PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کرک ویندوز 7

صفحه ها : 1 [2] 3

nekooee
11-03-2010, 10:06
nسلام

دوست عزیز آخرین ورژن همین 2.2.5 هست. بعد از اون هنوز ورژنی نیومده

NELLY
12-03-2010, 17:03
من کرک wat 2.2.5 دارم. می خوام خط شکنی کنم :21:

یکم دیگه نصب میکنم می گم چی شد :8:

اونائی که این پچ جدید رو آپدیت کردند حتما تاحالا چپه شدند :31:

---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------

منتظر باشید تا ورژن جدید RemoveWat بیاد !

---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------

mohsen_1363
12-03-2010, 17:51
wat 2.2.6
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

nekooee
12-03-2010, 18:02
دوستان من بالاخره ویندوز سایت --------- را موفق شدم دانلود کنم. یکی از خوبیهای این ویندوز این هست که دیگه نیازی به کرک نداره یعنی وقتی نصب میکنید خودش به صورت OEM فعال هست. فقط باید آپدیتهایی که فبلا راجب بهشون بحث شد نگیرید و ریست نمیشه!
موفق باشید

NELLY
12-03-2010, 18:39
دوستان من بالاخره ویندوز سایت --------- را موفق شدم دانلود کنم. یکی از خوبیهای این ویندوز این هست که دیگه نیازی به کرک نداره یعنی وقتی نصب میکنید خودش به صورت OEM فعال هست. فقط باید آپدیتهایی که فبلا راجب بهشون بحث شد نگیرید و ریست نمیشه!
موفق باشید

قبلا هم مشکلی به شکلی که شما فکر میکنید با کرک کردن ویندوز وجود نداشت
یعنی کسی که ویندوزش رو کرک کرده اگه بعضی از پچ های آپدیت رو نصب نمی کرد ویندوزش همچنان کرک شده باقی می موند

nekooee
12-03-2010, 18:53
نه دوست عزیز شما اشتباه می کنید اولا همین الآن هم کسایی ورژنهای قبل از build 7600 رو داشتندن بیشترشون دچار مشکل ریست شدند. و همچنین کسایی که ورژن 7600 هم داشتند به جز چند تا از کرکهای موجود که به سرعت در هفته اخیر داره به تعدادشون اضافه میشه بقیه کرکها همه به مشکل ریست بر خورد می کردند. ! مخصوصا کرکهایی که OEM نبودند!
التبه حرف شما درست هست که تعدادی هم این مشکل رو نداشتند اما به هر حال تو این چند روز که اینجا بحث می کردیم متوجه چنین مشکلی برای خیلیها شدیم.
من خودم از آن دست کسایی هستم که هیچ موقع ویندوزم رو آپدیت نمی کنم و بدون آپدیت کردن به اون مشکل دچار شدم
موفق باشید

NELLY
12-03-2010, 19:58
wat 2.2.6

اول تشکر
دوم اینکه تو مشخصاتش نوشته که ورژن 2.2.5 است اما حجمش از 2.2.5 قبلی بیشتره پس احتمالا اون نیست
تا اونجائی که من از نوشته های خود Hazar خوندم دوتا نسخه جدید هست یه 2.2.5.0 و یه 2.2.5.2 ،شاید این دومی باشه
سوم هم اینکه متاسفانه برای کسانی که ویندوزشون رو آپدیت کردند کار نمی کنه

nekooee
12-03-2010, 20:02
قضیه حجم نمی دونم چیه اما یکی هم من چند صفحه قبل گذاشتم که حجمش 6 مگابایت هست و از همه اینها حجمش بیشتر. ولی دلیلش رو نمی دونم. از سایت معتبری هم گرفتم!

mohsen_1363
12-03-2010, 21:02
اول تشکر
دوم اینکه تو مشخصاتش نوشته که ورژن 2.2.5 است اما حجمش از 2.2.5 قبلی بیشتره پس احتمالا اون نیست
تا اونجائی که من از نوشته های خود Hazar خوندم دوتا نسخه جدید هست یه 2.2.5.0 و یه 2.2.5.2 ،شاید این دومی باشه
سوم هم اینکه متاسفانه برای کسانی که ویندوزشون رو آپدیت کردند کار نمی کنه

راستش الان که شما گفتی تستسش کردم
اره
حق باشماست
ولی من که همه اپدیتهامو کردم با همون 2.2.5 مشکلی هم ندارم
فکر نکنم نیاز ی به این باشه

Dr Hannibal
12-03-2010, 21:34
اونائی که این پچ جدید رو آپدیت کردند حتما تاحالا چپه شدند :31:

----------

نه دوست عزیز وین من کاملا رو پاست خودتو نراحت نکن ;)

عکس هم گذاشتم. ویندوز ما شاید اصل نباشه ولی کرک ها اورجیناله :27:

Dr Hannibal
12-03-2010, 21:58
موفق باشید

من هم چند ماه پیش cd رو از بیرون تهیه کردم همین حالت بود. خودش oem بود و همون کرکی که خیلی وقت پیش اومده بود و موقعه نصب خودش کرک میکرد هست و اپدیت هم تا یکی دو هفته پیش میشد :20:

---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------

wat 2.2.6

این کرک هم کل سیستم جینیون نابود میکنه یا نه ؟

ممنون :8:

nekooee
12-03-2010, 22:02
بله کلا همه کرک ها WAT قسمت genuine رو نابود می کنند

NELLY
12-03-2010, 23:23
نه دوست عزیز وین من کاملا رو پاست خودتو نراحت نکن ;)

عکس هم گذاشتم. ویندوز ما شاید اصل نباشه ولی کرک ها اورجیناله :27:

پس خیلی عجیبه چون من که دیدم شما خط شکنی کردی جوگیر شدم و این پچ آخری رو آپدیت کردم

اما از همون روز به مشکل برخوردم :41:

شما یه بار NotePad رو اجرا کن ببین اون پیغام مخصوص Genuine داده نمیشه ؟

nekooee
12-03-2010, 23:30
دوست عزیز الآن چند مدل از هکها جواب مبدند ولی همشون راهش اینه که آپدیت نکنی و همچنین قبل از اونها کرک دیگری نصب نکرده باشی. بعضی کرکها روی بعضی سیستمها جواب نمیده. من دلیلش رو نمیدونم اما تنها کرکی که روی همه سیتمها جواب میده wat هست. کرکی که مهران هم تو چند تا پست قبل گذاشته روی بیشتر سیستمها جواب میده. چندتای دیگرم هست.
شما خودت رو به خاطر اون پیام genuine ناراحت نکن برات مشکلی به وجود نمیاره!

لیست کرکهایی که همه تست شدند و مشکلی ندارند:

RemoveWAT 2.2.5
Windows 7 Loader v1.7.7 by Daz
7Loader 1.6.1d by Hazar
Windows 7 Loader eXtreme Edition 3.118

moein_sg
13-03-2010, 00:51
این آخری رو تست کردم باز نمیشد اصلاً
ورژن قبلی رو گرفتم
خوب بود
کارمو راه انداخت

sina3000m
13-03-2010, 05:19
سلام...
من ازکرک Wat 2.2 استفاده کردم و اون قسمت مربوط به اکتیو کردن کاملا حذف شد...اما حالا که با برنامه everest نگاه میکنم اون تایمر هنوز فعاله و روزانه بطور پنهانی داره کم میشه ...پس من فکر میکنم بهتره که از یه کرک دیگه استفاده کنید...

nekooee
13-03-2010, 11:54
دوست عزیز اگر قبل از اینکه از هر کرکی استفاده کنی ازwat استفاده کنی وآپدیت هم خاموش کنی مطمئن باش ویندوزت از کار نمی افته. همینطور چند کرک دیگری هم که چند پست قبل نام بردم. اینها تست شده هستند....

nekooee
13-03-2010, 11:54
دوست عزیز اگر قبل از اینکه از هر کرکی استفاده کنی ازwat استفاده کنی وآپدیت هم خاموش کنی مطمئن باش ویندوزت از کار نمی افته. همینطور چند کرک دیگری هم که چند پست قبل نام بردم. اینها تست شده هستند....

mojtabaalemi
13-03-2010, 12:16
ما حالا که با برنامه everest نگاه میکنم اون تایمر هنوز فعاله و روزانه بطور پنهانی داره کم میشه ...پس من فکر میکنم بهتره که از یه کرک دیگه استفاده کنید...
توی سرچ استارت بزن winver و اینتر بزن ببین اونجام تایم میندازه ؟

NELLY
13-03-2010, 12:17
دوست عزیز الآن چند مدل از هکها جواب مبدند ولی همشون راهش اینه که آپدیت نکنی و همچنین قبل از اونها کرک دیگری نصب نکرده باشی. بعضی کرکها روی بعضی سیستمها جواب نمیده. من دلیلش رو نمیدونم اما تنها کرکی که روی همه سیتمها جواب میده wat هست. کرکی که مهران هم تو چند تا پست قبل گذاشته روی بیشتر سیستمها جواب میده. چندتای دیگرم هست.
شما خودت رو به خاطر اون پیام genuine ناراحت نکن برات مشکلی به وجود نمیاره!

لیست کرکهایی که همه تست شدند و مشکلی ندارند:

RemoveWAT 2.2.5
Windows 7 Loader v1.7.7 by Daz
7Loader 1.6.1d by Hazar
Windows 7 Loader eXtreme Edition 3.118

این 3 تا آخری از همون نوع کرکهائی هستند که در قسمت بوت یه گزینه جدید می سازند و باید از اونجا وارد ویندوز شد؟؟
این رو به این دلیل می پرسم چون من به دلایلی نمی خوام از این نوع کرکها استفاده کنم....

Open-Source
13-03-2010, 12:23
دوستان میتونند از این کرک جدید هم استفاده کنند.
خیلی کارش درسته.
این آخرین نسخه هستش.
99.9 % تضمینی.

Windows 7 Loader eXtreme Edition v3.119 MultiLang (SAFE) [x86 & x64] l 10.4 MB

nekooee
13-03-2010, 12:24
این 3 تا آخری از همون نوع کرکهائی هستند که در قسمت بوت یه گزینه جدید می سازند و باید از اونجا وارد ویندوز شد؟؟
این رو به این دلیل می پرسم چون من به دلایلی نمی خوام از این نوع کرکها استفاده کنم....

نه دوست عزیز اینها هیچکدوم منوی بوت نمی سازند. مخصوصا دومی رو من به شما توصیه می کنم هم genuine رو از بین نمیبره و هم ریست نمیشه. فقط نباید آپدیت کنید. و 100 درصد تست شده...

Dr Hannibal
13-03-2010, 14:50
پس خیلی عجیبه چون من که دیدم شما خط شکنی کردی جوگیر شدم و این پچ آخری رو آپدیت کردم

اما از همون روز به مشکل برخوردم :41:

شما یه بار NotePad رو اجرا کن ببین اون پیغام مخصوص Genuine داده نمیشه ؟

خیر سالمه سالمه خدارو شکر

این کرک من بود که خیلی وقت پیش اجرا کردم

تا حالا هم هیچ اپدیتی از زیر دستم در نرفته :20:

---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

نه دوست عزیز اینها هیچکدوم منوی بوت نمی سازند. مخصوصا دومی رو من به شما توصیه می کنم هم genuine رو از بین نمیبره و هم ریست نمیشه. فقط نباید آپدیت کنید. و 100 درصد تست شده...

اگه قرار باشه اپدیت نکنیم که کرک گذشته های دور دست هم که جواب میده ;)

کرک خوبش همینه که بشه فول اپدیت بود :8:

mohsen_1363
13-03-2010, 17:26
سلام دوستان
امروز ساعت8.30 صبح بدون اینکه به چیزی دست بزنم سیستم مشغول دانلود بود که یهو دیدم صفحه ابی یا همون صفحه مرگ اومد وری استارت شد
دوباره بالا اومد بعد 5 ثانیه دوباره ریاستارت ، اصلا مهلت نمیداد به چیزی دست بزنم :41:
خلاصه منم تسلیم به عوض کردن ویندوز نشدم که بعد از یکی دو ساعت ور رفتم مشکل حل شد
در حالت سیف مود و به قسمت سیستم ریاستور رفتم دیدم هیچ پوینتی وجود نداره به جز الان
روی همون ریاستور کردم گوش شیطون کر تاحالاکه مشکلی نیست ، تا من باشم که هر اپیدتی رو نزنم بره :31:
نمیدونم مربوط به اپیدیت اخر ویندوز هست یانه Update for Windows 7 (KB976264
Installation date: ‎3/‎12/‎2010 5:36 PM
دوستان اگه مشکل منو کسی داشته بگه تا ببینم فقط من بودم یا ؟

M E H R A N
13-03-2010, 17:35
سلام دوستان
امروز ساعت8.30 صبح بدون اینکه به چیزی دست بزنم سیستم مشغول دانلود بود که یهو دیدم صفحه ابی یا همون صفحه مرگ اومد وری استارت شد
دوباره بالا اومد بعد 5 ثانیه دوباره ریاستارت ، اصلا مهلت نمیداد به چیزی دست بزنم :41:
خلاصه منم تسلیم به عوض کردن ویندوز نشدم که بعد از یکی دو ساعت ور رفتم مشکل حل شد
در حالت سیف مود و به قسمت سیستم ریاستور رفتم دیدم هیچ پوینتی وجود نداره به جز الان
روی همون ریاستور کردم گوش شیطون کر تاحالاکه مشکلی نیست ، تا من باشم که هر اپیدتی رو نزنم بره :31:

بله این آپدیت مال مخصوص تشخیص دادن ویندوز های اورجینال از کرک شده از طرف مایکروسافت ارائه شده و هر کسی این آپدیت رو بگیره احتمال از کار افتادن کرک و در نتیجه ویندوز را خواهد داشت.

Microsoft Genuine validation اسم اصلی آپدیتی هست که شما گرفتید.

Advanced Ali-001
13-03-2010, 18:42
بله این آپدیت مال مخصوص تشخیص دادن ویندوز های اورجینال از کرک شده از طرف مایکروسافت ارائه شده و هر کسی این آپدیت رو بگیره احتمال از کار افتادن کرک و در نتیجه ویندوز را خواهد داشت.

Microsoft Genuine validation اسم اصلی آپدیتی هست که شما گرفتید.

ممنون از همه دوستان این تایپیک من همهی صفحات گشتم ولی مطلب تکراری زیاد داشت موندم این همه پست الکی میدن......:41:
بگزریم...........
دوستان تمام این کراکاتونو امتحان کردم ولی همشون گیر دادن باورتون میشه ویندوزم معمولیه از این شرکتیاس ولی سریال نامبر نداره گیر سه پیچ داده که باید الا باید که سریالشو وارد کنید کسی نداره باورتون میشه من تو خونه adsl دارم الان تو کافی نت دارم این چیزارو مینوسم خواهش میکنم عاجزانه کمکم کنید:41::11:

M E H R A N
13-03-2010, 18:52
ممنون از همه دوستان این تایپیک من همهی صفحات گشتم ولی مطلب تکراری زیاد داشت موندم این همه پست الکی میدن......:41:
بگزریم...........
دوستان تمام این کراکاتونو امتحان کردم ولی همشون گیر دادن باورتون میشه ویندوزم معمولیه از این شرکتیاس ولی سریال نامبر نداره گیر سه پیچ داده که باید الا باید که سریالشو وارد کنید کسی نداره باورتون میشه من تو خونه adsl دارم الان تو کافی نت دارم این چیزارو مینوسم خواهش میکنم عاجزانه کمکم کنید:41::11:

دوست عزیز من منظور شما رو از اینکه میگید ویندوزتون از این شرکتیاست رو متوجه نشدم. یعنی چی؟ بیشتر توضیح بدید.

