PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانشگاه تهران ... "يه سري اطلاعات"

ati_1991
10-09-2009, 22:22
سلام
از دوستاني كه اطلاعاتي راجع به دانشگاه تهران دارن، تقاضاي كمك دارم.

-آدرس دقيق دانشكده فني دانشگاه تهران؟
-همه دروسمون رو بايد تو اين دانشكده بگذرونيم ، يا 2 سال اول تو انقلاب بعدا تو امير آباد؟ يا فقط يكي دو ترم تو انقلاب هستيم؟
-اگه هم از سايت دانشگاه تهران سر در ميارين لطفا درباره ي نحوه ي پيدا كردن اطلاعات از توش بهم بگين...
-لباس پوشيدن تو دانشگاه چه جوريه؟ مخصوصا خانوما؟ دانشگاه هنر رو شنيدم با روسري و دامن هم مي رن. ولي دانشكده فني چي؟

تشكر

salarnight
10-09-2009, 22:33
فقط به پا تو دانشکده فنی که بودی یهو یه تعداد آدم نریزن کتک بزننت ! :دی
آسته برو آسته بیا
چون ما خونمون خیلی نزدیکه به کوی دانشگاه ( دانشگاه فنی ) واسه همین میگم

ati_1991
10-09-2009, 23:01
ميشه آدرس دقيقش رو بگيد؟

amirmon
10-09-2009, 23:10
آدرس دقیق دانشکده فنی : خیابون کارگر شمالی- امیر آباد- بعد از اتوبان جلال آل احمد....

امیرآباد رو که بیایی بالا و جلال آل احمد رو که رد کنی خودت دانشکده رو می بینی...

ما هم خونمون همون طرفاست...

Pouria001
11-09-2009, 09:24
دوستانی که برای ثبت نام الکترونیکی دانشگاه تهران مشکل دارند فکر کنم لینکش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ati_1991
11-09-2009, 13:10
اين لينكي كه دادين واسه ثبت نام اينترنتي برا من باز نميشه، چه كار كنم؟؟؟؟؟

حتما بايد اول اينترنتي باشه؟؟؟؟
اگه كسي تو سايت سنجش چيزي ديده، لطفا بگه.... زياد وقت نداريممم

saeed_h1369
11-09-2009, 13:29
مگه قرار نشد حضوری باشه بابا ما چون ورودیه جدیدیدم که نباید اینترنتی باشیم که باید حضووری باشیم چرا تو سایت سنجش چیزی نگفته بود برا دانشگاه تهران ؟

Pouria001
11-09-2009, 13:45
اين لينكي كه دادين واسه ثبت نام اينترنتي برا من باز نميشه، چه كار كنم؟؟؟؟؟

حتما بايد اول اينترنتي باشه؟؟؟؟
اگه كسي تو سايت سنجش چيزي ديده، لطفا بگه.... زياد وقت نداريممم
والا برای من که راحت باز شد.البته فرقی تو کل قضیه نداره.حتی اگه باز کنید هم نمیتونید ثبت نام کنین.سایت دانشگاه تهران برای ما هنوز اپدیت نشده یعنی اطلاعات ما توش نیست و نمیتونین وارد شین.شاید هم به قول سعید عزیز اصلا ما باید حضوری بریم.:23:

Pouria001
11-09-2009, 13:56
مگه قرار نشد حضوری باشه بابا ما چون ورودیه جدیدیدم که نباید اینترنتی باشیم که باید حضووری باشیم چرا تو سایت سنجش چیزی نگفته بود برا دانشگاه تهران ؟
سنجش بیشتر کلی بحث کرده.فقط پردیس و پزشکی تهرانو جداکرده.بقیه رشته ها مشمول همون جدول ثبت نام کلی صفحه اول میشن.البته شاید از شنبه سایت اپدیت کنن.

ati_1991
11-09-2009, 13:57
باسمه تعالي
دستور العمل وتقويم مراحل
« ثبت نام الکترونيکي - مراجعه براي تشکيل پرونده تحصيلي پذيرفته شدگان مقاطع کارشناسي پيوسته و دکتري عمومي (حرفه اي) رشته هاي متمرکز آزمون سراسري سال 1388»
اداره كل امورآموزشي دانشگاه تهران ، ضمن عرض تبريك و خيرمقدم به پذيرفته شدگان محترم رشته هاي متمرکز آزمون سراسري سال 1388 به اطلاع مي رساند ؛ ثبت نام و تشکيل پرونده کليه پذيرفته شدگان عزيز در دو مرحله است.
مرحله‌اول: ثبت‌نام به‌صورت الکترونيکي به نشاني پايگاه دانشگاه تهران :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید (*)در روزهاي 23/6 /1388 (دوشنبه) الي 27/6/1388 (جمعه) انجام مي گردد. پذيرفته شدگان براي اسکن مدارک خواسته شده که درقسمت ج اين دستورالعمل مشخص شده از طريق نشاني فوق اقدام نمايند.
* راهنماي نحوه ورود به سيستم و پايگاه دانشگاه تهران و ثبت اطلاعات و اسکن مدارک در سايت مذکور وجود دارد .
مرحله دوم : مراجعه براي تشکيل پرونده به محل پرديس ها و دانشکده هاي مربوط است. پذيرفته شدگان ارجمند پس از انجام مرحله اول ( به طور فايل ) ضمن توجه به زمان، محل و ساعت مراجعه(كه در جدول مذكور درج شده ) به نشاني محل قبولي و تحصيل در دانشگاه تهران بايد مراجعه نمايند. همراه داشتن كليه مدارك مورد نياز ( اصل + تصوير ) براي تشکيل پرونده الزامي است.

