ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نتایج نهایی کنکور 88

صفحه ها : 1 2 [3]

roz_kareN
12-09-2009, 00:53
منم پزشکی بهشتی 330
تبریک میگم به همه اونایی که به نتیجه تلاششون رسیدن
و آرزوی موفقیت دارم برای همه اونایی که قراره سال بعد به آرزوشون برسن
و تاسف برای اونایی که هیچوقت موقعیتشو نداشتن و... نتونستن برسن

superior
12-09-2009, 01:38
یه سوال .

اگه الان ثبت نام نکنم میتونم موقع اعلام نتیجه کارنامه نهایی توی انتخاب های بعدیم ثبت نام کنم؟

darklord_8
12-09-2009, 01:48
من مهندسی شیمی دانشگاه رازی کرمانشاه قبول شدم رتبم هم 1453 بود از ایلام
ایول یه هم دانشگاهی از پی سی پیدا کردم . داشتم ناامید میشدم
اینم برای اینکه اسپم نشه
یکی با 13000 منطقه یک هیچ جا قبول نشد! (البته انتخاباشو بالا زده بود)
یکی دیگه هم با 40000 (اگه اشتباه نکنم) IT هشتگرد قبول شد و پیام نور!

sadegh_pc
12-09-2009, 02:38
یه سوال .

اگه الان ثبت نام نکنم میتونم موقع اعلام نتیجه کارنامه نهایی توی انتخاب های بعدیم ثبت نام کنم؟

نه بابا فقط انتخاب اولی که قبول شدی می تونی بری دانشگاه

RoYaYeEe_NiIiLi
12-09-2009, 08:10
آمار آمار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دوستم با 20000 منطقه 3 فقه و حقوق اسلامیه نجف آباد پیام نور آورده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یه توضیحی در مورد این رشته به من بدید؟اصن این رشته به حقوق ربطی داره؟اصن با این رشته وکیل میشه؟
ممنون

shifter
12-09-2009, 08:16
آمار آمار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دوستم با 20000 منطقه 3 فقه و حقوق اسلامیه نجف آباد پیام نور آورده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یه توضیحی در مورد این رشته به من بدید؟اصن این رشته به حقوق ربطی داره؟اصن با این رشته وکیل میشه؟
ممنون
فکر نکنم...
البته شاید از دید اسلام وکیل بشه...
20000 منطقه 3 میدونی میشه چند کشوری؟؟؟:31:

mohsensoft
12-09-2009, 08:45
سلام
یه تاپیک زدم واسه قبولی ها لطفا همکاری کنین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

a3m00n
12-09-2009, 10:55
من چند صفحه قبول رو خوندم دیدم نوشتین معدل تو گزینش نهاییه
من فکر کردم تو رتبه تاثیر میزاره

یعنی اگه کسی معدل 10 هم باشه و رتبه ش 2 3 رقمی باشه امکان داره یکی از همین دانشگاه های خوب قبول نشه بخاطر معدلش ؟!!!!!!!!!!!!

نه فکر نکنم.
معدل تو رتبه تاثیر میزاره.
رتبه رو که گفتن دیگه شرایط با بقیه یکیه و ربتی به معدل نداره !

R0Yal
12-09-2009, 11:11
نخیر دوست عزیز تو کارنامه که نوشتن معدل در گزینش نهایی
البته اینم بگم که سنجش هیچیش معلوم نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاش میشد یه توضیح درست حسابی داشتن و همه میدونستن چجوری گزینش میکنن تا امکان ت ق ل ب هم نبود.

pouria007
12-09-2009, 12:23
20000 منطقه 3 میدونی میشه چند کشوری؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

حدوداً 130000 کشوری:27:

MaaRyaaMi
12-09-2009, 12:34
نه فکر نکنم.

اخه تو کارنامه زده گزینش نهایی..............................

shifter
12-09-2009, 13:06
یکی از دوستام میگه با رتبه 3800 صنایع تهران قبول شده!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون داره خالی میبنده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pouria007
12-09-2009, 13:14
یکی از دوستام میگه با رتبه 3800 صنایع تهران قبول شده!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
به نظرتون داره خالی میبنده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با 4500 هم بکس میگن میشه قبول شد آخه صنایع هم شد رشته؟:27:

ashahidi
12-09-2009, 14:06
عجیبه نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا خالي مي بنده اصلا امكان نداره
من دوستم با رتبه 1250 منطقه 1 بومي تهران صنايع امير كبير نياورد و علم و صنعت قبول شد!!1
يقين بدون خالي مي بنده!!!
شايد رشتش هنره صنايع دستي منظورشه:31:

shahrzad20
12-09-2009, 14:20
نه فکر نکنم.

نفر اول کنکور تجربی و زبان فکر کنم آقای رحمانی تو مصاحبش مجله همشهری جوان معدلش 13 بوده

RoYaYeEe_NiIiLi
12-09-2009, 14:26
فکر نکنم...
البته شاید از دید اسلام وکیل بشه...
20000 منطقه 3 میدونی میشه چند کشوری؟؟؟:31:
پوری راست میگه...میشه حدود 130000 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه یکی دیگه هم هست شده 130000 منطقه 3 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد مدیریت بازگانیه غیرانتفاعیه آمل رو آورده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pouria007
12-09-2009, 14:30
تازه یکی دیگه هم هست شده 130000 منطقه 3 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در چنین مواقعی آدم این شکلی میشه => [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Maziar_69
12-09-2009, 14:53
پوری راست میگه...میشه حدود 130000 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد مدیریت بازگانیه غیرانتفاعیه آمل رو آورده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بابا عجب رفیقایی داری شما. :دی
رتبه هاتون مثل زنجیر وصله؟؟؟

خودت 6000 هستی میشی همون حدود 20000 کشوری.
بعد اون یکی 20000 هست میشه 130000 کشوری.
بعدش باز یه 130000 هزار هم دارین؟؟؟ :دی

بعد اون چی؟
1000000 ندارین؟ :31:

M A T I N
12-09-2009, 15:14
من هم اینجا تنها موندم . سمنان کسی قبول نشده .
بمیره این درد تنهایی که ماها رو کشت

من دارم اونجا برق میخونم ... سوالی داشتی بپرس ...

sadegh_pc
12-09-2009, 15:45
البته اینم بگم که سنجش هیچیش معلوم نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاش میشد یه توضیح درست حسابی داشتن و همه میدونستن چجوری گزینش میکنن تا امکان ت ق ل ب هم نبود.

یعنی معدل رتبه ات رو تعیین میکنه مثلا اگه دونفر تو کنکور هردو یه درصد ها رو بزنن و یکی معدل 18 و یکی معدل 20 باشه یکی ممکنه 2000بشه او یکی دیگه 1500

PNC
12-09-2009, 15:49
یکی از دوستان من پارسال 1700 شد مردود شد
الام 2500 شده باز هم مردود شده
این دیگه چه وضعشه ؟

Pouria001
12-09-2009, 15:56
یکی از دوستان من پارسال 1700 شد مردود شد
الام 2500 شده باز هم مردود شده
این دیگه چه وضعشه ؟
چی چه وضعشه؟!

MaaRyaaMi
12-09-2009, 16:00
خب حتما خیلی دست بالا انتخاب کرده

اخرشم نفهمیدیم قضیه این معدل چی شد!

pozitron1369
12-09-2009, 16:21
دوستان عزیزی که از قبولی رتبه 400 در پزشکی شهید بهشتی و 1000 در داروسازی تهران تعجب کردند توجه کنند.
شما مگر بومی گزینی را فراموش کردید؟خیال کردید بومی گزنی را کلا برداشتن؟نخیر عزیزان من.الان توضیح میدم که روشن بشید.

سال 87 :80 درصد بومی گزینی و 20 درصد غیر بومی گزینی بود.(البته اگه دقیق حساب کنیم 88 درصد 12 درصد)
یعنی 80 درصد سهمیه 6 استان تهران مرکزی قم قزوین سمنا مرکزی
20درصد سهمیه 24 استان دیگر کشور!!!

سال 88 : 60 درصد بومی گزینی و 40درصد غیر بومی گزینی(البته اگه دقیق حساب کنیم 56 درصد 44 درصد)
یعنی 60درصد سهمیه 6 استان مذکور و 40 درصد سهمیه 24 استان دیگر کشور

به نظرتان بازهم 60 درصد سهمیه برای 6استان و 40 درصد سهمیه برای 24 استان تفاوت زیادی نیست؟
سال گذشته تا رتبه 35 غیر بومی و تا رتبه 1054 بومی پزشکی شهید بهشتی قبول شده بودند!!!
ولی امسال تا رتبه 200 غیر بومی و تا رتبه 500-600 بومی (شایدم بیشتر) پزشکی شهید بهشتی قبول شدن.

فکر نکیند که بومی گزینی کلا برداشته شده است.حال خودتان تصور کنید سال پیش چه فاجعه ای رخ داد!
پس شهرستانی ها با رتبه 300 انتظار دانشگاه ایران را نداشته باشند در حالی که تهرانی با 400 به راحتی در پزشکی شهید بهشتی قبول می شوند.

seyyedi
12-09-2009, 16:39
دوستان سلام

دوست عزیز فکر میکنم اشتباه میکنی
این که توی رتبه تاثیر میزاره درسته
یعنی معدل در تراز یا نمره تاثیر گزاره و اون هم در رتبه
علی علی

MaaRyaaMi
12-09-2009, 16:44
اصلا یکی مفهوم این گزینش نهایی رو توضیح بده!!

گزینش نهایی مگه این انتخاب رشته اینا نیس؟

panizir
12-09-2009, 16:50
نفر اول کنکور تجربی و زبان فکر کنم آقای رحمانی تو مصاحبش مجله همشهری جوان معدلش 13 بوده

البته فک کنم اونایی که امتحان نهایی نداشتن 100% تاثیر همون کنکور باشه. یعنی معدل اثر نداشته باشه.

MaaRyaaMi
12-09-2009, 16:52
نفر اول تجربی که نهایی داشته!

مگه مال چند سال پیش هست
بنده خد ا متولد 68 نیمه اوله اون موقع هم نهایی بوده !

Hamid-kakero
12-09-2009, 17:32
من مكانيك قوچان قبول شدم.همكلاسي نبود؟

RoYaYeEe_NiIiLi
12-09-2009, 17:53
یه آمار دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید...دوست من 36000 منطقه 3 شده...بعد مهندسیه معماریه غیر انتفاعیه شیراز رو آورده...اونوخ من با 6000 آمل رو هم نیاوردم...من حس میکنم اینا الکی مال اونایی که خارج از کشورن تصحیح میکنن...فکر میکنن ما تفننی کنکور دادیم...خبر ندارن که[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه اینکه من خیلی تعجب کردم...میخوام اعتراض بزنم ولی نمیدونم کجای سایت سنجش باید بزنم..میشه یکی هی لینکی چیزی بده؟
میدونم که تاثیری نداره...ولی میخوام بیام ایران خرشونو بگیرم و بگم که من تو سیستم هم اعتراض زدم...
یهو دیدید فردا اومدم تو تی وی دعوا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shahrzad20
12-09-2009, 18:17

مگه مال چند سال پیش هست

نفر اول تجربی و زبان یک نفر بوده قبلا هم کنکور داده بوده رتبش 30 شده بوده ولی گفته به دلایل شخصی نرفنم و رفته سربازی برای اطلاعتون سازمان سیجش بهش شک کرده و دوباره ازش امتحان گرفتن :

سازمان سنجش بدلیل شک داشتن به نفر اول کنکور تجربی و زبان دوباره از او امتحان گرفت.

عبدالرسول پورعباس عصر سه شنبه در مراسم تقدیر از برترینهای کنکور سال 88 پس از اعطای لوح تقدیر به رستگار رحمانی تنها از جوانرود که دارنده رتبه های اول گروههای آزمایشی علوم تجربی و زبانهای خارجی کنکور امسال بود، گفت: رستگار رحمانی سال 82 دیپلم می گیرد و تا سال 85 در کنکور شرکت نمی کند. سال 85 پس از شرکت در کنکور موفق به کسب رتبه 30 در گروه آزمایشی علوم ریاضی می شود اما به دلیل اینکه به سربازی اعزام می شود نمی تواند به دانشگاه راه یابد.

وی افزود: رحمانی با شرکت در کنکور 88 رکورد شکست و در دو گروه آزمایشی رتبه اول را به دست آورد. در کنکورهای گذشته بودند افرادی که موفق به کسب رتبه اول در یک گروه آزمایشی و دوم یا سومی در گروه دیگر می شدند اما اینکه داوطلبی در دو گروه آزمایشی رتبه اول را به دست آورد بی سابقه بوده است.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: وی معدل پائینی را در هنگام ثبت نام درج کرده بود و سازمان سنجش شک کرد و از وی خواست تا در امتحان مجدد سازمان شرکت کند که در این آزمون نیز موفق شد و درصد بالایی را از دروس به دست آورد.

وی ابراز امیدواری کرد رستگار رحمانی تنها از برجستگان آینده باشد.

رستگار رحمانی تنها نیز در این مراسم ضمن تشکر از مسئولین سازمان سنجش گفت: اینکه در سالهای 82 تا 85 اقدام به شرکت در کنکور نکردم دلیلش محفوظ بماند برای خودم اما در سال 85 به دلیل اعزام به خدمت سربازی نتوانستم به دانشگاه راه یابم.

تابناک

mohsensoft
12-09-2009, 18:32
پوری راست میگه...میشه حدود 130000
تازه یکی دیگه هم هست شده 130000 منطقه 3
بعد مدیریت بازگانیه غیرانتفاعیه آمل رو آورده
بابا آخرین رتبه ی منطقه 3 "58000" هست

RoYaYeEe_NiIiLi
12-09-2009, 18:41
بابا آخرین رتبه ی منطقه 3 "58000" هست
اون رشته ی انسانی بود...خودم کارنامشو دیدم بابا
تازه کشوریش شد 300 و خورده ایی هزار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این آمارای تابلو پاک آبروم رفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مردم رفیق دارن و مام رفیق داریم ..همه ناباب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

myself88
12-09-2009, 18:55
سلام رفيق!!
من دوباره ميگم كه ما بحث كردن بلد نيستيم ! شما هر جوري دوست داري ميتوني فكر كني من الان اگه انيشتن وپلانك هم باشم نميتونم برم ام آي تي. پس بايد بهترين كاريو كه ميتونم انجام بدم كه اون انتخاب بهترين دانشگاه فني ايران از نظر جو محيط هاي آموزشي و رنك بين الملليه كه فعلا فنيه گرچه خيليا با شريف حال ميكنن كه به نظرم نظرشون محترمه و در بسياري از رشته ها از تهران از نظر علمي سرتره ولي دانشگاه فقط با تعداد فول پرفسوراش شناخته نميشه.
در نهايت به نظرم اين خوبه كه لااقل آدم اين قدرت رو داشته باشه كه دوروبري هاي آدم به آدم به به بگن و زياد هم پرت نگن تا اينكه آدم بخواد با تخريب بقيه وجدان خودشو راحت نگه داره و بگه كه شريف و تهران و پلي و... فرقي با ....ندارن!
اين راستش بود ديگه خود داني!:5:

دوست عزیز، اگه بحث کردن اینی هست که شما داری میکنی، همون بهتر که بلد نباشیم!
در هر صورت نمیخوام خیلی بیشتر از این وقت بذارم ولی این غرور خنده داری که داری منو یاد سال ورود خودمون میندازه ، کسایی که بار اولی بود که پاشون به دانشگاه رسیده بود و فکر میکردن تخم فیل شکوندن که این دانشگاه قبول شدن!!! حالا اگه میومدی اینجا، خودم شخصا بهت توضیح میدادم که دانشگاه چه جور جائیه؟!
من اونو نوشتم تا بهت تذکر بدم تعصب و مهمتر از اون تفاخر، اصلا پسندیده نیست !

pedram abbasi
12-09-2009, 18:57
ببخشید نبودم که جواب شما رو بدم و الان اومدم....
چون قول دادم بحث در این زمینه رو ادامه ندم از بقیه بچه های اینجا می خوام که ببینن بحث از کجا شروع شد...!!
شاید حق با شما باشه و من واقعا بحث کردن بلد نباشم ولی باز هم از بقیه می خوام که خودشون واسه خودشون قضاوت کنند که مطلبی که من نوشتم به موضوع بحث بی ربط هستش یا مطلب شما....!
من به هیچ عنوان نخواستم در جواب به پست شما رشته عمران و م شیمی رو مقایسه کنم ولی نمی دونم چرا شما اینقدر اصرار داری که عمران بیخوده و م شیمی حرف نداره!!!

نمی دونم شاید واقعا همینطوره که میگی و عمران واقعا خیلی بیخوده! من تعصب شما رو در مورد رشته ام نشون نمی دم چون اینجا افراد دنبال حقایق هستن نه تعریف و تمجید من و شما از رشته هامون....