اگر ویندوز شما یک ویندوز خام و دستکاری نشده باشه با کرک ها نباید مشکلی داشته باشه. اما اگر ویندوز شما کرک شده باشه و الان کرکش به دلایلی مثل آپدیت کردن ویندوز پریده و دیگه کار نمیکنه اون یک بحث دیگه است و در این صورت امکان دوباره فعال کردنش از طریق یک کرک دیگه شاید 1 درصد باشه. بهترین کاری که شما میتونید انجام بدید گیر آوردن یک نسخه اورجینال و دستکاری نشده است.

در هنگام نصب ویندوز را بدون سریال نصب کنید و بعد یکی از کرک ها رو اجرا کنید.

Advanced Ali-001
13-03-2010, 18:57
دوست عزیز من منظور شما رو از اینکه میگید ویندوزتون از این شرکتیاست رو متوجه نشدم. یعنی چی؟ بیشتر توضیح بدید.

اگر ویندوز شما یک ویندوز خام و دستکاری نشده باشه با کرک ها نباید مشکلی داشته باشه. اما اگر ویندوز شما کرک شده باشه و الان کرکش به دلایلی مثل آپدیت کردن ویندوز پریده و دیگه کار نمیکنه اون یک بحث دیگه است و در این صورت امکان دوباره فعال کردنش از طریق یک کرک دیگه شاید 1 درصد باشه. بهترین کاری که شما میتونید انجام بدید گیر آوردن یک نسخه اورجینال و دستکاری نشده است.

در هنگام نصب ویندوز را بدون سریال نصب کنید و بعد یکی از کرک ها رو اجرا کنید.

نوچ بابا ویندوزم از این معمولی هاس که شرکت نیو تچ زده بیرون ولی لامصب خوب کار میکردا سی روز گزشته گیر میده که آکتیویتش کن فقطم سریال نلمبر میخواد چیکار کنم؟
شما اصلا فکر کن من 20000000بارویندوز نصب کردمو یکی یکی کراکارو توش امتحان کردم ولی نشد گیر میده چیکار کنم باید با ویندوزای مسخره سرکنم:13:

xeNociDe
13-03-2010, 19:10
يك فكر جالب براي شما علي جان...
برو به اون قسمتي DELETE‌رو ميزني بعد تاريخ كامپيوتر رو 30 روز بيار عقب اونوقت دوباره ريبوت كن بيا احتمالاً درست شده اين كارو بكن تا برات يك كرك مطمئن پيدا كنم!

M E H R A N
13-03-2010, 19:16
نوچ بابا ویندوزم از این معمولی هاس که شرکت نیو تچ زده بیرون ولی لامصب خوب کار میکردا سی روز گزشته گیر میده که آکتیویتش کن فقطم سریال نلمبر میخواد چیکار کنم؟
شما اصلا فکر کن من 20000000بارویندوز نصب کردمو یکی یکی کراکارو توش امتحان کردم ولی نشد گیر میده چیکار کنم باید با ویندوزای مسخره سرکنم:13:

ویندوزت رو چه سیستمی نصب کردی. پی سی یا لپ تاپ؟
اگر سیستمت رو خودت کاستومایز کردی و کانفیگش رو درست کردی که هیچی اما اگر مال یک شرکت مانند HP, Sony یا برند های دیگه است این سریال ها رو امتحان کن ببین کارت راه میوفته یا نه. سریال ها رو فرستادم توی پیغام خصوصی. برای اینکه همه جا کپی پیست نشه. :31:

سریال ها رو بر حسب ویندوزی که داری و برندی که ازش استفاده میکنی انتخاب کن. مثلا اگر از لپ تاپ سونی استفاده میکنی و ویندوز Ultimate نصب کردی, سریال مروبط به برند سونی و ویندوز ultimate را باید انتخاب کنی.

اگر سریال ها کار نکردند. هر چند که بعدید میدونم کار کنند چون ویندوز شما به احتمال زیاد آپدیت شده راهتون اینه که یک نسخه ویندوز دستکاری نشده گیر بیارید. یعنی نه کرک شده باشه و نه دستکاری شده باشه. یک نسخه کامل از نسخه اورجینال.

بعد توسط کرک پست 211 میتونید ویندوز را اکتیو کنید و بعد از 30 روز هم اتفاقی براتون نخواهد افتاد.

در ضمن میتونی کرک wat رو روی همین ویندوزت امتحان کنی شاید جواب داد. امتحانش کردی.

Advanced Ali-001
13-03-2010, 19:16
يك فكر جالب براي شما علي جان...
برو به اون قسمتي DELETE‌رو ميزني بعد تاريخ كامپيوتر رو 30 روز بيار عقب اونوقت دوباره ريبوت كن بيا احتمالاً درست شده اين كارو بكن تا برات يك كرك مطمئن پيدا كنم!

نترکی بااین راهنماییات گفتم تو کافیشاپم درضمن گفتم که تمام جنبه هارو رفتم فقط سریال میخوام کسی از دوستان داره:41:

xeNociDe
13-03-2010, 19:21
ميگم بيا اين كرك رو امتحان كن:

جان ما اينو برو!!!:بلينك:

Advanced Ali-001
13-03-2010, 19:29
ویندوزت رو چه سیستمی نصب کردی. پی سی یا لپ تاپ؟
اگر سیستمت رو خودت کاستومایز کردی و کانفیگش رو درست کردی که هیچی اما اگر مال یک شرکت مانند HP, Sony یا برند های دیگه است این سریال ها رو امتحان کن ببین کارت راه میوفته یا نه. سریال ها رو فرستادم توی پیغام خصوصی. برای اینکه همه جا کپی پیست نشه. :31:

سریال ها رو بر حسب ویندوزی که داری و برندی که ازش استفاده میکنی انتخاب کن. مثلا اگر از لپ تاپ سونی استفاده میکنی و ویندوز Ultimate نصب کردی, سریال مروبط به برند سونی و ویندوز ultimate را باید انتخاب کنی.

اگر سریال ها کار نکردند. هر چند که بعدید میدونم کار کنند چون ویندوز شما به احتمال زیاد آپدیت شده راهتون اینه که یک نسخه ویندوز دستکاری نشده گیر بیارید. یعنی نه کرک شده باشه و نه دستکاری شده باشه. یک نسخه کامل از نسخه اورجینال.

بعد توسط کرک پست 211 میتونید ویندوز را اکتیو کنید و بعد از 30 روز هم اتفاقی براتون نخواهد افتاد.

در ضمن میتونی کرک wat رو روی همین ویندوزت امتحان کنی شاید جواب داد. امتحانش کردی.

نه بابا ممنون هیچ کدوم از کرکا درستش نکردن :41:

Dr Hannibal
13-03-2010, 19:46
سلام دوستان

mohsen_1363 من همه اپدیت هار ونصب کردم مشکلی ندارم. الان یک روز گذشته و هیچ اتفاقی نیوفتاده :8:

nekooee
13-03-2010, 23:32
خیر سالمه سالمه خدارو شکر

این کرک من بود که خیلی وقت پیش اجرا کردم

تا حالا هم هیچ اپدیتی از زیر دستم در نرفته :20:

---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

اگه قرار باشه اپدیت نکنیم که کرک گذشته های دور دست هم که جواب میده ;)

کرک خوبش همینه که بشه فول اپدیت بود :8:

نه دوست عزیز یکی از مشکلات بعضی کرکها و همچنین نسخه های قبل از build 7600 همینه که ریست میشه! حالا چه آپدیت بکنی چه نکنی. بعضی هم ممکنه نشه ولی ویندوز خودم من از اون دسته هایی بود که بدون هیچ آپدیتی ریست میشد. مگر نه من علاقه ای به آپدیت کردن ویندوزم ندارم و هیچ موقع هم آپدیتش نکرده بودم.
گزینه آپدیت رو هم خاموش کرده بودم اما نسخه win من 7200 بود....
خیلی از کرکهای قدیمی همین که به اینترنت وصل بشید مشکل ریست براشون پیش میاد جز چندتا خوبش که دیگه دائما راجبشون تو این چند صفحه اخیر بحث شده.

دوستایی هم که مشکل ریست بر خوردند بهترین کار این هست که دیگه اون ویندوز رو بیخیال بشند و از اول نسخه RTM 7600 MSDN رو نصب کنند و از یکی از کرکهای معرفی شده استفاده کنند و آپدیت رو هم خاموش کنند فعلا...

mohsen_1363
14-03-2010, 00:38
مشکل ریست ادامه داره :41:

nekooee
14-03-2010, 01:14
متاسفم دوست عزیز ای کاش آپدیت رو خاموش کرده بودید. باید ویندوز رو از ابتدا نصب کنید و اینبار آپدیت رو خاموش کنید! اگر هم از سافت گذر دانلود کنید احتیاج به هیچ کرکی ندارید فقط بعد از نصب آپدیت خاموش کنید

Blue_66goola
14-03-2010, 01:24
دوستان اینم یک راهنمایی از بنده به شما:
من خودم الان دو ماه هست که دارم با ویندوز 7 کار میکنم، آپدیتش میکنم و اینترنت رو باهاش زیرورو کردم خلاصه.
هیچ مشکلی هم نداشتم.
چطوری اینطوری میشه؟ برید یک نسخه ویندوز 7 که از روی لپ تاپ برداشته شده رو پیدا نصب و لایسنس کنید.
به همین سادگی. قانونی هم هست اما گیر آوردن این نسخه کمی مشکله.

NELLY
14-03-2010, 01:53
البته نمیشه صددرصد هم گفت که مشکل شما نرم افزاریه
یادمه تو همین تاپیک یه جایئ گفته بودی سیستمت 24 ساعت روشنه و داره دانلود میکنه

حتی اگه مشکل نرم افزاری باشه نمیشه گفت حتما از ویندوزه
با این حال اگه احساس میکنی از ویندوزه بهتره یکی دیگه نصب کنی
من خودم از (پی سی دی) یا (دانلودها) دانلود کردم مشکلی هم نداشته....

البته همین امروز مجبور شدم عوضش کنم
چون دوتا لودر رو همزمان نصب کردم و یادم رفت اولی رو پاک کنم و بعد از ری استارت کردن نتونست لود بشه

Dr Hannibal
14-03-2010, 11:06
مشکل ریست ادامه داره :41:

خیلی بد شد دوست عزیز. امیدوارم مشکلت هرچه زودتر حل بشه.

اما مطمئنا مشکل از کرک هست.

من هم اون موقع که اپدیت هارو نصب کردم مشکلی نداشتم و قتی که پی سی داشت دانلود میکرد و بیرون خونه بودم برگشتم دیدم مشکل پیدا کرده و صفحه آبی بالا میاد. دقیقا همین حرف تو. که با کرک خودت درست شد.

به نظرم اگر همیچین چیزی امان داره که یک بار کاری کنی که ویندوز پیام جینیون نبودن رو بهت بده و بعد دوباره کرک اخر wat رو بکنی بهترین کار باشه.

فقط نظر ساده من هست وگرنه هیچ اطلاعی در مورد ویندوز ندارم :46:

shiytonak
14-03-2010, 11:53
سلام
ويندوز من قديميتره 7100
تا دو هفته پيش خيلي خوب کار ميکرد تا اينکه:19:
الانم هر يک ساعت يکبار پيغام ميده که صفر روز تا اکتيو کردن و بعد از 20 دقيقه ويندوز :44:........:worried:.....:19:
چکارکنم تا حالا 10 کرک امتحان کردم

NELLY
14-03-2010, 12:55
سلام
ويندوز من قديميتره 7100
تا دو هفته پيش خيلي خوب کار ميکرد تا اينکه:19:
الانم هر يک ساعت يکبار پيغام ميده که صفر روز تا اکتيو کردن و بعد از 20 دقيقه ويندوز :44:........:worried:.....:19:
چکارکنم تا حالا 10 کرک امتحان کردم

دوست عزیز با اطمینان بهت میگم که تنها راه ممکن در حال حاضر تغییر دادن ویندوزه
آقای Hazar که برنامه نویس کرک RemoveWat هستند تو فروم اصلیشون به همین مسئله اشاره داشته اند.
شاید این مشکل در ورژنهای بعدی کرک ایشون برطرف بشه.... موفق باشی

xeNociDe
14-03-2010, 16:27
يك كرك تازه ولي صد در صد تضميني من خودم اين كرك رو دارم استفاده ميكنم:

آقايون اين سايت هيتلره از هيتلر شكن استفاده كنيد!
به تاپيك "اينترنت و شبكه" مراجعه شود

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------

اينم هيتلر كش:دي

mh.attari
14-03-2010, 19:51
کمک
اقا کسی 64 التیمیت داره؟
هر کرکی رو که فکرش رو بکنید زدم نشد که نشد
کمکم کنید
یه کرک پیدا کنید بتونیم اپ کنیم این وندوز رو
تازه مال من نسخه ی oem کرکم لازم نداشت اصلاااااااااااااا

mohsen_1363
14-03-2010, 21:27
سلام به همه دوستان
وتشکر از هم دردی بعضی دوستان
در مورد اینکه اینکه کامپیوترم همش روشنه فکر نکنم باشه اخه بعد بالا اومدن ویندوز پروپرتیس گرفتم دیدم genuine برگشته :41:
wat 2.2.5.2 رو هم گیر اوردم اونم توفیقی نکرد :41:
فعلا دارم با یه xp کار میکنم و اخرین ورژن 7 رو از دانلود ها میگیرم
همون موقع اون اپیدت میگرفتم یه لحظه حس ششم گفت ، نکن
ولی دیگه دیرشده
راستی کسی نمیدونه ویرایش بعدی ویندوز 7 در سال 2010 دقیقا در چه تا ریخی میاد؟

NELLY
15-03-2010, 01:38
سلام به همه دوستان
وتشکر از هم دردی بعضی دوستان
در مورد اینکه اینکه کامپیوترم همش روشنه فکر نکنم باشه اخه بعد بالا اومدن ویندوز پروپرتیس گرفتم دیدم genuine برگشته :41:
wat 2.2.5.2 رو هم گیر اوردم اونم توفیقی نکرد :41:
فعلا دارم با یه xp کار میکنم و اخرین ورژن 7 رو از دانلود ها میگیرم
همون موقع اون اپیدت میگرفتم یه لحظه حس ششم گفت ، نکن
ولی دیگه دیرشده
راستی کسی نمیدونه ویرایش بعدی ویندوز 7 در سال 2010 دقیقا در چه تا ریخی میاد؟

آخرین خبر اینکه امروز یا دیروز ماکروسافت نسخه آزمایشی سرویس پک 1 برای ویندوز 7 رو داده بیرون....
به نقل از پی سی دانلود

mohsen_1363
15-03-2010, 15:54
آخرین خبر اینکه امروز یا دیروز ماکروسافت نسخه آزمایشی سرویس پک 1 برای ویندوز 7 رو داده بیرون....
به نقل از پی سی دانلود

اگه منظورت اینه که این فقط یه به روز رسانیه
که خیلی هم خطرناک به نظر میرسه با این حجمش :31:

mh.attari
15-03-2010, 18:09
من در صفحات قبل و تاپیک های مختلف بارها این موضوع رو تکرار کردم . اگر خواستید میتونید از این شیوه استفاده کنید.