Pouria001
11-09-2009, 14:22
باسمه تعالي
دستور العمل وتقويم مراحل
« ثبت نام الکترونيکي - مراجعه براي تشکيل پرونده تحصيلي پذيرفته شدگان مقاطع کارشناسي پيوسته و دکتري عمومي (حرفه اي) رشته هاي متمرکز آزمون سراسري سال 1388»
اداره كل امورآموزشي دانشگاه تهران ، ضمن عرض تبريك و خيرمقدم به پذيرفته شدگان محترم رشته هاي متمرکز آزمون سراسري سال 1388 به اطلاع مي رساند ؛ ثبت نام و تشکيل پرونده کليه پذيرفته شدگان عزيز در دو مرحله است.
مرحله‌اول: ثبت‌نام به‌صورت الکترونيکي به نشاني پايگاه دانشگاه تهران :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید (*)در روزهاي 23/6 /1388 (دوشنبه) الي 27/6/1388 (جمعه) انجام مي گردد. پذيرفته شدگان براي اسکن مدارک خواسته شده که درقسمت ج اين دستورالعمل مشخص شده از طريق نشاني فوق اقدام نمايند.
* راهنماي نحوه ورود به سيستم و پايگاه دانشگاه تهران و ثبت اطلاعات و اسکن مدارک در سايت مذکور وجود دارد .
مرحله دوم : مراجعه براي تشکيل پرونده به محل پرديس ها و دانشکده هاي مربوط است. پذيرفته شدگان ارجمند پس از انجام مرحله اول ( به طور فايل ) ضمن توجه به زمان، محل و ساعت مراجعه(كه در جدول مذكور درج شده ) به نشاني محل قبولي و تحصيل در دانشگاه تهران بايد مراجعه نمايند. همراه داشتن كليه مدارك مورد نياز ( اصل + تصوير ) براي تشکيل پرونده الزامي است.
ممنون از اطلاعاتتون.ولی میشه منبع خبر هم بگین؟راستش میخوام ببینم را جع به پزشکی چیز خاصی نوشته یا نه .چون ما ثبت نام حضوریمون یکشنبه است اونوقت تازه از دوشنبه باید بریم ثبت نام الکترونیکی؟!:24:

transfer
11-09-2009, 14:30
سلاااام
فهميدم چي شد!
دوشنبه تا جمعه ميريم از روي سايت ثبت نام و اينا......
بعد طبق جدول صفحه 3 توضيحات سازمان سنجش ميريم براي تشكيل پرونده كه من بايد اول مهر برم! و بقيه طبق همون
بر و بچ پزشك هم فكر كنم بايد به توضيحات دانشگاه علوم پزشكي تهران مراجعه كنن! توي سايت سنجش

-همه دروسمون رو بايد تو اين دانشكده بگذرونيم ، يا 2 سال اول تو انقلاب بعدا تو امير آباد؟ يا فقط يكي دو ترم تو انقلاب هستيم؟
-اگه هم از سايت دانشگاه تهران سر در ميارين لطفا درباره ي نحوه ي پيدا كردن اطلاعات از توش بهم بگين...
-لباس پوشيدن تو دانشگاه چه جوريه؟ مخصوصا خانوما؟ دانشگاه هنر رو شنيدم با روسري و دامن هم مي رن. ولي دانشكده فني چي؟
دانشگاه فني شماره 1 شتمل عمران-شيمي و علوم پايه در خيابان 16 آذر و بقيه رشته ها مثه مكانيك و اينا واقع در خيابان كترگر شمالي بالاتر از جلال آل احمد!
فكر كنم بستگي به رشتتون بايد يا توي امير آباد باشيد يا 16 آذر ديگه!
خوب با توجه به چيزي كه ديدم با هر پوششي نميشه اومد كه .. مقنعه براي خانوما و آقايون هم ديگه هر كاري نميتونن بكنن1 حتي دانشكده هنر هم نميشه روسري پوشيد يا من كه نديدم!
سايتش هم:

eng.ut.ac.ir/fa

ati_1991
11-09-2009, 14:39
سلام. يكي از دوستان(lord mostafa) اينا رو زحمت كشيدن دادن:

shahab_f
11-09-2009, 14:45
سلام
از دوستاني كه اطلاعاتي راجع به دانشگاه تهران دارن، تقاضاي كمك دارم.

