مشاهده نسخه کامل
: مشکل با ریسایز پارتیشن
abbas13677_2005
11-09-2009, 22:50
آقا الان داشتم پارتیشن هام رو ریسایز میکردم (از سایز درایو E کم میکردم میریختم به D) با پارتیشن مجیک8 که یدفعه هنگ کرد و ریستارت کردم دیدم دیگه درایو E وجود نداره و مخفی شده. تو خود پارتیشن مجیک هم زده اون درایو شده :
PqRP
کلی اطلاعات مهم که خیلی هاش مال منه و خیلی هاش مال مردم اون تو هست. بیچاره میشم اگه یاد ندی چه طوری تعمیر میشه. حجم هاردمم کم هست. 40 گیگ هارد دارم که بیشترش رو این درایو E گرفته بود و فکر نمیکنم با نرمافزار های بازیابی بشه کاری کرد چون درایو دیگری ندارم اطلاعات بازیافت شده رو بریزم. فقط دنبال راهی هستم این درایو رو تعمیر کنم همه اطلاعات زنده بشه
حاظرم وسط خیابون لباس هام رو در بیارم و دلقک بازی در بیارم اما کمکم کنی این مشکل حل بشه
بدجوری کمک لازم شدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
من هی میگم این Partition Magic رو ول کنین بیاین با Acronis Disk Director Suite کار کنین برای همین جور اتفاقات و بلاهاییه که پارتیشن مجیک سر آدم میاره. اول اینکه این تجربه باشه برای دفعه بعد. (البته ببخش منو که این رو گفتم ولی لازم بود)
حالا مشکل شما:
قبل از هر کاری با این برنامه ای که بالا گفتم تست کن ببین میشناسه یا نه. اگه نشناخت:
اول دیسکت بوت پارتیشن مجیک رو بساز و سیستم رو باهاش بوت کن و درایو رو اونجا ببین بازم همینطوره یا نه.
اگه یه پارتیشن با فرمت ntfs تو لیست بود که خوب کافیه Merge کنی اما این Merge کردن خیلی مهمه. همیشه پارتیشن معیوب رو تو سالم Merge کن.
اما اگه باز هم همینطور بود یه بار پارتیشن مورد نطر رو به ntfs تبدیل یا Convert کن (با پارتیشن مجیک) و بعد دوباره Merge کن تو درایو D.
در نهایت تنها کاری که به ذهنم میرسه ریکاوری پارتیشن با یکی از برنامه های بالاست اما یادت باشه که ریکاوری راه برگشت نداره.
اگه هم از فرمت های سیستمی اطلاعات کاملی داری با برنامه Acronis پارتیشن رو Edit کن. اما این کار رو حرفه ای ها میکنن. چون کد نویسی داره.
موفق باشی.
abbas13677_2005
12-09-2009, 00:19
اون نرم افزار حجمش خیلی زیاده یه خورده طول میکشه دانلود بشه
-سی دی بوت چه طوری بسازم ب پارتیشن مجیک ؟ والا پارتیشن مجیک تحت بوت دارم. منظورتون اونه ؟
الان marage بزنم بدتر نشه ؟
abbas13677_2005
12-09-2009, 00:22
هر سه درایوم NTFS هست
چرا اینطوری شد ؟
چی میگه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود
به نظرم اول از اطلاعات اون دو تا پارتیشنت پک آپ بگیر تا اونا رو هم از دست ندی. حجم زیادی ندارن و تو دی وی دی میتونی رایت کنی.
بعدشم ارزش داره که اون برنامه رو دانلود کنی یا حتی بخری. اینم آدرس ایمیج سی دی بوت این برنامه با حجم 30 مگا بایت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط بعد از بوت، اون گزینه که توش Safe mode داره رو اجرا کن.
منظورم همون بوت پارتیشن مجیکه. تو دی وی دی های MRT هست. شاید اونجا مشکل نداشته باشه.
در ضمن ببین ریکاوری داره یا نه. اون برنامه که گفتم ریکاوری خیلی قوی داره. شاید با ریکاوری درست بشه.
بعد با اینکه هر سه درایو ntfs هست یه بار حتما درایوت رو Convert to ntfs بکن.
بعد موقع merge کردن به ترتیب پارتیشن هایی که انتخاب میکنی دقت کن. خیلی وقته با پارتیشن مجیک کار نکردم فقط یادمه که باید درایو آسیب دیده رو تو درایو سالم merge کنی.