توجه> این شیوه رو من بر روی 7 سیستم مختلف تست کردم. 3 تا لپ تاپ و 4 تا پی سی.
2 تا از لپ تاپ ها مال خودم و بقیه سیستم ها مال دوستان.
این شیوه هم بر روی ویندوز های 32 بیتی و هم 64 بیتی آزمایش شده و تا الان هیچ مشکلی نداشته.

1. یک نسخه ویندوز 7 بویلد 7600 گیر بیارید که دستکاری و کرک نشده باشه. این مسئله خیلی مهمه. یعنی فقط سی دی اورجینال خود ویندوز 7 باشه. اگر خواستید بدونید که چطوری میشه قبل از نصب ویندوز متوجه شد که نسخه ای که دارید اورجینال هست یا نه میتونید بگید تا بعدا توضیح بدم.

2. ویندوز را نصب کنید و در جایی که ازتون درخواست سریال میکنه آنرا خالی بزارید و Next را بزنید.

3. وقتی به مرحله ای رسیدید که باید تنظیمات آپدیت ویندوز را انتخاب کنید. حالت غیر فعال بدون آپدیت اتوماتیک را انتخاب کنید. البته اگر در موقع نصب ویندوز به اینترنت وصل نباشید این قسمت در هنگام نصب مهم نیست روی کدوم گزینه باشه چون در هر صورت اینترنت قطعه و نمیتونه آپدیت بشه.

4. بعد از نصب کامل ویندوز وقتی ویندوز بالا اومد یک بار هم بصورت دستی خودتون ویندوز را ریستارت کنید.

5. با یوزری وارد بشید که تمام اختیارات رو داره. من پیشنهاد میکنم که تا ویندوز را کرک نکردید هیچ یوزری دیگه ای نسازید. در این حالت تنها 1 یوزر وجود داره و اون هم ادمین هست.

6. کرک زیر را دانلود کنید و همچنان که به اینترنت وصل نیستید آنرا اجرا کنید تا یک سریال خریداری شده یا همان OEM را براتون ثبت کنه. به هیچی دست نزنید تا ویندوز خودش ریستارت بشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید7. حالا وارد تنظیمات آپدیت ویندوز بشید و تنظیمات اون رو بر روی حالتی که در عکس زیر میبینید قرار بدید.
این حالت تعیین میکنه که بدنبال آپدیت های جدید برای ویندوز بگرده اما نه اونها رو دانلود کنه و نه اینستال.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. حالا برید و Check for Updates را مطابق شکل زیر اجرا کنید تا دنبال آپدیت های جدید برای ویندوز بگرده.

9. وقتی بهتون گفت که فلان تعداد آپدیت جدید برای ویندوز شما وجود داره روی Download یا Install Updates هیچوقت کلیک نکنید بلکه اول روی خود آپدیتی که وجود داره کلیک کنید و آپدیت هایی رو که وجود داره دقیق بگیرید و اگر آپدیتی به اسم Microsoft Malicious Software Removal Tool و KB971033 وجود داشت تیک بغلش رو بردارید و بعد روش کلیک راست بکنید و گزینه Hide Update را انتخاب کنید و بعد همون صفحه ای که توش هستید را OK کنید و بعد از نصب آپدیت هاتون از ویندوز 7 اکتیو شده تون لذت ببرید.

چند نکته.

اگر بعدا خواستید یکی از نرم افزار های مایکروسافت مانند بسته نرم افزاری آفیس 2007 یا 2010 را نصب کنید همیشه بعد از نصب این نرم افزار ها تنظیمات آپدیت ویندوز را دوباره چک کنید که تغییر نکرده باشه. چون بعضی وقت ها این نرم افزار ها تنظیمات آپدیت را بر روی دانلود اتوماتیک قرار میدند و ممکنه که Microsoft Malicious Software Removal Tool و KB971033 همراه دانلود اتوماتیک آپدیت ویندوز بر روی سیستمتون نصب بشه و اکتیو بودن ویندوز را از کار بندازه.

اگر تنظیمات آپدیت را اونطوری که گفتم قرار دادید و بعد از مدتی ویندوز بهتون خبر داد که آپدیت جدید دارید همیشه قبل از نصب آپدیت ها چک کنید تا مطمئن بشید که Microsoft Malicious Software Removal Tool و KB971033 قاطی آپدیت ها نشده باشه. اگر وجود داشت دوباره تیک بغلش را بردارید و گزینه ی Hide را بزنید.

اگر این شیوه برای شما کار نکرد مطمئن باشید که یکی از این 9 مرحله ای که گفتم را درست نرفتید مخصوصا داشتن یک ویندوز دستکاری نشده و اورجینال و آپدیتی بنام Microsoft Malicious Software Removal Tool و KB971033

بهر حال این روشی هست که ماه هاست من دارم ازش استفاده میکنم و تا الان هیچ مشکلی باهاش نداشتم. این روش رو جزو آخرین روشهای تست خودتون قرار بدید تا بعدا گلایه ای از من نداشته باشید. :10:

موفق باشید.
با ارزش ترین پست این تاپیک بود
هیچ راهی واسه کرک 64 وجود نداره دوستان از این فعلا استفاده کنید

NELLY
15-03-2010, 22:44
اگه منظورت اینه که این فقط یه به روز رسانیه
که خیلی هم خطرناک به نظر میرسه با این حجمش :31:

منظورتون رو متوجه نشدم ،مگه حجمش چه اشکالی داره؟؟ زیاده یا کم؟؟
فکر میکنم این بسته فقط حاوی فایلهای سرویس پک باشه
منم خودم احساس کردم یکم زیادتر از اون چیزیه که باید باشه.....
اما اگه پچ های افزودنی زبان های مختلف هم درنظر بگیریم این شبهه کاملا از بین میره
چون حجم پچ های زبان نسیتا زیاده ،به طور میانگین هر کدوم 40 مگ هستند

mohsen_1363
16-03-2010, 00:09
منظورتون رو متوجه نشدم ،مگه حجمش چه اشکالی داره؟؟ زیاده یا کم؟؟
فکر میکنم این بسته فقط حاوی فایلهای سرویس پک باشه
منم خودم احساس کردم یکم زیادتر از اون چیزیه که باید باشه.....
اما اگه پچ های افزودنی زبان های مختلف هم درنظر بگیریم این شبهه کاملا از بین میره
چون حجم پچ های زبان نسیتا زیاده ،به طور میانگین هر کدوم 40 مگ هستند

منظورم از خطرناک بودن اینه که دست اونایی که کرک کردن رو شه
درسته یادمه اپدیت های لنگوییج حدود 1 گیگ شده بود هیدن کردم
ولی منظورم از تاریخ دقیق ، تاریخیه که رسما سرویس پک یک وین 7 در سال 2010 ارائه میشه
کسی میدنه ؟ :11:

Dr Hannibal
16-03-2010, 12:27
دوستان من به یک سری نتایج رسیدم در مورد کرک7

من اینجا اومدم و گفتم که من یک کرک رو استفاده میکنم که هیچ مشکلی نداره و هرچی اپدیت هم هست انجام میدم هیچ اتفاقی هم نمیوفته حتی اون اپدیت هایی که برای تشخیص کرک هست و بحث شده بود نصب نکنید.

تا چند روز پیش که باز من هم یک اپدیت دیگه رو انجام دادم و گفتم خط شکنی میکنم بهتون میگم ;) که مشکلی نیست شما هم انجام بدین و همین طور هم شد . ولی اون روز 2 نفری که انجام دادن به مشکل برخوردن !!! ولی من هنوز به مشکل بر نخوردم

این نتیجه رو میشه از این مورد گرفت که کرکی که من استفاده میکنم کرکی که شما استفاده کردین نیست وگرنه قاعدتا برای شما هم مشکل بوجود نمیومد.

من اون کرکی که استفاده کردم این هست

هرچی هست حجمش از wat 2 کمتره. اون روز هم من به mohsen_1363 گفتم که این کرک حجمش چرا انقدر کمتره از wat هایی هست که بچه های دیگه گذاشتن !!!

بقیه هم اشاره کردن ولی جوابی داده نشد.

حالا من این کرک رو باز برای کسایی که جینیون ویندوزشون با اپدیت جدید مشکل دار شده اجرا کردم و خودتون ببینید نتیجه رو در این صفحه پست شماره 198 من رو ببینید و نتیجه گرفته شده در چند پست بعدی !!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم کمک خوبی به دوستان کرده باشم

همگی موفق باشید

nekooee
16-03-2010, 13:30
دوست عزیز آخرین کرک wat رو اگر قبل از نصب هر دونه کرک دیگه و قبل از هر گونه آپدیت و روی آخرین نسخه نصب کنید قاعدتا نباید به مشکلی بر بخورید. اون wat که من گذاشتم و حجمش هم از همه اینها بیشتر دقیقا همینکار رو میکنه اما چون من علاقه ای اصلا به آپدیت کردن ندارم اصلا از کرک استفاده نکردم و همون ویندوزی که از سافت گذر گرفتم خودش کرک شده و نسخه OEM هست.

باور کنید بیشتر اون آپدیتها اصلا بدرد بخور نیستند فقط بعضیهاشون از لحاظ امنیتی خیلی کار مهمی انجام میدند که می تونید بعد از بررسی بگیرید. اما خوب به شما حق میدم خیلی از دوستان عشق آپدیت هستند و دلشون می خواد همیشه آپتودیت باشند اما باور کنید اینقدر که شما فکر می کنید هم این آپدیتها مهم نیستند. من که هیچ وقت آپدیت نکردم تا حالا چند بار هــک شدم یا ... که شما حتما می خواین آپدیت باشید چون ما که خیلی اطلاعات مهمی نداریم. بعضی آپدیتها هم مرببوط به نرم افزارهای جانبی مثل آفیس هست که بیشترشون به کار ما نمیان!

البته نمی خوام نظر شخصی خودم رو به شما تحمیل کنم به هر حال ممکنه شما کارتون جوری باشه بدردتون بخوره! چی بگم والاااا

Dr Hannibal
16-03-2010, 14:05
دوست عزیز آخرین کرک wat رو اگر قبل از نصب هر دونه کرک دیگه و قبل از هر گونه آپدیت و روی آخرین نسخه نصب کنید قاعدتا نباید به مشکلی بر بخورید. اون wat که من گذاشتم و حجمش هم از همه اینها بیشتر دقیقا همینکار رو میکنه اما چون من علاقه ای اصلا به آپدیت کردن ندارم اصلا از کرک استفاده نکردم و همون ویندوزی که از سافت گذر گرفتم خودش کرک شده و نسخه OEM هست.

باور کنید بیشتر اون آپدیتها اصلا بدرد بخور نیستند فقط بعضیهاشون از لحاظ امنیتی خیلی کار مهمی انجام میدند که می تونید بعد از بررسی بگیرید. اما خوب به شما حق میدم خیلی از دوستان عشق آپدیت هستند و دلشون می خواد همیشه آپتودیت باشند اما باور کنید اینقدر که شما فکر می کنید هم این آپدیتها مهم نیستند. من که هیچ وقت آپدیت نکردم تا حالا چند بار هــک شدم یا ... که شما حتما می خواین آپدیت باشید چون ما که خیلی اطلاعات مهمی نداریم. بعضی آپدیتها هم مرببوط به نرم افزارهای جانبی مثل آفیس هست که بیشترشون به کار ما نمیان!

البته نمی خوام نظر شخصی خودم رو به شما تحمیل کنم به هر حال ممکنه شما کارتون جوری باشه بدردتون بخوره! چی بگم والاااا

درسته. اتفاقا به نظر من هم مهم نیست اما یه مزه ای دیگه داره اپدیت بودن :27:

هرکسی میتونه یک اینترنت سکیورتی خوب مثل کسپرسکی داشته باشه و اون رو همیشه بروز کنه برای امنیت فکر نکنم بهتر از اینترنت سکیورتی این پچ ها جواب داده باشه ;)

یا اصلا یک فایروال حرفه ای جدا از انتی ویروس نصب کنه دیگه هیچی دیگه :27:

اما بحث من جواب دادن و جواب ندادن کرک هاست. دوستان دیگه ای هم کرک wat داشته اند اما با اپدیت شدن جینیون ویندزشون خراب شد.

اما این کرک همونطوری که دیدید هنوز مشکلی نداره با توجه به اون مواردی که اشاره کردم !

یعنی ویندوز من اپدیت میشه و هیچ اتفاقی نمیوفته اما ویندوز دوست دیگه اپدیت شد و جینیون از بین رفت !

خب با توجه به اون قضیه حجم هم من میگم این کرک گویا فرق داره

لطفا این مورد رو برسی کنید تا یا تایید شه یا رد شه :8:

تفاوت این کرک با wat هایه جدیدی که دوستان دیگه گذشاتند اما جواب نداده !!!

nekooee
16-03-2010, 14:12
یعنی کرک wat که شما گذاشتید genuine رو از بین نمیبره؟ اگر اینطوری باشه پس شاید اصلا wat نیست اما دستکاری شده! چون تا جایی که من بلدم کرک wat کارش همینه که genuine رو از بین ببره.:13:

Dr Hannibal
16-03-2010, 14:48
خیر جناب نکوئی

اصطلاح خوبی به کار نبردم درسته.

منظورم این بود که

دوستان دیگه که کرک جدید wat رو نصب کرده بودن و اپدیت هم میکنند چند روز پیش ویندزشون اکسپایر شده و پیام not genuine اومده و.....

اما من که اون کرک خاص رو داشتم به این مشکل بر نخوردم و حتی کسایی که جدیدا ویندزشون رو اپدیت کردن و این پیام اومده با نصب این کرک درست شده و الان هم اپدیت میشه.

ممنون

mohsen_1363
16-03-2010, 18:59
nekooee

من هم موافق هستم اپدیت ها هیچ توفیق محسوسی ندارند یا اگر هم دارند سطح کاربری ما از سیستممون اونقدر حرفه ای نیست که به کار ما بیاد
فقط باعث به درد سر افتادن خودمون میشه

shirali110
17-03-2010, 09:00
سلام به همه برو بچه های ایرونی که واسطه هیچ نرم افزاری پول نمیدن
یه نگاهی به سیستمتون بندازین بیش از 1 میلیون تومن روش نرم افزارسواره
که فکر نکنم 1000 تومنم بابتش پول داده باشید

خب بریم سر اصل مطلب
تاحالا هرچی کرک واسطه win 7 تست کردید بریزید دور
این کرک ویندوز 100% خریداری شده میکنه
یعنی حتی اون genunine مسخره که رو مای کامپیوتر پروپرتیس میگیری بعد کرک کردن هست رو از بین میبره.
بعد از دانلود فایل روش دبل کلیک کنید بعد اوکی
سیستم ریاستارت کرد تموم.
بد بود بیارین بزنین تو سرمن:11: سوالی هم بود در خدمتم

چگونه کاملا مجانی از راپیدشر اکانت قانونی تهیه کنیم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این دیگه آخرشه جون تو

اقای عزیز . شکرا لک . یعنی خیلی دستت درد نکنه . واقعا گل کاشتی .