تشكر
سلام.
- فنی پردیس یک (ملقب به فنی پایین:31:) میدون انقلاب خ 16 آذر . فنی پردیس دو (ملقب به فنی بالا!) خ امیر آباد بالاتر از تقاطعش با جلال آل احمد

- دو مهندسی شیمی و عمران تمام دروسشون فنی پایینه چون دانشکده ی مهندسی شیمی و دانشکده م.عمران اونجاست . اما سایر مهندسی ها دروس علوم پایه و عمومی رو فنی پایین و دروس اختصاصی خودشون رو فنی بالا میگذرونن .
فنی بالا جدیدتره و امکاناتش هم بهتره ، بسیاری از دانشکده هاش اینترنت وایرلس دارند ، فنی پایین قدیمی تره در عوض سایر دانشکده ها هم اونجاست و در ضمن همه اتفاقا اونجا میافته .مثلا تظاهرات روز دانشجو (امسال 16 آذر چه شود !) و میتونین به دانشکده های دیگه هم سر بزنین ( به هر حال هر دانشکده یه سری مراسم داره) باشگاه دانشجویان هم نزدیکتونه ( پخش روزانه دو فیلم در سینماش و شونصد تا خدمات دیگه) + کلینیک 16 آذر (درمانگاه)
- نحوه ی لباس پوشیدن : کلا برای ورود به دانشگاه به لباس گیر نمیدن اگه قرار باشه بدن به هنری ها گیر میدن(همونجوری که خودتون گفتین بچه های هنر ... به هر حال هنری ان دیگه:31: ) دانشکده ی فنی هم میتونی با روسری و مانتو بیای ولی چون تقریبا 98 درصد با مقنعه هستند ، خود به خود ، اون 2 درصد دختر ها هم با مقنعه میان .
* یه سوال : میتونم بپرسم چی قبول شدین و با چه رتبه ای؟

shahab_f
11-09-2009, 14:48
سلاااام

خوب با توجه به چيزي كه ديدم با هر پوششي نميشه اومد كه .. مقنعه براي خانوما و آقايون هم ديگه هر كاري نميتونن بكنن1 حتي دانشكده هنر هم نميشه روسري پوشيد يا من كه نديدم!
سايتش هم:
بر عکس شما بنده تو این دوساله که یه مقنعه ای یا چادری از هنری ها ندیدم. همه روسری دارن
آقایون هم محدودیت ندارن (مسلما کسی با آستین حلقه ای تو خیابون هم نمیاد چه برسه به دانشگاه ، کلا بچه ها رعایت میکنن )

ati_1991
11-09-2009, 14:55
من با رتبه ي 796 منطقه 1
IT قبول شدم.

ممنون خيلي لطف كردي با جوابات. لاك چي؟؟ مي ذارن خانوما لاك بزنن؟

shahab_f
11-09-2009, 15:06
من با رتبه ي 796 منطقه 1
IT قبول شدم.

ممنون خيلي لطف كردي با جوابات. لاك چي؟؟ مي ذارن خانوما لاك بزنن؟
آره بابا اصلا نگاه نمیکنن (پسرا چرا ، نگهبان های ورودی رو میگم:31:)

ati_1991
11-09-2009, 15:55
دوستان يه سؤال:
براي من تو اون جول شماره 2 بر طبق حرف اول فاميليم نوشته كه بايد يكشنبه برم دانشگاه تهران.
تا يكشنبه نبايد كاري بكنم؟ به سايتي نبايد مراجعه كنم؟ اين آدرسي هم كه دوستان دادن واسه ثبت نام اينترنتي، براي من باز نميشه.
فقط مدارك مورد نيازم رو آماده كنم و يكشنبه برم دانشگاه؟ بعد دو شنبه بيام ثبت نام اينترنتي؟

transfer
11-09-2009, 16:23
منم فكر ميكردم بايد يك شنبه برم!
ولي نبايد بريم.... چون نوشته بجز اون دانشگاه هايي كه در جدول شماره 3 نوشته شدن! كه دانشگاه تهران جز جدول 3 ميشه و در مرحله اول بايد اينترنتي ثبت نام كرد!

ati_1991
11-09-2009, 16:40
دانشگاه تهران كه تو جدول 3 نيست!!!

transfer
11-09-2009, 16:46
نيست؟؟؟؟
صفحه 2 توضيحات نوشته!
جدول شماره 3- برنامه زماني ثبت نام پذيرفته شدگان طبق اعلام دانشگاهها وموسسات آموزش عالي ذيربط

