ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک درباره رشته كاردان فني معدن (استخراج)

mortaza2006
11-09-2009, 12:47
هرکی در مورد رشته رشته ي كاردان فني معدن اطلاعاتی داره بدهد تا بتونم انتخابی درست داشته باشم.
البته در تبریز
اطلاعاتیدر مورد :
بازار کار داره یا نه؟
توی رشته کارشناسی می توان قبول شد یا نه؟
رشته اش به دربخور یا نه؟

کلا چه جوری ارزیابی می کنید؟

با تشکر

GodFatherAmin
11-09-2009, 13:07
هرکی در مورد رشته رشته ي كاردان فني معدن اطلاعاتی داره بدهد تا بتونم انتخابی درست داشته باشم.
البته در تبریز
اطلاعاتیدر مورد :
بازار کار داره یا نه؟
توی رشته کارشناسی می توان قبول شد یا نه؟
رشته اش به دربخور یا نه؟

کلا چه جوری ارزیابی می کنید؟

با تشکر

نرو
اصلا رشته خوبی نیست بازار کار مزخرف من به همه می گم برای سال دوم نمونید ولی اگه می تونی بشین بخون.
اینم کاردانیه وقتی بخوای بری کارشناسی پیر می شی.
راستی آزاده یا سراسری؟

mortaza2006
11-09-2009, 13:28
دوست عزیز سراسری شبانه هستش!
من در آزاد در رشته مهندسی سخت افزار تبریز هم قبول شدم ولی همون طور که من شنیدم که توی آزاد باید فقط پول بدی در آخرش هم هیچ یعنی شهریه اش خیلی سنگینه!
الان چاره ای جز رفتن به این رشته رو ندارم و می خواستم اطلاعاتی در مورد قبول شدن در کارشناسی اگه وقت صرف کنم ؟
یعنی کلا هیچه؟

GodFatherAmin
11-09-2009, 13:39
دوست عزیز سراسری شبانه هستش!
من در آزاد در رشته مهندسی سخت افزار تبریز هم قبول شدم ولی همون طور که من شنیدم که توی آزاد باید فقط پول بدی در آخرش هم هیچ یعنی شهریه اش خیلی سنگینه!
الان چاره ای جز رفتن به این رشته رو ندارم و می خواستم اطلاعاتی در مورد قبول شدن در کارشناسی اگه وقت صرف کنم ؟
یعنی کلا هیچه؟

نه ببین اینکارو انجام بده بشین خوب این رشته رو بخون توپ توپ که حتما بتونی کارشناسی قبول بشی وقتی که کارشناسی تو گرفتی می تونی امتحان بدی برای لیسانس دوم یا کارشناسی ارشد یه چیز دیگه بخونی فقط باید خوب درس بخونی.

mortaza2006
11-09-2009, 20:04
نه ببین اینکارو انجام بده بشین خوب این رشته رو بخون توپ توپ که حتما بتونی کارشناسی قبول بشی وقتی که کارشناسی تو گرفتی می تونی امتحان بدی برای لیسانس دوم یا کارشناسی ارشد یه چیز دیگه بخونی فقط باید خوب درس بخونی.

ببین واقیعت اینکه من دیگه چاره ای جز رفتن به اونو ندارم یا باید سربازی برم یا هیچ...
فقط می خواستم اطلاعتی از این رشته داشته باشم تا ببینم ارزش داره وقت روش صرف کنم یا نه ؟
یا به طور کلی برم سربازی و بعد از اون دنبال کاری باشم که ارزش کار کردن رو داشته باشه

GodFatherAmin
11-09-2009, 20:19
ببین واقیعت اینکه من دیگه چاره ای جز رفتن به اونو ندارم یا باید سربازی برم یا هیچ...
فقط می خواستم اطلاعتی از این رشته داشته باشم تا ببینم ارزش داره وقت روش صرف کنم یا نه ؟
یا به طور کلی برم سربازی و بعد از اون دنبال کاری باشم که ارزش کار کردن رو داشته باشه
خدایی این بستگی به خودت داره ولی اگه می خوای بری حداقل اینو برو خودش یه مدرک.

scOrpiOn...
09-09-2014, 21:54
اقا در مورد این رشته ی کاردان فنی معدن چی میدونین؟
درساش سخته ؟ میشه قبول شد یا نه؟؟؟؟؟؟؟
من فقط میخوام یه مدرک داشته باشم خودشم دانشگاه سراسری شبانه دراومدم.