MOHAMMAD2010
17-03-2010, 15:47
یکی از دوستان لطف میکنه این کرکی که drhaniball و mohsen_1363 گذاشتن رو یه جا دیگه آپ کنه
چون mediafire قیلتره با قیلتر شکنم نمیتونم دانلود کنم
مرسی

Dr Hannibal
17-03-2010, 16:43
یکی از دوستان لطف میکنه این کرکی که drhaniball و mohsen_1363 گذاشتن رو یه جا دیگه آپ کنه
چون mediafire قیلتره با قیلتر شکنم نمیتونم دانلود کنم
مرسی

بفرما :20:

mohsen_1363
17-03-2010, 16:51
اقای عزیز . شکرا لک . یعنی خیلی دستت درد نکنه . واقعا گل کاشتی .

دوست تازه وارد تشکر
مواظب اپدیت هات باش ، تا بعدا نگی نگفتی
بهتره از همون صفحه تا اینجا مبحثا رو خوب بخونی:20:
مدیا فیرم بعد 4 شنبه سوری مشکلش حل میشه :13:

bedad.k
23-03-2010, 21:19
من از این آخرین کرک استفاده کردم اما میخوام XP Mode رو نصب کنم همش همش پیغام Validation میده و اصلا نمیزاره که من اینکارو بکنم .

باید چیکار کنم پس ؟

xeNociDe
24-03-2010, 06:50
راه حلش يك آپگريد كوچولو است: اينو دانلود كن!::::

بعد از دانلود كامپيوترت رو رياستارت كن و فازشو ببر:دي

godfather_mk
26-03-2010, 17:52
بفرما :20:

با تشکر من اول از کرک windows loader v1.7.7 daz استفاده کردم اما باز پیغام اکتیوت میداد اما با کرک remove WAT 2.2.4 دیگر بعد از remove WAT و ریستارت سیستم کار دیگری نیز باید انجام بدهم ؟

Dr Hannibal
28-03-2010, 00:43
با تشکر من اول از کرک windows loader v1.7.7 daz استفاده کردم اما باز پیغام اکتیوت میداد اما با کرک remove WAT 2.2.4 دیگر بعد از remove WAT و ریستارت سیستم کار دیگری نیز باید انجام بدهم ؟

خیر.. دیگه نوبت استفاده هست :46:

farzad758
29-03-2010, 15:36
ممنونم واقعا دستتون درد نکنه:20::11:

salehvasaleh
29-03-2010, 16:24
دوستان من ویندوز سون نصب کردم وقتی روی MY COMPUTER راست کلیک می کنم پیغام زیر رو می بینم این معنیش اینه که 18 روز دیگه ویندوزم می پره؟ بیاد چیکار کنم؟

Gamemaster
30-03-2010, 15:22
از كركايي كه دوستان در صفحات قبلي گزاشتن استفاده كن

salehvasaleh
30-03-2010, 15:42
از كركايي كه دوستان در صفحات قبلي گزاشتن استفاده كن
می شه بگی دقیقا کدومش جواب می ده؟

Dr Hannibal
30-03-2010, 16:37
می شه بگی دقیقا کدومش جواب می ده؟

در خواست ریست داد ریست کن

cazador
30-03-2010, 17:24
دوستان راهی‌ هست از شرح این ارور خالص شم؟

Dr Hannibal
30-03-2010, 17:43
دوستان راهی‌ هست از شرح این ارور خالص شم؟

دانلود کن اجرا کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر خواست ریست داد ریست کن

اتوماتیک اپدیت ویندوزت رو هم خاموش کن. و دیگه اپدیت نکن

cazador
30-03-2010, 18:25
اینو قبلا دانلود کردم کرک خوبیم هست ولی‌ من منظورم همون ارور بود :20:

Dr Hannibal
30-03-2010, 18:29
اینو قبلا دانلود کردم کرک خوبیم هست ولی‌ من منظورم همون ارور بود :20:

اگه از این استفاده کرده باشی نباید دیگه این پیام بیاد !

صبر کنید تا شاید دوستان دیگه راهنمایی کنند.

salehvasaleh
30-03-2010, 19:23

در خواست ریست داد ریست کن
خدا خیرت بده نصب کردم درست شد و دیگه محدودیت زمانی نداره. ممنون حالا که این رو نصب کردم دیگه مشکلی پیش نمی آد؟ نباید در آینده کار خاصی انجام بدم؟

cazador
30-03-2010, 19:36
اگه از این استفاده کرده باشی نباید دیگه این پیام بیاد !

صبر کنید تا شاید دوستان دیگه راهنمایی کنند.
آره بدبختانه اینو دارم. نمیدونم چیکارش کنم. رو مخمه :41:

خدا خیرت بده نصب کردم درست شد و دیگه محدودیت زمانی نداره. ممنون حالا که این رو نصب کردم دیگه مشکلی پیش نمی آد؟ نباید در آینده کار خاصی انجام بدم؟
update نکن دیگه :20:

ehsan_jan3
01-04-2010, 23:56
عالیه و ممنون

xeNociDe
02-04-2010, 04:41
نميدونم چطور شد ولي من Active پك MRT‌رو داشتم و خيلي هم خوب بود حتي وقتي Update ميكردمم هيچ طوري نميشد اما چند وقتيه كه...
كسي ميتوني راهنمايي كنه!!!؟؟؟

Dr Hannibal
02-04-2010, 05:59
نميدونم چطور شد ولي من Active پك MRT‌رو داشتم و خيلي هم خوب بود حتي وقتي Update ميكردمم هيچ طوري نميشد اما چند وقتيه كه...

کرک های زیر رو امتحان کن.

Dr Hannibal
02-04-2010, 06:06
دوستان کسی می دونه سافتگذر کرک جدید برای ویندوز 7 چی گذاشته؟ اخه عوض کرده.

ممنون :20:

hirondelle
02-04-2010, 11:27
منم با MRT مشکل نداشتم،سیستمم ویروسی شد(مطمئنم از ویروس بود)،ویندوز عوض کردم،حالا وقتی بالا میاد باید یه چند دقیقه ای صبر کنم تا بک گراند بیاد و آیکونا فعال بشن.در کل یه ذره کند شده.نمیدونم باز مشکل از ویروسه یا آپدیتشو turn off کردم از اونو.:23:

Dr Hannibal
02-04-2010, 11:56
منم با MRT مشکل نداشتم،سیستمم ویروسی شد(مطمئنم از ویروس بود)،ویندوز عوض کردم،حالا وقتی بالا میاد باید یه چند دقیقه ای صبر کنم تا بک گراند بیاد و آیکونا فعال بشن.در کل یه ذره کند شده.نمیدونم باز مشکل از ویروسه یا آپدیتشو turn off کردم از اونو.:23:

یک سری از کرک ها کند میکنند گویا. اما شما انتی ویروس اپدیت کنید :46:

hirondelle
02-04-2010, 12:31
کاسپر دارم آپدیت!(البته Trial،فعلا کرک گیرم نیومده)بعدشم ،گفتم که دفعه قبل عالی بود

nekooee
02-04-2010, 19:42
دوستان کسی می دونه سافتگذر کرک جدید برای ویندوز 7 چی گذاشته؟ اخه عوض کرده.

ممنون :20:

بفرما دوست عزیز این آخرین کرک که اونجا هم گذاشتن.
توضیحات: کرک ساخته شده در تاریخ 13 فروردین 89 - برای سیستم آپدیت نشده به طوری که بعد از آپدیت ویندوز از حالت جنیون خارج نمی شود

---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------

کاسپر دارم آپدیت!(البته Trial،فعلا کرک گیرم نیومده)بعدشم ،گفتم که دفعه قبل عالی بود

دوست عزیز برای کاسپر کرک نیاز نیست فقط باید کلید جدید رو هر چند وقت یکبار بزنید که همه جا راحت گیر میاد. اما راه ساده تر رو به شما توصیه میکنم به این صورت که به صورت تریال استفاده کنید و روز 28 یا 29 (قبل از اتمام مدت تریال) با نرم افزار kasperSkyReseter تریال آن را صفر کنید! یعنی برای همیشه نیاز شما را به کلیدهای جدید برطرف میکنه

hirondelle
02-04-2010, 21:00
منظورم از کرک همون key بود؛ولی kasperSkyReseter رو نمیدونستم.ممنون:46:

Dr Hannibal
02-04-2010, 23:04
بفرما دوست عزیز این آخرین کرک که اونجا هم گذاشتن.
توضیحات: کرک ساخته شده در تاریخ 13 فروردین 89 - برای سیستم آپدیت نشده به طوری که بعد از آپدیت ویندوز از حالت جنیون خارج نمی شود

خیلی ممنون جناب نکوئی

فقط یک سوال اگه روی ویندوزی کرک wat باشه و اون قسمت جینیون پاک شده باشه با این کرک به حالت استاندارد بر میگرده یا خیر؟ و سوال بعد: اگه من ویندوز رو اپدیت کنم با همین کرک wat و باز در آینده نات جینیون بشه و غیر فعال اون موقع این کرک رو اجرا کنم بازم به حالت جینیون در میاد یا خیر ؟

از قرار دادن لینک کرک خیلی ممنون :11:
پیروز باشید.

nekooee
03-04-2010, 13:22
خواهش می کنم دوست عزیز وظیفه بود

من خودم چون از کرک wat استفاده نکردم نمی تونم تست کنم و بهتون بگم اما خیلی بعید می دونم که بتونید با این کرک جنیون رو برگردونید و احتمال زیاد اگر بخواین از این کرک استفاده کنید باید ویندوز رو دوباره نصب کنید...

فعلا آپدیتهای ویندوز روی کرک wat تاثیر نداره و چون کلا در این کرک جنیون از بین میره فکر نمی کنم در آینده هم مایکروسافت بتونه با آپدیتهاش ویندوز رو غیر فعال کنه ولی اگر این اتفاق بیفته مطمئنا این کرکهای غیر wat هم که تا کنون در اینترنت عرضه شده اند نیز غیر فعال می شوند...

البته نمیشه 100 درصد چیزی رو پیش بینی کرد اما اگر فعلا از کرک wat بدون مشکل استفاده می کنید بهتر دستش نزنید تا زمانی مجبور بشید
موفق باشید

779
05-04-2010, 21:21
دوستان من Windows 7 با ورژن 6.1.6801 Build 6801 دارم! این کرک بالایی روش کار نکرد یعنی اینو نوشت و دکمه ی Install ش خاموش بود :
Unsupported OS Information
لطفا کمک کنید دیگه چیزی از تمام شدن Trial ام نمونده!:19::19:
راستی بدون CD Key نصب کردم.

*Batman*
05-04-2010, 21:38
دوستان من Windows 7 با ورژن 6.1.6801 Build 6801 دارم! این کرک بالایی روش کار نکرد یعنی اینو نوشت و دکمه ی Install ش خاموش بود :
Unsupported OS Information
لطفا کمک کنید دیگه چیزی از تمام شدن Trial ام نمونده!:19::19:
راستی بدون CD Key نصب کردم.

آخرین نسخه 6.1.7600 هستش.به همین خاطر اون کرک کار نمیکنه.

779
05-04-2010, 21:47
آخرین نسخه 6.1.7600 هستش.به همین خاطر اون کرک کار نمیکنه.

یعنی باید چی کار کنم؟ کرکی واسه این ورژنه من نیست؟

Dr Hannibal
05-04-2010, 23:02
یعنی باید چی کار کنم؟ کرکی واسه این ورژنه من نیست؟

اینو امتحان کن :46:

جواب نداد نوبت این یکی

hateftotti
06-04-2010, 21:19
سلام دوستان
من دو روزه ویندوز 7 ریختم ولی بعد از اپدیت می نویسه .build7600 is not genuine
هر فایلی هم که گذاشتین من امتحان کردم جواب نمیده چی کار کنم
لطفا کمک کنید

Dr Hannibal
06-04-2010, 22:20
سلام دوستان
من دو روزه ویندوز 7 ریختم ولی بعد از اپدیت می نویسه .build7600 is not genuine
هر فایلی هم که گذاشتین من امتحان کردم جواب نمیده چی کار کنم
لطفا کمک کنید

این کرک:

نشد این:

نشد :

تعویض ویندوز و دیگه اپدیت نکنید.

jefer.jefri
08-04-2010, 18:54
من ویندوز 7 professional دارم
میشه یکی یه کرک بذاره که کار کنه؟

NS1
09-04-2010, 13:18
سلام به همه
من ویندوز 7 Ultimate رو نصب کردم active key هم از اینترنت گرفتم و به راحتی با استفاده از لینک خود ویندوز active شد اما گاهی وقت ها یکدفه ویندوز ریست میشه.قبلا هم این مشکل رو با 7 داشتم(همین ورژن) هم 32 بیتی و هم الان که 64 بیتی هست
دوستان مورد اورژانسیه:46:
ممنون

Dr Hannibal
10-04-2010, 12:08
سلام به همه
من ویندوز 7 Ultimate رو نصب کردم active key هم از اینترنت گرفتم و به راحتی با استفاده از لینک خود ویندوز active شد اما گاهی وقت ها یکدفه ویندوز ریست میشه.قبلا هم این مشکل رو با 7 داشتم(همین ورژن) هم 32 بیتی و هم الان که 64 بیتی هست
دوستان مورد اورژانسیه:46:
ممنون

اگه سر 2ساعت ریست میشه یعنی جینیون نشده هنوز.

شما اپدیت ویندوز رو خاموش بکن و پست اخر من رو در تاپیک کرک همنیجا ببین و کرک هارو دانلود کن.