بعد اسامي دانشگاهها رو آورده ......
دانشگاه تهران هم از اواخر صفحه 2 شروع كرده تا ابتداي صفحه 3 كه با رشته ها و كدها نشون داده كه كي بريم!
خودت هم خوبه تو صفحه قبل قسمتيش رو كپي كردي!!!!
حالا من نميدونم.... هر جور راحتي! دي:

saeed_h1369
11-09-2009, 18:36
دانشگاه تهران جزو جدول سه نیست آخر صفحه ی دو بحث میره تو اینترنتییییی

saeed_h1369
11-09-2009, 18:48
بچه ها من دارم بررسی ها رو انجام میدم خبرشو بهتون میگم : دی

saeed_h1369
11-09-2009, 18:52
بچه ها انگار همینه که میگن باید دوشنبه تا جمعه همین هفته ثبت نام اینترنتی کنیم بعد این جا یه اتفاقی میفته یا اینکه کامپیوتر یه تاریخی بهمون میگه واسه رفتن یا اینکه نمیگه اگه گفت که میریم اگه نگفتم باید طبق اون جدول صفحه ی 3 بریم حضوری اونجا من اینو فهمیدم درسته؟

transfer
11-09-2009, 19:45
خيلي سختش كرده دانشگاه تهران ...همه جامون روبايد اسكن كنيم!!!!!!! كي حال داره![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بيان اصلش رو بگيرن ديگه..........!!!1
تازه همه جا گواهي موقت ديپلم و پيش رو ميخواد دانشگاه تهران نوشته اصلش هم ميخوام!

transfer
11-09-2009, 19:56
من فكر كنم بايد اول اينترنتي ثبت نام كنيم..... بد طبق جدولي كه صفحه سوم توضيحات سايت سنجش داده! هر كي طبق رشته اي كه قبول شده بايد بره دانشكدهش![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ati_1991
12-09-2009, 11:19
سلام دوستان.
امروز دانشکده فنی دانشگاه تهران بودم...
خیلی توش باحاله! من که خوشم اومد...:27: برای ثبت نام هم برسیدم، گویا همون اوایل مهر طبق همون جدول باید مدارک رو ببریم دانشکده فنی ثبت نام کنیم. قبلش هم که اینترنتیه. اونجوری که من شنیدم همه رشته ها ترم اول تو انقلاب هستن. بعدا میان تو امیر آبد دانشکده فنی...
طرز لباس بوشیدن داشجوها هم خوب بود، نگهبان ها هم اصلا گیر نمی دادن. :21:
کلا محیط راحت و با فرهنگی بود...:8:
به امید داشتن روزای خوب!:10:

saharnaz1
12-09-2009, 12:20
والا برای من که راحت باز شد.البته فرقی تو کل قضیه نداره.حتی اگه باز کنید هم نمیتونید ثبت نام کنین.سایت دانشگاه تهران برای ما هنوز اپدیت نشده یعنی اطلاعات ما توش نیست و نمیتونین وارد شین.شاید هم به قول سعید عزیز اصلا ما باید حضوری بریم.:23:
يعني دانشكده علوم پزشكي تهران ثبت نام الكترونيكي ندارن؟ پس چرا گفته دكتراي عمومي؟

saharnaz1
12-09-2009, 12:23
خيلي سختش كرده دانشگاه تهران ...همه جامون روبايد اسكن كنيم!!!!!!! كي حال داره![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بيان اصلش رو بگيرن ديگه..........!!!1
تازه همه جا گواهي موقت ديپلم و پيش رو ميخواد دانشگاه تهران نوشته اصلش هم ميخوام!
مگه اصلش موقت نيست!؟ بابا مدرسه ما كه فقط دو تا گواهي موقت ديپلم و پيش دانشگاهي داده اينا قبول نيست؟!:13:

saharnaz1
12-09-2009, 12:25
سلام دوستان.
امروز دانشکده فنی دانشگاه تهران بودم...
خیلی توش باحاله! من که خوشم اومد...:27: برای ثبت نام هم برسیدم، گویا همون اوایل مهر طبق همون جدول باید مدارک رو ببریم دانشکده فنی ثبت نام کنیم. قبلش هم که اینترنتیه. اونجوری که من شنیدم همه رشته ها ترم اول تو انقلاب هستن. بعدا میان تو امیر آبد دانشکده فنی...
طرز لباس بوشیدن داشجوها هم خوب بود، نگهبان ها هم اصلا گیر نمی دادن. :21:
کلا محیط راحت و با فرهنگی بود...:8:
به امید داشتن روزای خوب!:10:
اين دانشگاه تهران تلفني نداره كه زنگ بزنيم بپرسيم جريان چيه؟

m-narvan
12-09-2009, 12:51
يعني دانشكده علوم پزشكي تهران ثبت نام الكترونيكي ندارن؟ پس چرا گفته دكتراي عمومي؟
من یه بار دیگه گفتم
فکر کنم منظورشون دامپزشکیه:دی

pedram abbasi
12-09-2009, 13:35
سلام به همه ي بروبكس فني و پزشكي و بقيه دانشگاه تهرانيا! شك نكن كه بهترين دانشگاهو ميريد يا ميريم!
من امروز رفتم آموزش دانشگاه ! گفتن از دوشنبه بخش ثبت الكترونيكي فعال ميشه تا جمعه هر كدوم از بچه ها هم بستگي به رشتشون يه روز ميرن واسه تكميل پرونده بعد هم چند روز ديگه احتمالا اگه مثل سالاي قبل باشه با خانوادتون ميريد واسه معارفه!
واسه ي بخش اول ثبت نام هم بايد تقريبا هرگونه مدركي كه از پيش دبستاني داريد مثل عكس هاي يادگاري با مربي بهداشت و اولين كلماتي كه به دستتون نوشتيد تا آخرين چك نويس هاي كنكورتونو اسكن كنيد! اينجوري كه به من گفتن كلاساي فني ها از 11 مهر شروع ميشه و فعلا همه تا 2-3 ترم فني پايينند! ايشالا ميبينيمتون!
فعلا در پناه حق!