در مورد نیازمندی های همشهری فرمودید که به عنوان منبع موثق مورد قبول نیست .... دقت کنید که من اون رو به عنوان منبع موثق معرفی نکردم چون اصلا منبع موثقی در این مورد وجود نداره.... فقط گفتم یه نگاهی بندازید ببینید اوضاع چطور هستش!!! اگه شما منبع مورد وثوقی دارید بفرمایید تا ما هم آشنا بشیم.... فقط نفرمایید فلان کس گفته این خیلی خوبه و الان تو امریکا اوضاع اینجوریه یا تو اروپا اونجوریه!!!
آقا سلام دوباره!
اول بگم كه من گفتم كه ما بحث كردن بلد نيستيم و منظورم شما به صورت خاص نبودي!
ببين رفيق من فك كنم شما عمران ميخوني و من اين حق رو به شما ميدم كه از اون پست هاي اول من ناراحت شده باشي چون يه ذره راجع به عمران منظورم رو بد مطرح كردم! مقصود من فقط معرفي رشته م.شيميه كه نسبت به عمران كمتر شناخته شده چون عمران زياد نياز به معرفي نداره. و اين بحثا هم اگه راستشو بخاي از انتخاب يه نفر بين ايندو شروع شد كه من سعي كردم رشته خودم رو بش معرفي كنم چون من هم مدت مديدي بين عمران و مهندسي شيمي شك داشتم! شايد در اين بين جاهايي هم عمران تخريب شده كه بلاشك بدون قصد وغرض بوده !من همچنان از رشتم دفاع ميكنم ولي شما ميگي بقيه بايد قضاوت كنن!چرا ؟ شما به كي قول دادي كه با من بحث نكني؟ شما اگه ميتوني بيا و جواب اينو بده تا جفتمون بيشتر از هم ياد بگيريم! اينجا كسي با كسي دعوا نداره و دادگاه هم نيست كه بحث قضاوت مطرح باشه! من از اين به بعد فقط راجع به م.شيمي صحبت ميكنم فقط شما هم راجع به عمران اگه علاقه به بحث داري البته! كه ميتونيم يه تاپيك جدا باز كنيم.
ولي راجع به عمران هم بگم كه من نسبي صحبت كردم ومن خودم شخصا عاشق گرايش آفشور يا فراساحل توي ارشد عمران هستم و بعدش هم راجع به دانشگاه صحبت كردم كه هنوز هم روش هستم و ميگم كه دانشگاه بسيار مهمه!
اينا ممكنه به هيچي ربط نداشته باشه! ولي من سعي ميكنم همديگر رو روشن كنيم همين!
ان شا الله موفق باشي ! يا حق

Vinny_corleone
12-09-2009, 19:03
با سلام خدمت دوستان

من دو تا سوال برام پیش اومده دیگه نمیدونستم کجا باید بپرسم

1. من حقوق دانشگاه تهران ( واحد پردیس قم ) قبول شدم . محل ثبت نام من کجا میشه ؟ یعنی باید برم تهران ثبت نام کنم یا قم؟

2. من متولد شهریور 69 هستم . آیا برای ثبت نام دانشگاه به مدرک خاصی از طرف نظام وظیفه نیاز دارم؟

mohsensoft
12-09-2009, 19:30
دوستان عزیز
هر کسی رتبه ای از دوستان داره توی تاپیک زیر بگه
میخوایم یه مرجعی درست کنیم که بچه هایی که سال بعد کنکور دارن دستشون بیاد رتبه ها

Pouria001
12-09-2009, 20:02
با سلام خدمت دوستان

من دو تا سوال برام پیش اومده دیگه نمیدونستم کجا باید بپرسم

1. من حقوق دانشگاه تهران ( واحد پردیس قم ) قبول شدم . محل ثبت نام من کجا میشه ؟ یعنی باید برم تهران ثبت نام کنم یا قم؟

2. من متولد شهریور 69 هستم . آیا برای ثبت نام دانشگاه به مدرک خاصی از طرف نظام وظیفه نیاز دارم؟
در مورد سوال اولت فکر کنم باید بری خود دانشگاهی که قبول شدی(البته شک دارم.از بقیه هم بپرس) ولی در مورد سوال دومت تو خود اطلاعیه سنجش بود که متولدین 69 به بعد برای معافیت تحصیلی نیاز به کار خاصی ندارند.

Vinny_corleone
12-09-2009, 20:10
دوستان عزیز
هر کسی رتبه ای از دوستان داره توی تاپیک زیر بگه
میخوایم یه مرجعی درست کنیم که بچه هایی که سال بعد کنکور دارن دستشون بیاد رتبه ها

رتبه ی من توی منطقه ی 2 شده 322

در مورد سوال اولت فکر کنم باید بری خود دانشگاهی که قبول شدی(البته شک دارم.از بقیه هم بپرس) ولی در مورد سوال دومت تو خود اطلاعیه سنجش بود که متولدین 69 به بعد برای معافیت تحصیلی نیاز به کار خاصی ندارند.

ای بابا !! حالا من چیکار کنم؟ ... عجیبه ها ... هنوز محل ثبت نام خودمونو نمیدونیم

سنگ صبور 90
12-09-2009, 20:28
سلام دوستان من برق قدرت چمران اهواز كسي از دوستان چمراني هست؟؟؟

سنگ صبور 90
12-09-2009, 20:30
سلام دوستان من برق قدرت چمران هستم كسي از دوستان چمراني هست؟؟؟

mohsensoft
12-09-2009, 20:45
رتبه ی من توی منطقه ی 2 شده 322
سلام
تبریک میگم
تو همون تاپیک لطفا رتبه ی خودتون و دوستان و آشنایان رو با محل قبولی و منطقه بگین
ممنون

RoYaYeEe_NiIiLi
12-09-2009, 21:01
آقا کسی نبود به من بگه چه جوری میتونم اینترنتی اعتراض بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

4umbaz
12-09-2009, 21:29
دوستان;کارنامه نفر اخر کنکورو داشتین بزارید یکم بخندیم

Vinny_corleone
12-09-2009, 21:42
سلام
تبریک میگم
تو همون تاپیک لطفا رتبه ی خودتون و دوستان و آشنایان رو با محل قبولی و منطقه بگین
ممنون

سلام

ممنون . چشم . توی تاپیک گذاشتم

manutd22
12-09-2009, 22:21
آقا مازندرانی کسی نداریم قبول شده باشه ؟!ً!!!!!!!! من چرا آخه اونجا در اومدم با این همه اوبهتی که داشتم !!!!!

pedram abbasi
12-09-2009, 22:46
دوست عزیز، اگه بحث کردن اینی هست که شما داری میکنی، همون بهتر که بلد نباشیم!
در هر صورت نمیخوام خیلی بیشتر از این وقت بذارم ولی این غرور خنده داری که داری منو یاد سال ورود خودمون میندازه ، کسایی که بار اولی بود که پاشون به دانشگاه رسیده بود و فکر میکردن تخم فیل شکوندن که این دانشگاه قبول شدن!!! حالا اگه میومدی اینجا، خودم شخصا بهت توضیح میدادم که دانشگاه چه جور جائیه؟!
من اونو نوشتم تا بهت تذکر بدم تعصب و مهمتر از اون تفاخر، اصلا پسندیده نیست !
احسنت!
اينجور كه ميفرماييد شما از من از نظر سن بزرگتريد و از پيشكسوتان جامعه آموزشي هستيد و احترامتون واجبه پس اگه خداي نكرده توهين شده من عذر مي خواهم!
در ضمن من گفتم "ما" كه خودم رو هم شامل ميشد. حقيقتا ممكنه منم بحث كردن بلد نباشم ولي حداقل سعي خودم رو ميكنم .
يكي ديگه از مشكلامون توي بحث همينه كه وقتي به يه جاهايي ميرسيم كه خودمون بهتر ميدونيم كجا هاست ميگيم ما ديگه وقت نداريم يا بچه ها گفتن بحث نكنيد! وقت شما محترمه ولي اين شما بوديد كه بحثو شروع كرديد و من پاسخگو بودم حالا اگه دوست داشته باشيد از اينجا به بعد وقت نداشته باشيد بحث ديگست!
شايد ما ديد درستي ازشرايط دانشگاه نداشته باشيم كه طبيعيه ولي يه سري چيزا از مسلماته و اظهرمن الشمسه كه يكيش اعتباره تهران من تا جايي كه دوست داشته باشي از اين موضوع دفاع ميكنم و به خاطرش اگه لازمشه علاوه بر اون چيزيكه گفتي خيلي چيزاي ديگه شبيهه اونم ميشكنم! چون اگه تهران دانشگاه نباشه هيچ جاي ديگه دانشگاه نيست. حداقل تو ايران
من كه غروري توي خودم نميبينم و اگرم كس ديگه ميبينه و ياد خودش ميفته حتما اون اوائل يه مشكلي داشته! رتبه هاي بچه ها هم اينو نشون ميده كه واقعا اون كاري كه شما گفتي توسط اونا انجام شده مگه اينكه رتبه زير 1000منطقه1 كار راحتي باشه آوردنش ؟:41:
اگه ميتوني اون دلايلتو چند تاشو بگو آشنا شيم!
فعلا در پناه حق!

amirmon
13-09-2009, 00:01
آقا سلام دوباره!
اول بگم كه من گفتم كه ما بحث كردن بلد نيستيم و منظورم شما به صورت خاص نبودي!
ببين رفيق من فك كنم شما عمران ميخوني و من اين حق رو به شما ميدم كه از اون پست هاي اول من ناراحت شده باشي چون يه ذره راجع به عمران منظورم رو بد مطرح كردم! مقصود من فقط معرفي رشته م.شيميه كه نسبت به عمران كمتر شناخته شده چون عمران زياد نياز به معرفي نداره. و اين بحثا هم اگه راستشو بخاي از انتخاب يه نفر بين ايندو شروع شد كه من سعي كردم رشته خودم رو بش معرفي كنم چون من هم مدت مديدي بين عمران و مهندسي شيمي شك داشتم! شايد در اين بين جاهايي هم عمران تخريب شده كه بلاشك بدون قصد وغرض بوده !من همچنان از رشتم دفاع ميكنم ولي شما ميگي بقيه بايد قضاوت كنن!چرا ؟ شما به كي قول دادي كه با من بحث نكني؟ شما اگه ميتوني بيا و جواب اينو بده تا جفتمون بيشتر از هم ياد بگيريم! اينجا كسي با كسي دعوا نداره و دادگاه هم نيست كه بحث قضاوت مطرح باشه! من از اين به بعد فقط راجع به م.شيمي صحبت ميكنم فقط شما هم راجع به عمران اگه علاقه به بحث داري البته! كه ميتونيم يه تاپيك جدا باز كنيم.
ولي راجع به عمران هم بگم كه من نسبي صحبت كردم ومن خودم شخصا عاشق گرايش آفشور يا فراساحل توي ارشد عمران هستم و بعدش هم راجع به دانشگاه صحبت كردم كه هنوز هم روش هستم و ميگم كه دانشگاه بسيار مهمه!
اينا ممكنه به هيچي ربط نداشته باشه! ولي من سعي ميكنم همديگر رو روشن كنيم همين!
ان شا الله موفق باشي ! يا حق

سلام
خوب همین دیگه عزیز دل برادر..... شما میای واسه یه رشته تاریخ فوت صادر می کنی بعد می گی رشته خودم خیلی توپه....

از همون اول اگه فقط رشته م شیمی رو معرفی می کردی و رشته مقابلش رو تخریب نمی کردی اصلا این بحث ها پیش نمیومد....

یه نگاهی به پست هاتون بکنید....... بیشتر از اینکه از م شیمی که به گفته خودتون خیلی بهش علاقه دارید اسم ببرید از دانشگاه تهران صحبت کردید و هی گفتین دانشگاه تهران اله است دانشگاه تهران بله است.......!!!!! این یعنی چی؟ یعنی مهندسی شیمی رشته خوبیه یا دانشگاه تهران آخرشه؟؟؟؟؟؟!!!

من می گم سعی کن بیشتر به رشته نگاه کنی .... بیشتر رشته برات ارزش داشته باشه.... بعد به دانشگاه نگاه کنی و بهش ارزش بدی.... ولی شما همش......................................

شما در جواب پست من که شما رو مخاطب قرار داده بودم گفتید:(( ما بحث کردن بلد نیستیم)) می شه بفرمایید منظورتون از ما کی بوده؟ یعنی من و خودتون!!!!!! یا من و هرکسی مخالف شما نظر بده؟؟؟؟!!!!

راستی یادت نره یه منبع موثق واسه فهمیدن بازار کار رشته ها واسه من معرفی کنی که نرم سراغ نیازمندی همشهری............

قربانت....
موفق باشی

Romin_Bmw850i
13-09-2009, 00:11
آقا یه خبر جالب!!
طرف رتبه 90 منطقه 1 یا140 کشوری آورده!! برق شریف قبول نشده!!!=))

transfer
13-09-2009, 09:55

مگه مال چند سال پیش هست
اون كه سال 82 ديپلم گرفته چجوري متولد 68 ميشه؟؟؟؟ :18:

pedram abbasi
13-09-2009, 09:56
سلام بچه ها آقا كيا امروز رفتن دانشگاشون ثبت نام چه خبر بود؟

pedram abbasi
13-09-2009, 09:58
سلام
خوب همین دیگه عزیز دل برادر..... شما میای واسه یه رشته تاریخ فوت صادر می کنی بعد می گی رشته خودم خیلی توپه....

از همون اول اگه فقط رشته م شیمی رو معرفی می کردی و رشته مقابلش رو تخریب نمی کردی اصلا این بحث ها پیش نمیومد....

یه نگاهی به پست هاتون بکنید....... بیشتر از اینکه از م شیمی که به گفته خودتون خیلی بهش علاقه دارید اسم ببرید از دانشگاه تهران صحبت کردید و هی گفتین دانشگاه تهران اله است دانشگاه تهران بله است.......!!!!! این یعنی چی؟ یعنی مهندسی شیمی رشته خوبیه یا دانشگاه تهران آخرشه؟؟؟؟؟؟!!!

من می گم سعی کن بیشتر به رشته نگاه کنی .... بیشتر رشته برات ارزش داشته باشه.... بعد به دانشگاه نگاه کنی و بهش ارزش بدی.... ولی شما همش......................................

شما در جواب پست من که شما رو مخاطب قرار داده بودم گفتید:(( ما بحث کردن بلد نیستیم)) می شه بفرمایید منظورتون از ما کی بوده؟ یعنی من و خودتون!!!!!! یا من و هرکسی مخالف شما نظر بده؟؟؟؟!!!!

راستی یادت نره یه منبع موثق واسه فهمیدن بازار کار رشته ها واسه من معرفی کنی که نرم سراغ نیازمندی همشهری............

قربانت....
موفق باشی

جناب amirmon!
ما كلا مشكلمون اينه كه بحث كردن بلد نيستيم و نميدونيم چجوري بايد جواب بقيه رو بديم!
شما يه سري مسائل منطقي كه كاملا درسته رو مطرح ميكني در صورتي كه هيچ ربطي به بحث نداره بعد مياي ازش نتيجه ميگيري كه ربطي به موضوع نداره.
اولا مهندسي شيمي چهارمين رشته پر طرفدار توي امريكا و كشورهايي مثل فنلاند فرانسه و .. كه مشاورهاي صنايع نفتي هستند مهندسي شيمي به وضوح داراي زمينه هاي گسترده است مثل داروسازي مهندسي پزشكي پتروشيمي بيو تكنولوزي پتروشيمي مهندسي نفت مهندسي گاز و مخازن و رشته هاي بسيار گسترده صنايع غذايي كه واسه خودش دنيايه. از طرفي در زمينه دكترا و ارشد داراي گرايش هاي ميان رشته اي با بچه هاي سيالات و برقه كه به طور مثال روي نانو سيكل هاي گرماگير كار ميكنن و..
پس اگه تصديق بفرماييد مهندسي شيمي "هر رشته اي" نيست !
در مورد بازاركارهم واقعا به منبع موثقي اشاره كردي و من هرچي فكر كردم كه جايي بهتر از نيازمندي ها كجا ميتونه باشه به جايي نرسيدم!!:41:
مشكل ما اينه كه ديدمون نسبت به رشته ها اينجوريه كه ميگيم عمران :استاتيك- ديناميك= طراحي سازه
مكانيك:ديناميك-ترمو-طراحي اجزا - ارتعاشات
مهندسي شيمي:چون يه ذره ديرتر پر ميشه پس هرجور دوست داري!شيمي +شيمي+يه ذره كارهاي فني!
به نظر من اگه بحث بازار كار مطرح باشه اصلا موضوع عوض ميشه گرچه به نظر من شرايط ايران براي كار توي م.شيمي با اين همه صنايع نفت و گاز فقط توي همون مهندسي نفت كه يكي از 10 گرايششه
بهتر از عمرانه من بحثم سر دانشگاه نبود گرچه به نظرم دانشگاه تهران بهترين فني رو داره بحث من مقايسه عمران و مهندسي شيميه كه يه نفر ميتونه تو 2 تا دانشگاه بخونه! به نظرم اي جو دانشگاه ليسانيس واساتيد هستند كه به يه نفر ايده براي حركت هاي آينده رو ميدن پس دانشگاه موثره چون دربينه رشته هاي مهندسي 40 واحد كه مشتركه و بين رشته هايي بين مهندسي شيمي و سيالات اين مقدار 90 هست!
پس به نظرم 50 واحد ارزش عوض كردن دانشگاهو داره! كه اون 50 واحدم بايد فرق كنه چون يه مهندس شيمي داره تربيت ميشه!
به نظرم اون چيزي كه بچه هاي تهران و شريف توي محيط دانشگاه ميبينن خيلي فرق داره با اون چيزي كه بچه هاي .... ميبينن! و اينه به اونا انگيزه رفتن به خارج از ايران و ادامه تحصيل در مرز دانشو ميده!
از بچه هاي شزيف و تهران 70 درصد به بلاد كفر ميرن تا درمرزهاي دانش باشن! و اينجاست كه فرق دانشگاه معلوم ميشه!
در نهايت اميدوارم همه و در هررشته اي كه هستن موفق باشن و به مملكتمون صادقانه خدمت كنن!

