UFU
12-09-2009, 00:55
سلام
من براي سايت جديد ام نياز به يك توسعه دهنده اي دارم كه بتونه جلوي hotlink شدن فايل هامو بگيره وب سايت قبلي من متاسفانه يه همچين مشكلي براش پيش اومد پهناي باند سرور رو كامل تخليه ميكرد. *به دلايلي joomla توانايي لازم رو نداره و مجبور شدم از typo3 استفاده كنم كه امكانات بهري رو به من ميده*
من ميخوام اين برنامه رو روي سيستم typo3 نصب كنم. امكاناتي كه از اين برنامه ميخوام به شرح زير است
1. anti-leeching باشه
2. چون از چند سرور استفاده مي كنم مشكلي با چند سروري نداشته باشه
3. زمان و url جداگونه براي دانلود داشته باشه مانند rapid share يا بهتر *4share
4. فايل هايي رو كه توسط اين اسكريپت روي سرور قرار داده ميشه رو ميخوام به صورت ABC دسته بندي كرد و از هم تفكيكش كرد و بشه توي پايگاه داده جستجو شون كرد
در مورد دستمزد هم به دو صورت پرداخت ميكنم شماره حساب يا paypal
بودجه من 20 دلار و بسته به نوع طراحي اسكريپت قابل افزايش هم هست.
- اين پروژه هر چه سريع تر جمع بشه مبلغ پرداختي هم بالاتر ميره.
- هزينه هاي مربوط به بروز رساني رو هم براي اين اسكريپت پرداخت ميكنم.
من براي سايت جديد ام نياز به يك توسعه دهنده اي دارم كه بتونه جلوي hotlink شدن فايل هامو بگيره وب سايت قبلي من متاسفانه يه همچين مشكلي براش پيش اومد پهناي باند سرور رو كامل تخليه ميكرد. *به دلايلي joomla توانايي لازم رو نداره و مجبور شدم از typo3 استفاده كنم كه امكانات بهري رو به من ميده*
من ميخوام اين برنامه رو روي سيستم typo3 نصب كنم. امكاناتي كه از اين برنامه ميخوام به شرح زير است
1. anti-leeching باشه
2. چون از چند سرور استفاده مي كنم مشكلي با چند سروري نداشته باشه
3. زمان و url جداگونه براي دانلود داشته باشه مانند rapid share يا بهتر *4share
4. فايل هايي رو كه توسط اين اسكريپت روي سرور قرار داده ميشه رو ميخوام به صورت ABC دسته بندي كرد و از هم تفكيكش كرد و بشه توي پايگاه داده جستجو شون كرد
در مورد دستمزد هم به دو صورت پرداخت ميكنم شماره حساب يا paypal
بودجه من 20 دلار و بسته به نوع طراحي اسكريپت قابل افزايش هم هست.
- اين پروژه هر چه سريع تر جمع بشه مبلغ پرداختي هم بالاتر ميره.
- هزينه هاي مربوط به بروز رساني رو هم براي اين اسكريپت پرداخت ميكنم.