Pouria001
12-09-2009, 13:36
سلام دوستان.امروز دانشکده پزشکی دانشگاه تهران بودم.اطلاعات زیادی به دست اومد ولی به دردبخورترینش اینه که بچه های پزشکی ثبت نام الکترونیکی ندارن.صاف باید فردا بریم دانشکده حضوری.محل ثبت نام هم دیدم.یه سالن خیلی بزرگ.داشتن اتقاشو اماده میکردن.در ضمن من راجع به اون بخشی که تو سنجش نوشته بود بریم اداره پست سوال کردم.گفتند لازم نیست.شاید بعدا شایدهم موقع اتمام دانشگاه میگیرند.یه نکته جالبم اینکه فهمیدم مسؤل ثبت نام ما یه خانمیه که 30 سال پیش بابام هم ثبت نام کرده.فکر کن؟!:31:

saharnaz1
12-09-2009, 17:09
سلام دوستان.امروز دانشکده پزشکی دانشگاه تهران بودم.اطلاعات زیادی به دست اومد ولی به دردبخورترینش اینه که بچه های پزشکی ثبت نام الکترونیکی ندارن.صاف باید فردا بریم دانشکده حضوری.محل ثبت نام هم دیدم.یه سالن خیلی بزرگ.داشتن اتقاشو اماده میکردن.در ضمن من راجع به اون بخشی که تو سنجش نوشته بود بریم اداره پست سوال کردم.گفتند لازم نیست.شاید بعدا شایدهم موقع اتمام دانشگاه میگیرند.یه نکته جالبم اینکه فهمیدم مسؤل ثبت نام ما یه خانمیه که 30 سال پیش بابام هم ثبت نام کرده.فکر کن؟!:31:
داروسازيا چي؟ اوناهم دوشنبه ثبت نام حضوري دارن
تلفنشوندارين ؟ اين اصل گواهي ديگه چيه؟ به من فقط موقت دادن:41: خواهشا جواب بدين

pedram abbasi
12-09-2009, 18:02
سلام يه سري از بچه ها شماره آموزش رو خواسته بودند! to sharnaz1)

●معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي
●نشاني: خيابان 16 آذر- نبش نصرت
●مرکز تلفن: 61111

عنوان

شماره مستقيم
شماره داخلي

دورنگار
دفتر معاونت

66462697

66490162

2635

66419746
دفتر مديريت خدمات آموزشي

66963932

66403389

2730

66482833
معاون

66499201

2651

دبيرخانه

66494638

3392

دفتر مديريت تحصيلات تکميلي

66963928

66403327

3292

66963928
معاون

66499199

3347

دبيرخانه

66488302

2819

دفتر مديريت برنامه ريزي آموزشي

66407239

2904

66407239
معاون

66490161

2607

دفتر امور استعدادهاي درخشان

66499203

66963934

3205-3230

66963934

66499203
دفتر امور دانشجويان خارجي

66419837

3298

دفتر آموزشهاي آزاد

66482834

2831

اينم لينك كل شماره هاي دانشگاه تهران:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

transfer
12-09-2009, 19:21
مگه اصلش موقت نيست!؟ بابا مدرسه ما كه فقط دو تا گواهي موقت ديپلم و پيش دانشگاهي داده اينا قبول نيست؟!:13:
منم رفتم مدرسه گفتم اصلش رو بده بينم!
دفتر دار هم گفت بهم : بيااااااااااااااااااااااا ااااااااااا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني نداد بهم! گفت آماده نيست!
نميدونم!
كارتت معافيت هم بايد اسكن كنيم؟؟؟؟

lord mostafa
12-09-2009, 19:49
متولدین 69 به بعد نیازی به کارت معافی و این حرفا ندارن
( تو همون قسمت سایت سنجش که قبلا گذاشتم براتون نوشته )

راستی من امروز مشخصاتم رو تو سیستم ثبت الکترونیکی وارد کردم نوشت :
"" داوطلبی با این مشخصات وجود ندارد ""
یه لحظه سکته کردم ولی یادم اومد از دوشنبه سیستم راه میفته !