من ديگه حسه تايپ ندارم و از مدير ها هم ميخوام اين پست و ناديده بگيرن و اين بخشو نبندن!
قربان شما!:5:

جناب مرز های دانش و کارهای بروز و این حرفا!!!!
حواست باشه داری کجا درس می خونی و زندگی میکنی و انشاالله وارد بازار کار میشی... اینجا ایرانه
حرکت در مرزهای دانش و لبه ی علم واسه یه جای دیگه هستش که بحثش مفصله...
یه مثلی هست که میگه تو دانشگاه های ایران بهت اژدها کشی یاد میدن ولی وقتی میایی بیرون می بینی حریفت یه موشه!!!

یعنی اونقدر تو رو ساخته و پرداخته می کنن اونقدر از انواع و اقسام درس های قلمبه سلمبه تو دوره کارشناسی برات میزارن که شاید برای کشور های پیشرفته در علم و صنعت تعجب آور باشه... فکر می کنی چرا برق شریف اینقدر تو دانشگاه های خارج اسم در کرده؟ به خاطر اینکه دانشجو هاش دروسی رو میگذرونن که خیلی بالاتر از عرف هستش و جون می ده واسه مراکز علمی تحقیقاتی امریکا و اروپا....

بله اون ها هستن که در لبه های علم حرکت می کنن چون به همون نسبت صنعتشون هم داره باهاشون پیش می ره...
حالا شما صنعت ایران رو حساب کن که همون موشه هستش ولی ما ها رو تو دانشگاه واسه جنگ با اژدها آماده می کنن!!

انشاالله وارد بازار کار می شی متوجه میشی کدوم رشته مرده و کدوم رشته زنده است... متاسفانه خیلی از ماها فقط به اسم دانشگاه نگاه می کنیم که به قول معروف: دانشگاه شریف باشه رشته هر پخی می خواد باشه باشه....!!!!

طرف به جای اینکه به علاقه خودش و آینده کاری رشته تو محل زندگیش نگاه کنه فقط اسم دانشگاه براش مهمه.... مثلا با رتبه 2000 میره علوم کامپیوتر یا فیزیک یا ریاضی شریف یا تهران چون فقط تو خیالاتش اونقدر به این دانشگاه ها فکر کرده که نمی تونه هیچ جوری ازش دل بکنه....( البته من قصد توهین به این رشته ها رو ندارم هاااا همه رشته ها محترم هستن علت نام بردن از این رشته این بود که این ها معمولا تو هر دانشگاه جزء آخرین رشته هایی هستن که پر میشن)
در حال که همون رتبه 2000 علاقه اش عمران یا مکانیک بوده ولی حالا به خاطر اسم دانشگاه...............................!!

چقدر خوب بود که واقع بین بودیم نه دهان بین و احساساتی...
سلام رفيق من نظرت رو به پست بالا كه توسط خودت نوشته شده جلب ميكنم تنها جايي كه من بات راجع به دانشگاه صحبت كردم اونجا بوده اونم 2 خط ولي اين در جواب اون افسانه ي زيباي ازدهاي جنابعالي بوده.
بقيه جاهايي كه من از دانشگاه تهران صحبت كردم كه فك كنم 1-2 پسته در جواب به يكي ديگه بوده كه بحثش كلا سر دانشگاه بوده نه رشته !
لزومي نداره من همه ي پستهام مربوط به شما باشه . بعد وقتي ميگم بحث كردن بلد نيستيم ناراحت ميشيد.
مورد دوم هم اينه كه شما به جاي اينكه بحث كلي بكنيد ميريد ميچسبيد به يه جمله كوتاه كه طرف كرده و بحث هاي حاشيه اي ميكنيد منظورم از "ما" كساني بودند كه با بنده در حال بحث بودند مشكلتون همين بود!
راجع به منبع موثق هم الان خدمتت عرض ميكنم .چون خيلي داري اصرار ميكني.
من 2 تا برادر دارم كه يكيشون ليسانس مكانيكش رو توشريف گرفته يكي ديگشون هم ليسانس مهندسي شيميش رو تو تهران الانم جفتشون دكتراشون رو تو آمريكا دارن ميگيرن. يه پسر عمه هم دارم كه ليسانس و فوق عمرانش رو تو پلي تكنيك گرفت اونم الان دكتري عمرانش رو از امريكا گرفته. من با همه ي اينا صحبت كردم و همشون اولويت اين سه رشته رو براي كار در درجه اول سيالات بعد م.شيمي بعد جامدات بعد عمران ميديدند.
و تاكيد بسيار زيادي روي دانشگاه خوب داشتن در مقطع ليسانس.اينا چيزيو اثبات نميكنه چون نظر 3 نفره.
علاوه بر اون من توي 2 هفته قبل انتخاب رشته كل دانشگاه هاي موجوددر تهران رو رفتم و با دانشجو هاش و اساتيدي كه تو دانشگاه بودن در مورد سه رشته مكانيك عمران و مهندسي شيمي صحبت كردم خوده عمراني ها ميگفتن كه عمران واقعا افت كرده ولي مهندسي شيمي يه رشته ي نو و از زير شاخه هاي رشته مادر سيالاته كه حداقل تا وقتي اين كشور نفت و گاز داره واسش كار هست! اين حرف من نيست و دوباره نگو عمرانو داري تخريب ميكني و ... بلاشك توي ايران تا چند سال پيش عمران حرف اول رو ميزد در زمينه كار ولي 2تا بحث وجود داره اون چيزي كه توي ايران به عنوان كار در زمينه عمران اجرا ميشه تا حدودي به دانشگاه بي ربطه و بيشتر كارتجربيه به جز موارد خاص !و شما بامدرك خوبت كه احتمالا داري از صنعتي اصفهان ميگيري شرايط خوبي رو براي رقابت با افراد ديگه فراهم كني چون عمران در زمينه كار توي ايران تاكيد ميكنم توي ايران كار علمي نيست از طرفي شما قراره -7 -9ساله ديگه در بهترين شرايط وارد بازار كار بشي چه تضميني واسه ثابت موندن وضع وجود داره؟ از منابع ديگه شما ميتوني به گرايش بچه ها به رشته ها توي چند سال قبل نگاه كني عمران يه زماني رشته اول بود ولي حالا ببينيد رشته چندمه و در عوض رشته هاي علمي مثل صنايع و مديريت كه كار هركسي نيست داره رو بورس مي آد! من ديگه نميدونم شما منبع رو چي محسوب ميكني من نميتونم واست آمار وزارت كار بيارم ولي لااقل فكر مينم اين افراد از نيازمندي ها معتبر ترند.
لطفا منطقي صحبت كنيد !
فعلا در پناه حق!

MaaRyaaMi
13-09-2009, 10:50
تو یه سایت مضخرف دیدم زده بود متولد 4 شهریور 68 هس

البته من با خودم میگفتم این قیافش نمیخوره این سنی باشه:دی

shahrzad20
13-09-2009, 10:55
اون كه سال 82 ديپلم گرفته چجوري متولد 68 ميشه؟؟؟؟ :18:

متولد 68 نیست یکبار کنکور داده قبلا سربازیشم رفته منم 82 دیپلم گرفتم متول 64-65 هست

R0Yal
13-09-2009, 13:29
یعنی معدل رتبه ات رو تعیین میکنه مثلا اگه دونفر تو کنکور هردو یه درصد ها رو بزنن و یکی معدل 18 و یکی معدل 20 باشه یکی ممکنه 2000بشه او یکی دیگه 1500
ممکنه بشه ممکنه نشه!!
ببین تو کنکور ملاک معدل نیست ،ترازه.
تراز یعنی میزان سختی اون درس و یه نمره نسبیه که با مقایسه نمرات همه دانش اموزان نمره ترازو بدست میارن.
ضمن اینکه
ممکنه معدل شما و دوستتون یکی بشه ولی اون دروس اختصاصیشو بهتر زده باشه چون ضرایب به این صورته که :ریاضی 12 ،فیزیک :9،شیمی:6 ادبیات 4،دین و زندگی:3،زبان و عربی: 2 مسلماً تراز کل اون بیشتر میشه.
بازم میگم که فقط تراز ملاکه و ممکنه مثلاً شما ریاضیتونو 19 و عربی رو 18 گرفته باشید ولی تراز عربیتون بیشتر بشه چون عربی برای همه سخت بوده ولی بازم تاثیری که ریاضی رو تراز میزاره رو نداره آخه 12 کجا 2 کجا!!!

آقا کسی نبود به من بگه چه جوری میتونم اینترنتی اعتراض بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
از کی تا حالا اعتراض زدنیه:46:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان;کارنامه نفر اخر کنکورو داشتین بزارید یکم بخندیم
دوست عزیز خندیدن به دیگران کار جالبی نیست.
البته نفر آخر کنکور دوست منه هر کی بش بخنده با من طرفه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا یه خبر جالب!!
این که عجیب نیست سجاد فولادی هم پارسال رتبش یک شد برق شریف قبول نشد!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سجاد همیشه میگه که بجای اینکه ازم بپرسید که، چرا کامپیوتر زدی؟ بپرسی،چرا برق شریفو نزدی؟!!!

دوستان سلام
دوست عزیز فکر میکنم اشتباه میکنی
این که توی رتبه تاثیر میزاره درسته
یعنی معدل در تراز یا نمره تاثیر گزاره و اون هم در رتبه
علی علی

اصلا یکی مفهوم این گزینش نهایی رو توضیح بده!!
گزینش نهایی مگه این انتخاب رشته اینا نیس؟
شرمنده من فکر کردم امسالم مثل پارسال تو کارنامه نوشته تاپیر معدل در گزینش نهایی دوباره رفتم نگاه کردم نوشته بود که:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تذکر مهم :* تاثير 15 درصدي معدل کتبي ديپلم فقط براي داوطلباني که سال هاي 84 ، 85 ، 86 و 87 در رشته هاي رياضي فيزيک ، علوم تجربي ، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي ديپلم خود را در مدارس تابع آموزش و پرورش جمهوري اسلامي ايران اخذ نموده باشند اعمال شده است.
خودمم کف کردم والا

mahmud.k
13-09-2009, 14:25
آقا یه خبر جالب!!
اولا ظرفیت برق شریف 120 نفره
امسال یه جورایی فکر کنم برای جلوگیری از درگیری بعضی رشته های چند تا دانشگاه رو از بومی گزینی معاف کردن امسال اوضاع به نسبت خیلی خوبه john doe هم گفت رفیقش با 85 منطقه 1 برق شریف قبول شده پارسال با حدود رتبه 40 کشوری یرق شریف رد میشدن با این که ظرفیتش 150 نفر بود

البته دخترا رو نمی دونم چرا اعتراض دارن شاید .....

sadegh_pc
13-09-2009, 14:39
ممکنه بشه ممکنه نشه!!
ببین تو کنکور ملاک معدل نیست ،ترازه.
تراز یعنی میزان سختی اون درس و یه نمره نسبیه که با مقایسه نمرات همه دانش اموزان نمره ترازو بدست میارن.
ضمن اینکه
ممکنه معدل شما و دوستتون یکی بشه ولی اون دروس اختصاصیشو بهتر زده باشه چون ضرایب به این صورته که :ریاضی 12 ،فیزیک :9،شیمی:6 ادبیات 4،دین و زندگی:3،زبان و عربی: 2 مسلماً تراز کل اون بیشتر میشه.
بازم میگم که فقط تراز ملاکه و ممکنه مثلاً شما ریاضیتونو 19 و عربی رو 18 گرفته باشید ولی تراز عربیتون بیشتر بشه چون عربی برای همه سخت بوده ولی بازم تاثیری که ریاضی رو تراز میزاره رو نداره آخه 12 کجا 2 کجا!!!

ببین من منظورم این بود که دوتاش یه کنکور رو بدن یعنی سوالایی مشترکی داشته باشن و هردو یه درصد رو بزنن دیگه اینجاست اگه تاثیر معدل وجود نداشته باشه هردو یه رتبه و یه تراز چون هردو شون تو یه جایگاه خاص از دانش آموزان قرار می گیرن حالا اگه تاثیر معدل هم داشته باشه دیگه رتبه هاشون یکی نمی شه (البته اگه معدلاشون فرق کنه)

thecrow
13-09-2009, 15:13
سلام بچه ها آقا كيا امروز رفتن دانشگاشون ثبت نام چه خبر بود؟

من اروز رفتتم تهران مركز
يه دفترچه بهم دادن گفتن برو پر كن چهارشنبه با مدارك بيا براي ثبت نام
اصلا نمي دونم چه قدر پول بايد همراهم ببرم؟؟؟؟ :13:

MaaRyaaMi
13-09-2009, 15:20
پول که حالا معملوم نمیشه تازه ثبت نام کنی بعد واحد درسی باید بهت بدن اونوقت پول ناقابلو تقدیمشون کنی!:دی

اللبته نمیدونم اول شهریه ثابت میگیر ن یا با پول انتخاب واحدا میگیرن........

yaqobmobile
13-09-2009, 15:43
من ثبت نام کردم ... 3 .4 ساعت سر پا بودم. انتخاب رشته هم کردم .
از همه چی هم دوتا دوتا کپی بگیرین. از همه چی دو تا کپی میخوان. اونجا کپی هست ولی معطل میشین.
دیگه 2700 هم باید بدین برا پست همونجا.
انگار از شبانه ها همفیش 100 هزار میگرفتن.

RoYaYeEe_NiIiLi
13-09-2009, 16:45
از کی تا حالا اعتراض زدنیه:46:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اعتراض که خوردنی نیست که[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MaaRyaaMi
13-09-2009, 17:03
..................

mohsensoft
13-09-2009, 17:11
من یه سوالی دارم

یعنی میخوام مطمئن شم .. اخه یه ادم...منو به شک انداخت

ببینم من اگه ترم اول بخونم و ترم بعد مرخصی بگیرم ...
سال دیگه کنکور بدم میتونم دیگه؟!
میشه
روزانه که نیستی؟
ولی اینکارو نکن
چون از درس خوندن اصلی که واسه کنکوره عقب میفتی
به نظر من اصلا به فکر اینکار نباش

MaaRyaaMi
13-09-2009, 17:18
میشه
روزانه که نیستی؟
ولی اینکارو نکن
چون از درس خوندن اصلی که واسه کنکوره عقب میفتی
به نظر من اصلا به فکر اینکار نباش
چرا ؟! اتفاقا 4 تا واحدی که بتونم پاس کنم با نمره خوب دیگه لازم نی سال دیگه تو یه دانشگاه دیگه بخونم .... نه عقب نمیوفتم :دی فقط یه ترم میرم!

معاون سازمان سنجش آموزش كشوربا تشريح جزييات و نحوه ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان كنكور 88، گفت: ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان كنكور از فردا يكشنبه 22 شهريور ماه آغاز مي‌شود.
دكتر حسين توكلي در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با بيان اينكه ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان رشته‌هاي مختلف تحصيلي در كليه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي از روز يكشنبه آغاز مي‌شود، اظهار كرد: بر اساس جدول زمانبندي پذيرفته‌شدگان با حرف اول نام خانوادگي «الف تا چ» 22 شهريور، حروف «ح تا س» 23 شهريور، حروف «ش تا ك» 24 شهريور و حروف «گ تا ي» 25 شهريور بايد براي ثبت نام مراجعه كنند.

