیز گنو/لینوکس ویندوز نیست.
شما هیچ نیازی به هیچ برنامه آنتی ویروسی ندارید.
برنامه فایروال هم در بیشتر اوقات نیاز نیست.
محمد رضا بهرامی
13-06-2012, 23:07
دوست عزیز میدونم گنولینوکس ویندوز نیست.ولی مگه امکانداره فلش ویروسی بهش وصل کنم.یا رو یه سیستم یا تا سیستم عامل نصب کنم که ویروس بره تو درایو ویندوزم؟
ویروسهای ویندوز روی لینوکس اجرا نمی شن کار نمی کنن.
البته یه برنامه calmAV هست که برای از بین بردن ویروس های ویندوزی استفاده می شه
محمد رضا بهرامی
13-06-2012, 23:47
یعنی نیاز به هیچ چی نیست؟
شنیده بودم لینوکس ویروس نمیگیره ولی نه تا این حد دیگه!
در هر صورت ممنون
من دارم بخاطر ویروس نگرفتن میام تو فضای کاری لینوکس! عاقلانه هست!؟
من دارم بخاطر ویروس نگرفتن میام تو فضای کاری لینوکس! عاقلانه هست!؟
به نظر من هر دو رو کنار هم داشته باشین. هم ویندوز هم لینوکس. چون ممکنه به هرکدوم در شرایطی نیاز پیدا کنین.
------------------------------------
یه فایروال خوب مثل کومودو برای لینوکس وجود داره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.