Pouria001
12-09-2009, 19:51
داروسازيا چي؟ اوناهم دوشنبه ثبت نام حضوري دارن
تلفنشوندارين ؟ اين اصل گواهي ديگه چيه؟ به من فقط موقت دادن:41: خواهشا جواب بدين
داروسازی و دندون وپزشکی همه مثل همن.ثبت نام فقط حضوریه.در ضمن همون گواهی موقت کارو راه میندازه.

saharnaz1
12-09-2009, 22:08
این بند الف وب که توی صفحه دومه واسه همه قبولیاست؟ یعنی علاوه بر مدارک صفحه اول باید اینارم ببریم؟

pozitron1369
12-09-2009, 22:44
عزیز من پدرام عباسی جان ما دانشگاه علوم پزشکی تهران هستیم.ثبت نام دانشگاه ما با شما فرق داره.شماره تلفن دانشگاه ما با شما فرق داره.ای بابا من اونقدر گفتم دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران کلا با هم فرق دارن زبونم مو در آورد.

pedram abbasi
12-09-2009, 22:50
عزیز من پدرام عباسی جان ما دانشگاه علوم پزشکی تهران هستیم.ثبت نام دانشگاه ما با شما فرق داره.شماره تلفن دانشگاه ما با شما فرق داره.ای بابا من اونقدر گفتم دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران کلا با هم فرق دارن زبونم مو در آورد.
سلام رفيق!
حالا چرا قاتي ميكني فوقش ملت زنگ ميزنن بشون ميگن ديگه!
يكي يه پيغام فرستاده بود و گفته بود شماره هاي آموزشو ميخوام. صحبتي هم از علوم پزشكي نكرده بود چرا همه چيو به خودت ميگيري؟
كلا ولي اگه باعث آزار شما شديم پاكش كنم؟:5:

transfer
13-09-2009, 09:48
سلام رفيق!
حالا چرا قاتي ميكني فوقش ملت زنگ ميزنن بشون ميگن ديگه!
يكي يه پيغام فرستاده بود و گفته بود شماره هاي آموزشو ميخوام. صحبتي هم از علوم پزشكي نكرده بود چرا همه چيو به خودت ميگيري؟
كلا ولي اگه باعث آزار شما شديم پاكش كنم؟
نه بابا... مرسي دادي شماره ها رو

pedram abbasi
13-09-2009, 10:02
ببخشيد ...
دانشگاه فني پايين سلف نداره؟
تو نقشه اي كه تو سايت دانشگاه تهرانه..... فني 2 سلف داره اما 1 نه!
سلام رفيق!
چرا داره ديروز داشتن رنگ ميزدن فقط يه مشكل داره كه خواهرا و برادرا جدا اند! 2 طبقه زي همكف قسمت شرقي ساختمونه ! مشكلت حل شد؟ تازه روزي 3 جور غذا دارن! فقط فني ها پزشكي و... يه جور اند!

kitty_red
13-09-2009, 11:20
سلام
من مهندسی شیمی شبانه دانشگاه تهران که رضوانشهر برگزار میشه قبول شدم. میخواستم بدونم که استاداش همونایی هستن که تو خود دانشگاه تهران تدریس میکنن یا نه؟

transfer
13-09-2009, 14:50
سلام
من مهندسی شیمی شبانه دانشگاه تهران که رضوانشهر برگزار میشه قبول شدم. میخواستم بدونم که استاداش همونایی هستن که تو خود دانشگاه تهران تدریس میکنن یا نه؟
فكر نكنم!
اسامي استادا رو رو سايت دانشكده فتي تهران نوشته!
:46:

transfer
13-09-2009, 14:52
سلام رفيق!
چرا داره ديروز داشتن رنگ ميزدن فقط يه مشكل داره كه خواهرا و برادرا جدا اند! 2 طبقه زي همكف قسمت شرقي ساختمونه ! مشكلت حل شد؟ تازه روزي 3 جور غذا دارن! فقط فني ها پزشكي و... يه جور اند!
مگه ساير دانشگاهها جدا نيست؟
من فقط سلف شريف و امير كبير رو ديدم كه جدا بود :27:

kitty_red
13-09-2009, 15:13
من که خودم استان فارسیم به نظرتون آزاد شیراز معماری یا رضوانشهر مهندسی شیمی؟

kitty_red
13-09-2009, 15:28
کدومو توصیه میکنید؟ مهندسی شیمی شبانه رضوانشهر گیلان (دانشگاه تهران) یا مهندسی معماری آزاد شیراز. خودمم استان فارسیم

transfer
13-09-2009, 15:44
من که خودم استان فارسیم به نظرتون آزاد شیراز معماری یا رضوانشهر مهندسی شیمی؟
اگه معماري رو دوس داري يا ميخواي جايي بري كه به خونه و خونوادت نزديك باشي معماري رو برو!
از نظر هزينه هم چون توي گيلان شما مشكل خوابگاه و رفت و آمد داري + شهريه شبانه ... فكر كنم يكي باشه!