آغاز ثبت‌نام دانشگاه پيام نور از 4 مهر
وي با اشاره به جدول زمانبندي ثبت‌نام دانشگاه پيام نور، گفت: بر اين اساس پذيرفته‌شدگان با حروف اول نام خانوادگي «الف تا ث» 4 مهر، حروف «ج تا ژ» 5 مهر، حروف «س تا ظ» 6 مهر، حروف «ع تا ل» 7 مهر، حروف «م تا ي» 8 مهر، بايد براي ثبت‌نام مراجعه كنند، البته ثبت‌نام متاخرين طي روزهاي 9 تا 11 مهر ماه انجام مي‌شود.
وي با تاكيد بر اينكه گزينش دانشجو در هر يك از كد رشته هاي تحصيلي آزمون سراسري امسال بر اساس نمره كل و با توجه به نتايج صلاحيت‌هاي عمومي داوطلبان انجام شده است، اظهار كرد: معدل كتبي امتحانات نهايي سال سوم متوسطه نظام جديد آموزش متوسطه ديپلمه‌هاي نظام جديد سال‌هاي 84 تا 87 كه امتحانات نهايي سال سوم متوسطه و ديپلم آنان به صورت سراسري برگزار شده در گزينش نهايي 15 درصد نمره كل نهايي اعمال شده است، بنابراين داوطلبان مذكور بايد زمان ثبت‌نام گواهي معدل كتبي ديپلم خود را ارائه كنند.

انتشار كارنامه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در هفته اول مهر
دكتر توكلي از انتشار كارنامه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در هفته اول مهر ماه خبر داد و افزود: براي كليه پذيرفته‌شدگان و همچنين آن دسته از داوطلباني كه فرم انتخاب‌ رشته اينترنتي خود را تكميل كرده ولي پذيرفته نشده‌اند، كارنامه علمي حاوي رتبه داوطلب در هريك از كد رشته‌هاي انتخابي در بين متقاضيان كد رشته مزبور در سهميه مربوط، با توجه به نمره كل وي در همان كد رشته و همچنين رتبه آخرين نفر پذيرفته شده در هر يك از كد رشته‌هاي انتخابي و اطلاعات مفيد ديگر در هفته اول مهر ماه از طريق سايت سازمان در اختيار آنان قرار مي‌گيرد.

اعلام اسامي معرفي شدگان چند برابر ظرفيت دوره‌هاي نيمه متمركز در نيمه دوم مهر
معاون سازمان سنجش از انتشار اسامي معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته‌هاي تحصيلي نيمه متمركز آزمون سراسري 88 در نيمه دوم مهر ماه خبر داد و افزود: ‌اسامي ‌و ‌شماره ‌داوطلبي‌ معرفي‌شدگان هر يك از رشته‌هاي تحصيلي مذكور تا چند برابر ظرفيت هر رشته از طريق سايت اينترنتي اين سازمان در نيمه دوم مهر ماه منتشر مي‌شود، بنابراين معرفي شدگان هر يك از رشته‌هاي تحصيلي مذكور بايد با توجه به برنامه زماني اعلام شده و ضوابط مندرج در اطلاعيه براي مراحل مختلف گزينش رشته يا رشته‌هاي مربوط اقدام كنند.
دكتر توكلي گفت: جدول زمانبندي ثبت‌نام برخي از دانشگاه‌ها متفاوت با زمان اعلام شده است، بر اين اساس پذيرفته‌شدگان بايد براي اطلاعات بيشتر به جدول شماره سه مندرج در اطلاعيه سازمان مراجعه كنند.

مدارك لازم براي ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان كنكور
معاون سازمان سنجش آموزش كشور گفت: اصل ديپلم كامل متوسطه يا گواهي آن براي داوطلبان نظام قديم آموزش متوسطه، اصل مدرك و يا گواهي تحصيلي متوسطه سال ما قبل ديپلم و دو سال ما قبل ديپلم براي داوطلبان نظام قديم آموزش متوسطه و يك برگ فتوكپي آن و اصل گواهينامه پايان دوره پيش دانشگاهي يا گواهي آن براي داوطلبان نظام جديد آموزش متوسطه برخي از مدارك لازم براي ثبت‌نام است.
وي ادامه داد: اصل و يا گواهي مدرك دوره كارداني و يا مدرك پايان دوره كارداني پيوسته آموزشكده‌هاي فني و حرفه‌اي وابسته به وزارت آموزش و پرورش براي پذيرفته شدگان داراي مدرك مذكور با قيد تاريخ اخذ مدرك كارداني كه در آن بخش و شهرستان محل اخذ مدرك كارداني مشخص شده باشد يكي ديگر از مداركي است كه براي ثبت نام الزامي است.
دكتر توكلي با بيان اينكه ارائه اصل گواهينامه انجام خدمات قانوني مقرر براي پذيرفته شدگان داراي مدرك كارداني گروه آموزشي پزشكي كه پايان طرح نيروي انساني آنان تا تاريخ 31 شهريور ماه و يا 30 بهمن ماه الزامي است، گفت: پذيرفته شدگان بايد اصل شناسنامه و يك برگ فتوكپي از تمام صفحات آن، شش قطعه عكس را نيز براي ثبت‌نام همراه داشته باشند.
گفتني است، داوطلبان مي‌توانند سؤالات خود را با شماره تلفن‌هاي 99-88923595-021 يا با بخش پاسخگوئي اينترنتي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درميان‌ بگذارند.

mehdiaga
13-09-2009, 17:35
سلام عزیزان
من با سهمیه شاهد تو رشته مکانیک روزانه قبول شدم . ریاضی 12 درصد . فیزیک 16 درصد . شیمی 22 درصد .
آیا تو دانشگاه به من پیشنیاز میدن یا نه ؟. و اگر هم پیشنیاز بدن تکلیفم چیه ؟ آیا از بقیه عقب نمیفتم؟
لطفا هرکی هر اطلاعاتی در این مورد داره بگه . با تشکر

MaaRyaaMi
13-09-2009, 17:40
مگه دولتی پیشنیاز میدن؟؟؟

seyyedi
13-09-2009, 17:54
دوستان سلام

اگه روزانه باشی که هستی نمیشه ولی شبانه چرا
توی روزانه به هر دلیلی که باشه دانشگاه نری یا همین کار رو بکنی مشمول اون قانون که میگه تا دو سال نمی تونی کنکور بدی میشی

آیا تو دانشگاه به من پیشنیاز میدن یا نه ؟
عزیز دولتی واسه اینا پیش نیاز به اون معنی که شما فکر بکنی نداره
ولی واسه همه ریاضی 1 هست به استثنای رشته هایی مثل معماری که کلا شکلشون فرق میکنه
فیزیک هم باید بخونی
و این ربطی به درصدت نداره

آره ، فقط زبان خارجه اگه زیر 50 زده باشی

علی علی

mehdiaga
13-09-2009, 17:55
نمیدونم واسه همین میپرسم.
من با سهمیه شاهد تو رشته مکانیک روزانه قبول شدم . ریاضی 12 درصد . فیزیک 16 درصد . شیمی 22 درصد .
آیا تو دانشگاه به من پیشنیاز میدن یا نه ؟. و اگر هم پیشنیاز بدن تکلیفم چیه ؟ آیا از بقیه عقب نمیفتم؟
لطفا هرکی هر اطلاعاتی در این مورد داره بگه . با تشکر

MaaRyaaMi
13-09-2009, 18:02
نه بابا عقب نمیوفتی......

یه سری درسا مثل ریاضی 1 زبان فیزیک 1 و... معمولا ترم اول میدن من هرکسی دیدم گفته اینارو گذرونده البته بازم بستگی داره

نگران نباش اصلا چون در هر صورت جز واحدایی که باید پاس بشه

majid_potter7
13-09-2009, 18:09
آقا مجيد دانشگاه شما م.شيميش بهتره يا ماله ما (تهران) ؟
اگه ميشه دلايلتو واسه انتخاب پلي بگو!
والا از نظر قطب بودن که پلی تکنیک تو مهندسی شیمی قطبه..سابقش هم زیاده...استاداش هم همه میشناسن..
ببین تو اگه از همین اول با چند تا استاد گردن کلفت تو کارشناسی آشنا باشی..دیگه تو ارشد و دکترا اگه بخوای مقاله ای چیزی بدی میتونی با اونا بهتر همکاری کنی مقالت هم معتبر میشه..همه دنیا هم میشناسن..از این نظرا پلی تکنیک بهتره...من در رده دوم تهران رو میبینم..البته به طور کامل نمیشه گفت..بستگی به استاد هر درس داره..مثلا استاد درس جرم تهران بهتر از پلی تکنیکه...:20:

Reman
13-09-2009, 18:14
نه بابا عقب نمیوفتی......

یه سری درسا مثل ریاضی 1 زبان فیزیک 1 و... معمولا ترم اول میدن من هرکسی دیدم گفته اینارو گذرونده البته بازم بستگی داره

نگران نباش اصلا چون در هر صورت جز واحدایی که باید پاس بشه

دوست عزیز. اگر ریاضی و فیزیک رو 100 هم بزنید باید دروس ریاضی 1 و فیزیک 1 رو پاس کنید( در دروس مهندسی و پایه) پیشنیاز نیستند این دروس ، بهشون دروس پایه می گن.در دانشگاه 3 جور درس داریم پایه اصلی و تخصصی

mohsensoft
13-09-2009, 18:16
چرا ؟! اتفاقا 4 تا واحدی که بتونم پاس کنم با نمره خوب دیگه لازم نی سال دیگه تو یه دانشگاه دیگه بخونم .... نه عقب نمیوفتم فقط یه ترم میرم!
ببین مریم
اگه میخوای سال دیگه بری شریف ( :دی ) نباید به این فکر کنی که ترم اول رو بخونی
شاید هم بشه بخونی اما وحشتناک سخته که هر دو طرف رو داشته باشی
درسای دانشگاه مخصوصا دروس فنی مهندسی به این کشکی نیست که بشه همین جوری پاس کرد
حالا از ما گفتن بود تو خواه پند گیر خواه ملال :دی

ضمنا دوستان عزیز ما همچنان نیازمند اطلاعات شما و آشنایان برای تکمیل تاپیک زیر هستیم :

MaaRyaaMi
13-09-2009, 18:16
خودمم میدونم این درسا رو همه دارن !!

+ محسن اینقدر فاز منفی نده:31: همه موافقن جز تو:41::31::31:

majid_potter7
13-09-2009, 18:17
برای بحث کردن در مورد رشته ها بهتر بود یه تاپیک جدا بزنین و در موردش بحث کنین!

هر دو این رشته به نظر من عالیه هستن ... چه در ایران چه خارج از کشور!!!!!

واسه هر دوتاشونم بازار کار هست فقط بستگی به عرضه ی آدم داره!

:)

خدای من یعنی کسی از نحوه تاثیر معدل تو گزینش خبر نداره ؟! من هنوز منتظرم!
ببین مطمئن باش که تو تراز نهایی تاثیر دادن...یعنی تراز نهایی رو 15 درصد و تراز کنکورو 85 درصد تاثیر دادن و رتبه کل رو محاسبه نکردن...کلمه گزینش نهایی یه خورده شک بر انگیزه..

majid_potter7
13-09-2009, 18:21
من یه سوالی دارم :دی

یعنی میخوام مطمئن شم .. اخه یه ادم...منو به شک انداخت

اگه شبانه باشی میتونی...دوستم شبانه مکانیک قبول شد..چون نیمه دوم بود همون ترم اول رو مرخصی گرفت...واسه کنکور خوند..شد 1100 الانم همکلاسمه...:31:

majid_potter7
13-09-2009, 18:26

مگه مال چند سال پیش هست
نه..دیپلمشو سال 82 گرفته..به هیچ جا هم نگفته که چرا از 82 تا 85 کنکور نداده...ولی گفته که چرا 85 نذاشتن بره برق شریف..

MaaRyaaMi
13-09-2009, 18:26
.............

Reman
13-09-2009, 18:28
خودمم میدونم این درسا رو همه دارن !!

+ محسن اینقدر فاز منفی نده:31: همه موافقن جز تو:41::31::31:

شما یه جمله هم گفتید " البته بازم بستگی داره" من منظور این جملتونو نمی فهمم!

majid_potter7
13-09-2009, 18:31
یعنی چی شبانه !!
من شبانه نیوردم ! دیگه همه عالم و ادم فهمیدن مجازی قبولیدم :دی

یعنی نمی تونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اخه فقط روزانه س که نمیشه..... تو دفترچه هم زده :(:دی
فک کنم بتونی..چون روزانه محرومیت یه ساله داره نمیتونن..ولی مجازی این چیزا رو نداره....
اگه اراده داری و جو دانشگاه نمیگیردت..من که میگم بشین بخون:20:ولی اگه فک میکنی که سر خورده میشی و دوستات همه میرن دانشگاه و تو حسابان و گسسته میخونی و به این چیزا فکر میکنی ..نرو..:20:

piremard
13-09-2009, 18:33
تو سایت دانشگاه من نوشته هزینه خوابگاه ترمی 350 هزارتومان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif

mehdiaga
13-09-2009, 18:43
تو سایت دانشگاه من نوشته هزینه خوابگاه ترمی 350 هزارتومان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
چقدر گرونه . تا حالا بیشتر از 120 هزار تومن نشنیده بودم:18:

transfer
13-09-2009, 18:52
از کی تا حالا اعتراض زدنیه
اعتراض كردني!!!! ميشه ديگه؟؟؟

pedram abbasi
13-09-2009, 19:30
والا از نظر قطب بودن که پلی تکنیک تو مهندسی شیمی قطبه..سابقش هم زیاده...استاداش هم همه میشناسن..
ببین تو اگه از همین اول با چند تا استاد گردن کلفت تو کارشناسی آشنا باشی..دیگه تو ارشد و دکترا اگه بخوای مقاله ای چیزی بدی میتونی با اونا بهتر همکاری کنی مقالت هم معتبر میشه..همه دنیا هم میشناسن..از این نظرا پلی تکنیک بهتره...من در رده دوم تهران رو میبینم..البته به طور کامل نمیشه گفت..بستگی به استاد هر درس داره..مثلا استاد درس جرم تهران بهتر از پلی تکنیکه...:20:
سلام!
بحث قطب نيست چون مثلا اميركبير قطب پتروشيميه تهران هم قطب نفت و گازه به خاطر اون انيستيتو نفتي كه داره و تعداد مقالاتش او اون رشته. از نظر سابقه هم اولين دانشكده مهندسي شيميه ايران مهندسي شيميه دانشگاه تهران بوده. راجع به استادا حرفت رو تا حدي قبول دارم از نظر اسمي شما 2- 3تا استاد خوب مثل كاغذچي و سهرابي و طاهري داريد ولي به نظر تعداد استاداتون كم مياد يعني الان شما در حدود 25 تا استاد و كادر داريد ولي فني 45 تا داره. كلا ميخواستم بدونم آمار آخرين نفرتون چنده چون من 2 تا نفر ميشناسم كه با2100 قبول شدن اميركبير ولي تهران مثل اينكه 1850 بوده ولي خيليا با جو پلي تكنيك حال ميكنن و خيليها هم با تهران در كل فكر نميكنم فرق چنداني از نظر رنك داشته باشن و هيچ ماست فروشي هم نميگه ماست من ترشه!
ايشالا بيشتر آشنا ميشيم!
فعلا در پناه حق!:20:

behnam_roli
13-09-2009, 20:06

احتمالا از این خودگردان هاست که خصوصیه

منم قبلا زنگ زدم به یه دانشگاه گفت برای شبانه ها از همین خصوصیا داریم که 300-400 تومن ترمی باید بدیم

MaaRyaaMi
13-09-2009, 20:06
دوستانننن یه سوال که منو باز یکی به شک انداخت:دی

یکی از دوستان بنده ورودی 87 هست و ایشون امسال 88 کنکور نتونستن بدن (روزانه میخونه) میتونه اوسه 89 شرکت کنه دیگه؟

اخه خودش میگه 2 سال محرومم !! من میگم یه سال.......

Mehran Malfoy
13-09-2009, 20:17
دوستانننن یه سوال که منو باز یکی به شک انداخت:دی

یکی از دوستان بنده ورودی 87 هست و ایشون امسال 88 کنکور نتونستن بدن (روزانه میخونه) میتونه اوسه 89 شرکت کنه دیگه؟

اخه خودش میگه 2 سال محرومم !! من میگم یه سال.......
مگه نمیگی روزانه می خونه ؟؟؟؟ من شنیده بودم اگه کسی روزانه قبول شه و ثبت نام نکنه ، تازه اون موقع محروم میشه البته به مدت 1 سال ... ولی این قضیه فکر نکنم شامل حال دوست شما بشه . چون الان در حال تحصیله...

