ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مکانیک آزاد شیراز یا مهندسی برق قدرت بوعلی سینا همدان؟

aliaqua
10-09-2009, 19:24
سلام خدمت دوستان عزیز

میخواستم کنکم کنید بین این دوتا انتخاب کنم:
مهندسی مکانیک آزاد شیراز یا مهندسی برق قدرت بوعلی سینا همدان سراسری؟ با توجه به اینکه من خودم بچه ی شیرازم.

ممنون

RoYaYeEe_NiIiLi
10-09-2009, 19:29
به نظر من چون جفتشون خوبن باید بر اساس علاقت انتخاب کنی
اگرم به جفتش علاقه داری فکر کنم برق یکم بهتر باشه:31:

emgjey
10-09-2009, 19:32
اول ببین کدوم رو دوست داری
دوم اینکه سراسری خیلی بهتره

amirmon
10-09-2009, 19:39
اگه برق رو دوست داری برو برق همدان که سراسری هم هست...

majid.khaledi
10-09-2009, 19:39
سلام مهندس
تبریک می گم
من خودم همدانی هستم و شناخت دارم از بوعلی
برق الکترونیک بوعلی بهتر از قدرتش هست و کلا دانشگاه بوعلی دانشگاهی خوبی هست و میتونم بگم بهترین دانشگاه غرب کشور
ولی اگه مسافت و رشته ها رو در نظر بگیری
من مکانیک ازاد شیراز رو به برق بوعلی ترجیح میدم(البته یکم فرق میکنه هزینه ات که ازاد کمی بیشتر میشه)

ramin 69
10-09-2009, 19:52
اگه رفت و آمدش برات مشکل نیست به نظرمن برو همدان

pooyaabi
10-09-2009, 21:14
به نظر من برو همدان
( کلا شنیدم یکی از بهترین دوران های عمر دوران تو خوابگاهه :دی )

bida
10-09-2009, 23:14
سلام
شما که شیرازی یه تحقیقی در مورد سطح مکانیک دانشگاه آزادش بکن و اگه خوب بود و مشکل مالی هم

نداشتی شاید از بوعلی بهتر باشه.هر دانشگاه سراسری و هر رشته ای تو سراسری حتما از آزاد بهتر

نیست.سطح سواد استادا،دوری شهر،میزان وابستگی به خانواده و کلی چیزا هست.بالاخره شما در درجه

اول می ری دانشگاه که برای آینده ات سرمایه گذاری کنی و فاکتور اصلی باید همین باشه،آیا پس از تموم

شدن درست راضی بودی از رشته ات، دانشگاهت ، استادات و ...؟ می تونی کار پیدا کنی،یا اینکه مثل خیلیا

می بینی که چیز دندون گیری گیرت نیومده و بعد به خودت می گی عیب نداره تو فوق جبران می کنم که

متاسفانه برای 90 % افراد این فرصت جبران دیگه پیش نمی اد.اصلا برای خودتون از حالا دلخوشکنکی به

اسم فوق درست نکنید.4 ساله دیگه خانواده به چشم الان به شما نگاه نمی کنند که فقط بشینید ودرس

بخونید برای کنکور فوق، یاباید برید سربازی یا سر کار و گرنه یه نون خور اضافی هستید حتی اگه مستقیم

بهتون نگند هی بروتون میارن.

حال و حول دوره دانشگاه تو خوابگاه خوبه ولی شیرینیش ماله ترم اوله و بعد باید حواست بهش باشه.تو دوران تحصیل از سال سوم به بعد باید حتما بخصوص تو رشته های فنی سعی کنی که تجربه کاری بدست بیاری که خوب طبیعتا تو شهر خود آدم و با روابطی که دوستان و خانواده دارند راحتتره.

پس حتما اول سطح دانشگاه تو اون رشته رو در نظر بگیر و بعد هم سایر موارد دیگه رو.

Rohham
10-09-2009, 23:23
سلام خدمت دوستان عزیز

میخواستم کنکم کنید بین این دوتا انتخاب کنم:
مهندسی مکانیک آزاد شیراز یا مهندسی برق قدرت بوعلی سینا همدان سراسری؟ با توجه به اینکه من خودم بچه ی شیرازم.

ممنون
من الآن دارم مکانیک می خونم کاری ندارم چه جوریه چه رشته ایه یا برق بدرت چی جوریه اینا همش در مریتبه ی بعد از علاقه قرار می گیره...اگر علاقه داشته باشی به اون رشته هر چقدرم سخت باشه می خونی اما اگر نداشته باشی همون ترم های اول ناامیدت می کنه و بی علاقه می خونی پس اول برو دنبال چیزی که بهش علاقه داری...و در مورد علاقه هم برو پرس و جو کن ببین تو این رشته ها چه مباحثی خونده می شه به اسمشون توجه نکن تا علاقت واقعی باشه...بعد از علاقه موضوعات دیگر رو در نظر بگیر..زیاد فرق آزاد و دولتی رو در نظر نگیر از این بابت که آزاد اگر جای خوب و دانشگاه خوب باشه زیاد فرقی با دولتی نمی ذارند از نظر نگاه بهش اما یه چیزی از همه اینا مهمتره اینه که وقتی میایی بیرون کار بلد باشی والا چه شریف خونده باشی چه دقوز آباد فرقی نمی کنه مهم اینه که بهتر کار انجام بدی...امیدوارم موفق باشی:20:

PlayStation3
10-09-2009, 23:28
بو علی سینا دانشگاه خوبیه و همون طور که دوستمو ن گفتن الکترونیکش یه مقدار سرتره...حالاتصمیم به خودتون برمیگرده که شرایطش رو دارین یا نه؟؟؟!!!

aliaqua
15-09-2009, 04:36
سلام

اول از همه تشکر می کنم.
دوم دیروز رفته بودم همدان واسه ثبت نام. تا حالا که دانشگاه خوبی بنظر میومد. خداکنه بقیش هم همینجوری باشه.
سوم طبق صحبت هایی که با چندتا از معلم هام و دوستانم و البته با شما ها داشتم واقعا به این نتیجه رسیدم که دانشگاه سراسری یک چیز دیگس. اگر می خواستم آزاد قبول بشم که لازم نبود یک سال سختی بکشم بود؟؟ پس به این نتیجه رسیدم که بوعلی سینا همدان برای من حداقل بهتره.

بازم از همتون تشکر میکنم.

aliaqua
15-09-2009, 04:37
سلام

اول از همه تشکر می کنم.
دوم دیروز رفته بودم همدان واسه ثبت نام. تا حالا که دانشگاه خوبی بنظر میومد. خداکنه بقیش هم همینجوری باشه.
سوم طبق صحبت هایی که با چندتا از معلم هام و دوستانم و البته با شما ها داشتم واقعا به این نتیجه رسیدم که دانشگاه سراسری یک چیز دیگس. اگر می خواستم آزاد قبول بشم که لازم نبود یک سال سختی بکشم بود؟؟ پس به این نتیجه رسیدم که بوعلی سینا همدان برای من حداقل بهتره.

بازم از همتون تشکر میکنم.