PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حد يادگيري #C براي بكارگيري ASP.Net

seyed1385
10-09-2009, 23:25
سلام
من مي خواهم يك زبان برنامه نويسي فقط براي ايجاد سايت اينترنتي (ديناميك و كارآمد) رو ياد بگيرم. يه

آشنايي كمي با PHP و ASP.NET دارم. من اول با ASP.NET كار مي كردم اما به خاطر اينكه #C وقت زيادي از

من مي گرفت و به من گفته بودند بايد #C رو بلد باشي تا بتوني از ASP.NET استفاده كني به سمت PHP كه

مي گفتند وقت كمتري براي يادگيري مي گيره رفتم. اما اسير ريزه كاري هاي ايجاد جدول و پيجينگ و اديتور و

تم و ... شدم و عملاً كار خيلي خوب پيش نمي رفت. شما اساتيد بفرمايين اولا:‌ براي امثال من كه رشته شون

چيز ديگريه و مي خوان فقط راه وب رو در پيش بگيرن و نمي خوان روي دسكتاپ كار كنن ، چقدر بايد #C رو ياد

بگيرن و براي استفاده‌ي ‌بهتر از ASP.NET دنبال كدوم مطالب #C بايد برن ، تا زودتر به نتيجه برسن.
متشكرم

dotnetjo
12-09-2009, 23:11
دوست عزیز باید بدانید که نوشتن برنامه های تحت وب با استفاده از Asp.Net دلیل بر کاربرد کمتر C Sharp نمی باشد.
شما باید با مفاهیم وب و استاندارد های برنامه نویسی تحت وب در قالب Asp.Net کم کم آشنا شوید.شما نیاز دارید زبان C Sharp را حتی 100% یادبگیرید(تا حد بالایی). به هیچ عنوان فکر نکنید که می توان آن را در حد کمی یاد گرفت و برنامه های تحت وب خوب و قوی نوشت.در حقیقت در برنامه های تحت وب (توجه کنید منظورن Web Application می باشد و نه صرفا Web Site) شما بیشتر کد C sharp می نویسید.همه چیز با C Sharp است .البته مسلما شما در برنامه تحت وب از فضای نام های موجود برای برنامه های ویندوزی استفاده نمی کنید و از کلاس ها و متد های موجود در فضای نام های مربوط به مجموعه وب در فریمورک دات نت استفاده خواهید کرد.پس تفاوت در بکارگیری کلاس ها ومتد های موجود در فریمورک دات نت می باشد و نه در سینتکس و قواعد و استاندارد های موجود در C Sharp. h'v kdhc fi j,qdphj ;hlgjvd f,n ftvlhddn.