ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل فایل ویدیویی به فرمت dvd

alisharapova
11-09-2009, 14:06
سلام
دوستان عزیز من یه سوالی دارم میخوام بدونم برای این کار چه مراحلی رو باید طی کنم
من با ----- کارتی که دارم یه سریالی رو با فرمت mpeg2 ضبط کردم ولی نمیدونم چرا خیلی فایل سنگینیه به طوری که برای 1 ساعت از این فیلم که ضبط کردم حجم فایلش شده 1.5GIG و اینکه هر پلیری هم بازش نمیکنه و من این فیلم رو میخوام با برنامه adobe premier ادیت کنم خوب مسلما با این حجمی که این داره اصلا عاقلانه نیست که ادیت کنم پس باید اول به یه فرمت سبکتر تبدیلش کنم شما چه فرمتی رو پیشنهاد میکنید؟بدون افت کیفیت؟
و اینکه بعد از ادیت برای تبدیل به فرمت دی وی دی برای پخش در دی وی دی پلیر به چه فرمتی باید تبدیل کنم که قابل پخش باشه در حد ممکن حجمش بیاد پایین ولی کیفیتش تغییری نکنه؟
و اینکه در کانورتر برای تبدیل مثلا فرمت های مختلفی از mpeg1 یا dvd هست لطفا اسم دقیق فرمتی که باید تبدیل کنم رو بگید؟
و اگه از دوستان کسی بتونه کامل مراحل کار رو توضیح بده ممنون میشم.
با تشکر

nitro
12-09-2009, 22:34
خوب این حجم فایل خیلی هم زیاد نیست
اگر با فرمت AVI کار کنید به ازای هر ساعت فیلم حدود 13 گیگ حجم میگرفت D:
اگر می خوای راحت بتونی توی پریمیر کار کنی توصیه من همون فرمت AVI هست اما همونطور که گفتم حجم فایل خیلی بالاست
توی پریمیر می تونی با فرمت MPG هم کار کنی اما خاصیت Real Time بودن رو دیگه از دست میده (البته توی نسخه CS4 این قابلیت وجود داره)
همیشه سعی کن با فرمت های استاندارد کار کنی
یه راه ساده برای تبدیل فایلت به حالت استاندارد استفاده از Nero Vision هست که به همراه نرم افزار Nero نصب میشه
توی Nero Vision میری توی قسمت Make Video و فایلت رو انتخاب می کنی و راحت تبدیلش می کنی به فرمت استاندارد
AVI PAL Video یا اگر با حجمش مشکل داری همون فرمت MPEG2 PAL کار کن
در ضمن امکان داره که برای پخش فایلت سیستم به Codec های اجرای فایل هم نیاز داشته باشه
اگر باز هم نتونستی با مبدل Video Convert Master امتحان کن
فرمت های استاندارد DVD:
PAL AVI/MPEG2 with 720x576 fps

* معمولا سیستم رنگی PAL توی کشوری اروپایی و آسیایی استفاده میشه و فرمت NTSC توی امریکا و ژاپن