ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاک کردن ویروس اتوران

hhhh_1360
10-09-2009, 00:13
سلام دوستان فلش مموری من ویروس اتوران داشت که به وسیله کسپر ویروس را پاک کردم حالا این مشکل برایم پیش آمده زمانی که می خواهم بر روی درایو فلش مموری بروم و آن را باز کنم این ارور را می زند باید چکار کنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed774
10-09-2009, 02:37
برنامه هاي پوشه زيرو اجرا كن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب نداد برنامه زيرو نصب و به تب fix برو و داخل كادر كوچيك نام درايو فلش رو تايپ كن و fix رو بزن :

باز جواب نداد برنامه زيرو اجرا كن : تاريخ سيستم بروز باشه و آنتي ويروس موقتا غير فعال

More_Security
10-09-2009, 02:40
براي اين كه از دست Access is denid راحت بشي به وبلاگ Parsecity.blogfa.com برو و برنامه Deactivate Virus رو دانلود و نصب و سپس اجراش كن سيستمت رو يه بار ريبوت كن ديگه از دست اروره راحت ميشي !!

More_Security
10-09-2009, 02:41
براي اين كه از دست Access is denid راحت بشي به وبلاگ Parsecity.blogfa.com برو و برنامه Deactivate Virus رو دانلود و نصب و سپس اجراش كن سيستمت رو يه بار ريبوت كن ديگه از دست اروره راحت ميشي !!

jax2
10-09-2009, 15:34
برای حل شدن مشکلت به وبلاگ زیر سر بزن

MeHrDaD_MeNaY
10-09-2009, 16:02
lable دیسک رو عوض کنید شاید درست شه

babakhad
10-09-2009, 16:56
سلام دوست عزیز و استاد گرامی
اگه فایلهای داخل فلش برات مهم نیست یه بار فرمتش بکن (ترجیحا qformat ) اگه امکان فرمت وجود نداره روی آیکن فلش مموری راست کلیک کنید و گزینه search رو انتخاب کنین و بدون اینکه چیزی برای جستجو تایپ کنی search buttum رو بزن (همه فایلهای داخل فلش مموری رو نشون خواهد داد ) اگه گزینه show hidden files and system files در tools > folderoption فعال نباشه خیلی بهتر جواب خواهی گرفت ، حالا هر چی فایل با پسوند ini می بینی رو از توی فلش سرچ شده حذف کن
موفق باشی