موفق باشید.

xeNociDe
10-04-2010, 18:08
کمک کنید....
به امضا مراجعه شود!

isbn84
10-04-2010, 22:08
فعلا با toolkit حل شد

سلام
من Windows 7 Loader_---------.com رو نصب می کنم ، ارور زیر رو می ده، اولم که ویندوز میاد بالا سریال ویندوز می پرسه، ریاستارتم میشه...باید چیکار کنم ممنون

an error has been logged to the system's event log

NS1
10-04-2010, 22:57
سلام drhaniball ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان
فکر می کنم همون 2 ساعته:46:
ممنون از راهنماییت:20:

UP-SNAKE
11-04-2010, 23:01
سلام دوستان سريال يا crack ويندوز 7 رو ميخواستم نسخه 64 بيتی لطف کنيد بگيد چجوری بايد از کرک استفاده کنم؟ اگه همين سريال هم بزنم ميشه ديگه activate نکنم يا بايد حتماً کرک هم بريزم نسخه من هم 7600 هست ممنون

STON-COLD
13-04-2010, 09:37
کرک 7100 رو میخوام
سریع لطفا

Hitman-C47
14-04-2010, 08:49
یکیش اینه که من استفاده کردم و تو تاپیک تجربه خرید لپ تاپ 1564 Dell گزاشتم اینجا هم میزارم :46:
شما با نرم افزار Windows 7 Loader v1.7.7 یا Windows 7 Loader v1.7.9 کرکش کن نه با هیچ نرم افزار دیگه ای ، باشه؟ (البته من با 1.7.7 کار کردم)
اینم لینک دانلود هر دو تا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط تا به خاطر کپی رایت حذف نشده دانلود کن
روش کارش زدن یک دکمست که بعدش ریستارت میشه
اخطار: در صورتی که بعد از کرک وین 7 با این نرم افزار ویندوزت بالا نیومد ، هول نشو ، یه نفس عمیق بکش ،نیازی به تعویض ویندوز نیست ، بعد DVD win7 رو بزار باهاش بوت شو و Repair your computer رو انتخاب کن بعد وارد قسمت Command Prompt شو و تایپ کن bootsect.exe /nt60 c: (اون دو نقطه مال بعد از C هستش) واینتر بزن و ریستارت کن اگه جواب نداد همین مراحل رو برو ولی تایپ کن bootsect.exe /nt60 all . این روش ردخور نداره و یک در یک هستش.
توجه: این نرم افزار مال لپ تاپ ها هستش و روی کامپیوتر های tower جواب نمیده ، واسه اونا هم نرم افزار هست که تو پست بعدی معرفی می کنم .
دفعه هزارم هست که ویرایش می کنم چون یک نکته مونده
نکته: آپدیت kb971033 رو دانلود نکنید

Hitman-C47
14-04-2010, 10:11
خوب اون آپدیت رو بگیرید ویندوز از جنیو در میاد ، ولی بازم راه داره اونم با این نرم افزارِ که لینک دانلودش رو از رپیدشیر گذاشتم

من خودم با ورژن 3.117 کار کردم و جواب داد ، این جدیدشه اونم لینکشو می زارم که شاکی نشین

در مورد آموزش باید بگم
من وقتی با این کرکش میکردم هیچ تاثیری نداشت ولی یه فکری به سرم زد و اقدام کردم واسه جنیو کردن از طریق مایکروسافت تا چند مرحله رفتم و دو تا فایل دانلود کردم و نصبشون کردم وقتی به مرحله پرداختش رسید از این نرم افزار استفاده کردم و کرکش کردم که وقتی بالا اومد اکتیو شده بود (اگه کسی خواست نرم افزار ها رو واسش لینک مستقیم کنم)

UP-SNAKE
14-04-2010, 21:23
سلام دوسته عزيز اينا اونوقت فرق نميکنن که رو 32 بيتی بريزيم يا 64؟ ميشه برايه vista رو هم بزار يا pm بدی؟ تو تاپيک خودش کسی جواب نداد

برای tower build 7600 و در win vista 6001 رو ميزاری ممنون

*IN*
15-04-2010, 09:34
خوب اون آپدیت رو بگیرید ویندوز از جنیو در میاد ، ولی بازم راه داره اونم با این نرم افزارِ که لینک دانلودش رو از رپیدشیر گذاشتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن[/URL] خودم با ورژن 3.117 کار کردم و جواب داد ، این جدیدشه اونم لینکشو می زارم که شاکی نشین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر[/URL] مورد آموزش باید بگم
من وقتی با این کرکش میکردم هیچ تاثیری نداشت ولی یه فکری به سرم زد و اقدام کردم واسه جنیو کردن از طریق مایکروسافت تا چند مرحله رفتم و دو تا فایل دانلود کردم و نصبشون کردم وقتی به مرحله پرداختش رسید از این نرم افزار استفاده کردم و کرکش کردم که وقتی بالا اومد اکتیو شده بود (اگه کسی خواست نرم افزار ها رو واسش لینک مستقیم کنم)
سلام
من این آپدیترو دانلود کردم
بعد الان اومدم با این برنامه اولیه کرک کنم بعد از اینکه سیستمو بوت کرد سیستم دیگه بالا نیومد با سی دی ویندوز ریستو ر کردم سیستم درست شد
حالا واسه کرک چی کار کنم؟؟؟

Dr Hannibal
15-04-2010, 11:32
سلام
بعد الان اومدم با این برنامه اولیه کرک کنم بعد از اینکه سیستمو بوت کرد سیستم دیگه بالا نیومد با سی دی ویندوز ریستو ر کردم سیستم درست شد

اگه نتونستی با این کرکا کار کنی بهترین کار کرک wat هست. کلا جنیون رو از بیخ میکنه خیالت راهت میشه بدون دردسر. سیستم هنگ کنه و منگ کنه هم نداره و بالا نیاد و این حرفا.

Hitman-C47
15-04-2010, 12:24
سلام
با win loader extreme edition 3.117 صد در صد درست میشه عزیز
UP-SNAKE عزیز بله واسه هر دوتاشه
و اینم بگم که چون به ویستا علاقه ای ندارم تا حالا باهاش کار نکردم ولی چشم میگردم اگه پیدا کردم تو تاپیکش میزارم
کرکی هم که رفیقمون drhaniball گفت رو امتحان نکردم ولی پیشنهاد نمیکنم که جنیو رو کامل حذف کنید

*IN*
15-04-2010, 13:31
با win loader extreme edition 3.117 صد در صد درست میشه عزیز

نشد که بشه باید کلا حذفش کنم:41:

name
15-04-2010, 13:57
به علت کار نکردن کرک پست ویرایش شد.

*IN*
15-04-2010, 14:15
این فایل رو به زحمت پیدا کردم (همه لینکا برای دانلود حذف شده بودند) برای اکتیو کردن ویندوزهاییکه با آپدیت جدید غیر فعال شدند.
خودم نتونستم استفاده کنم چون از کرک wat استفاده کردم و این کرک نمیتونه سریال رو وارد کنه. حالا کسانی که از کرک wat استفاده نکردند و ویندوزشون غیر فعال شده تست کنند.

کار نمیکنه:41:

Tao Tao
15-04-2010, 16:58
سلام من با wat کار کردم
در قسمت system منوی active حذف شد یعنی دیگه نیاز به اکتیو و... نداره و ویندوز سالم سلامت کار می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Hitman-C47
15-04-2010, 17:41
کار نمیکنه:41:
شما روشی که گفته شده رو رفتی یا فقط کرک رو راه انداختی؟

*IN*
15-04-2010, 19:09
شما روشی که گفته شده رو رفتی یا فقط کرک رو راه انداختی؟
همون روشی رو که گفتی رفتم
رفتم ماکروسافت یه برنامه بود دانلود کردم بعد از اون برنامرو راه انداختم

Dr Hannibal
16-04-2010, 17:42
سلام من با wat کار کردم
در قسمت system منوی active حذف شد یعنی دیگه نیاز به اکتیو و... نداره و ویندوز سالم سلامت کار می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آره دیگه ویندوز خیلی سلامت هم کار میکنه. نگران نباش

hirondelle
17-04-2010, 00:57
[نوشته شده توسط godfather_mk]
با تشکر من اول از کرک windows loader v1.7.7 daz استفاده کردم اما باز پیغام اکتیوت میداد اما با کرک remove WAT 2.2.4 دیگر بعد از remove WAT و ریستارت سیستم کار دیگری نیز باید انجام بدهم

آقا جسارتاً این کرک (remove WAT (crack+windows 7.rar مطمئه؟من دانلود ویندوز رو از ترسم بستم،باز نکنم دوباره genuine بیاد؟

Hitman-C47
17-04-2010, 08:33
[نوشته شده توسط godfather_mk]
با تشکر من اول از کرک windows loader v1.7.7 daz استفاده کردم اما باز پیغام اکتیوت میداد اما با کرک remove WAT 2.2.4 دیگر بعد از remove WAT و ریستارت سیستم کار دیگری نیز باید انجام بدهم

آقا جسارتاً این کرک (remove WAT (crack+windows 7.rar مطمئه؟من دانلود ویندوز رو از ترسم بستم،باز نکنم دوباره genuine بیاد؟
سلام دوست عزیز
یه آموزش می زارم برای نگرفتن آپدیتی که ویندوز رو از جنیون در میاره (البته برای کسایی که بلد نیستا ، بقیه متلک نپرونن)
1. فایل مورد نظر آپدیت kb971033 هست.
2.اپتدا وارد بخش windows update از طریق control panel می شویم(گزینه آخر)
3.گزینه change setting را انتخاب می کنیم.
4.در قسمت important updates از منوی کشویی گزینه یکی مونده به آخر استفاده میکنیم که در این حالت ویندوز برای آپدیت فایلهای مهم از ما اجازه میگیره.
5.زمانی که پیغام آپدیتهای جدید ظاهر شد به بخش آپدیت مراجعه و ابتدا روی قسمتی که تعداد آپدیت های موجود رو زده کلیک می کنیم و در اون قسمت تیک آپدیت kb971033 رو بر می داریم.
هر دفعه فقط باید مرحله 5 رو واسه update انجام بدین :27:
حالا خوبه این وسط یکی بیاد بگه آموزش تصویری بزارین! :18:
کرک جدید ویندوز سون و ویستا و سرور 2008 به زودی

Hitman-C47
17-04-2010, 09:20
سلام دوباره خدمت همه دوستان به خصوص دوست خوبم که کرک ویستا رو می خواستن :20:
این دیگه راه یکی مونده به آخر هستش ( نگفتم آخر که نا امید نشید) :46:
این کرک روی تمامی ویندوز های 7 ، ویستا ، اکس پی و حتی ویندوز سرور جواب داده و روی این ورژن ها تست شده:
Windows Vista Ultimate SP1
Windows XP Pro SP3
Windows Home Server PP1
Windows 7 Build 7100 RC
Windows Server 2008 Enterprise SP1
البته فکر نکنید که رو ورژن های دیگه کار نمی کنه ، فقط روی اونها تست نشده و گفته میشه که روی تمامی ورژنهای این ویندوز ها جواب میده.:18:
ای کاش ما تو فروم می تونستیم فایل پیوست قرار بدیم :40:
حالا من واستون تو یه جای دیگه آپلود کردم تا راحت دانلود کنید ، پسورد مسورد هم نداره ، 2.69 مگ هم بیشتر نیست. در دو قسمت 1.38 مگی
*IN* جان ان شا الله که کارت راه بی افته (البته اگه تا حالا ویندوز عوض نکرده باشی)
سوالی بود در خدمتیم
منبع: -------------
دوستان خواهشا اسم کرک ها رو ننویسن که یک وقت لینک ها رو نبندن! به خاطر کپی رایت :10:

Amin.P30
17-04-2010, 10:07
دوستان سلام.....
کرک کردن 7 کلا چطوریه؟؟؟؟
گفتم بپرسم قبل از اینکه 7 بریزم...
هر چند وقت یه بار باید کرک عوض کرد؟؟؟
ممنون

Hitman-C47
17-04-2010, 11:03
دوستان سلام.....
کرک کردن 7 کلا چطوریه؟؟؟؟
گفتم بپرسم قبل از اینکه 7 بریزم...
هر چند وقت یه بار باید کرک عوض کرد؟؟؟
ممنون
نسخه های ویندوز 7 که در بازار هست اگر مال یک شرکت معتبر رو بگیری احتیاجی به کرک کردن نیست ، سعی کن جدیدترینش رو بگیری که به آپدیت کمتری احتیاج داشته باشه ، اگر هم به آموزش update که گزاشتم دقت کنی هیچ وقت از جنیون در نمیاد ، اگر هم اومد ، غمی نیست ، کرک کردنش هم کار سختی نیست.

Amin.P30
17-04-2010, 12:11
نسخه های ویندوز 7 که در بازار هست اگر مال یک شرکت معتبر رو بگیری احتیاجی به کرک کردن نیست ، سعی کن جدیدترینش رو بگیری که به آپدیت کمتری احتیاج داشته باشه ، اگر هم به آموزش update که گزاشتم دقت کنی هیچ وقت از جنیون در نمیاد ، اگر هم اومد ، غمی نیست ، کرک کردنش هم کار سختی نیست.
نسخه 7 من ultimate n هستش ...نسخه 9 اکتبر.....
کرک کردنش را دقیق تر میتونی بگی؟؟؟؟
ممنون

Hitman-C47
17-04-2010, 12:14
نسخه 7 من ultimate n هستش ...نسخه 9 اکتبر.....
کرک کردنش را دقیق تر میتونی بگی؟؟؟؟
ممنون
در پست های قبل گفته شده

Amin.P30
17-04-2010, 17:00
در پست های قبل گفته شده

اینقدر روش نوشته که گیج شدم....
یه روش مطمئن اسان را یه بار دیگه بگو برا ما که تا بحال 7 نصب نکردیم و تازه میخایم نصب کنیم......!

Hitman-C47
17-04-2010, 18:39
اینقدر روش نوشته که گیج شدم....
یه روش مطمئن اسان را یه بار دیگه بگو برا ما که تا بحال 7 نصب نکردیم و تازه میخایم نصب کنیم......!
دوست عزیز شما نصب کن اگه کرک خواست که نمی خواد من مفصل خدمتتون عرض می کنم

C0OPeR
17-04-2010, 19:07
این کرک روی تمامی ویندوز های 7 ، ویستا ، اکس پی و حتی ویندوز سرور جواب داده و روی این ورژن ها تست شده:
Windows XP Pro SP3
Windows Home Server PP1
Windows 7 Build 7100 RC
البته فکر نکنید که رو ورژن های دیگه کار نمی کنه ، فقط روی اونها تست نشده و گفته میشه که روی تمامی ورژنهای این ویندوز ها جواب میده.:18:
حالا من واستون تو یه جای دیگه آپلود کردم تا راحت دانلود کنید ، پسورد مسورد هم نداره ، 2.69 مگ هم بیشتر نیست. در دو قسمت 1.38 مگی
*IN* جان ان شا الله که کارت راه بی افته (البته اگه تا حالا ویندوز عوض نکرده باشی)
سوالی بود در خدمتیم
دوستان خواهشا اسم کرک ها رو ننویسن که یک وقت لینک ها رو نبندن! به خاطر کپی رایت :10:

سلام .
نود و کاسپر اینو پاک میکنن ! تروجانه ...

Hitman-C47
17-04-2010, 19:50
هر گردی که گردو نمیشه دوست خوبم :46:
باید آنتی ویروسها رو غیر فعال کنی :27:
در ضمن من آنتی ویروس نود با آخرین آپدیت نصبه رو سیستمم و مشکلی وجود نداره!

eshagh
17-04-2010, 20:14
با سلام خدمت دوستان

ویندوزم روی آپدیت اتومات بوده وتمامی آپدیتها را به صورت کامل گرفته وفول اپدیته و در صفحه سیستم آپدیت یک تیک سبز بزرگ زده و فعلا" دارم آپدیتهای آپشنال را دارم میگیرم ولی بالطبع آپدیت kb971033 را نیز گرفته واز دیروزه که بهم گیر نداده و ویندوزم راحت وروان کار میکنه .
آیا بایست این آپدیت را حذفش کنم یا نه . اگر حذف باید بشه چگونه اینکارو انجام بدم

Hitman-C47
17-04-2010, 22:30
نه نیازی نیست این که کاری به کارتون نداشته به خاطر نوع کرکی هست که منتشر کننده ویندوزی که نصب کردین توش قرار داده الان لپ تاپ و سیستم خونگی من مشکلی تا حالا نداشتن ولی مال محل کارم مشکل پیدا کرده بود که برطرف شد :27:

Amin.P30
18-04-2010, 11:54
دوست عزیز شما نصب کن اگه کرک خواست که نمی خواد من مفصل خدمتتون عرض می کنم
اقا نصبش کردم...
اولش 30 days نوشته بود...با اون کرک swat کرک و ریسیت شد و الان pruduct key و 30 days برداشته شده... یعنی کامل شده؟؟؟

این سوال را اگر کسی میدونه خواهشا کمک کنه که خیلی گیرم:

--مودمم tp link 8811 هستش حالا درایورش برا 7 نیومده اینو چی کار باید کرد؟؟؟سایت خود TP LINK را هم نمیتونم وارد بشم!

Hitman-C47
18-04-2010, 17:18
اقا نصبش کردم...
اولش 30 days نوشته بود...با اون کرک swat کرک و ریسیت شد و الان pruduct key و 30 days برداشته شده... یعنی کامل شده؟؟؟

این سوال را اگر کسی میدونه خواهشا کمک کنه که خیلی گیرم:

--مودمم tp link 8811 هستش حالا درایورش برا 7 نیومده اینو چی کار باید کرد؟؟؟سایت خود TP LINK را هم نمیتونم وارد بشم!

بله کرک شده
آدرس سایت ساپور مودم رو بده بگیرم واست

Amin.P30
18-04-2010, 21:48
اقا مشکل حل شد...درایور را با ویندوز اپ کردم شد با این که سایت رسمی هنوز برا این مدل درایور نداده...واقعا تعجب کردم ....سایتش TP-LINK.COM هستش و اخرین درایوری که برا 8811 داده برا ویندوز ویستا در سال 2008 هستش....

Hitman-C47
20-04-2010, 08:34
Windows XP Pro SP3
Windows Home Server PP1
Windows 7 Build 7100 RC
سوالی بود در خدمتیم
سلام خدمت تمام دوستان عزیز
کسانی که از این کرک استفاده کردند و نتیجه مطلوب گرفتند ، با نقل قول کردن همون پست کرک ، عنوان کنند که روی چه ویندوزی اجراش کردند یعنی مثلا Windows 7 Ultimate Build 7600 که دوستان دیگر هم از کاربردی بودن یا نبودنش اطلاع کسب کنند.
با تشکر

Hitman-C47
20-04-2010, 10:08
با تشکر از دوست خوبمون drhaniball ، من در مورد کرک WAT سرچ زدم متوجه شدم که این کرک در واقع آپدیت kb971033 رو پاک می کنه + جنیون و دیگه ویندوز پیغام فعالسازی نمیده ، البته این یکی که من واستون آپلود کردم یک ست آپ دیگه به اسم WGA Validation v1.9.40.0 v3 توشه که ویندوزتون رو جنیون می کنه ، امیدوارم دیگه کسی مشکل نداشته باشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر دو قسمت باید دانلود بشه
سوالی بود در خدمتیم :31:

Dr Hannibal
21-04-2010, 13:19
با تشکر از دوست خوبمون drhaniball

ممنون

اکانت 4shared من رو کسپرسکی برده توی لیست ویروسی بخاطر اینکه ویروس اپلود می کردم. برای اونهایی که کسپرسکی دارند پیغام بلوک بودن میومد.

این آخرین wat هست 2.2.5.2 هست. بدون درد سر و عالی

Amin.P30
21-04-2010, 13:22
ویندوز اگر بدون مشکل اپدیت بشه یعنی جنیون هستش و کامل؟؟؟؟؟؟؟

Dr Hannibal
21-04-2010, 13:24
ویندوز اگر بدون مشکل اپدیت بشه یعنی جنیون هستش و کامل؟؟؟؟؟؟؟

تا اون لحظه بله. با اپدیت جدید امکان داره کرک از کار بوفته و مجبور به تعویض ویندوز بشید.

NELLY
21-04-2010, 23:17
ممنون

اکانت 4shared من رو کسپرسکی برده توی لیست ویروسی بخاطر اینکه ویروس اپلود می کردم. برای اونهایی که کسپرسکی دارند پیغام بلوک بودن میومد.

این آخرین wat هست 2.2.6 هست. بدون درد سر و عالی

دوست عزیز تا اونجائیکه من اطلاع دارم چیزی بعنوان ورژن 2.2.6 وجو ندارد

چون آخرین نسخه هائی که توسط خود آقای Hazar نویسنده اصلی برنامه معرفی شده همون ورژنهای قبلی یعنی 2.2.5.0 و 2.2.5.2 هستند

چیزی که شما اینجا معرفی کردید یا یکی از ورژنهای قبلیست و یا چیزی بغیر از برنامه RemoveWat

Dr Hannibal
22-04-2010, 05:34
دوست عزیز تا اونجائیکه من اطلاع دارم چیزی بعنوان ورژن 2.2.6 وجو ندارد

چون آخرین نسخه هائی که توسط خود آقای Hazar نویسنده اصلی برنامه معرفی شده همون ورژنهای قبلی یعنی 2.2.5.0 و 2.2.5.2 هستند

چیزی که شما اینجا معرفی کردید یا یکی از ورژنهای قبلیست و یا چیزی بغیر از برنامه RemoveWat

ممنون اصلاح شد.

2.2.5.2:46:

reza_p2009
23-04-2010, 01:27
بالای --------- اینو نوشته:
- کرک جدید ویندوز 7 (ساخته شده در 1 اردیبهشت 89) در صفحه دانلود ویندوز Microsoft Windows 7 Ultimate RTM x86 Retail MSDN قرار گرفت. این کرک ویندوز را بعد از آپدیت به صورت واقعی جنیون می کند. به طوریکه در سایت مایکروسافت تائیدیه جنیون را دریافت می کند.
کسی کرکش رو داره؟

reza_p2009
23-04-2010, 01:27
- کرک جدید ویندوز 7 (ساخته شده در 1 اردیبهشت 89) در صفحه دانلود ویندوز Microsoft Windows 7 Ultimate RTM x86 Retail MSDN قرار گرفت. این کرک ویندوز را بعد از آپدیت به صورت واقعی جنیون می کند. به طوریکه در سایت مایکروسافت تائیدیه جنیون را دریافت می کند.
کسی کرکش رو داره؟

eshagh
23-04-2010, 16:12
با تشکر از دوست خوبمون drhaniball ، من در مورد کرک WAT سرچ زدم متوجه شدم که این کرک در واقع آپدیت kb971033 رو پاک می کنه + جنیون و دیگه ویندوز پیغام فعالسازی نمیده ، البته این یکی که من واستون آپلود کردم یک ست آپ دیگه به اسم WGA Validation v1.9.40.0 v3 توشه که ویندوزتون رو جنیون می کنه ، امیدوارم دیگه کسی مشکل نداشته باشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر دو قسمت باید دانلود بشه
سوالی بود در خدمتیم :31:

با سلام
دوست عزیز این فایلها استخراج نمیشه یکی میگه پارت دو را بگذار ویکی هم ناقصه لطفا " بررسی کنید

ممنون

name
23-04-2010, 21:34
با سلام
دوست عزیز این فایلها استخراج نمیشه یکی میگه پارت دو را بگذار ویکی هم ناقصه لطفا " بررسی کنید

ممنون

سلام
بعد از اینکه هردو فایل رو دان کردید نام اونها رو به ترتیب تغییر بدید.بطور مثال 1و2 .

Hitman-C47
24-04-2010, 09:25
با سلام

ممنون
دوست خوبم کدوم ناقصه بگو دوباره آپلود کنم
اگر مشکلتون حل شده عنوان کنید تا دیگران به شک نیفتن

Dreamland
24-04-2010, 09:43
کسی کرکش رو داره؟

سلام...:20:

خدمت شما دوست عزیز :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد ، سلامت و همیشه موفق باشی♥♥♥[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Milo.Metallboy
24-04-2010, 18:12
بچه ها من از ویندوز7 کرک شده ی mrt استفاده کردم و ورژن فاینال هم بود ولی بعد از حدود 2 ماه یدفه همش اررور اکتیو شدن میده
البته از اول هم جنیو نبود ولی اصلا اذیت نمیکرد و کاملا سالم بود
حالا میتونم کرکش کنم ؟
یا باید دوباره نصبش کنم ؟
کرک بالایی کار نمیکرد و ارور میداد

Dr Hannibal
24-04-2010, 18:18
بچه ها من از ویندوز7 کرک شده ی mrt استفاده کردم و ورژن فاینال هم بود ولی بعد از حدود 2 ماه یدفه همش اررور اکتیو شدن میده
البته از اول هم جنیو نبود ولی اصلا اذیت نمیکرد و کاملا سالم بود
حالا میتونم کرکش کنم ؟
یا باید دوباره نصبش کنم ؟
کرک بالایی کار نمیکرد و ارور میداد

Milo.Metallboy
25-04-2010, 09:05
با تشکر از معرفی کرک
کرک کار کرد اما مشکلی که حالا پیش اومده اینه که هر کاری میخوام بکنم ارور میده و باید هی کنسلش کنم و دیوونم کرده
چطور میتونم این رو کنسل کنم که دیگه نیاد ؟ :19:

Milo.Metallboy
27-04-2010, 13:01
بچه ها کسی میتونه کمکم کنه یا دوباره ویندوز نصب کنم ؟

eshagh
27-04-2010, 20:33
دوست خوبم کدوم ناقصه بگو دوباره آپلود کنم
اگر مشکلتون حل شده عنوان کنید تا دیگران به شک نیفتن

دوست عزیز این فایل 69aca21322f54590b9e7 وقتی میخواهی استخراجش کنی ارور میده کهد فایل خرابه .چند بار هم دان نموده ام فرقی نمی کنه وفایل دوم وقتی میخواهی از زیپ درش بیاری میگه پارت دوم را بگذار .
اگه این دو فایل یکی هست که طی دو فایل زیپ اراییه شده چرا اسامی انان فرق میکنه .

از جوابتون ممنونم

sepeech
29-04-2010, 00:38
سلام..
از وقتی سون رو با 7Loader-1.6 اکتیو کردم هنگامی که سیستم رو روشن می کنم
چیزی حدود 2 تا 3 دقیقه طول میکشه تا عناوین ویندوزهارو نشون بده و اون 30 ثانیه رو
تا 1 بشماره.
ولی وقتی 7Loader-1.6 رو uninstall می کنم سریع بالا میاد.
به نظرتون مشکل از کجاست ؟

alireza_farshid
29-04-2010, 03:43
دوستان اینو دیدین؟؟؟؟

name
29-04-2010, 14:25
با سلام

ممنون

دوست عزیز این فایل 69aca21322f54590b9e7 وقتی میخواهی استخراجش کنی ارور میده کهد فایل خرابه .چند بار هم دان نموده ام فرقی نمی کنه وفایل دوم وقتی میخواهی از زیپ درش بیاری میگه پارت دوم را بگذار .
اگه این دو فایل یکی هست که طی دو فایل زیپ اراییه شده چرا اسامی انان فرق میکنه .

از جوابتون ممنونم

دوست عزیز به نیابت از Hitman-C47 عزیز جوابتون رو که دادم ، تغییر نام فایل RAR که کار سختی نیست!

سلام
بعد از اینکه هردو فایل رو دان کردید نام اونها رو به ترتیب تغییر بدید.بطور مثال 1و2 .

arizona
01-05-2010, 12:57
سلام دوستان.من وین 7 گردو رو چندوقت پیش نصب کردم و هیچ مشکلی نداشتم.الان چند روزیه که ویندوز7 موقع بالا اومدن ارور صفحه آبی میده و ریستارت میشه و دوباره بالا میاد،بدون هیچ مشکلی.ویندوز رو دوباره حتی تو یه درایو دیگه نصب کردم اما بازم همونجوریه.در حالی که ویندوز xp هیچ مشکلی نداره.کسی میدونه مشکل از کجاست؟

javadmoloudi
02-05-2010, 00:17
با سلام به همه دوستان یک کرک خیلی خیلی توب برا سون به نام RemoveWAT 2.2.5 اجرا کنید خیلی خیلی عالی جواب میده از لینک زیر دانلود کنید

or

or

پسورد: tehparadox.com

abbasa1010
02-05-2010, 02:40
یه سوال فنی
کرک روی 7600 هم عمل میکنه؟

javadmoloudi
02-05-2010, 08:42
آره این کرک اغلب رو همه سیستم ها اجرا شده و جواب داده و حتی با آخرین update های به روز مایکروسافت هنوز استحکامیت خود را حفظ کرده چون خودتون میدونید بعضی از کرک ها هستند که وقتی شما ویندوز خود را update می کنید زود می پره من خودم این کرک را شخصا اجرا کردم و الان دارم ویندوز خود را update می کنم هیچ مشکلی نداشته
:11:

xeNociDe
02-05-2010, 12:01
یک کرک جدید با قابلیت های بالا.

xeNociDe
07-05-2010, 12:58
Windows 7 Activator
Windows 7 Activator Patch - All windows 7 releases

Windows 7 Activator Patch the latest patch for windows 7 ( all releases ) , replace your windows 7 key and allow you to download the latest updates like genuine .

farshidshd
07-05-2010, 14:10
Windows 7 Activator
Windows 7 Activator Patch - All windows 7 releases

Windows 7 Activator Patch the latest patch for windows 7 ( all releases ) , replace your windows 7 key and allow you to download the latest updates like genuine .

ف ی ل ت ر شده...

وقتی کرک میکنیم قسمت Peroperties کامپیوتر چطور باید بشه؟
من کرک کردم قسمت ACtiv حذف شد ولی ویندوز هز دوساعت ریست میشه ...

باید به کرکی باشه که تبدیلش کنه به OEM

xeNociDe
07-05-2010, 15:19
ف ی ل ت ر شده...

وقتی کرک میکنیم قسمت Peroperties کامپیوتر چطور باید بشه؟
من کرک کردم قسمت ACtiv حذف شد ولی ویندوز هز دوساعت ریست میشه ...

باید به کرکی باشه که تبدیلش کنه به OEM
بفرمایید:
ممنون از یاد آوری!

m1d1y
07-05-2010, 18:19
بفرمایید:
ممنون از یاد آوری!

فایلی وجود ندارد
Empty Directory

xeNociDe
09-05-2010, 15:18
فایلی وجود ندارد
Empty Directory
دیگه اگر این کار نکنه شرمنده همتون میشم:

لینک مستقیم:

m1d1y
09-05-2010, 22:18
دیگه اگر این کار نکنه شرمنده همتون میشم:

لینک مستقیم:

دستت درد نکنه
ولی این هم که پولیه!!!!!

J A V I D
09-05-2010, 23:51
من یه مشکل اساسی دارم یه لپ تاپ dell inspiron 1564 روش ویندوز هفت که می ریزم با هر کرکی که م یخوام اکتیوش کنم اکتیو می شه ولی وقتی ریست می دم دیگه ویندوزش بالا نمی آد نظری ندارید ؟!؟ در ضمن شونصد تا کرک امتحان کردم همشون همین مشکل رو دارن !!!

mjzaret
10-05-2010, 00:27
من یه مشکل اساسی دارم یه لپ تاپ dell inspiron 1564 روش ویندوز هفت که می ریزم با هر کرکی که م یخوام اکتیوش کنم اکتیو می شه ولی وقتی ریست می دم دیگه ویندوزش بالا نمی آد نظری ندارید ؟!؟ در ضمن شونصد تا کرک امتحان کردم همشون همین مشکل رو دارن !!!

از این کرک هم استفاده کردید یا نه؟

*LionHeart*
10-05-2010, 00:58
دقيقا منم همين مشكل رو دارم با اين لپ تاپ
دوستان اگر كسي تست كرده جواب رو اعلام كنند
با تشكر

J A V I D
10-05-2010, 07:25

دوست عزیز فایلش پسورد داره !!! پسوردش چیه ؟

دقيقا منم همين مشكل رو دارم با اين لپ تاپ
دوستان اگر كسي تست كرده جواب رو اعلام كنند
با تشكر

شما هم اگه به نتیجه رسیدید لفا اینجا بگید ...

eshagh
10-05-2010, 12:56

با سلام

لطفا پسوردش را هم اعلام کنید .:11:

mjzaret
10-05-2010, 16:38
شرمنده دوستان

رمز فایل: mjzaret

از همه عذرخواهی می‌کنم.