MaaRyaaMi
13-09-2009, 20:20
پس می تونه بخونه؟ عشق پزشکی داره بچه م:دی بیخیال نمیشه

راستی یه چیزی در مورد اعتراض ...........
الان فهمیدم دوستِ دوستم:دی که همینجا زده بودم 125 شده ادبیات انگلیسی تهران قبولید ! خو؟!
دوستش رتبه ش 280 زبان شده بود هیچی نیورده بود ولی عتراض داده ... الان اونم دانشگاه تهران قبول شد

majid_potter7
13-09-2009, 20:38
امروز که رفته بودم پلی تکنیک واسه ثبت نام یه چیزایی شنیدم...یه نفر میگفت رفته بوده جلوی سازمان سنجش واسه اعتراض...دو نفر بودن تو یه مدرسه یکی 95 شده بود یکی 86، اون 95 برق شریف قبول شده بود..ولی 86 قبول نشده بود.
یعنی میشه؟؟

pouria007
13-09-2009, 20:45
چرا که نمیشه...
رتبه زیر گروهشون فرق می کرده
مثل یکی از اعصضای همینجا که رتبش از من بیشتر بود اما اون شیمی امیر کبیر قبول شد من نشدم:19:

mohsensoft
13-09-2009, 22:50
نه..دیپلمشو سال 82 گرفته..به هیچ جا هم نگفته که چرا از 82 تا 85 کنکور نداده...ولی گفته که چرا 85 نذاشتن بره برق شریف..
من یادمه این رتبه 2 ریاضی 85 هم بود
حالا چرا نذاشتن بره برق شریف؟
تو این 2 -3 سال چیکار میکرده؟

Maziar_69
13-09-2009, 23:24

رفته خدمت مقدس سربازی. :دی

amirmon
13-09-2009, 23:47
بچه ها یه سوال... شاید به تاپیک ربطی نداشته باشه ولی دیگه نخواستم واسش یه تاپیک باز کنم...

در چه صورتی واسه ترم اول پیشنیاز می خوری تو دانشگاه؟

ممنون

amirmon
14-09-2009, 01:03
سلام رفيق من نظرت رو به پست بالا كه توسط خودت نوشته شده جلب ميكنم تنها جايي كه من بات راجع به دانشگاه صحبت كردم اونجا بوده اونم 2 خط ولي اين در جواب اون افسانه ي زيباي ازدهاي جنابعالي بوده.
بقيه جاهايي كه من از دانشگاه تهران صحبت كردم كه فك كنم 1-2 پسته در جواب به يكي ديگه بوده كه بحثش كلا سر دانشگاه بوده نه رشته !
لزومي نداره من همه ي پستهام مربوط به شما باشه . بعد وقتي ميگم بحث كردن بلد نيستيم ناراحت ميشيد.
مورد دوم هم اينه كه شما به جاي اينكه بحث كلي بكنيد ميريد ميچسبيد به يه جمله كوتاه كه طرف كرده و بحث هاي حاشيه اي ميكنيد منظورم از "ما" كساني بودند كه با بنده در حال بحث بودند مشكلتون همين بود!
راجع به منبع موثق هم الان خدمتت عرض ميكنم .چون خيلي داري اصرار ميكني.
من 2 تا برادر دارم كه يكيشون ليسانس مكانيكش رو توشريف گرفته يكي ديگشون هم ليسانس مهندسي شيميش رو تو تهران الانم جفتشون دكتراشون رو تو آمريكا دارن ميگيرن. يه پسر عمه هم دارم كه ليسانس و فوق عمرانش رو تو پلي تكنيك گرفت اونم الان دكتري عمرانش رو از امريكا گرفته. من با همه ي اينا صحبت كردم و همشون اولويت اين سه رشته رو براي كار در درجه اول سيالات بعد م.شيمي بعد جامدات بعد عمران ميديدند.
و تاكيد بسيار زيادي روي دانشگاه خوب داشتن در مقطع ليسانس.اينا چيزيو اثبات نميكنه چون نظر 3 نفره.
علاوه بر اون من توي 2 هفته قبل انتخاب رشته كل دانشگاه هاي موجوددر تهران رو رفتم و با دانشجو هاش و اساتيدي كه تو دانشگاه بودن در مورد سه رشته مكانيك عمران و مهندسي شيمي صحبت كردم خوده عمراني ها ميگفتن كه عمران واقعا افت كرده ولي مهندسي شيمي يه رشته ي نو و از زير شاخه هاي رشته مادر سيالاته كه حداقل تا وقتي اين كشور نفت و گاز داره واسش كار هست! اين حرف من نيست و دوباره نگو عمرانو داري تخريب ميكني و ... بلاشك توي ايران تا چند سال پيش عمران حرف اول رو ميزد در زمينه كار ولي 2تا بحث وجود داره اون چيزي كه توي ايران به عنوان كار در زمينه عمران اجرا ميشه تا حدودي به دانشگاه بي ربطه و بيشتر كارتجربيه به جز موارد خاص !و شما بامدرك خوبت كه احتمالا داري از صنعتي اصفهان ميگيري شرايط خوبي رو براي رقابت با افراد ديگه فراهم كني چون عمران در زمينه كار توي ايران تاكيد ميكنم توي ايران كار علمي نيست از طرفي شما قراره -7 -9ساله ديگه در بهترين شرايط وارد بازار كار بشي چه تضميني واسه ثابت موندن وضع وجود داره؟ از منابع ديگه شما ميتوني به گرايش بچه ها به رشته ها توي چند سال قبل نگاه كني عمران يه زماني رشته اول بود ولي حالا ببينيد رشته چندمه و در عوض رشته هاي علمي مثل صنايع و مديريت كه كار هركسي نيست داره رو بورس مي آد! من ديگه نميدونم شما منبع رو چي محسوب ميكني من نميتونم واست آمار وزارت كار بيارم ولي لااقل فكر مينم اين افراد از نيازمندي ها معتبر ترند.
لطفا منطقي صحبت كنيد !
فعلا در پناه حق!

آقا اصلا بحث با شما فایده نداره.... می دونی چرا؟
خودت می گی با من در مورد دانشگاه تهران فقط یکی دوبار صحبت کردی بعد می گی قرار نیست که همه پست های خودت مربوط به من باشه.... حالا اونوقت خودت جواب من به یه نفر دیگه در مورد نیاز مندی های همشهری رو مورد بحث قرار می دی!!!! ما بالاخره نفهمیدیم ........ شما می تونی پست های من به دیگر اشخاص رو نقد کنی ولی من نمی تونم !!! واقعا عجیبه.........

اول میگی منظور از "ما" بحث کردن بلد نیستیم خودم رو هم شامل می شه بعد میای میگی: منظورم هر کسی که با من بحث می کنه"راحت شدی"...... به این کار چی میگن؟ فرافکنی آره؟؟؟......

بالا خره تکلیف رو روشن کن بحث کردن چه جوریه؟ مثل اینکه طبق گفته شما بحث کردن انواع و اقسام داره که اونی که مورد نظر شما هست "بحث کلی" نام داره که یه مطلبی رو دست میگیریم و دوتا از این ور دوتا هم از اون ور میگیم بعد ما بین این مطالب پر است از حرف های ضد و نقیض ......!!! آخرش هم به طرفمون می گیم: لطفا منطقی صحبت کنید! این هم از دیگر عجایب بحث با شما.....

اما برسیم به رشته عمران و م شیمی................

فقط یه جا نشون بده که من تو پستم به شما عمران و م شیمی رو مقایسه کرده باشم... مثلا گفته باشم این از اون بهتره یا بدتره.....
این شما هستید که به طور مرتب می خواهید این دو رو با هم مقایسه کنید....من دارم میگم عمران اون رشته مرده ای که شما فکر می کنید نیست.....
شما باز هم به منبع موثق برای پی بردن به بازار کار رشته ها اشاره نکردید!!! به 3 نفر اشاره کردین که هنوز دارن درس می خونن اون هم کجا؟ امریکا.... نمی دونم چه ربطی به ایران داره!!!! بعد رفتین با اساتید و تمامی دانشجویان تهران صحبت کردین بعد اومدید اینجا آینده رو پیش بینی می کنید!!

بله من هم می تونم برات اینجوری دلیل بیارم که من هم هر دانشجوی عمرانی رو که دیدم و ازش سوال کردم که اگه برمیگشتی از اول باز هم عمران رو انتخاب می کردی؟ وهمه اونها با اشتیاق فراوان می گفتن بله .....
اما این صحبت ها که دلیل نمیشه واسه خوب بودن یا بد بودن یه رشته.... این که عمران از رشته اول در گذشته الان اومده شده سوم چهارم که دلیل بر مرده بودن این رشته نمیشه....

شما ببین چقدر تقاضا واسه مهندس عمران وجود داره و چقدر واسه مهندس شیمی...به خودت نگو که خوب pedram abbasi که مهندسی شیمی از دانشکده فنی داره پس کار تو این رشته واسم تا حدی تضمینه.... یا amirmon که مهندسی عمران از صنعتی اصفهان داره پس کار پیدا کردن واسش یه مقدار راحت تره.... یا فلان کس از فلان دانشگاه مهندسی گرفته پس خیلی راحت تر می تونه بره تو بازار کار.... شما نگاه کن ببین آیا مهندسین شیمی از دانشگاه های سطح پایین تر هم شانس کافی واسه ورود به بازار کار دارن؟؟؟ من بهت قول می دم که تو عمران این شانس رو دارن... حتی از در پیت ترین دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مهندس عمران می تونه با سختی بیشتر خودش رو بالا بکشه ولی آیا تو مهندسی شیمی هم وضع همینطوره؟؟؟فقط به آینده شغلی فارغ التحصیلان چندتا دانشگاه برتر نگاه نکن......

من میگم بازار کار تو رشته ای خوبه که نمود عینی پیدا کنه.... البته منظور از نمود عینی واسه رشته هایی هست که هر ساله دارن بیشترین دانشجوها رو می گیرن مثل برق مکانیک کامپیوتر عمران م شیمی و غیره....

حالا اون نمود عینی نمی تونه آگهی های استخدامی باشه که در هر روزنامه و بولتن مجله و غیره تو دید عموم واقع میشه؟؟

راستی تا یادم نرفته بگم که داستان اژدها کشی حقیقت داره و افسانه نیست.... اگه ایران بمونی متوجه میشی!!

موفق باشی

Benygh
14-09-2009, 01:27
آقا یک سوال :
من تو تاپیک یک عالمه اعتراض دیدم ...
مگر نمیگن نتیجه ی کنکور درسته پس چرا این همه مشکل پیش میاد !؟
اینجا هم حق خوری ؟!

واقعا که ...

RoYaYeEe_NiIiLi
14-09-2009, 01:40
آقا یک سوال :
من تو تاپیک یک عالمه اعتراض دیدم ...
مگر نمیگن نتیجه ی کنکور درسته پس چرا این همه مشکل پیش میاد !؟
اینجا هم حق خوری ؟!

واقعا که ...

تایید میشه تاسفتون:31:
البته من واسه نتایج اولیه هم اعتراض زدم:31:...بعد گفتن که به 90% پاسخ دادن...ولی من چیزی ندیدم:31:...احتمالا چون من کلیکسیون شانسم افتادم تو اون 10%:31:
حیف که ایران نیودم ویلا سازمان سنجش رو به آتیش میکشیدم:31:
راستی کی اعتراض داره به رشتش؟
من برم یه بمب ببندم به خودم و برم تو ساختمونشون و بعد بگم اول اینا رو درست کنید ویلا خودمو میترکونم:31:...بعد که درست کردن میترکونم خودو:37::31:(فداکاری واسه جوانان وطن:31:)

Maziar_69
14-09-2009, 01:41
من که فکر میکنم به خاطر همون معدل باشه.
وگر نه امسال زیاد گند نزدن. البته نسبت به پارسال. :دی

RoYaYeEe_NiIiLi
14-09-2009, 01:44
من که فکر میکنم به خاطر همون معدل باشه.

معدل که 15% بیشتر تاثیر نداره...تازه من بدبخت دلم خوش بود بالای 18 شدم متوسطه معدلم

pouria007
14-09-2009, 01:56
یه چیز بگم بخندین:27:
یکی با رتبه 405 منطقه 2 برق علم و صنعت قبول نشده یکی دیگه از بکس اینجا با 1200 منطقه 1 قبول شده:18:

transfer
14-09-2009, 07:02
یه چیز بگم بخندین:27:
یکی با رتبه 405 منطقه 2 برق علم و صنعت قبول نشده یکی دیگه از بکس اینجا با 1200 منطقه 1 قبول شده:18:
من با 1203 منطقه 1 برق علم و صنعت قبول نشدم! چي ميگي؟؟؟:31::31:

shifter
14-09-2009, 07:46
من برم یه بمب ببندم به خودم و برم تو ساختمونشون و بعد بگم اول اینا رو درست کنید ویلا خودمو میترکونم:31:...بعد که درست کردن میترکونم خودو:37::31:(فداکاری واسه جوانان وطن:31:)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mehran Malfoy
14-09-2009, 10:51
معدل که 15% بیشتر تاثیر نداره...تازه من بدبخت دلم خوش بود بالای 18 شدم متوسطه معدلم
اونا فقط به معدل خالص کتبی ( بدون لحاظ نمرات مستمر ) کار دارن . بقیه ی معدل هارو اگه 20 هم باشه باید بذاری در کوزه آبشو بخوری !!!:31:

majid_potter7
14-09-2009, 11:11
سربازی..میدونین که وقتی سال 82 پیش دانشگاهی تموم میشه...مشمول میشی..از سال 82 تا 85 هم که معافی نمیدن..اگه میخواست بره باید 82 یا فوقش 83 میرفت..ولی 85 رفته امتحان داده نتونسته بره..چون معاقیت تحصیلی دیگه بهش ندادن.
حتما رفته سربازی دیگه که تونسته کنکور بده...

majid_potter7
14-09-2009, 11:16

خوبه..کی منتظر باشیم؟؟:31:

من با 1203 منطقه 1 برق علم و صنعت قبول نشدم! چي ميگي؟؟؟:دی:دی
ممکنه رتبه زیر گروه اون بهتر بوده باشه..در ضمن ربطی نداره که چون 400 منطقه 2 قبول نشده 1200 منطقه 1 قبول نشه...سهمیه هاشون جداست..البته خداییش خیلی نادره...

pouria007
14-09-2009, 14:05
من با 1203 منطقه 1 برق علم و صنعت قبول نشدم! چي ميگي؟؟؟:دی:دی

پویا راستشو بگو چقدر سهمیه شاهد داشتی نکبت؟:دی
من موندم این چجوری برق علم و صنعت اورده:18:
پویا بیا جواب بده :دی

pouria007
14-09-2009, 14:07
ممکنه رتبه زیر گروه اون بهتر بوده باشه..در ضمن ربطی نداره که چون 400 منطقه 2 قبول نشده 1200 منطقه 1 قبول نشه...سهمیه هاشون جداست..البته خداییش خیلی نادره...

1- رتبه زیر گروه اون یارو اگه بهتر نباشه بدتر نیست مطمئنم:دی
2- بابا دیگه نه به این حد فجیع:18:
رتبه 405 منطقه 2 میشه 1000 کشوری ولی 1200 منطقه 1 میشه 3200 کشوری درک کنین:دی

Shahin_Turk
14-09-2009, 14:23
1- رتبه زیر گروه اون یارو اگه بهتر نباشه بدتر نیست مطمئنم:دی
2- بابا دیگه نه به این حد فجیع:18:
چيميگي !!!!
405 منطقه 2 امکان نداره 1000 کشوري شه!!!
داداش من 20 منطقه 3 آورده بود رتبه کشوريش نوشته بود 980!!!!!!!!!!
رتبه 400 منطقه 2 هم ميشه 4000 يا 5000 کشوري!(البته با اين حساب)

pouria007
14-09-2009, 14:28
چيميگي !!!!

