ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Chmafer چرا بازی در میاره؟!



N O V A L I S
11-09-2009, 20:53
سلام..
من تو یه مدلینگ هر ادجی رو می خوام چمفر کنم چه از راه مستقیم چه با اعمال اندازه ادج هائی که ایجاد میشن با یه پرشی و به اندازه ای بیشتر از چیزی که می خوام ایجاد میشن! :41: وقتی با سعی و خطا یه مقدار خیلی کمی هم بهش می دم که نتیجه راضی کننذه ای داره وقتی پنجره ی تنظیمات بازه درسته ولی وقتی می بندمش 2 تا ادج رو هم می افتن (شانس آوردم فهمیدم این یه ادج نیست و 2 ادج (یا بیشتره)).. مقیاس رو هم چند بار بزرگ کردم اما فرقی نکرد... علتش چیه؟


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


ویرایش: املای نام تاپیک اشتباه شد.. می بخشی...

MB3d
11-09-2009, 20:56
احتمالا مدلت خيلي كوچيكه

N O V A L I S
11-09-2009, 21:01
مرسی.. اما گفتم: مقیاسش رو چند بار بزرگ کردم... شاید روی هم 10000% تا حالا بزرگ شده اما تغییری نمی کنه ادا بازیش... از تو یوتولیتی اندازه ی نهائیش رو نگاه کردم شده مثلا 5000 در 6000 متر!!

SSS_HHH_OOO
11-09-2009, 21:10
خوب شما فرقی نداره اسکیل کنی
باید بعد از اسکیل reset xform رو بزنی و یا مدیفیر xform رو بدی و با اون بزرگ کنی که ورتکسها از هم دور بشن نه اینکه مقیاسش فقط تغییر کنه

N O V A L I S
11-09-2009, 22:00
مرسی آقا شهاب.. درست شد.. دیگه اسکیلش رو عوض نکردم.. فایل رو باز کردم Rese Xform کردم بعد Convert To Editable Poly کرذم... درست شد.... مثل یه باکس تر و تازه و ماه و بی همه جیز چمفر میشه!