technology91
13-09-2009, 17:07
salam 0midvaram haleto0n kho0b bashe

technology91
13-09-2009, 17:17
chandta s0al dashtam?!
1.chape bargeie m0shakhasat jarianesh chie?(mavarede 7 & 8 sharayetname)
2.eskanhaii r0 ke gereftim baiad che kar k0nim? jaie khasi to0ie site hast ke o0nar0 baiad bezarim o0nja?
3.taaiidiar0 p0st haminjo0ri behemo0n mide?
4.to0 site sanjesh jaie gavahie 2 sale ghabl az dipl0m ham mish0d karnameie 2 sal0 bebarim?!?!?
5.chape va taah0d name jarianesh chie?(mavarede 7 & 8 sharayetname)

technology91
13-09-2009, 17:18
chandta s0al dashtam?!
2.eskanhaii r0 ke gereftim baiad che kar k0nim? jaie khasi to0ie site hast ke o0nar0 baiad bezarim o0nja?
4.to0 site sanjesh jaie gavahie 2 sale ghabl az dipl0m ham mish0d karnameie 2 sal0 bebarim?!?!?
5.chape va taah0d name jarianesh chie?(mavarede 7 & 8 sharayetname):13::13::13:

transfer
13-09-2009, 18:35
chandta s0al dashtam?!
5.chape va taah0d name jarianesh chie?(mavarede 7 & 8 sharayetname):13::13::13:
1- برگه تعهد نامه و مشخصات رو فكر كنم موقع ثبت نام بايد سيو كني و بعد چاپ كني!
2- اسكن ها رو از فردا كه ثبت نام شروع ميشه موقع ثبت نام ميخواد ازت ديگه!!!1
3- تايييده رو نميدونم! چو خودم هنوز اقدام نكردم!
4-2 سال قبل ديپلم براي مناطق 2 و 3 است و بايد اينو از مدرسه بپرسي!
5- به شماره 1 مراجعه كن!

technology91
13-09-2009, 21:38
kheili mamno0nam:11:

transfer
14-09-2009, 09:06
كيا ثبت نام كردن؟؟؟
اين كه معافيت ميخواد.......حالا من كه اسكن كردم و گذاشتم!
اين تعهد نامه چيه؟؟؟ ميگه نام ضامن.......

Pouria001
14-09-2009, 09:39
كيا ثبت نام كردن؟؟؟
اين كه معافيت ميخواد.......حالا من كه اسكن كردم و گذاشتم!
اين تعهد نامه چيه؟؟؟ ميگه نام ضامن.......
این تعهد نامه رو دیروز موقع ثبت نام حضوری به ما دادن.فکر کنم اجباری نیست.برای کسایی که از وام و خوابگاه و ... استفاده میکنند.

ati_1991
14-09-2009, 10:35
سلام.
دوستان برای ثبت نام اینترنتی قبلش باید چیزی رو آماده کنیم؟؟؟ شماره ای چیزی لازم نداره؟

transfer
14-09-2009, 11:20
من كه ثبت نام كردم رفت! .....:11:

ati_1991
14-09-2009, 11:50
کسی اگه ثبت نام کرده بگه بعد از ثبت نام چی شد؟ فرمی بهمون داده می شه؟
اون تعهد نامه کسی میدونه چیه؟؟؟ از کجا باید بیاریمش؟

transfer
14-09-2009, 12:13
بعد ثبت نام........ خودتون بريد ميفهميد چي ميشه ... ترس نداره كه

ولي .... نه هيچي نميده .... تازه دوباره ميتوني بري اصلاحش هم بكني! يعني تا جمعه وقت داري بري!
ميتوني 200 بار تا جمعه بري آدرست رو عوض كني مثلا!

saeed_h1369
14-09-2009, 13:30
بعد ثبت نام........ خودتون بريد ميفهميد چي ميشه ... ترس نداره كه
تو این تاییدیه و ضامنو اینا رو چی کار کردی هیچی وارد نکردی؟

transfer
14-09-2009, 13:41
نه... هنوز نه... يعني سيستمش مثه ثبت نام كنكور نيس كه يه بار بيشتر نشه ثبت نام كني...
ميتوني بري اديتش كني.....
من كه هيچي وارد نكردم ولي فكر كنم ا بايد واسه اونايي هست كه ميخوان از تسهيلات رفاهي صندوق استفاده كنن باشه!
اصلا چي هس اين تسهيلات؟؟؟؟؟
ولي بايد اون فرم رو دانلود كننين بعد ببيريد محضري جايي تاييد ش كنيد ...

arctany
14-09-2009, 14:23
دوستان توجه کنید
مدارک اسکن شده نباید حجمشون از 400kbبیشتر باشه اگه بیشتر شه قبول نمی کنه ومسه من بیچاره میشید

pedram abbasi
14-09-2009, 17:03
سلام به همه ي بكس فني!
آقا يه تاپيك ايجاد شده كه راجع به خود دانشكده فني و اطلاعات جانبي و امكانات و فضاها و رشته ها و... توسط ورودي هاي 88 بحث ميشه! اگه حال كرديد همكاري كنيد! نكرديد هم به جهنم !!! ولي بازم همكاري كنيد!