آیا می دانستید منطقه 2 شلوغترین منطقه است؟:دی
کلان شهرا میشن منطقه 1 دره دهاتا میشن منطقه 3 بقیه ایران منطقه 2 پس رتبه 405 منطقه 2 به مراتب از 405 منطقه 1 بهتره
من رتبه 1500 منطقه 2 شدم و 4000 کشوری یه نسبت تناسب ببندی می فهمی که 405 منطقه 2 میشه 1080 کشوری
حالا منطقه 3 حسابش جداست منطقه 2 رو با 3 اشتباه نگیرین:27:

Shahin_Turk
14-09-2009, 14:43
آیا می دانستید منطقه 2 شلوغترین منطقه است؟:دی
کلان شهرا میشن منطقه 1 دره دهاتا میشن منطقه 3 بقیه ایران منطقه 2 پس رتبه 405 منطقه 2 به مراتب از 405 منطقه 1 بهتره
من رتبه 1500 منطقه 2 شدم و 4000 کشوری یه نسبت تناسب ببندی می فهمی که 405 منطقه 2 میشه 1080 کشوری
حالا منطقه 3 حسابش جداست منطقه 2 رو با 3 اشتباه نگیرین:27:

خوب کل ايران دره دهاتا هست ديگه پس جمعيت منطقه سه بيشتره!!!! :11: :40: :27:

pouria007
14-09-2009, 15:16
خوب کل ايران دره دهاتا هست ديگه پس جمعيت منطقه سه بيشتره!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

نه منظورم جاهای پرت و نابوده:27:
وگرنه شهر ما (آباده) از این ور تا انورش 5 کیلومتر نیست اما منطقه 2 حساب میشه:دی

transfer
14-09-2009, 15:19
1200 منطقه 1 میشه 3200 کشوری درک کنی
نه خير ميشه من شدم 1203 منطقه 1 رتبه كشوريم شد 2089

pouria007
14-09-2009, 15:22

مهم اینه که به بکس منطقه 2 ظلم شده:37:

bn_ha
14-09-2009, 15:35
سلام دوستان من هم با رتبه ی 2598 منطقه 1 مهندسی شیمی شیراز قبول شدم

pouria007
14-09-2009, 15:39
سلام دوستان من هم با رتبه ی 2598 منطقه 1 مهندسی شیمی شیراز قبول شدم

بهت تبریک میگم دو تا از دوستام همکلاسیتن خواستی بگو معرفیت کنم بهشون:10:

transfer
14-09-2009, 15:39
مهم اینه که به بکس منطقه 2 ظلم شده:37:
چه ظلمي؟؟؟؟
جز اينه كه شما با رتبه كشوري 4500 رتبتون ميشه 1200 و ما اينجا با رتبه كشوريه 2089 ميشم 1203؟؟؟؟؟:41::41::41::41:

bn_ha
14-09-2009, 15:42
بهت تبریک میگم دو تا از دوستام همکلاسیتن خواستی بگو معرفیت کنم بهشون:10:
ممنون دوستاتون شیرازین؟
راستی دانشگاه شیراز چرا اینقدر دیر داره ثبت نام می کنه؟اون وقت کی کلاسها شروع می شه؟

pouria007
14-09-2009, 15:49
چه ظلمي؟؟؟؟
جز اينه كه شما با رتبه كشوري 4500 رتبتون ميشه 1200 و ما اينجا با رتبه كشوريه 2089 ميشم 1203؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif

برو بابا من اگه تهران بودم با این درصدام الآن داشتم برق خواجه نصیر می خوندم:19:

ممنون دوستاتون شیرازین؟
نه:دی

راستی دانشگاه شیراز چرا اینقدر دیر داره ثبت نام می کنه؟اون وقت کی کلاسها شروع می شه؟
آره دوستم گفت من شاخ در اوردم:18:

RoYaYeEe_NiIiLi
14-09-2009, 16:27
اونا فقط به معدل خالص کتبی ( بدون لحاظ نمرات مستمر ) کار دارن . بقیه ی معدل هارو اگه 20 هم باشه باید بذاری در کوزه آبشو بخوری !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

منم معدل کتبیم 18 به بالا شده دیگه:31:

masih eia
14-09-2009, 17:11
كسي دانشگاه كاشان قبول نشده؟ من برادرم مكانيك شبانه كاشان قبول شده حالا مونده بره يا يك سال ديگه بخونه.كسي نميدونه چه جور دانشگاهي هست؟

pedram abbasi
14-09-2009, 17:31
آقا اصلا بحث با شما فایده نداره.... می دونی چرا؟
خودت می گی با من در مورد دانشگاه تهران فقط یکی دوبار صحبت کردی بعد می گی قرار نیست که همه پست های خودت مربوط به من باشه.... حالا اونوقت خودت جواب من به یه نفر دیگه در مورد نیاز مندی های همشهری رو مورد بحث قرار می دی!!!! ما بالاخره نفهمیدیم ........ شما می تونی پست های من به دیگر اشخاص رو نقد کنی ولی من نمی تونم !!! واقعا عجیبه.........

اول میگی منظور از "ما" بحث کردن بلد نیستیم خودم رو هم شامل می شه بعد میای میگی: منظورم هر کسی که با من بحث می کنه"راحت شدی"...... به این کار چی میگن؟ فرافکنی آره؟؟؟......

بالا خره تکلیف رو روشن کن بحث کردن چه جوریه؟ مثل اینکه طبق گفته شما بحث کردن انواع و اقسام داره که اونی که مورد نظر شما هست "بحث کلی" نام داره که یه مطلبی رو دست میگیریم و دوتا از این ور دوتا هم از اون ور میگیم بعد ما بین این مطالب پر است از حرف های ضد و نقیض ......!!! آخرش هم به طرفمون می گیم: لطفا منطقی صحبت کنید! این هم از دیگر عجایب بحث با شما.....

اما برسیم به رشته عمران و م شیمی................

فقط یه جا نشون بده که من تو پستم به شما عمران و م شیمی رو مقایسه کرده باشم... مثلا گفته باشم این از اون بهتره یا بدتره.....
این شما هستید که به طور مرتب می خواهید این دو رو با هم مقایسه کنید....من دارم میگم عمران اون رشته مرده ای که شما فکر می کنید نیست.....
شما باز هم به منبع موثق برای پی بردن به بازار کار رشته ها اشاره نکردید!!! به 3 نفر اشاره کردین که هنوز دارن درس می خونن اون هم کجا؟ امریکا.... نمی دونم چه ربطی به ایران داره!!!! بعد رفتین با اساتید و تمامی دانشجویان تهران صحبت کردین بعد اومدید اینجا آینده رو پیش بینی می کنید!!

بله من هم می تونم برات اینجوری دلیل بیارم که من هم هر دانشجوی عمرانی رو که دیدم و ازش سوال کردم که اگه برمیگشتی از اول باز هم عمران رو انتخاب می کردی؟ وهمه اونها با اشتیاق فراوان می گفتن بله .....
اما این صحبت ها که دلیل نمیشه واسه خوب بودن یا بد بودن یه رشته.... این که عمران از رشته اول در گذشته الان اومده شده سوم چهارم که دلیل بر مرده بودن این رشته نمیشه....

شما ببین چقدر تقاضا واسه مهندس عمران وجود داره و چقدر واسه مهندس شیمی...به خودت نگو که خوب pedram abbasi که مهندسی شیمی از دانشکده فنی داره پس کار تو این رشته واسم تا حدی تضمینه.... یا amirmon که مهندسی عمران از صنعتی اصفهان داره پس کار پیدا کردن واسش یه مقدار راحت تره.... یا فلان کس از فلان دانشگاه مهندسی گرفته پس خیلی راحت تر می تونه بره تو بازار کار.... شما نگاه کن ببین آیا مهندسین شیمی از دانشگاه های سطح پایین تر هم شانس کافی واسه ورود به بازار کار دارن؟؟؟ من بهت قول می دم که تو عمران این شانس رو دارن... حتی از در پیت ترین دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مهندس عمران می تونه با سختی بیشتر خودش رو بالا بکشه ولی آیا تو مهندسی شیمی هم وضع همینطوره؟؟؟فقط به آینده شغلی فارغ التحصیلان چندتا دانشگاه برتر نگاه نکن......

من میگم بازار کار تو رشته ای خوبه که نمود عینی پیدا کنه.... البته منظور از نمود عینی واسه رشته هایی هست که هر ساله دارن بیشترین دانشجوها رو می گیرن مثل برق مکانیک کامپیوتر عمران م شیمی و غیره....

حالا اون نمود عینی نمی تونه آگهی های استخدامی باشه که در هر روزنامه و بولتن مجله و غیره تو دید عموم واقع میشه؟؟

راستی تا یادم نرفته بگم که داستان اژدها کشی حقیقت داره و افسانه نیست.... اگه ایران بمونی متوجه میشی!!

موفق باشی
سلام رفيق!
من فكر ميكنم كه با اين كار داريم اعصاب خودمون رو بيشتر و بيشتر خورد ميكنيم من به پست هايي خودم و خودت كه نگاه كردم ديدم داريم به سمتي ميريم كه از هم آتو بگيريم كه مقصرش يا منم يا تو مهم هم نيست ! الان اومدم يه صفحه واست جواب نوشتم ديدم واقعا اگرم تو بخواي بعدش جواب بدي ميشه 2 صفحه كه 60 درصدش ايراد از همديگس و اين كاره 2 تا آدم به اصطلاح متمدن نيست چون هردومون واسمون دانشگاه ها و رشته هامون محترمه و يه بخش زياديش هم مربوط به علاقه ي شخصيه درنهايت به جايي نميرسيم آره من خيلي جاها از رشتت اشكال گرفتم و اونو با مهندسي شيمي مقايسه كردم ولي قصدم در برابر هم قراردانشون نبوده. ولي سعي كردم دليل ارائه كنم و به صورت ديده كلي و جدا از علاقه ي شخصي و نگرش بيروني نسبت به دو رشته اونا رو مقايسه كنم كه شايد واست معتبر نبوده مساله اي نيست. ولي چقدر خوب بود كه تو هم يكم از رشتت صحبت ميكردي.تا با نظرت آشنا شيم .
شما فكر ميكني بحث فايده نداره منم همين فكرو ميكنم پس به جاي بحث واست آرزوي موفقيت ميكنم! (هر چي دوست داري ميتوني اسمشو بزاري!)
درپناه حق!

mohsen70
14-09-2009, 18:23
به خاطر بعضي از مسايل ، اعتبارش كم شده :دي
میشه بیشتر توضیح بدید.

pouria007
14-09-2009, 19:53
میشه بیشتر توضیح بدید.

محسن جان شما چند سالته انقده از دنیا پرتی؟:27:

amirmon
14-09-2009, 20:40
سلام رفيق!
من فكر ميكنم كه با اين كار داريم اعصاب خودمون رو بيشتر و بيشتر خورد ميكنيم من به پست هايي خودم و خودت كه نگاه كردم ديدم داريم به سمتي ميريم كه از هم آتو بگيريم كه مقصرش يا منم يا تو مهم هم نيست ! الان اومدم يه صفحه واست جواب نوشتم ديدم واقعا اگرم تو بخواي بعدش جواب بدي ميشه 2 صفحه كه 60 درصدش ايراد از همديگس و اين كاره 2 تا آدم به اصطلاح متمدن نيست چون هردومون واسمون دانشگاه ها و رشته هامون محترمه و يه بخش زياديش هم مربوط به علاقه ي شخصيه درنهايت به جايي نميرسيم آره من خيلي جاها از رشتت اشكال گرفتم و اونو با مهندسي شيمي مقايسه كردم ولي قصدم در برابر هم قراردانشون نبوده. ولي سعي كردم دليل ارائه كنم و به صورت ديده كلي و جدا از علاقه ي شخصي و نگرش بيروني نسبت به دو رشته اونا رو مقايسه كنم كه شايد واست معتبر نبوده مساله اي نيست. ولي چقدر خوب بود كه تو هم يكم از رشتت صحبت ميكردي.تا با نظرت آشنا شيم .
شما فكر ميكني بحث فايده نداره منم همين فكرو ميكنم پس به جاي بحث واست آرزوي موفقيت ميكنم! (هر چي دوست داري ميتوني اسمشو بزاري!)
درپناه حق!

من هم موافقم...
درسته بحثمون داشت به بیراهه می رفت و همین که جلوش رو گرفتی نشونه درک و شعور بالای شما هست و من اسم دیگه ای نموتونم روش بزارم...

ببین رفیق من اگه الان بخوام در مورد رشته ام حرف بزنم شاید خیلی آگاهانه و دقیق نباشه... واسه همین هم تا حالا خیلی در موردش صحبت نکردم چون نخواستم به گزاف حرف زده باشم ولی بذار یه مدت بگذره یه خورده ارتباط بگیریم با بقیه حتما در موردش بیشتر توضیح می دم..... شما هم همین کار رو بگن ... یه مدت دیگه شاید هر دومون خیلی حرف داشته باشیم واسه گفتن در مورد رشته هامون و معایب و مزایاشون....

من هم برات آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم تو دانشگاه تهران روزهای مفید و پر ثمری داشته باشی...

قربانت.....

majid_potter7
14-09-2009, 20:43

پس زیاد هم اختلاف نیست.
رهام با 1200 منطقه 1 شده 2089 منم خودم با 660 منطقه 2 شدم 1800 کشوری...پس 400 منطقه 2 تقریبا میشه 1300 یا 1400 کشوری...در ضمن سهمیه منطقه 2 واسه هر رشته 45 درصد سهمیه اون رشته هست..چون 25 درصد جمعیت کنکوری از منطقه 2 هستن...

چيميگي !!!!
نه بابا..رتبه های زیر هزار منطقه 2 دقیقا کشوریشون 3 برابر میشه..مثل خودم...

voorspoed
15-09-2009, 00:09
سلام به همه

من الان خیلی دپرسم چون تو رشته تجربی یه رشته شبانه قبول شدم که اگه اسمشم نیارم بهتره ...anyway من تجربی هستم و قسم می خورم که این رشته در عین شیرینی ولی از ریاضی خیلی سخت تر هستش ....:41:
خلاصه اینکه باید تلاش کرد تا کنکور 89.و..........والا سال دیگه این موقع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M A T I N
15-09-2009, 12:57
من تجربی هستم و قسم می خورم که این رشته در عین شیرینی ولی از ریاضی خیلی سخت تر هستش ...این سختی واسه هر کسی فرق میکنه ...
مثلا اگه من میرفتم انسانی مطمعا بودم دیپلم هم نمیتونستم بگیرم ...

Mehran Malfoy
15-09-2009, 13:56
من تجربی هستم و قسم می خورم که این رشته در عین شیرینی ولی از ریاضی خیلی سخت تر هستش ....:41:
خیلی عذر می خوام هااااااا ... ولی سخت ترین درس شما همون زیست شناسیه که فکر کنم یه چیزی تو مایه های همون معارف باشه . یه ریاضی هم دارین که خیلی حقیره:13: . شیمیتون هم که سطحش پایین تره . حالا من میگم ما ریاضی ها تحلیلی و گسسته و هندسه 2 و جبر و ... رو در نظر نگیریم . همون یه دونه دیفرانسیلمون به تنهایی با تمام دروس شما برابری می کنه .:5:

pesarebaba2006
15-09-2009, 14:14
خیلی عذر می خوام هااااااا ... ولی سخت ترین درس شما همون زیست شناسیه که فکر کنم یه چیزی تو مایه های همون معارف باشه . یه ریاضی هم دارین که خیلی حقیره:13: . شیمیتون هم که سطحش پایین تره . حالا من میگم ما ریاضی ها تحلیلی و گسسته و هندسه 2 و جبر و ... رو در نظر نگیریم . همون یه دونه دیفرانسیلمون به تنهایی با تمام دروس شما برابری می کنه .:5:

1- شیمی تجربی = شیمی ریاضی:20:

2- ریاضی تجربی ها = ریاضی 2 + حسابان + هندسه 1 .

3- زیست تجربی ها = به شما 3 ماه فرصت میدم که یک فصلشو بخونی . ازت امتحان میگیرم . بهت میگم معارفه یا نه .:27:

4- زمین شناسی = رشته ریاضی :5:

G-girl
15-09-2009, 14:16
شیمیتون هم که سطحش پایین تره .

چطور به این نتیجه رسیدید؟!
ضریب شیمی تجربی 9 و ضریب شیمی ریاضی 6.
فکر می کنم منظور voorspoed اینه که قبول شدن در دانشگاه در رشته تجربی سخت تره.

Pouria001
15-09-2009, 14:33
زیست شناسی و معارف؟؟!!:18:شرم نمیکنی؟حیا نمیکنی؟این چه مقایسه ایست آخر جوانک؟:13:بدبخت ترین افراد تو رشته تجربی کسایی هستند که فکر میکنن زیست صرفا یه درس حفظیه و میان تجربی.فاتحشون خوندست.حاضرم قسم بخورم جناب عالی نمیتونی حتی یه فصل از زیست سال دوم کامل بخونی.:27:تازه به فرضم حرف تو درست.زیست شناسی همون معارف قبول.به نظر تو 2 سری کتاب معارف به جای یکی برای بدبخت شدن کافی نیست؟تازه بماند که زمین به قول دوستمون یه رشته مستقل محسوب میشه که تو تجربی جاش دادن...

melody70
15-09-2009, 15:58
اینجا جای این بحث نیست ولی قبول کنید رشته ریاضی از تجربی سخت تره
شما نگاه کنید هرکی میره تجربی ممکنه بقیه درساش پایین باشه اما زیستش حتما بالاست البته این خوب نیست چون رقابتو تنگ میکنه و اگه زیستو خراب کنی شوت میشی بیرون حالا جدای از زیست اون دیفراسیلو گسسته و تحلیلیه ما...جدا یه چیزیه واسه ی خودش
هرکی خربزه خورد پای لرزشم میشینه.حالا هر رشته ای میخواد باشه

Rainy eye
15-09-2009, 17:29
4- زمین شناسی = رشته ریاضی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif

این شماره 4 خودش به تنهایی احتیاج به 6 تا تشکر داره!!!!!!!!!!!:دی

RoYaYeEe_NiIiLi
15-09-2009, 17:40
این شماره 4 خودش به تنهایی احتیاج به 6 تا تشکر داره!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
البته شاید سخت باشه(میگم شاید چونکه من اصن نخوندم)ولی خب تو کنکور که اصن نزنی هم مشکلی نیست...دیگه غصتون چیه؟
بعدشم اینکه شما گسسته و دیفرانسیل رو کنار نذارید که به اندازه ی کل 12 سال سخته خوندنشون
حالا چه برسه به تستاش:31:
ولی در کل هر دو تا رشته سختن...هر کدوم به یه جوری...ولی اگه کسی علاقه داشته باشه و بره دیگه سخت نیس براش...:31:

pouria007
15-09-2009, 17:57
خوشم میاد این 9 تا کتاب ریاضی ما رو بدن به بکس تجربی خودشونو با کش شلوار کردی دار میزنن یه زیستتون سخته که البته کل کتابتون به گرد پای یه دونه سوال کلفت انتگرال ما نمیرسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MaaRyaaMi
15-09-2009, 18:22
رشته تجربی چون تنوع رشته اون پائینتره در کل قبول شدنش سخت تره تو رشته های تاپ در مقایسه با ریاضی

ولی از نظر سختی درس مسلما از تجربی سختتره اسمش روشه رشته ریاضی از دوم تا پیش همش با ریاضیات کار دارن حالای جدای دروس عمومی ... هندسه 1 هندسه 2 تحلیلی گسسته (اسمایلی سبز!) جبر و .... البته کتابا هم این وسط خوب توضیح ندادن دیگه مجبوری با 10000 جور کتابای کمک آموزشی بتونی یه مبحثو متوجه بشی وحالیت بشه :دی

ashahidi
15-09-2009, 21:53
من با 1203 منطقه 1 برق علم و صنعت قبول نشدم! چي ميگي؟؟؟:31::31:
چي قبول شدي؟

pooyahacker
15-09-2009, 22:28
ايول دعوا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه بدید خواهشا ...