*LionHeart*
10-05-2010, 19:21
دوستان كسي اين كرك رو نصب كرد
لطفا جوابش رو اعلام كنه
من اين دفعه خيلي برنامه نصب كردم نميخوام دوباره اين ويندوز اينجوري بشه

mostafa2020
10-05-2010, 19:29
سلام دوستان
من خودم ويندوز سون شركت امپرور رو گرفتم خيلي عاليه با كرك كه 100 درصد كار ميكنه.
اگر هم مشكلي پيش بياد مي تونيد زنگ بزنيد پشتيباني شركتش حل ميشه.
مي تونيد از مغازه هاي نرم افزار يا اينترنتي از سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تهيه كنيد.:46:
يا علي

*LionHeart*
11-05-2010, 00:37
سلام دوستان
من خودم ويندوز سون شركت امپرور رو گرفتم خيلي عاليه با كرك كه 100 درصد كار ميكنه.
اگر هم مشكلي پيش بياد مي تونيد زنگ بزنيد پشتيباني شركتش حل ميشه.
مي تونيد از مغازه هاي نرم افزار يا اينترنتي از سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تهيه كنيد.:46:
يا علي
ميخواستم اگر ميشه كه به صورت اينترنتي دانلود كنم ولي اگر بنا به تهيه باشه چون لپ تاپ رو از شركت زيگورات گرفتم ميرم از اونجا كركشو ميگيرم

J A V I D
11-05-2010, 07:03
ميخواستم اگر ميشه كه به صورت اينترنتي دانلود كنم ولي اگر بنا به تهيه باشه چون لپ تاپ رو از شركت زيگورات گرفتم ميرم از اونجا كركشو ميگيرم

اگه کرکشو گرفتید لطفا اینجا هم بذارید ما هم استفاده کنیم ...

J A V I D
11-05-2010, 07:03
حذف شود اشتباهی دو تا شد !

*LionHeart*
11-05-2010, 10:24
كسي از دوستان اين فايل mjzaret عزيز رو تست نكردن ؟
آيا همون مشكل قبلي رو داشت ؟

J A V I D
11-05-2010, 20:00
من که لب تاپ طرف رو پس دادم ، ولی ظاهرا اگه ویندوزی که مجموعه گردو هست رو نصب کنید اکتیو می شه و این مشکل رو نداره ... من دیگه امتحان نکردم ... البته مجموعه گردو رو خریدم برای بعد ها !

javadmoloudi
12-05-2010, 11:53
دوستان عزیز یک کرک معتبر و تازه و به روز به نام Windows.7.RemoveWAT.v2.2.5.2-Sting2324_2 به شخصه برا من جواب داد تو سون 64 بیت و بعدش هم ویندوز یک آبدیت مشت شد دوستان هم بگیرد و تست کنید
کد:

or

or

huti-khaste
12-05-2010, 17:05
password chie?

huti-khaste
12-05-2010, 17:06
ramzesh chie?

zahak
12-05-2010, 18:11
دوست عزیز پسوردش را یادت رفت بزاری

لطفا پسوردش را بزار

----------
جوینده یابنده است

خودم پیدا کردم الان اینم پسورد
tehparadox.com

javadmoloudi
12-05-2010, 21:59
آره دوست عزیز کارد درسته
پسور
tehparadox.com

hamidbn
13-05-2010, 07:06
سلام
دوستان من ویندوزم مشکا کرک پیدا کرده و امروز اون Error geniune را میده
کرک Windows.7.RemoveWAT.v2.2.5.2-Sting2324_2 را هم زدم عمل نکرد

چه کنم ؟
راهنمایی کنین

hamidbn
13-05-2010, 07:43
دوستان ممنون
مشکلم حل شد

مشکل اصلی از یک آپدیت بوده
در هر حال کرک جدید را گذاشتم که کسی مشکل داشت بتونه دانلود کنه

مشکل با آپدیت WAT Update (KB971033 است
اینم لینک کرک

hamidrezaj
15-05-2010, 02:19
سلام من بعد از نصب ویندوز xp ویندوز 7 رو نصب کردم و کرکش WINDOWS 7 LOADER EXTREME EDITION 3.118 توی دی وی

دی بود و بعد از نصب اجرای کرک توی boot ویندوز سه تا ویندوز نشون میده که اولی earlier هست که همون xp هست دومی 7

هست که کرک نشده و سومی فکر کنم مینویسه 7 LE که وقتی با اون بالا میومدم می گفت اکتیو شده ولی از دیروز بالا نمیاد و

موقع بوت 7 LE یه خط تیره فقط نشون میده

و اصلیه هم که از روزهاش داره کم میشه.

چند تا سوال و درخواست داشتم اینکه چرا اینطوری شده و خط میاد و اینکه اصلا چرا سه تا ویندوز توی بوت هست مگه نباید دوتا

باشه؟ اگه مشکل از کرکه لطفا یه کرک سالم که آخریشه و جواب داده و سه تا نمی کنه معرفی کنید و چطوری باید این ویندوز

سوم که در حقیقت به خاطر کرک ایجاد شده رو حذف کنم چون تو خود ویندوز 7 که گزینه edit وجود نداره و توی xp هم اون دوتا رو

ننوشته.

لطفا حتما کمک کنید

ممنون

mjzaret
15-05-2010, 10:31
دوست عزیز Hamidrezaj از پست قبلی می‌تونی کمک بگیری.

کرک رو دانلود کن و نصبش کن.

hamidrezaj
16-05-2010, 01:18
ببخشید شما سوالی که پرسیدم رو جواب ندادید من میگم اون کرک و ویندوز سوم رو چطوری حذفش کنم که فقط ویندوز کرک

نشده بمونه و با یه کرک سالم کرکش کنم فقط دوستان به من بگن چطوری ویندوز 7 LE رو از صفحه بوت و کرک رو از داخل سیستم پاک کنم؟

ممنون

mohsen_1363
16-05-2010, 03:01
ببخشید شما سوالی که پرسیدم رو جواب ندادید من میگم اون کرک و ویندوز سوم رو چطوری حذفش کنم که فقط ویندوز کرک

نشده بمونه و با یه کرک سالم کرکش کنم فقط دوستان به من بگن چطوری ویندوز 7 LE رو از صفحه بوت و کرک رو از داخل سیستم پاک کنم؟

ممنون
برای اصلاح منوی بوت و حذف بقیه به مسیر زیر برو
my computer /properties /
پنجره جدید ، سمت چپ advanced system settings
پنجره جدید سربرگ وسط advanced
settings سوم strart up and recovery
حالا پنجره جدید طبق عکس زیر گزینه اول رو روی windows 7 قرار بده
و دو تا تیک پایی نشم بردار و ok کن

موفق باشی

hamidrezaj
16-05-2010, 03:50
ممنون ولی این رو خودم می دونستم من نمی خوام صورت مسئله رو پاک کنم می خوام واقعا از منوی بوت حذف بشه

البته یه نرم افزار به نام EasyBCD پیدا کردم باید امتحان کنم ببینم چی میشه

Dreamland
16-05-2010, 22:07
با سلام خدمت دوستان عزیز...:10:

کرک جدید ویندوز 7 (ساخته شده در 26 اردیبهشت 89)

شاد ، سلامت و همیشه موفق باشید♥♥♥[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dr Hannibal
16-05-2010, 23:10
با سلام خدمت دوستان عزیز...:10:
کرک جدید ویندوز 7 (ساخته شده در 26 اردیبهشت 89)

ممنون دریملند جان. عالی...

shahruz
17-05-2010, 15:57
سلام دوستان عزیز
میخواستم ببینم این مشکل از کجاست؟
این پیغام رو هرزگاهی ویندوز میده بهم،آیا هموز کرک کردن ویندوز هست؟
ویندوز من 7 و پرفشنال میباشد

Ahmadipour_ma
17-05-2010, 18:52
Thank you very much Dreamland. It worked.

Mahdi

Dreamland
18-05-2010, 09:39
با سلام مجدد خدمت دوستان عزیز...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کرک جدید ویندوز 7 (ساخته شده در تاریخ 27 اردیبهشت 89 - برای جنیون کردن واقعی ویندوز)

Version 1.8 (RC5)
* Cleaned up and improved a lot of code
* Added a new GRLDR version (Thanks to lash78 for spending a few hours helping to debug)
* Made the UI even more user friendly
* Added some new serials

شاد ، سلامت و همیشه موفق باشید♥♥♥[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

roteal2007
18-05-2010, 16:55
یه توضیح میشه بدی ؟
این کرک جدید منظور چیه مگر اینطور نیست که یه کرک میاد و تا آخر هم همونه پس کرک جدید برای چیه؟

Gamemaster
18-05-2010, 20:08
كركها هم ورژن دارن مثل بقيه
هر چي بالاتر ضعف كمتر

Dreamland
19-05-2010, 06:36
با سلامی دیگر خدمت دوستان عزیز...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کرک جدید ویندوز 7 (ساخته شده در تاریخ 29 اردیبهشت 89 - برای جنیون کردن واقعی ویندوز) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Version 1.8 (RC6)
* Cleaned up and improved a lot of code
* Added a new GRLDR version (Thanks to lash78 for spending a few hours helping to debug)
* Made the UI even more user friendly
* Added some new serials
شاد ، سلامت و همیشه موفق باشید♥♥♥ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad_fm
19-05-2010, 11:52
هیچ کدام از کرکهای کار نکرد !!! فقط خواستی بیش از دو مگا از ترافیک ما رو مصرف کنی ؟

با سلامی دیگر خدمت دوستان عزیز...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کرک جدید ویندوز 7 (ساخته شده در تاریخ 29 اردیبهشت 89 - برای جنیون کردن واقعی ویندوز) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاد ، سلامت و همیشه موفق باشید♥♥♥ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad_fm
19-05-2010, 12:17
هیچ کدام از کرکهای کار نمیکنن

Dreamland
19-05-2010, 22:44
لطفا این تاپیک رو بیخودی شلوغ نکنید و پشت سر هم اسپم ندید (جناب محمد بودید درسته ؟)

به پست پایین دقت کنید :

---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------

سلام...

دوستان عزیز در جریان هستید که مایکروسافت در ماه فوریه 2010 آپدیتی را برای ویندوز 7 ارائه کرد که کلیه کرکهای ساخته شده برای آن را از کار انداخت. اما کرکرها بیکار ننشستند و کرکهای جدید را ارائه کردند که ویندوز را حتی بعد از آپدیت Activated و جنیون کرد.

اما مایکروسافت مجددا آپدیتی را در 19 می 2010 مصادف با 29 اردیبهشت 89 منتشر کرد که باز هم سعی در از کار انداختن کرکها دارد.

اطلاعات بیشتری در این مورد موجود نیست ولی جای نگرانی هم نیست. فعلا از آپدیت کردن ویندوز خود خودداری کنید تا کرکهای جدید ارائه شود.

Farjameh
20-05-2010, 15:57
لینک دانلود مستقیم از آخرین ورژن اکتیویشن ویندوز 7
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Dr Hannibal
20-05-2010, 17:14

ببین mohammad_fm بهترین کرک ، کرک های loader هستند. که جدیدترینشون رو جناب dreamland چند روز یک بار می ذاشتند. دیروز برای بار دوم آپدیتی اومد که کرک ها رو از کار انداخت. اگه شما ویندوز رو دیروز اپدیت کرده باشی باید یا از کرک wat استفاده کنی و کلا جنیون رو ویندوز رو پاک کنی ویا صبر کنی تا کرک loader بیاد.

دوستان اینجا دارند زحمت می کشند هیچی هم بهشون نمیرسه و توقعی هم ندارند و فقط به خاطر کمک به دیگران حالا وقتی یکی مثل شما این طوری اعتراض میکنه اونم نا آگاهانه جواب زحمت کسایی که زحمت می کشند نیست.

alpha007
20-05-2010, 20:34
من ویندوزم رو امروز ریختم و آپدیت کردم
مشکلی نیست
ماجرای آپدیت جدید شناسایی کننده کرک رو هم تو فروم های ایرانی دیدم ولی صحت و سقمش تو فرومهای انگلیسی مشخص نشده

lovely_fox
20-05-2010, 23:57
سلام بچه ها
یک سوال از دوستان اهل فن

ایا این کرک ها برای اکتیو کردن هم هست؟یا نه؟
اگر نیست من اکتیو ویندوز را از چه سایتی می تونم پیدا کنم

و اگر این کرک ها اکتیو می کنه لطفا طرز کارشون را هم توضیح دهید

با تشکر از همه دوستان

unicef
21-05-2010, 00:47
با سلام به دوستان عزیز

بهترین کرک در حال حاضر که بنده بالای 50 سیستم تست کردم و مشکلی نداشت و برای تمامی سیستم ها جواب میده

بنده بالای 70 کرک تست کردم ولی هیچ یک نتوانستند به راحتی این کرک باشند

انشالا برای تمامی دوستان جواب بده

با اجرای فایل EXE یه پنجره باز میشه که یک کلید در وسط پنجره به نامRemoveWAT وجود دارد با زدن این گزینه سیستم حدود

20 الا 30 ثانیه هنگ میکند و مجددا به حالت عادی برمیگردد

دانلود

موفق باشید

یونیسف:11:

alpha007
21-05-2010, 08:31
درباره آپدیت جدید مایکروسافت من تا به الان هیچ جا نخوندم که آپدیت جدیدی برای از کار انداختن کرکها منتشر شده باشه
نمیدونم سایتهای ایرانی این مطلبو از کجا اوردن

van123
21-05-2010, 10:26
با سلام به دوستان عزیز

بهترین کرک در حال حاضر که بنده بالای 50 سیستم تست کردم و مشکلی نداشت و برای تمامی سیستم ها جواب میده

بنده بالای 70 کرک تست کردم ولی هیچ یک نتوانستند به راحتی این کرک باشند

انشالا برای تمامی دوستان جواب بده

با اجرای فایل EXE یه پنجره باز میشه که یک کلید در وسط پنجره به نامRemoveWAT وجود دارد با زدن این گزینه سیستم حدود

20 الا 30 ثانیه هنگ میکند و مجددا به حالت عادی برمیگردد

دانلود

موفق باشید

یونیسف:11:

من از removeWAT استفاده کردم جواب داد ولی من WATرو ریستور کردم
باش حال نکردم.اگر وات ریمو بشه دیگه نمیشه وین آپدیت بشه .منم وات رو برگردوندم
ولی نفهمیدم وات در اصل کارش چیه؟؟؟؟؟؟؟

Dr Hannibal
21-05-2010, 11:44
من ویندوزم رو امروز ریختم و آپدیت کردم
مشکلی نیست
ماجرای آپدیت جدید شناسایی کننده کرک رو هم تو فروم های ایرانی دیدم ولی صحت و سقمش تو فرومهای انگلیسی مشخص نشده

اکثر کرک های loader از کار افتاده. wat مشکلی نداره.

