ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازداشت سازنده ويروس 'ساسر'

josef
03-03-2006, 15:42
يک جوان آلمانی به ظن توليد و پخش يک ويروس کامپيوتری در سطح جهانی بازداشت شده است.
به گفته مقامات آلمانی، اين دانش آموز هجده ساله پس از توليد ويروس موسوم به "ساسر" آن را وارد شبکه کامپيوتری کرد که در نتيجه، چندين شبکه کامپوتری در کشورهای مختلف دچار اختلال شد.

اين جوان آلمانی ,در ايالات ساکسونی عليا بازداشت شده اما هنوز در اين مورد جزييات بيشتری انتشار نيافته است.

ويروس ساسر با استفاده از نقطه ضعفی دربرخی از نسخه های جديد سيستم عامل ميکروسافت باعث می شد تا دستگاه کامپيوتر آلوده مرتبا خاموش و روشن شود.

اين ويروس از طريق ارتباط اينترنتی، کامپيوترهای کاربران را آلوده می کرد.

چندين بانک و موسسه مالی در آمريکا، اروپا و آسيا و همچنين مقر کميسيون اتحاديه اروپا در بروکسل و مرکز پست تايوان از جمله موسساتی بودند که شبکه های کامييوتری آنها در هفته گذشته به دليل آلودگی به ويروس ساسر دستخوش اختلال شد

josef
03-03-2006, 16:58
البته خبر يه كم قديمي بوده و من الان مطلع شدم
اين اتفاق تقريبا براي 6,7 ماه پيش بوده!

sa3er
04-03-2006, 00:28
نويسندمو گرفتند؟

منبع خبر رو هم لطف مي كنيد؟

Shahin King
04-03-2006, 02:03
نويسندمو گرفتند؟

سلام

بیچاره جوان آلمانی :biggrin:

ساسر جان ویروس رو که شما نوشتی چطور اون طرف رو گرفتن ؟؟ :rolleye: :rolleye:
خوب در رفتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mani_Borna
04-03-2006, 02:40
دوستان اين خبر يك سال هم بيشتره .در مورد دستگيري وي بله دستگير شد ولي بخاطر اينكه به سن قانوني 18 سال نرسيده بود در كمتر يك ماه ايشون آزاد شد و در حال حاضر مشغول كار در شركت مايكروسافته.البته با اقدامات امنيتي بالا هنوز نگزاشتند كه اين خبر جايي درج بشه ولي از آنجايي كه من چند ماه پيش براي تحويل يك پروژه به مايكروسافت به اين شركت رفتم.وي را ديدم و بعد از سوالي كه از وي كردم متوجه اين قضيه شدم.

Meisam
04-03-2006, 16:15
نويسندمو گرفتند؟

:biggrin:
گرفتنت دیگه ، بازی تموم شد :laughing:
باید یوزرت رو عوض کنی :tongue:

josef
04-03-2006, 23:39
نويسندمو گرفتند؟

دوست عزيز,همان طور كه اشاره كردم خبر دست كم براي 7,8 ماه پيش بود
يكي از دوستانم برايم فرستاد و منم بدون توجه به زمان خبر,اون رو گذاشتم
به هر حال حالا,نويسنده تو گرفتند و امروز و فرداست كه سراغ خودتم بيان(شووووخي بود) :)

josef
04-03-2006, 23:42
دوستان اين خبر يك سال هم بيشتره .در مورد دستگيري وي بله دستگير شد ولي بخاطر اينكه به سن قانوني 18 سال نرسيده بود در كمتر يك ماه ايشون آزاد شد و در حال حاضر مشغول كار در شركت مايكروسافته.البته با اقدامات امنيتي بالا هنوز نگزاشتند كه اين خبر جايي درج بشه ولي از آنجايي كه من چند ماه پيش براي تحويل يك پروژه به مايكروسافت به اين شركت رفتم.وي را ديدم و بعد از سوالي كه از وي كردم متوجه اين قضيه شدم.

بله,اگه زمان دقيقش رو بخواهين,دقيقا هفتم ماه مي بوده