//

ولی انصافا ریاضی سخت تره دیگه ؛ نمونه ی ملموسش رستگار رحمانی هست ! سال 85 یه ریاضی شرکت کرد ، 30 و خورده ای شد ولی امسال تجربی و زبان رو جفتش یک شد : دی

Sajad2006
15-09-2009, 22:34
ايول دعوا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه بدید خواهشا ...

//

ولی انصافا ریاضی سخت تره دیگه ؛ نمونه ی ملموسش رستگار رحمانی هست ! سال 85 یه ریاضی شرکت کرد ، 30 و خورده ای شد ولی امسال تجربی و زبان رو جفتش یک شد : دی
یعنی دوسال خونده که اول شه!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

pooyahacker
15-09-2009, 22:45
یعنی دوسال خونده که اول شه!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

نه بابا ! دو سال رو رفته سربازی ! خودش گفته 5 ماه خوندم !

Pouria001
15-09-2009, 23:38
اقا من تا سال سوم ریاضی بودم بعد پیش اومدم تجربی.با تموم سختی های این دو رشته هم اشنام.با این که هر دو تا رشته در جای خود میتونن مشکل بشن ولی بدون تعصب میگم اگه کسی بتونه تو زیست خودشو کامل برای کنکور اماده کنه ، عجایب هفتگانه رو هشتگانه کرده!بابا حداقلش اینه که درس های ریاضی شما اکثرش مفهومیه ولی زیست علاوه بر مفهومی بدن نیازمند واو به واو حفظ کردن هم هست.تا حالا هیچ وقت سعی کردین کتاب دیفرانسیل از اول تا آخر حفظ کنین؟

pesarebaba2006
16-09-2009, 00:29
هر دو رشته مشکل هستند . ولی . . .

در رشته ریاضی ، شما اگر 60 ریاضی هم بزنید میتونید به رتبه های 3 رقمی با حتی 2 رقمی فکر کنید . ولی زیست زیر 90 بزنید ، 2 رقمی نمیشید . زیر 70 ، 3 رقمی هم نمیشید . زیست مفهومیه . باید یک سوال رو با یکبار خوندن بفهمی مال کدوم سال هستش . شما میتونید مثلا هندسه و انتگرال و حسابان بخونید و به تست های این 3 تا جواب بدین . این کار دیگه به این نیاز نداره که ببینی کدوم سوال ها مال این 3 مبحث هستند .
ولی هر 50 سوال زیست ، مفهومی هستش و 40 تاش ترکیبی از 3 تا کتاب 300 صفحه ای . باید فقط 3 بار بخونی که ببینی سوال چی گفته .

همه ی رشته ها سختند . به نظر من ریاضی و تجربی و ادبیات هر سه سخت هستند . ولی قبولی در دانشگاه اول تجربی بعد انسانی و بعد ریاضی سخته . تجربی زیر 2000 یعنی هیچی . انسانی زیر 10000 یعنی هیچی . ریاضی دوستم پارسال با 12000 مهندسی معدن آورد .

Sajad2006
16-09-2009, 04:27
نه بابا ! دو سال رو رفته سربازی ! خودش گفته 5 ماه خوندم !
همون موقع که 30 شده بود, چرا نرفت؟

pooyahacker
16-09-2009, 09:49
همه ی رشته ها سختند . به نظر من ریاضی و تجربی و ادبیات هر سه سخت هستند . ولی قبولی در دانشگاه اول تجربی بعد انسانی و بعد ریاضی سخته . تجربی زیر 2000 یعنی هیچی . انسانی زیر 10000 یعنی هیچی . ریاضی دوستم پارسال با 12000 مهندسی معدن آورد .

این دیگه از اون حرفها بود ... ریاضی با 50 هزار هم میتونی ! ولی کجا ؟! یه رشته به دردنخور تو یه جای دورافتاده ! تجربی هم همین وضعه دیگه ! بستگی دار چه جوری انتخاب رشته کنی !

همون موقع که 30 شده بود, چرا نرفت؟

ظاهرا نمیدونسته معافیت تحصیلیش تموم شده و باید بره سربازی : دی

melody70
16-09-2009, 12:09
بر بچز یه نفر در یکی از این صفحات بی شمار آدس یه سایتی رو داده بود که مال مهندسا بود (چه قدر من قشنگ آدرس میدم)
کسی یادش نیست آدس چی بود؟

M A T I N
16-09-2009, 12:21
بر بچز یه نفر در یکی از این صفحات بی شمار آدس یه سایتی رو داده بود که مال مهندسا بود (چه قدر من قشنگ آدرس میدم)
کسی یادش نیست آدس چی بود

iran-eng.com

only4you_mehr
16-09-2009, 12:53
من یه چیزی میگم و دیگه بحث رو تموم میکنم :دی :دی
رشته ی تجربی خیلی خیلی خیلی سخت تر از رشته ی ریاضیه :دی
خواهشا دیگه بحث رو ادامه ندین :دی

transfer
16-09-2009, 13:43
چي قبول شدي؟

انتخاب بعد از برق علم.... ميم.شيمي دانشگاه تهران

هر دو رشته مشکل هستند . ولی . . .

در رشته ریاضی ، شما اگر 60 ریاضی هم بزنید میتونید به رتبه های 3 رقمی با حتی 2 رقمی فکر کنید . ولی زیست زیر 90 بزنید ، 2 رقمی نمیشید . زیر 70 ، 3 رقمی هم نمیشید . زیست مفهومیه . باید یک سوال رو با یکبار خوندن بفهمی مال کدوم سال هستش . شما میتونید مثلا هندسه و انتگرال و حسابان بخونید و به تست های این 3 تا جواب بدین . این کار دیگه به این نیاز نداره که ببینی کدوم سوال ها مال این 3 مبحث هستند .
ولی هر 50 سوال زیست ، مفهومی هستش و 40 تاش ترکیبی از 3 تا کتاب 300 صفحه ای . باید فقط 3 بار بخونی که ببینی سوال چی گفته .

همه ی رشته ها سختند . به نظر من ریاضی و تجربی و ادبیات هر سه سخت هستند . ولی قبولی در دانشگاه اول تجربی بعد انسانی و بعد ریاضی سخته . تجربی زیر 2000 یعنی هیچی . انسانی زیر 10000 یعنی هیچی . ریاضی دوستم پارسال با 12000 مهندسی معدن آورد .چي ميگي
چي ميگي؟؟؟؟؟؟ من با 3 تا 70 درصد ( رياضي فيزيك عربي) 2 تا 65 ( شيمي زبان ) باز هم 4 رقمي شدم!:27::27::27:

golsa1372
16-09-2009, 13:54
حتما بقیه درصدات خراب بودن!

transfer
16-09-2009, 14:03
خوب منظور منم همينه ....كه اين دوستمون مياد فقط ميگه اگه رياضي رو 60 بزنيد.....

pooyahacker
16-09-2009, 14:12
خوب منظور منم همينه ....كه اين دوستمون مياد فقط ميگه اگه رياضي رو 60 بزنيد.....

فکر کنم ایشون منظورشون این بود که اگه همه ی درصدات بالا باشه و ریاضی رو حتی اگه 60 هم بزنی این امکان وجود داره که 2 رقمی یا 3 رقمی بشی ولی تو رشته تجربی اگه همه ی درصدات بالا باشه ولی اگه زیستت رو زیر 90 بزنی به هیچ عنوان امکانش نیست که 2 رقمی بشید / درست و غلطش پای پسر بابا /

golsa1372
16-09-2009, 14:23
شما هیچ کدوم نمی دونید این آقای رستگار خان چند تا غلط داشته تو کنکور

only4you_mehr
16-09-2009, 14:32
من درصد هاش رو ازش پرسیدم :دی
این درصداش بود :
ادبیات 90
عربی 100
دینی 90
زبان هم فکر کنم 90
زمین : 70
ریاضی 100
زیست 98
فیزیک 96
شیمی 95
:دی
واقعا ترکونده ها

golsa1372
16-09-2009, 14:36
خوش به حالش مشهور شد!!! نفر اول ریاضی کلا دو تا غلط داشته اینم گفتم که حسابی حال کنین
راستی چه رشته ای و کجا قبول شده رستگار؟

یه چیز دیگه : این که تو کنکور زبان هم اول شده چرا اینجا زبانشو 90 زده سوالای زبان امسال تجربی خیلی آسون بودن

seyyedi
16-09-2009, 14:40
دوستان سلام
بابا کار دیگه ای ندارید بعد این که کنکورتونو دادی چسبیدی به این که کدوم سخت تره و کدوم آسونتر
هر کدومش سختی خودش رو داره
والسلام

کیا اینجا پذیرششون نیم سال دومه؟

راستی اگه کسی سیلابس رشته مکانیک رو داره ممنون میشم بزاره اینجا

علی علی

only4you_mehr
16-09-2009, 14:59
خوش به حالش مشهور شد!!! نفر اول ریاضی کلا دو تا غلط داشته اینم گفتم که حسابی حال کنین
راستی چه رشته ای و کجا قبول شده رستگار؟

یه چیز دیگه : این که تو کنکور زبان هم اول شده چرا اینجا زبانشو 90 زده سوالای زبان امسال تجربی خیلی آسون بودن

پزشکی تهران زده :دی

mhd_177
16-09-2009, 15:38
سلام وتبریک به همه ورودی های 88 :10:

من امسال 3989 منطقه2 شدم ولی چون فقط برق- مکانیک- صنایع- تهران رو خاستم مردود شدم ....... :19::19:

bn_ha
16-09-2009, 15:43
دوستان از شما ها کدومتون دانشگاه شیراز در اومدین؟
ثبت نام اینترنتی رو می تونید انجام بدید؟؟؟؟

Mehran Malfoy
16-09-2009, 16:04
تازه بماند که زمین به قول دوستمون یه رشته مستقل محسوب میشه که تو تجربی جاش دادن...
تو رو خدا حرف زمین شناسی رو نزن که خندم می گیره ...99 % از بچه های تجربی که تو کنکور درصد زیست شناسیشون به 10 هم نمیرسه . نصف بیشتر اون 99 % هم که اصلا زمین شناسی رو 0 % می زنید . حالا چه جوری روتون میشه اصلا اسم زمین شناسی رو بیارید ؟!؟!؟!:31:
در ضمن ما هر سری رفتیم تو کلاس ریاضی تجربی ها نشستیم دیدیم معلمشون یه جدول تعیین علامت کشیده داره حل می کنه ، به نظر دانش آموزانش هم داشت سخت ترین مسئله ی روی کره ی زمین رو حل می کرد ...:27::27:

mohsensoft
16-09-2009, 16:07
دوستان از شما ها کدومتون دانشگاه شیراز در اومدین؟
ثبت نام اینترنتی رو می تونید انجام بدید؟؟؟؟
سلام
دوست من دانشگاه شیراز قبول شده
امروز رفتیم واسه ثبت نام
بعد از اینکه کد کاربری و رمز میگرفتیم و میخواستیم وارد بشیم گیر میداد
ولی الان زنگ زد گفت درست شده
مشکل شما چی بود؟

Mehran Malfoy
16-09-2009, 16:09
چطور به این نتیجه رسیدید؟!
ضریب شیمی تجربی 9 و ضریب شیمی ریاضی 6.
فکر می کنم منظور voorspoed اینه که قبول شدن در دانشگاه در رشته تجربی سخت تره.
البته ببخشیدهاااا ... ولی بالا بودن ضریب چه ربطی به سخت تر بودن داره ؟!؟!؟:18:
در ضمن دانش آموزان ریاضی مطمئنا اینقدر حجم درساشون زیاده نصف شما هم روی درس شیمی نمیتونن وقت بذارن ، ولی با این حال درصداشون با شما یکیه ، یا حتی بالاتره . :31:

pesarebaba2006
16-09-2009, 18:49
آقای مهران مالفوی ، همونی که شما میگی درسته . اصلا بزار یه راز رو برات بگم . میدونستی اکثر کسانی که تو تجربی هستن ، اصلا نمیدونن بعد از 3 چه عددی هست ؟ میدونستی سواد خوندن و نوشتن ندارن ؟
تجربی = بیسوادی
ریاضی (مخصوصا اگر اسمت مهران باشه) = علامه دهر

======================
======================

دوستم با 5000 تجربی هیچ رشته ی خوبی نتونیست بره . پسر عموم با 4500 ریاضی به بهترین دانشگاه ها و رشته ها فکر میکرد که رسید . (حالا سعی کن به مفهوم این جمله پی ببری : رشته ی تجربی سختتر از ریاضی است)

اگر دیگه راضی نشدی ، لطفا ادامه نده . چون میدونم دیگه به نتیجه نمیرسیم . اول باید چشم ها رو باز کرد . کاش برنامه امروز ماه عسل رو دیده باشی . . .

bn_ha
16-09-2009, 19:39
سلام
دوست من دانشگاه شیراز قبول شده
امروز رفتیم واسه ثبت نام
بعد از اینکه کد کاربری و رمز میگرفتیم و میخواستیم وارد بشیم گیر میداد
ولی الان زنگ زد گفت درست شده
مشکل شما چی بود؟
دقیقا همین مشکل بود .حالا هم اطلاعاتی رو که خواسته بود وارد کردیم و تایید رو زدیم.ولی دوباره برگشت صفحه اصلی و هیچ چیز دیگه ای نخواست.این یعنی چی؟:18:

mehdiaga
16-09-2009, 19:51
سلام وتبریک به همه ورودی های 88 :10:

من امسال 3989 منطقه2 شدم ولی چون فقط برق- مکانیک- صنایع- تهران رو خاستم مردود شدم ....... :19::19:

فک کنم شما هم مثل من عشق تهران دارین درسته؟:21:
کاش انتخاب رشته میکردید یه جایی نزدیک تهران قبول میشدید.
من هم مثل تو بودم رتبم به تهران نمیرسید . خیلی هم دوست داشتم تو تهران درس بخونم . حال نشد . اشکالی نداره که :27: . الان من مکانیک سمنان قبول شدم و با خود عهد کردم که باید کارشناسی ارشد رو تو تهران قبول بشم . به همین سادگی:31:

akpa
16-09-2009, 20:09
سلام به همه بچه ها تبریک میگم من با ذتبه 7349 منطقه 3 و 49875 کشوری مهندسی برق الکترونیک دانشگاه تفرش شبانه قبول شدم!

shifter
17-09-2009, 09:10
سلام به همه بچه ها تبریک میگم من با ذتبه 7349 منطقه 3 و 49875 کشوری مهندسی برق الکترونیک دانشگاه تفرش شبانه قبول شدم!

behnam_roli
17-09-2009, 09:52

خوب ایشون بومی هستن

کمیجان و تفرش هر دو تو استان اراکند

sdns
17-09-2009, 10:35
من هم با رتبه 2700 تو منطقه یک ، برق تبریز ( روزانه اش ) قبول شدم.البته یه سال پشت کنکور بودم!
اونایی که در نیومدن امیدوارم سال بعد حتما با یه رتبه ی بهتر قبول شن.

Mehran Malfoy
17-09-2009, 11:06
آقای مهران مالفوی ، همونی که شما میگی درسته . اصلا بزار یه راز رو برات بگم . میدونستی اکثر کسانی که تو تجربی هستن ، اصلا نمیدونن بعد از 3 چه عددی هست ؟ میدونستی سواد خوندن و نوشتن ندارن ؟
تجربی = بیسوادی
دوستم با 5000 تجربی هیچ رشته ی خوبی نتونیست بره . پسر عموم با 4500 ریاضی به بهترین دانشگاه ها و رشته ها فکر میکرد که رسید . (حالا سعی کن به مفهوم این جمله پی ببری : رشته ی تجربی سختتر از ریاضی است)

اگر دیگه راضی نشدی ، لطفا ادامه نده . چون میدونم دیگه به نتیجه نمیرسیم . اول باید چشم ها رو باز کرد . کاش برنامه امروز ماه عسل رو دیده باشی . . .
آقای محترم پسر بابا ... شما که الان داری برای من از مفهوم این جمله ( رشته ی تجربی از ریاضی سخت تر است ) صحبت می کنی باید بری اول دوباره پست شماره ی 627 خودت رو بخونی ، توی اون پست که شما داشتی یه جور دیگه از رشته ی تجربی دفاع می کردی و ببخشید هاااااااا ، خیلی گستاخانه نوشته بودی : زمین شناسی = رشته ی ریاضی . حالا چی شده که مواضعت تغییر کرده و میگی قبول شدن در رشته ی تجربی سخت تره نه صرفا خود رشته ی تجربی ؟!؟!؟!؟ نکنه خودت هم متوجه شدی که توی اون 627 پست تقریبا اراجیف نوشتی ؟!؟!؟!؟
در اینکه قبولی در رشته ی تجربی سخت تره که اصلا شکی نیست و اصلا بر منکرش لعنت ، ولی آیا اصلا بحث ما از ابتدا این بود ؟!؟!؟!؟ یا شما در همون پست 627 با اون حرفات می خواستی بگی قبولی توی رشته ی تجربی سخت تره ؟؟!؟!؟ این همه تغییر مواضع فقط توی 3 صفحه پیشروی تاپیک خیلی عجیبه هااااااا

behnam_roli
17-09-2009, 11:16
آقای محترم پسر بابا ... شما که الان داری برای من از مفهوم این جمله ( رشته ی تجربی از ریاضی سخت تر است ) صحبت می کنی باید بری اول دوباره پست شماره ی 627 خودت رو بخونی ، توی اون پست که شما داشتی یه جور دیگه از رشته ی تجربی دفاع می کردی و ببخشید هاااااااا ، خیلی گستاخانه نوشته بودی : زمین شناسی = رشته ی ریاضی . حالا چی شده که مواضعت تغییر کرده و میگی قبول شدن در رشته ی تجربی سخت تره نه صرفا خود رشته ی تجربی ؟!؟!؟!؟ نکنه خودت هم متوجه شدی که توی اون 627 پست تقریبا اراجیف نوشتی ؟!؟!؟!؟
در اینکه قبولی در رشته ی تجربی سخت تره که اصلا شکی نیست و اصلا بر منکرش لعنت ، ولی آیا اصلا بحث ما از ابتدا این بود ؟!؟!؟!؟ یا شما در همون پست 627 با اون حرفات می خواستی بگی قبولی توی رشته ی تجربی سخت تره ؟؟!؟!؟ این همه تغییر مواضع فقط توی 3 صفحه پیشروی تاپیک خیلی عجیبه هااااااا

بابا بیخیال!!

اصلا الان رشته ریاضی سخت تر باشه به ما جایزه میدن! لازم نیست این بحث رو الکی جدی کنید

shifter
17-09-2009, 11:54
تجربی = بیسوادی

======================
======================

چشم ها بازه!!:31:
من اول نميخواستم چيزي بگم اما حالا كه قضيه بيخ پيدا كرده لازم ديدم كه ورود كنم!:31:
بابا كل قسمتاي رياضيات مارو ديدي شما؟
هردوتا رشته سختن اما خب تقصير ما چيه كه براي دكتر شدن بايد رتبه زير 2000 بيارين!!!:41:
اتفاقا با 5000 تجربي خيلي هم خوب ميشه قبول شد ولي نه دكتري و داروسازي!!
حالا رياضي هيچي حتي فيزيك ما هم از مال شما يه نموره سختره!!
بابا انصاف داشته باشين...:41:

pesarebaba2006
17-09-2009, 12:06
بچه هایی که برای ثبت نام رفتند ، چه قدر پول زور ازتون گرفتند ؟

sadegh_pc
17-09-2009, 15:55
هیچی!!!
فقط 20000 تومن گرفتن و برامون حساب باز کردن و ریختنش تو دفترچه!!

loverprince70
17-09-2009, 16:08
از ما که فعلا هیچی نگرفتن فعلا قراره یک اردوی سه روزه رایگان هم ببرنمون لواسون !!معلوم نیست کی کلاس ها شروع می شه!
دانشگاه علم و صنعت

akpa
17-09-2009, 16:34
من شبانه بودم 225500 تومان واسه شهریه 6000 تومن هم واسه ثبت نام 225000 تومن هم واسه خوابگاه

[siavah]
17-09-2009, 23:06
دوستان ضریب درسای تجربی رو کسی میدونه بزاره؟؟
ممنون میشم..

Pouria001
18-09-2009, 08:51
;4226571']دوستان ضریب درسای تجربی رو کسی میدونه بزاره؟؟
ممنون میشم..
ادبیات:4 معارف :3 زبان :2 عربی :2 ریاضی : 2 فیزیک :2 شیمی :3 زیست :4
البته این برای زیرگروه 1 بود و در ضمن حتما میدونی که ضریب درس های اختصاصی در 3 ضرب میشه.

majid_potter7
18-09-2009, 10:34
از ما هم هفت و خورده ای واسه ثبت نام خوابگاه گرفتن...چیز دیگه ای نبود..
پلی تکنیک

شکوفـه
18-09-2009, 10:48
همه میرین اردو؟

loverprince70
18-09-2009, 14:17
اره همه ی علم وصنعتی ها می رن اردو ولی خداییش مسخرست باید کلاس ها رو شروع کنند امیرکبیر الان کلی هم رفتن سر کلاس اونوقت ما باید بریم...

Hamid-kakero
18-09-2009, 16:41
به نظرم برا اين بحث يه تاپيك جدا مي زدي بهتر بود.به هر حال...:13:
من مكانيك روزانه قوچان قبول شدم موقع ثبت نام 50 تومن واسه خوابگاه گرفتند و گفتند چه وچه...:37:
در حالي كه فلاني در فلانجا قبول شده بود و گفته بود واسه خوابگاه 5 تومن گرفتن...:18:
اصلا دانشگاه دولتي يعني چي؟:4:
در ضمن براي بار آخر ميگم مكانيك روزانه قوچان همكلاسي نبود؟ :angry:

John Doe
18-09-2009, 17:04
از ما که 106 تومن گرفتن واسه خوابگاه!!

pooyaabi
18-09-2009, 17:21
جالبه
تو دانشگاه کردستان هم زده بود اردو برای جدید الورود ها روز 19 مهر به مقصد قم ( نمی دونم جای بهتر نبود :دی )

شکوفـه
18-09-2009, 17:35
برای چی اردو می برن ؟؟؟

ashahidi
18-09-2009, 17:56
چي قبول شدي؟

attractive_girl
18-09-2009, 18:00
منم غیر انتفاعی - علوم کامپیوتر یه فیش 464 تومنی ریختم به حساب یه فیش 65 تومنی که فیش دوم رو گفتن موقع فارغ التحصیلی پسمون میدن

piroooz
18-09-2009, 18:18
اینم از قبولی بنده :

Mr_Hamid_Media
18-09-2009, 18:38
جالبه
تو دانشگاه کردستان هم زده بود اردو برای جدید الورود ها روز 19 مهر به مقصد قم ( نمی دونم جای بهتر نبود :دی )
تو دانشگاه فردوسی هم برای ما برنامه ی میثاق مهر گذاشتن. میبرنمون حرم امام رضا(ع). براتون دعا بکنم؟:31:

majid_potter7
18-09-2009, 19:24
چي قبول شدي؟
با اجازه آقا رهام..:دی
مهندسی شیمی دانشگاه تهران قبول شده...

majid_potter7
18-09-2009, 19:29
از ما که فعلا هیچی نگرفتن فعلا قراره یک اردوی سه روزه رایگان هم ببرنمون لواسون !!معلوم نیست کی کلاس ها شروع می شه!
دانشگاه علم و صنعت
3 روزه؟؟!!:18:
خوش به حالتون..مال ما هر دانشکده ای جدا میبره...دانشکده ما برنامه افطاری تو کوه داره...

piremard
18-09-2009, 19:36
من طبق معمول از خیر ثبت نام گذشتم . شاید سال بعد . بیشتر بخاطر اختلاف سنیم با ورودیهای سال جدید و اینکه حس و حال این مملکت رو برای 4 سال تحصیلی نداشتم . مغزم هم مثل شماها دیگه نمی کشه چیز یاد بگیرم .
عمری بود ان شا الله سال بعدم تلاش می کنم . تا خدا چی بخواد

loverprince70
18-09-2009, 19:48
تو دانشگاه فردوسی هم برای ما برنامه ی میثاق مهر گذاشتن. میبرنمون حرم امام رضا(ع). براتون دعا بکنم؟:31:
اره دستت درد نکنه حسابی برای بچه های پیسی ورلد دعا کن
بابا خش بحال ما چرا خوش بحال شما امیرکبیری ها که کلاساتون شروع شده همون یک روز اردو کافیه سه روز دیگر ادم از کار و زندگی می افته هر چند بدمون نمی اید:31: ولی کله هوا بخوره دیگه کی می تونه دوباره بشینه سر درس:19:

majid_potter7
19-09-2009, 11:33
اره دستت درد نکنه حسابی برای بچه های پیسی ورلد دعا کن
بابا خش بحال ما چرا خوش بحال شما امیرکبیری ها که کلاساتون شروع شده همون یک روز اردو کافیه سه روز دیگر ادم از کار و زندگی می افته هر چند بدمون نمی اید:31: ولی کله هوا بخوره دیگه کی می تونه دوباره بشینه سر درس:19:
چي از اين نظر آره ولي فكر نكنم كلاسامون زودتر از شما تموم شه..امير كبير هم كه تو فرجه ندادن معروفه..

voorspoed
19-09-2009, 21:05

من شبانه قبول شدم یعنی خودم این طور زدم که سال دیگه چیز بهتر قبول شم حالا اگه نرم برای ثبت نام و بهشون اطلاع ندم که نمی خوام بیام اشکال داره یعنی انگار هیچی قبول نشدم و به دانشگاه شبانه هم اصلن کاری ندارم .مشکلی که پیش نمی آد ?

راستی این سوال رو کردم ولی نمی دونم چرا جوابم رو ندادن ؟!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

philosophos
19-09-2009, 21:30
سلام بچه ها من خیلی دیر اومدم انگاری،من فلسفه ی دانشگاه تهران قبول شدم ،اصولا تو رشته ی انسانی با رتبه ی من رد خور نداره که همگی رهسپار حقوق میشن اما من به عشق فلسفه کنکور دادم و النم باید با همه بجنگم،موفق باشید.

bn_ha
19-09-2009, 21:38

من شبانه قبول شدم یعنی خودم این طور زدم که سال دیگه چیز بهتر قبول شم حالا اگه نرم برای ثبت نام و بهشون اطلاع ندم که نمی خوام بیام اشکال داره یعنی انگار هیچی قبول نشدم و به دانشگاه شبانه هم اصلن کاری ندارم .مشکلی که پیش نمی آد ?

راستی این سوال رو کردم ولی نمی دونم چرا جوابم رو ندادن ؟!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه .فکر کنم مشکلی پیش نمیاد.

voorspoed
19-09-2009, 21:54
مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس کنکور 89 ما اومدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehsaaaan
19-09-2009, 22:05
3 روزه؟؟!!:18:
مال ما هر دانشکده ای جدا میبره...دانشکده ما برنامه افطاری تو کوه داره...

جالبه

دانشگاه علم و صنعت

بابا خوش به حالتون!!!!
من که آزاد گرمسار قبول شدم رفتم ثبت نام همه دانشجوآ می گفتند به جهنم خوش اومدی!!:41:

shifter
19-09-2009, 22:07
مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس کنکور 89 ما اومدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش اومدی![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا کوچه بالاتر بیا تاپیک کنکور 89...
منتظرتیم!:31::46:

mostafaeshghi
21-09-2009, 12:22

سلام دوست عزیز

تا اونجا که من میدونم برای دانشگاه سراسری حتما باید برید و انصراف خود را اعلام کنید وگرنه جزو رزرویها حساب میشوید و کنکور سال بعدتون هیچ تاثیری نداره.

البته من وروردی 86 هستم اون سال که اینطوری بود ...

یه مثال:

اگر شما دانشگاه سراسری قبول بشوید و بخویاد یه دانشگاه بهتره سراسری قبول بشید حتما باید مراتب انصراف خود را اعلام کنید تا بتوانید کنکور بدید. ولی در دانشگاه آزاد نیازی به انصراف نیست و شما دوباره متحان میدی اگر قبول شدی میتونی انتقالی بگیری البته با هزینهی معادل سازی و این حرفها ...

به نظرمن بهتره زودتر برید مراتب انصراف خودتون را اعلام کنید تا به مشکل برنخورید مگر اینکه قوانین عوض شده باشه

pesarebaba2006
22-09-2009, 17:08
فکر کنم دیگه این روزاست که تاپیک بسته بشه . دوستان خوبم ، یک سال با هم همدردی و همیاری کردیم . من که هیچوقت فراموشتون نمیکنم .

امیدوارم همتون در همه ی مراحل زندگیتون موفق و سربلند باشید . همیشه به یاد هم باشیم . . .

قربان شما ، محمد ، اصفهان

GodFatherAmin
22-09-2009, 17:39
سلام دوست عزیز

تا اونجا که من میدونم برای دانشگاه سراسری حتما باید برید و انصراف خود را اعلام کنید وگرنه جزو رزرویها حساب میشوید و کنکور سال بعدتون هیچ تاثیری نداره.

البته من وروردی 86 هستم اون سال که اینطوری بود ...

یه مثال:

اگر شما دانشگاه سراسری قبول بشوید و بخویاد یه دانشگاه بهتره سراسری قبول بشید حتما باید مراتب انصراف خود را اعلام کنید تا بتوانید کنکور بدید. ولی در دانشگاه آزاد نیازی به انصراف نیست و شما دوباره متحان میدی اگر قبول شدی میتونی انتقالی بگیری البته با هزینهی معادل سازی و این حرفها ...

به نظرمن بهتره زودتر برید مراتب انصراف خودتون را اعلام کنید تا به مشکل برنخورید مگر اینکه قوانین عوض شده باشه
فکر کنم فقط این برای روزانست.

mostafaeshghi
23-09-2009, 22:56
فکر کنم فقط این برای روزانست.

ما که غیرانتفاعی قبول شدیم هم گفتند اگر میخوای دوباره شرکت کنی باید حتما انصراف بدی (البته رو این قضیه حق دارند و فلسفه ی جالبی هم داره که اینجا بحثش نمیگنجه)

حالا بالاخره کار از محکم کاری عیب نمیکنه از ما گفتن ....

majid_potter7
24-09-2009, 08:24
بابا خوش به حالتون!!!!
من که آزاد گرمسار قبول شدم رفتم ثبت نام همه دانشجوآ می گفتند به جهنم خوش اومدی!!:41:
منم گرمساریم...واقعا باید بگم به جهنم خوش اومدی...البته اون فصلی که تو میای میشه زمهریر:دی چون اینجا چون کویریه..هم تابستونش خیلی گرمه هم زمستونش خیلی سرد...:31:
خوش اومدی..:11:

melody70
24-09-2009, 10:17
بچه ها خواهشا اگه کسی میدونه بگه بچه های شریف دقیق چه موقعی بر میگردن؟
مرسی

hamed_bijari
24-09-2009, 14:57
منم مهندسیه برق غیرانتفاعیه مشهد...ولی بهار:37:
6000 منطقه 3
یکی میتونه بگه که این بهار به درد میخوره یا نه؟
کسی اطلاعاتی داره ازش؟

سلام
تبریک میگم
به مشهد خوش اومدین
همونطور که میدونین غیرانتفاعی هیچ وقت مثل سراسری و آزاد نمیشه
ولی غیرانتفاعی های "سجاد" و "خیام" مشهد اکثر استاداشون از آزاد و تک و توکی هم از فردوسی هستن
بهار و خراسان و توس و ... میشن درجه 2
من نمیدونم بهار در چه حدیه ولی تو خیابون کوثر مشهد هستش که جای آروم و با کلاسی هست
موفق باشین

hamed_bijari
24-09-2009, 15:01
دوستان این اسامی قبول شده ها جایی اعلام نشده که عموم بتونن ببینن !؟
قبلا نشریه فرهیختگان چاپ میکرد...!

aryan1423
24-09-2009, 16:53
بچه ها خواهشا اگه کسی میدونه بگه بچه های شریف دقیق چه موقعی بر میگردن؟
مرسی
فکر کنم 4 ام.