مشاهده نسخه کامل
: مشکل در نصب اسکریپتهائی گران قیمت که با zend , ودیگر نرم افزارها کد شدند
iriranir
11-09-2009, 23:40
مشکل در نصب اسکریپتهائی گران قیمت که با zend , ودیگر نرم افزارها کد شدند
من نزدیک به 25 اسکریپت با حجم بالا و ارزش بالا مثل اسکریپتهای اصلی dating , dolfin ,........دارم
و لی متاسفانه در هنگام نصب مشکل کد شدن توسط نرم افزارهای شبیه zend optiminرا نشان میدهد
چطوری میتونم نصب کنم هرکی درست کمکم کنه لینک دانلود این اسکریپتها رو براش میزارم
لطف میکنید
chaparman
15-09-2009, 19:56
سلام
هاستی که روی اون شما مایلید نصب کنید باید از zend پشتیبانی کنه من می تونم هاستش رو در اختیار شما قرار بدم تا نصب کنید ولی در مورد اینکه در صورت کمک اسکریپت ها را در اختیار کمک کننده قرار می دهید حرف شما جدی بود ؟ در این صورت خوشحال میشوم کمکتون کنم لطفا در مورد گرفتن هاست با من تماس بگیرید .
مشکل در نصب اسکریپتهائی گران قیمت که با zend , ودیگر نرم افزارها کد شدند
من نزدیک به 25 اسکریپت با حجم بالا و ارزش بالا مثل اسکریپتهای اصلی dating , dolfin ,........دارم
و لی متاسفانه در هنگام نصب مشکل کد شدن توسط نرم افزارهای شبیه zend optiminرا نشان میدهد
چطوری میتونم نصب کنم هرکی درست کمکم کنه لینک دانلود این اسکریپتها رو براش میزارم
لطف میکنید
iriranir
16-09-2009, 00:37
دوست عزیز الوعده وفا این یکی از اسکریپتها حالا هاستو بده تا لیست دانلود رو برات ارسال کنم منثفانست نه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.