مشاهده نسخه کامل
: راهنمايي در خريد كارت TV ديجيتال
hoseinsoft
10-09-2009, 11:18
سلام دوستان
من قصد دارم يك كارت TV البته از نوع ديجيتالش بخرم. همونايي كه احتياجي به آنتن هوايي نداره و فقط يك آنتن كوچيك داره. مي خواستم بپرسم چه مدلي و از كجا بخرم. درضمن آيا اينها تمامي كانالهاي را به صورت صاف و واضح دريافت مي كنه؟ اذيت نميكنه؟ در ضمن من ساكن غرب تهران (شهرزيبا) هستم. آيا اين طرفا مشكلي براي دريافت امواج نداره؟
با تشكر.
bozorgmehr
11-09-2009, 20:02
سلام دوستان
من قصد دارم يك كارت TV البته از نوع ديجيتالش بخرم. همونايي كه احتياجي به آنتن هوايي نداره و فقط يك آنتن كوچيك داره. مي خواستم بپرسم چه مدلي و از كجا بخرم. درضمن آيا اينها تمامي كانالهاي را به صورت صاف و واضح دريافت مي كنه؟ اذيت نميكنه؟ در ضمن من ساكن غرب تهران (شهرزيبا) هستم. آيا اين طرفا مشكلي براي دريافت امواج نداره؟
با تشكر.
با سلام: من یک کارت kworld --- 210 seگرفتم هم قابلیت کپچر داره و هم رادیو اف ام ،تله تکست ،آنالوگ و دیجیتال هم هست ولی با اون آنتن کوچک خودش بسختی در حالت دیجیتال گیرندگی داره و حتما"باید به آنتن هوائی وصلش کرد ولی کاملا" از اون راضی هستم البته در حد دوستان آگاه این بخش نیستم که اظهار نظر تخصصی بکنم .موفق باشید.
p30worldtizhosh
12-09-2009, 15:50
با سلام: من یک کارت kworld --- 210 seگرفتم هم قابلیت کپچر داره و هم رادیو اف ام ،تله تکست ،آنالوگ و دیجیتال هم هست ولی با اون آنتن کوچک خودش بسختی در حالت دیجیتال گیرندگی داره و حتما"باید به آنتن هوائی وصلش کرد ولی کاملا" از اون راضی هستم البته در حد دوستان آگاه این بخش نیستم که اظهار نظر تخصصی بکنم .موفق باشید.
قیمتش چنده عزیز ؟
mehrdadb3
12-09-2009, 16:40
دوست عزیز میشه چنتا عکس از کانالا بگیری ببنیم کیفیتش چجوری ممنون میشم.
MANCHESTERUNITED
02-11-2009, 11:42
اگه ممكنه اطلاعات بيشتري بفرماييد.من هم دنبالش هستم.
قیمتش 46000 تومان است و 12 کانال تصویری و 10 کانال رادیوئی با کیفیت ماهواره میگیرد و فعلا کل تهران و کرج تحت ساپورت این سیستم هستند.نیازی به دیدن عکس نیست من تضمین میکنم که کیفیتش 20 است اصلا قابل قیاس با آنالوگ نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.