اگه ترتیب اول جواب نداد بر عکس امتحان کن.
اصولا کوچکترین اشتباه در این جور مواقع آدمو نابود میکنه.
من از این پارتیشن مچیک خیلی ضربه های وحشتناکی خوردم و در حد 160 گیگ اطلاعات از دست دادم...
اگه هم نگرانی که بدتر بشه تنها راه اینکه بدی بیرون برات درستش کنن.
عزیز جان چرا خودتو اذیت میکنی؟
ویندوز هر زمان که نوع درایو براش شناخته شده نباشه اونو نشون نمیده
باید فقط نوع درایو رو به ntfs یا fat32 تبدیل کنی تا ویندوز بشاسدش که ا این کارم بلدی خودت
حالا یکی به من بگه چیکار کنم :
با استفاده از pq boot پارتیشن مجیک درایوی که ویندوز از روش بوت میشه عوض کردم فکر میکردم پارتیشن مجیک خودش فایل بوت سیستم رو به درایو جدید منتقل میکنه ولی نکرده و دیگه ویندوز بالا نمیاد متاسفانه لب تاپه و ویندوز هم ویستاست فلاپی نمیخوره چه کنم من با این قضیه؟
آقا من اومدم درایو بوت رو عوض کنم (با پارتیشن مجیک) درایو ویندوزم از کار افتاد حالا چجوری درایو رو برگردونم کلا نشونش نمیده
با برنامه پارتیشن منجر نشونش میده ولی نمیشناسدش وقتی انتخابش میکنم همه گزینه های برنامه غیر فعاله غیر از دیلیت پارتیشن !!!
حالا بدبختی ویندوز ویستا هم هست و پارتیشن مجیک هم روش کار نمیکنه
وقتی با دی وی دی ویندوز میخوام ریپیر کنم درایو رو نمیتونم انتخاب کنم تا برای نصب اون درایو رو انتخاب میکنم همه گزینه های نصب از کار میفته
چکار کنیم؟
این برنامه Acronis Disk Director Suite روی ویستا کار میکنه؟
بهترین برنامه برای این کار روی ویستا چیه؟
با تشکر از اکرونیس عزیز
برنامه ای که گفتی گرچه درایو بر نگردوند ولی فایلای داخل درایو رو نشون داد و من از همشون یه یک آپ گرفتم
سلام به دوستان عزیز،
من قصد داشتم از طریق برنامه پارتیشن مجیک 8 فرمت دوتا از پارتیشن های هاردم را از فت 32 تبدیل به ان تی اف اس کنم که یکی از پارتیشن ها با موفقیت انجام شد ولی دومی کمی طول کشید که من فکرکردم سیستم هنگ کرده و آن را با دکمه ریست روی کیس ریست کردم و فرمت هاردی که عملیات روی آن انجام می شد به فرمتی دیگر (پی کیو آر پی، شبیه وضعی که برای هارد دوستی که قبلاً در این صفحه توضیح داده بود.) تبدیل شد که تنها در برنامه پارتیشن مجیک خود پارتیشن و هنگام نصب برنامه ویندوز حجم کامل و آزاد پارتیشن دیده می شود و در قسمت مای کامپیوتر نه دیده می شود و نه می توان وارد آن شد.
ضمناً بعد از این اتفاق برنامه پارتیشن مجیک هیچ عملیاتی روی این هارد انجام نمی دهد و فقط گزینه های فرمت و دیلیت را نشان می دهد که من هنوز این دو را انجام نداده ام. به دلیل اهمیت زیاد اطلاعات این پارتیشن نمی خواهم فرمت کنم و بعد از طریق برنامه های ریکاوری اطلاعات را با احتمال از دست دادن بعضی از فایل ها بازیابی کنم.
لطفاً اگر راهی (مثلاً استفاده از نرم افزاری خاص یا ترفندها و روش های نرم افزاری از طریق همین پارتیشن مجیک) برای دسترسی به این پارتیشن و اطلاعات موجود در آن از طریقی غیر از فرمت و ریکاوری می شناسید به من اطلاع دهید. باتوجه به اهمیت زمان آدرس ایمیل زیر را برای تماس قراردادم.
[EMAIL="faezin@gmail.com"]
با تشکر فراوان.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.