Benygh
14-09-2009, 17:22
مدارک اسکن شده نباید حجمشون از 400kbبیشتر باشه اگه بیشتر شه قبول نمی کنه ومسه من بیچاره میشید

با Grayscale اسکن کنید خیلی کمتر هم میشه ...

lord mostafa
14-09-2009, 17:49
آقا این کارت معافیت چیه که باید اسکن کنیم
از کجا بیاریم ؟؟
مگه متولدین 69 به بعد از این چیزا میخوان ؟؟؟

pedram abbasi
14-09-2009, 18:54
آقا این کارت معافیت چیه که باید اسکن کنیم
از کجا بیاریم ؟؟
مگه متولدین 69 به بعد از این چیزا میخوان ؟؟؟
نه مصطفي جان ماله 69 اي ها نيست! مال بروبچز مشموله!!

transfer
14-09-2009, 21:14
سلام به همه ي بكس فني!
آقا يه تاپيك ايجاد شده كه راجع به خود دانشكده فني و اطلاعات جانبي و امكانات و فضاها و رشته ها و... توسط ورودي هاي 88 بحث ميشه! اگه حال كرديد همكاري كنيد! نكرديد هم به جهنم !!! ولي بازم همكاري كنيد!

:31::31::31::31::31::31::31:

سند تعهد رو من چاپ كردم فردا ميبرمش اسند رسمي ثبتش كنم ....:21:

Pouria001
15-09-2009, 05:05
:31::31::31::31::31::31::31:

سند تعهد رو من چاپ كردم فردا ميبرمش اسند رسمي ثبتش كنم ....:21:
اقا بلاخره فهمیدی این سند چی هست؟واجبه یا اختیاری؟

transfer
15-09-2009, 06:23
اقا بلاخره فهمیدی این سند چی هست؟واجبه یا اختیاری؟
سند تعهد يعني اينكه تعهد ميدي كه اگه از تسهيلات مثل وامي.. كمك هزينه اي...چيزي استفاده كردي در زمان تحصيل بعد از اشتغال به كار مياي اونو پس ميدي! :20:

Pouria001
15-09-2009, 13:25
سند تعهد يعني اينكه تعهد ميدي كه اگه از تسهيلات مثل وامي.. كمك هزينه اي...چيزي استفاده كردي در زمان تحصيل بعد از اشتغال به كار مياي اونو پس ميدي! :20:
این یعنی واجبه دیگه نه؟

transfer
15-09-2009, 15:42
نميدونم! ----

transfer
16-09-2009, 07:05
كاربرگ مشخصات فردي رو كه بايد 2 بار چاپ كنيم واسه من دي ال ميشه ولي باز نميشه!!!!
واسه شما چي؟؟؟؟

saeed_h1369
16-09-2009, 15:21
مسخرشو در اوردن نمیزارن ادم با یه حسه خوب نسبت بهشون بره دانشگاه با این خوابگاه دادنشون کشتن خودشونو هر بار یه اطلاعیه جدید میاد تازه حالا فهمیدیم که خوابگاه ما کوی نیستو فردوسیه خوابگاه فردوسی کجااااااااااااس؟

lord mostafa
16-09-2009, 22:36
كاربرگ مشخصات فردي رو كه بايد 2 بار چاپ كنيم واسه من دي ال ميشه ولي باز نميشه!!!!
واسه شما چي؟؟؟؟
فایلش PDF هست باید با ACROBAT READER بازش کنی

Leyth
16-09-2009, 22:48
سلام:19:

اگه کسی شبانه قبول بشه و نخواد بره باید چی کار کنه؟:13:

هیچ کاری نکنه کافیه؟:31::31:

transfer
17-09-2009, 07:29
آره ديگه..... فقط نرو ثبت نام!

transfer
17-09-2009, 21:56
سند تعهد هم بردم ثبتش كردم رفت ..........:)

lord mostafa
22-09-2009, 19:17
پاک شد ...........

ati_1991
09-07-2010, 16:16
دکتر کارولوکس چهره ماندگار مهندسي کشور و پدر رباتيک ايران درگذشت

دکتر کارولوکس، استاد دانشکده مهندسی برق و کامپيوتر پرديس دانشکده هاي فني و چهره ماندگار مهندسي کشور، شامگاه پنجشنبه هفدهم تيرماه رخ در نقاب خاک کشيد و جامعه علمي کشور را در سوگ نشاند.
بر اساس برنامه ريزي اوليه، مراسم تشييع اين استاد فقيد روز دوشنبه 21تيرماه 89 در پرديس مرکزي دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

گفتنی است دکتر کارولوکس تحصيلات کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را از دانشکده فنی دانشگاه تهران و دکترای خود را از دانشگاه برکلی کاليفرنيا دريافت کرده بود و در سال 1385به دليل فعاليت های منحصر به فرد آموزشی و تحقيقاتی در زمينه مهندسی کامپيوتر، رباتيک و هوش مصنوعی، به عنوان چهره ماندگار مهندسی کشور برگزيده شده بود.

روابط عمومي و امور بين الملل پرديس دانشکده هاي فني، اين ضايعه بزرگ را به اساتيد، دانشجويان و جامعه علمي کشور تسليت گفته و براي آن استاد فقيد علّو درجات و رحمت و غفران واسعه الهي مسئلت مي نمايد.

لینک خبر: