ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رندر کنم؟ یا نکنم؟

کاربر_P30W
11-09-2009, 18:47
درود!

دیروز من با کمک دوستان اینترنتی در سایت آرت کارز؛یه مدل از ماشین فیلم ترانسپورتر درست کردیم منتهی موقع رندر انیمیشن 5 دقیقه ای،نرم افزار به من گفت 293 ساعت باید صبر کنم تا رندر شه:18:؛بعدش رزلوشن رو بردم پایین تا رندر کنه؛گفت 83 ساعت:18::18:؛حالا چیکار کنم؟:41: 293 ساعت دیگه هم که خیلی زیاده و تا اون موقع مدرسه ها وا می شن...:13:؟؟؟

اینم از Audi A8؛خودروی فرانک مارتین؛ترانسپورتر(که عاشق هر 3 تا سریش هستم).

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:11:

درضمن چرا وایر ها سه ضلعی شدن؟ الان من خودم تو مکس یه مربع میسازم،وایرهاش سه ضلعین چرا؟

:11::11:

کاربر_P30W
11-09-2009, 21:07
منتظرم.......
»در ضمن فردا ویدوی 1 مگابایتی PreRender رو میذارم؛با موسیقی ای که من خودم ریمیکسش کردم.
امیدوارم خوشتون خواهد آمد!.

سپاس.

hadi665
11-09-2009, 22:30
سلام

ماشینو کامل خودت ساختی ؟
یه اسلاعاتی در مورد نرم افزار بده

وایر فریم نزاشتی !
اگه سه ضلعی میشه باید توی تنظیمات گرافیک از منوی کاستومایز برو توی view port و اونجا تنظیمات گرافیکو بزار روی دایرکت ایکس 9
بعد باید دیگه سه ضلعی نشون نده

وایرو حتما بزار

--
تاپیک نظر خواهی رو لطفا توی قسمت گالری بزنید
ممنون

b3dnet
11-09-2009, 23:26
آفرین
ماشین خیلی قشنگ شده
هم رندر و هم مدل
وایر هم بزار...
در مورد رندر هم ببین اگه ارزششو داره رندر کن اگه نداره نکن...

کاربر_P30W
12-09-2009, 09:04
سلام

ماشینو کامل خودت ساختی ؟
یه اسلاعاتی در مورد نرم افزار بده

وایر فریم نزاشتی !
اگه سه ضلعی میشه باید توی تنظیمات گرافیک از منوی کاستومایز برو توی view port و اونجا تنظیمات گرافیکو بزار روی دایرکت ایکس 9
بعد باید دیگه سه ضلعی نشون نده

وایرو حتما بزار

--
تاپیک نظر خواهی رو لطفا توی قسمت گالری بزنید
ممنون
درود!
نخیر مدل رو خودم کامل نساختم؛دوستان اینترنتی سایت کار ارتز هم کمکم کردن؛فقط من کاپوت و یکمی از بدنه رو ساختم؛البته چرخ رو هم ساختم اونها گفتن ما بهترش رو داریم؛واسه همین هم چرخی رو که من ساخته بودم و شبیه چرخ ماشین ترانسپورتر 2 بود رو نذاشتن رو این ماشینه.
از دایرکت ایکس 10 استفاده میکنم؛بعدشم این کار رو میکنم بازم سه ضلعی میشه:41:؛وایر رو هم با اون PreRender در سر فرصت خواهم گذاشت.
نظر خواهیش هم زیاد مهم نبود،مهم همین رندر کردن بود که فکر نکنم بشه رندرش کرد؛آخه من خودم گفتم که یه رندر 5:46 دقیقه ای باشه تا با آهنگ جدیدی که خودم ریمیکش کردم یکی در بیاد،امیدوارم متوجه شده باشید چرا انیمیشنه 5 دقیقه هست...:31:.

آفرین
ماشین خیلی قشنگ شده
هم رندر و هم مدل
وایر هم بزار...
در مورد رندر هم ببین اگه ارزششو داره رندر کن اگه نداره نکن...
درود!
مرصی اما بازم میگم ماشینه در کل از من نبوده.
اما رندر و متریال ها و نور پردازی ها همه از من بوده.
نمیدونم ارزشش رو داره یا نه،اما با دیدن PreRender ای که خواهم گذاشت،کتوجه خواهید شد(و شاید هم خواهم شد:31:).

دانلود فیلم PreRendred:

کاربر_P30W
12-09-2009, 11:38
خب حالا رندر رو که نمی تونم بکونم؛فقط همین جوری بگین خوب شد یا نه... . بعداً لینک دانلود خود همین ماشین رو میذارم،البته منظورم از "بعداً" بعد از نظر دادن هاتون هست.

samadsam
12-09-2009, 12:10
دوست عزیز خیلی زیبا شده لطفا بیشتر در مورد رندر ماشین توضیح بدید

کاربر_P30W
12-09-2009, 13:08
ممنون از نظراتتون،
خب کلمه PreRender یعنی فیلمی که رندر خواهد شد ولی هنوز رندر نشده.

---در هر حال،اینم وایر های 3 ضلعی؛باورتون نمیشه یه فیلم از 3DsMax l میگیرم؛وقتی که می خوام مدل بسازم هم وایر سه ضلعی میشه...:( :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر_P30W
16-09-2009, 23:12
ای بابا؛حتماً این تاپیک هم مثل تاپیک "پونتیاک جی تی او" من شده! , تا قبل زمستون هیچکی نظر نمیداد،بعدش زمستون اومد و من دیگه اینجا نیومدم،کاربران گرامی نظر دادن!

در هر حال؛رندره رو بی خیال شدم،تازه همون موقع که می خواستم از وایر ها عکس بگیرم؛نیم ساعت بعدش برق رفت؛بعدش منم دیگه کاملاً قانع شدم که نمیخواد رندر کنم! :دی: