ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه مشکل عجیب

L u K e !
10-09-2009, 12:53
2 تا مشکل دارم
اولی اینه که من بعد از مدتی کار بر روی یه پروژه چند تا پوشه ی سفید اضافه شدن به پنجره ی Solution Explorer
اگه پاکشون کنم مشکلی پیش نمی یاد ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یه مشکل دیگه من وقتی که برنامهو Run می کنم و وقتی فرم رو می بندم یه Error می ده
نمی دونم چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

_H2_
10-09-2009, 13:26
سلام
1)
اون ایراد نیست و کاملاً طبیعی است.
گزینه ای در نوار ابزار خود Solution Explorer به نام ShowAllFile وجود دارد که اگر فعالش کنید SolutionExplorer را تبدیل به یک MyComputer کوچک و جمع و جور میکند و همه فایلها و پوشه ها در محل پروژه را نشانتان میدهد.
طبیعتاً در حذف انها برابر حذف فایل یا پوشه در هارد است و باید دقت کرد.

اگر گزنه مورد نظر را غیر فعال کنید، فایلهایی که در پروژه تان وارد نشده باشند نمایش داده نمیشوند.

2)
احتمالاً از یک کنترلر یا کامپونت و یا ActiveX ای استفاده کردید که مشکل ایجاد میکند.
در صورت ادامه یک پروژه خالی و ساده که همچین مشکلی را دارد آپلود کنید.

L u K e !
10-09-2009, 13:47
اونا که تا دلتون بخواد استفاده کردم
ولی قبلا این مشکل رو نداشتم
چی می گه اصلا ؟
چی کار کنم که ولم کنه ؟

_H2_
10-09-2009, 13:53
سلام
بهتر است از ابزار توسعه یافته COM تا حد امکان کمتر استفاده کنید.
زیاد با مزاج دات نت سازگار نیستند.
حداقل کامپونت و ابزارتان خودشان دات نتی باشند.

پیشنهاد میکنم کپی از پروژه تان بگیرد و تک تک کنترلرهای ActiveX-COM را به ترتیب حذف کنید و با فرمان صریح Rebuild Solution پروژه را کامپایل و تست کنید تا حداقل بفهمید مشکل از کدام کنترلرتان است.

بعد که فهمیدید میتوانید این کار را جزئی تر کنید و دستورات وابسته ان کنترلر و خصایص ویزه آن را یک به یک حذف یا ریست کنید ...

اول باید عامل را پیدا کنید تا بعد به فکر معالجه باشید.