Mohammad Hosseyn
21-05-2010, 12:29

ممنون

برای اصلاح منوی بوت و حذف بقیه به مسیر زیر برو
my computer /properties /
پنجره جدید ، سمت چپ advanced system settings
پنجره جدید سربرگ وسط advanced
settings سوم strart up and recovery
حالا پنجره جدید طبق عکس زیر گزینه اول رو روی windows 7 قرار بده
و دو تا تیک پایی نشم بردار و ok کن

موفق باشی

من که از لودر استفاده میکنم و برای کرک بجای گزینه ی اول (در تصویر) از گزینه ی دوم (intenet) استفاده میکنم . باید اون موقع وصل به نت باشی . اینجوری قسمت startup گزینه دیگری هم اضافه نمیشه و کرکش هم دائمی بوده تا الان .

alpha007
21-05-2010, 22:45
اکثر کرک های loader از کار افتاده. wat مشکلی نداره.
کرک من wat نیست

hamid_mol
21-05-2010, 22:52
سلام
Mohammad Hosseyn ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
می شه لطف کنی دقیقا این ورژنی رو که استفاده می کنی آپ کنی
خیلی خیلی ممنون

Dreamland
22-05-2010, 22:22
با سلام خدمت دوستان عزیز...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک جدید ویندوز 7 (ساخته شده در 1 خرداد 89) برای ویندوزهایی که با آپدیت جدید از جنیون خارج شده‌اند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Windows 7 Loader eXtreme Edition 3.503 Stable

SPIRIT PALST III
23-05-2010, 22:22
سلام

دو تا هارد دارم که روی هر کدوم ویندوز نصبه قبلا هر دو تاش ویستا بود ولی وقتی روی یکیش ویندوز 7 رو نصب می کنم و با استفاده از کرک ویندوز رو اکتیو می کنم اون یکی ویندوز که ویستا هست و روی هارد دیگری است اکتیویشنش غیر فعال می شه! و وقتی ویستا رو دوباره با استفاده از کرکش اکتیو می کنم اکتیو 7 روی هارد دیگر غیرفعال میشه!...

لطفا راهنمایی کنید.... مرسی / ...

mjzaret
24-05-2010, 00:16
سلام

دو تا هارد دارم که روی هر کدوم ویندوز نصبه قبلا هر دو تاش ویستا بود ولی وقتی روی یکیش ویندوز 7 رو نصب می کنم و با استفاده از کرک ویندوز رو اکتیو می کنم اون یکی ویندوز که ویستا هست و روی هارد دیگری است اکتیویشنش غیر فعال می شه! و وقتی ویستا رو دوباره با استفاده از کرکش اکتیو می کنم اکتیو 7 روی هارد دیگر غیرفعال میشه!...

لطفا راهنمایی کنید.... مرسی / ...

ابتدا ویندوز ویستا رو اکتیو کنید. بعد از اکتیو کردن ویندوز ویستا هاردی که ویندوز ویستا روش نصبه از سیستم جدا کنید.

حالا ویندوز 7 رو اکتیو کنید. بعد از این عمل هاردی که ویندوز ویستا درونش نصب بود رو به سیستم اضافه کنید.

احتمالاً‌ مشکلتون حل می‌شه.

Mahziar-7
27-05-2010, 20:52
حالا اگه ویندوز genuine نشه چی میشه؟

mjzaret
27-05-2010, 23:51

فقط از آخرين آپديت‌هاي مايكروسافت نمي‌توني استفاده كنيد. همين!!!

البته اگه اينترنت دائم نداري مشكلي نيست خيلي راحت مي‌توني كار مي‌كني.

من اينترنت دائم دارم و براي هم ويندوز من اكتيو و فعال شده هست و هميشه به روز رساني انجام ميشه.

:40:

hamid_mol
29-05-2010, 12:02

بستگی به ویندوز فرق می کنه

اما در ویندوز 7 فرق ها اینه :

1)وقتی ویندوز می آد بالا یه صفحه میاد می گه جنیون کن (که می تونی بزنی بعدا یا اگه بهش دست نزنی بعد از یک دقیقه خودش وارد ویندوز می شه )

2)وال پیپرت می پره و صفحه ی سیاه می شه

3)موقع نصب هر آپدیت یه پیقام کوچیک میاد میگه جنیون نیستی(اما آپدیت ها همه به طور کامل نصب می شه )

نکته : درصورت استفاده از کرک به صورت غیر موفقیت آمیز ممکنه این ایرادات هم پیش بیاد:

1)ویندوز دیگه آپدیت نمی شه

2)تایمر پیقام جنیون اول ویندوز از کار می افته

hamid

mojtaba_sa
29-05-2010, 17:33
سلام دوستان
من تازه پا به عرصه ویندوز 7 گذاشتم.
طریقه استفاده از فایل کرک چطوریه ؟؟!!!!:11:
دو تا اینستال داره !!
INSTALL CERTIFICATE OR SERIAL
OR
INSTALL
کدوم رو باید بزنم؟
بعدش کار خاصی باید بکنم ؟

mjzaret
29-05-2010, 19:35
سلام دوستان
دو تا اینستال داره !!
OR
INSTALL
کدوم رو باید بزنم؟

فقط دکمه Install رو بزنید.

بعد سیستم رو Restart کنید.

شاد باشید :40:

hamid_mol
30-05-2010, 06:31
سلام دوستان
دو تا اینستال داره !!
OR
INSTALL
کدوم رو باید بزنم؟

Windows 7 Loader eXtreme Edition v3.503.exe رو بازکن و تا 5 دقیقه دست به سیستم نزن خودش همه کار رو می کنه و بعد هم ری استارت می کنه . فقط و فقط اجراش کن .

Dreamland
03-06-2010, 12:57
با سلام خدمت دوستان عزیز...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک جدید ویندوز 7 (ساخته شده در 13 خرداد 89) برای جنیون کردن واقعی ویندوز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Windows 7 Loader 1.8.1 (x86 & x64)1

Version 1.8.1
* Added a legacy mode which should activate some systems that don't comply with the normal ACPI specifications
* Improved support for compressed partitions
* Added Toshiba, Exper, Wortmann and Casper SLIC's
* Added a new HCL Windows 7 Professional serial
* Other minor tweaks and fixes

m.mahdi.k
04-06-2010, 18:46

کرک جدید ویندوز 7 (ساخته شده در 13 خرداد 89) برای جنیون کردن واقعی ویندوز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Windows 7 Loader 1.8.1 (x86 & x64)1

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد ، سلامت و همیشه موفق باشید♥♥♥ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دستت درد نکنه اما این فقط برا لپتاب هست رو حز که جواب نمیده چیکار کنیم certificate رو نمیشناسه

mohammad.karimmi
05-06-2010, 08:50
سلام
خیلی ممنونم واقعا کمکم کردین

Dreamland
06-06-2010, 18:13
کرک جدید ویندوز 7 (ساخته شده در 16 خرداد 89) برای جنیون کردن واقعی ویندوز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Windows 7 Loader 1.8.2 (x86 & x64)1

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد ، سلامت و همیشه موفق باشید♥♥♥ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mm_yaghoob
06-06-2010, 22:14
منظور از (x86 & x64) چي هست ميشه ساده توضح بديد

Dew Drop
06-06-2010, 23:03
منظور از (x86 & x64) چي هست ميشه ساده توضح بديد

سلام
x86 يعني ويندوز 32 بيتي ,x64 يعني ويندوز 64 بيتي.x86 & x64 يعني براي هر دوشونم ميشه استفاده كرد.

seven007
07-06-2010, 12:01
با سلام خدمت دوستان عزیز...
کرک جدید ویندوز 7 (ساخته شده در 16 خرداد 89) برای جنیون کردن واقعی ویندوز

داداش قربونت بشم مارو راحت کردی
فقط یه مشکل دیگه دارم با این ویندوز میدونم اینجا جاش نیست اما به هر جا رفتم به در بسته خورد م
اونم اینه که من کارت tv رو نصب کردم صداش میاد ولی تصویرش سیاهه درایورشم از اینترنت کرفتم واسه 7 اما نشد که نشد
مدل tv کارتم MSI TV @nywhere por هستش دوستان خواهشن کمکم کنن اگه در توانشون هست
پیشاپیش از همتو ن ممنون

ocean12
08-06-2010, 23:38
کسی کرکی میشناسه که روی Microsoft.Windows.7.Enterprise.x86.Integrated.May. 2010-BIE کار کنه؟
برای کرک بالایی مینویسه unlicenced

ocean12
09-06-2010, 00:14
این یکی صفحه مزاحم رو حذف میکنه ولی genuine نمیشه و آپدیت نمیکنه

فربد
09-06-2010, 21:09
من ویندوز 7مو crack کردم (x64) و می‌نویسه: winows is activated، حالا می‌خوام windows media player 11 x64 نصب کنم ولی می‌گه: this copy of windows is not genuine، مشکل از کجاست؟

mous3030
10-06-2010, 15:02
بر من دکمه اینستال غیر فعاله ! دایره سبز رنگه
ولی بازم اکتیو میخواد
اون شماره سریال ها رو هم از فایل Keys.ini میدم قبول نمیکنه

sarah333
10-06-2010, 16:27
کرک جدید ویندوز 7 (ساخته شده در 16 خرداد 89) برای جنیون کردن واقعی ویندوز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باسلام من این فایل رو دانلود کردم ولی وقتی اجرامیکنم هردوتا دکمش خاموشه چکار باید بکنم هیچ کرکی جواب نمیده

scali
11-06-2010, 13:17
باسلام من این فایل رو دانلود کردم ولی وقتی اجرامیکنم هردوتا دکمش خاموشه چکار باید بکنم هیچ کرکی جواب نمیده

واسه منم هر دوتا دکمه خاموشه چیکار باید کرد ؟:41:

Dew Drop
11-06-2010, 16:46

واسه منم هر دوتا دکمه خاموشه چیکار باید کرد ؟:41:
سلام
از این کرک استفاده کنید ببینید جواب میده.

scali
11-06-2010, 21:30
سلام

واقعا دستت درد نکنه جواب داد .

:11::11::11::11::11::11:

:7::7::7::7:

:26::26::26::26:

mohsen_1363
11-06-2010, 22:57
Windows Loader 1.8.3 / x86 & x64

mous3030
15-06-2010, 07:01
سلام

با سلام
من استفاده كردم اكتيو شد اما بعد يه ساعت مشخص صفحه ال سي دي خاموش ميشه مجبور ميشم كل سيستم رو خاموش ومجددا روشن كنم !!!!!!!!!!!!!

mous3030
15-06-2010, 20:34
مجبور شدم ریمو کنم

music6808
25-06-2010, 00:50
سلام

سلام
خیلی خیلی مرسی دوست عزیز
ویندوزم اکتیو شد

دستت طلا:10::40::40::40:

sascovach
25-06-2010, 10:48
دوستان من از وقتی که از این remove wat استفاده کردم دیگه نمی تونم هیچ فایل تصویری رو باز کنم
این پیغام خطا میاد

چی کار کنم؟

mohsen_1363
25-06-2010, 15:04
دوستان من از وقتی که از این remove wat استفاده کردم دیگه نمی تونم هیچ فایل تصویری رو باز کنم
این پیغام خطا میاد

چی کار کنم؟

مطمئن باشید مشکلش شما
از لودر remove wat نیست چون من مدتهاست فقط از همین کرک استفاده میکنم
احتمال بهم ریختن کدک و ویروس وجود داره

Spak
26-06-2010, 17:39
مشکلم حل شد

y91z
30-06-2010, 02:21
نسخه جدید کرک RemoveWAT 2.2.5.2
صددرصد تست شده :11:

mohsen_1363
30-06-2010, 04:52
نسخه جدید کرک RemoveWAT 2.2.5.2
صددرصد تست شده :11:

دوست عزیز این remove wat 2.2.5.2 مربوط به حدودا 3 ماه قبل هست ، نسخه جدیدی نیست
کرکر معروف اقای hazer دیگه نسخه جدیدی بیرون نداده

و در مرود جنیوین هم درسته جنیوئن رو از بین میبره فقط بعدش نباید اپدیت کنی
چون احتمالا 90 در صد شناسایی میشه
البته بعد اپدیت مشکلی نیست
تاپیک زیر پست 295 رو نگاه کنی متوجه منظورم میشی ، اون موقع دور دور wat بود
الان فقط windows 7 loader هست که همچنان به کرک هاش ادامه میده

Dreamland
30-06-2010, 22:38
Windows Loader 1.8.5 by Daz

Version 1.8.5
* Fixed a bug that caused upgrading to fail when "preserve current boot code" was selected
* Added a new GRLDR version
* Added Alienware serial (Professional)
* Other minor tweaks and fixes

y91z
01-07-2010, 04:55

دوست عزیز این کرک هنوز کار میکنه واسه همین نسخه جدیدی ارایه نشده

vafa1353
02-07-2010, 12:25

فايل پاك شده

vafa1353
02-07-2010, 12:30

سلام من ويندوز 7 روي لب تاب نصب كردم در كنار ويستا اورجينال...
مدتي ازش استفاده نكردم و ديروز داخل 7 شدم ديدم پيغام جنيوس ميده ...
با RemoveWat.2252 كركش كردم درست شد ولي بعد اون رو آپديت كردم.
الان پيغامي نميده ولي بعد از 10 دقيقه سيستم خاموش ميشه...
آيا راهي هست كه بدون نصب مجدد 7 درست بشه؟؟؟
راستي لينكي كه گذاشتيد مربوط به همين تاپيك هست

M Like Mother
02-07-2010, 18:27
سلام

کامپیوتر من امروز پیغام جنیون داد. البته من تاپیک رو خوندم. اما

1- جنیون چیه؟ یعنی باشه ویندوز کامل کار نمی کنه؟
2- وقتی با کرک مشکل حل بشه آیا بعد میشه ویندوز رو آپ کرد یا نه؟
3- فرق کرک و لودری که گذاشتین چیه؟
4- من کدوم کرک رو دانلود کنم که بهتر از همه است؟ که مثل دوست بالایی سیستمم خراب نشه

یه کم با حوصله لطفا جواب بدید
خیلی ممنون

D o l f i n
03-07-2010, 08:04
با سلام
ویندوز من کرکش پریده دو تا کرک پیشنهادی 3 صفحه اخیر رو دان کردم و نصب کردم ولی جنیون نمیشه چیکارش کنم؟
منون

Dew Drop
03-07-2010, 16:00

فايل پاك شده

با سلام
ویندوز من کرکش پریده دو تا کرک پیشنهادی 3 صفحه اخیر رو دان کردم و نصب کردم ولی جنیون نمیشه چیکارش کنم؟
منون

سلام
همون لودریه که دوست عزیزمون dreamland زحمت پیدا کردنش رو کشیده بودن ولی متاسفانه لینک از کار افتاده بود.من یه جای دیگه آپلود کردم می تونید از این استفاده کنید.

D o l f i n
03-07-2010, 17:36
من همین لودر رو دان کردم ولی فایده نداره جنیون نمیشه کرک های قبلی رو هم پاک کردم ولی فایده نداره

mohsen_1363
03-07-2010, 18:43
من همین لودر رو دان کردم ولی فایده نداره جنیون نمیشه کرک های قبلی رو هم پاک کردم ولی فایده نداره

وقتی تو هر فرومی هر کرکی پیدامیکنید تست میکنید همچین مشکلی پیش میاد
چون
کرک های مختلف با هم سازگاری ندارن
حتی اگر باک بشن چون ریجستری رو دستخوش یه سری تغییرات میکنن
بهتره همیشه بعد از نصب میندوز از یه نوع کرک استفاده کنید و ورژن های جدیدترش
که پیشنهاد من windows 7 loader هست